من موندم اداره کل گفته امتحانها باید از 21 اردیبهشت شروع بشه اون وقت شما امروز یعنی 17 اردیبهشت امتحان دادید؟
البته فرماندار این قدرت رو داره که زمان شروع امتحانها رو تغییر بده ولی مدیر ما با فرماندار کلی چونه زد که قبول کرد امتحانهای شهر از نوزدهم شروع بشه!!!!!!! میگفت من نمیتونم از قانون سرپیچی کنم (زرشک!!!!)
در ضمن این نمونه سوال خیلی آسون بود. من با وجود اینکه چند روز پیش تازه فصل 4 رو تموم کردم، ولی میتونم در کمتر از 15 دقیقه تمام جوابها رو درست بدم!!!!
اگه به دبیر ما بگند سوال طرح کن، چنان سوالاتی طرح میکنه که به قول خودش با دندونهاتون گریه کنید!!!! مثلاً سوال همیشگیش اینه که محلول نمک NH4CH3COO در آب دارای چه خاصیتی است؟ (حالا جواب بدید ببینم میتونید؟) البته بدونید که K یا pK و این جور چیزها نمیده!
یا این سوال یکی از سوالهای آسونش هست:
در محلول استیک اسید در آب تعادل +CH3COOH + H2O <---> CH3COO- + H3O (اگه بد تایپ شده به بزرگی خودتون ببخشید) برقرار است. افزودن کدام آنیون زیر غلظت یون استات را بیشتر افزایش میدهد؟ چرا؟
1) یون کلرو اتانوآت
2) یون متانوآت
3) یون پروپانوآت
4) یون کلرید
به نظر شما جواب کدومه؟
و یا اینکه در سنجش حجمی میگه که بر روی نمودار محدوده تشکیل بافر را مشخص کنید.
اگه سوالات رو نتونستید جواب بدید، بدونید که این سوالات بیشتر در نطام قدیم مطرح بودند و با توجه به کتاب کنونی به آسانی قابل پاسخدهی نیستند.
موفق باشید.