دوستان من تا حالا چند بار یه دفعه مانیتورم خاموش شده برا خودش و روشن شده و این پیغام که تو عکس معلومه اومده .
برای چیه ؟
دوستان من تا حالا چند بار یه دفعه مانیتورم خاموش شده برا خودش و روشن شده و این پیغام که تو عکس معلومه اومده .
برای چیه ؟
سلام
چند روزه وقتی سیستم در حالت دانلود هست و منم پاش نیستم استند بای می شه !
قبلا اینطور نبود؛
یک مورد هم که گزینه هایبرنت رو من ندارم
سیستم سون سرویس پک 1
سلام.فلشم بيش از اندازه پر شده وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم كامپيوتر هنگ ميكنه و اصلا نمي تونم به اطلاعات فلش دسترسي داشته باشم،چكار كنم ؟ ممنون
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
برای فعال کردن hibernate کافیست دستور زیر رو در cmd تایپ کنید .
powercfg -h on
که طبق عکس زیر مشاهده میکنید گزینه hibernate به منوی shutdown اضافه شده است .
برای غیر فعال کردن هم دستور زیر رو در cmd تایپ کنید .
powercfg -h off
نکته : برای دسترسی به cmd کافیست که از منوی start و سپس Accessories و سپس روی Command Prompt راست کلیک کرده و گزینه run as administrator رو انتخاب کنید .
در مورد استندبای شدن سیستم هم بهتره که به قسمت power option مراجعه کنید و دوباره تنظیمات رو set کنید . برای دستیابی power option از منوی control panel اقدام و طبق عکس زیر به میل خودتان تنظیم کنید .
![]()
[سلام
1-می خواستم بدونم آیا تمام مادربرد ها از هر یک از کارت گرافیک های nvidia و Ati پشتیبانی می کنند و می توانیم هر برندی که دلمان خواست استفاده کنیم یا نه؟
2-از کجا میشه فهمید هر مادربرد از چه چیپست گرافیکی استفاده میکند nvidia و Ati ؟باتشکر
3- الان این مادربرد از کدام گرافیک استفاده میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من در حال کار کردن با کامپیوتر بودم که یک دفعه تصویر قطع شد و صفحه آبی معروف با ارور 0X0000004F اومد. بعد از اون هم هرکاری میکنم چه خاموش کردن چه ریست کردن ، به محض رفتن به ویندوز بعد از یکی دو دقیقه دوباره این طوری میشه. رم ها رو هم برداشتم و دوباره سرجاش گذاشتم ولی درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام به دوستان،من یک لپ تاپ asus دارم با مشخصات زیر:
core i7
ram 4 G
grafic HD 6570 2G
چند وقته با یک مشکل روبرو شدم،وقتی دکمه پاور رو می زنم لپ تاپ روشن می شه ولی بالا نمیاد.یعنی حتی صفحه asus هم رو نشون نمی ده.بعد از دقیقا 30 ثانیه فنش با قدرت 100% شروع به کار کردن می کنه و بازم هیچی نشون نمی ده.اگر لپ تاپ روشن کنم و این کارو به مدت خیلی زیادی تکرار کنم(مثلا حدود 20 بار) لپ تاپ بالا میاد و من باهاش می تونم کار کنم بدون اینکه به مشکلی بخورم.این حالت زمانی رخ می ده که من باهاش به مدت طولانی کار کردم.مثلا صبح ها که روشنش می کنم با توجه به اینکه مثلا به مدت 6-7 ساعت خاموش بوده با یک بار زدن دکمه پاور بالا میاد.دو نکته دیگه هم هست:
1-وقتی ریست می کنم مشکلی واسش پیش نمیاد و به راحتی بالا میاد ولی وقتی روی سایلنت می برمش دیگه بالا نمی آید و مجبورم دستی خاموشش کنم.
2-زمانی که بعد از خاموش روشن کردن زیاد لپ تاپ بالا میاد،دقت کردم چراغ مربوط به باتریش روشن میشه در حالی که دفعات قبلی خاموش.
خیلی ممنون میشم کمکم کنید.یک ماه فرستادمش تعمیر این تعمیرکارای خنگ هیچ کاری نتونستن بکنن.خدا خیرتون بده!
آقا این کیس رو که روشن میکنم بالا میاد ولی مانیتور رو روشن نمیکنه...
بیرون بردم گفت مادربوردش سوخته... از کجا بفهمم مشکل از کجاست و چیکارش کنم؟
از کجا میفهمی بالا میاد ؟؟؟ از صدای WELCOME ویندور ؟؟؟ بهتره شما با یه VGA دیگه تست کنید
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
دوسته عزیز بهتره اول شما از سالم بودن باتری اطمینان حاصل کنید...آیا با وصل کردن آداپتور هم همین مشکل رو در هنگام روشن کردن دارید ؟؟؟
ویندوزتون رو ریکاوری یا عوض کردید ؟؟؟ توصیه من اینه که شما حتما این کارو بکنید..
بایوس لپ تاپ رو آپدیت کنید
با برنامه hdd regenarator بدسکتور های هاردتون رو اگه مغناطیسی هست از بین ببرید و یا اگه فرصت ندارید برای همچین کاری حداقل هاردتونو defragment کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)