اين كار قابل انجام هست
شما كافيه كد زير رو در VBA اكسل كپي كنيد
و پس ساختن يك دكمه اون ماكرو رو به اون دكمه نسبت بديد
مثلا با اجراي كد بالا ، به خانه A1 عدد 5 اضافه ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين كار قابل انجام هست
شما كافيه كد زير رو در VBA اكسل كپي كنيد
و پس ساختن يك دكمه اون ماكرو رو به اون دكمه نسبت بديد
مثلا با اجراي كد بالا ، به خانه A1 عدد 5 اضافه ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان عزیز ...
فایل زیر رو ببینید ...
همونطوری که نشون دادم فرمول ها رو دونه دونه نوشتم ... چطور میتونم برای هر تعداد سطری که بخوام به صورت اتوماتیک این فرمول رو بنویسم ؟! یعنی دیگه لازم نشه برای هر کدوم خودم بنویسم ...
و در چطور میتونم طوری تنظیم کنم که با رسیدن سطر های موجود در اون ستون به جمع کل خودش اتوماتیک بره پایین و جمع ها رو هم درست همونطوری که الان هست (یعنی هر چی بالاشه رو جمع کنه) انجام بده ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام وعرض ادب چارت من در اكسل باز نميشود ونميتوانم نمودار تهيه كنم چكار كنم كه فعال شود باتشكر
مشکل بسیار فوری و فوتی
سلام دوستان .
من یک سری داده دارم که نمودار اون ها رو رسم میکنم ، و این نمودار باید مقیاس یکسانی روی محور x و y داشته باشه ، اگر به طور دقیق بخوام بگم :
میخوام محور x ها به قسمت های 1000 تایی و باطول 1 cm (روی کاغذ) تقسیم بشه و همین طور محور Y به قسمت های 1000 تای با طول 1 سانتی متر .
یعنی یک مربع خواهیم داشت که بعد از چاپ روی کاغذ 1*1 خواهد بود و دارای اعداد 1000 در 1000 .
میدونم تنظیمات اعداد چطوره اما تنظیمات فاصله 1 سانتی متری رو نه .
خیلی فوریه ، ممنون میشم کمکم کنید .
سلام دوستان ، من در اکسل بران مشکلی پیش اومده و اون این که وقتی مثلا در یک سلولی مینویسم 05E12 به این صورت در میاد 5.00E+12 ، ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان ، من در اکسل بران مشکلی پیش اومده و اون این که وقتی مثلا در یک سلولی مینویسم 05E12 به این صورت در میاد 5.00E+12 ، ممنون میشم راهنماییم کنید
فکر کنم باید برای اون سلول این کار را بکنی:
Right Click -> Format Cells -> Number -> Category -> Text
بعد متن دلخواه را توی اون سلول بنویسی.
+ یک سوال!
چهطوری میشه وقتی فیلتر میکنیم، تعداد سطرهای موجود را بفهمیم چندتاست؟
Last edited by mehdi_7070; 18-01-2010 at 11:54.
ممنون كه پاسخ داديد اما
ببينيد اگر بخواهم فايلي كه در آن مثلاقرار بوده 05E12 باشد و شده 5.00E+12 بايد آن را چه كار كنم تا به حالت اول برگردد
چون از اين مورد كه گفتم خيلي است و نوشتن مجدد آن هم تقريبا به علت زياد بودن غير ممكن است بايد چه كنم تا
قسمتهايي كه به خاطر وجود حرف E در آن به شكل ديگري در آمده را بازيابي كنم و به حالت اول برگردانم
ممنون اگر راهنمايي كنيد
سلام
شما براي اينکه فرمولها بطور متناسب براي سطرهاي بعدي کامل بشن کافيه مربع مشکي در گوشه پايين سمت چپ يا راست اون خونه رو بگيري و به سمت پايين بکشي
امکام اينکه اکسل شما ناقص نصب شده باشه هست
کافيه يه بار ديگه با سي دي آفيس اون تعمير (Repair) کنيد و کامل نصب کنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)