تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 312 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

عزیزان سو ء تفاهم پیش اومده چرا رفعش نمی کنید ؟

deer عزیز گفته بودن استاد داشتن .
    Ramin.badboy فکر کرده بودن sonata20 استاد داره . و از ایشون سوال کرده بودن که :

در حالیکه اینها رو deer گفته بود نه sonata20

همگی پیروز و موفق باشید .

در آغاز فعالیت newone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب امروز دو شمبه اس قرار بود بعضي از بر و بچ اصفهان برن همايش و خبرشو بيارن ، كوشن پس؟
    جای شما خالی . همایش که چه عرض کنم تبلیغ کلاسهای استاد اعظم نه چندان با حوصله بود
    این مدلیشو دیگه ندیده بودیم .به اندازه یه صفحه این تاپیک هم نگفت!
    ولی شاگردهای وفاداری داره .از اونا بپرسین که چرا ؟

داره خودمونی میشه lvleri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هو

خودت كدوم رشتشو رفتي ؟ الان چه كاري مي توني انجام بدي و كاملا روش مسلطي ؟

تا اونجاييم كه من مي دونم علم حروف و اعداد ( علم جفر ) يا وجود نداره يا اونقد سخته كه اصلا نمي صرفه كسي بخواد ياد بگيره يا ياد بده حالا چطوري تو اين كلاسا كلي رشته ياد مي دن كه تازه يكيش جفره ؟

من تا حالا نديدم كسي علم جفرو عين آدم حسابي آموزش بده ، تا جاييم كه خودم ديدم و شنيدم همه اونايي كه ادعاشون مي شه جفر بلدن يه جورايي از زير آموزش دادنش در رفتن يا يه بهونه اي آوردن يا نيمه كاره آموزشو ول كردن كه به نظر من معنيش اينه كه همچين چيزيو ( علم جفرو ) بلد نبودن

علم جفر علم اعداد هست كه مي گويند از امام علي است و به امام جعفر صادق كه 70 سال بعد از امام علي زندگي ميكردند ميرسد به همين دليل نام آن را جفر گذاشتند (ابجد ع 70 ميشه كه حذف شده )

ميگويند از طريق اين علم ميشه به خيلي مسايل اگاهي پيدا كرد ولي فكركنم يكمي سخت باشه ياد گيريش
    -------------------------------

جَفر یا عددشناسی یعنی فال واجها (حروف) و یا همان پیشگویی با شماره ها. فالگیرهای شماره دان، پرسشی را آماده می‌کنند بعد هم برای گرفتن "پاسخ" این گامها را طی می‌کنند:
    - تبدیل حروف پرسش به شماره ابجد- پیدا نمودن مدخل کلان و مدخل خُرد واژه ها- یافتن پایه همانندی هر حرف بر پایه جدولهای حروف ابجد- بدست آوردن زبر و بینات حروف به دست آمده- بخش کردن حروف- ویرایش- درآوردن یک جمله از ۱۵ سطر (مستحصله)- شناخت توانمندی شماره ها- و در پایان رسیدن به آوای ناپیدا و پاسخ درونی از ظاهر پرسش توسط قرآن.
    الگوریتم رسیدن به این علوم:
    ۱- آشنایی اولیه با اصطلاحات
    ۲- علم نقطه
    ۳- علم عدد
    ۴- علم مدد
    ۵- علم حروف
    ۶- علم جفر
    ۷- علم جفر ساده
    ۸- جفر کامل
    ۹- ستاره شناسی
    معنی مُستَحصله
    مُستَحصله یا چکیده‌گیری یکی از اصطلاحات فال حروف (جفر) است. مستحصله گاه درآوردن یک جمله از ۱۵ سطر است. در جَفر یا همان عددشناسی به هر کدام از حروف الفبا شماره مشخصی نسبت میدهند و با این شماره‌ها و حروف به جابجایی و تقسیم و غیره میپردازند و به اصطلاح حروف را میشکنند (تکسیر حروف). مستحصله (یا چکیده) نام یکی از مرتبه‌های شکستن حروف است.
    مراحلی که در جفر کبیر بکار می‌رود تا پاسخ هر پرسش دریافت شود عبارتند از
    ۱- تبدیل حروف پرسش به عدد ابجد
    ۲- پیدا نمودن مدخل کبیر و مدخل صغیر
    ۳- واژه ها
    ۴- یافتن اساس و نظیره هر حرف برپایه جدول‌های حروف ابجد
    ۵- بدست آوردن زبر و بینات حروف بدست‌آمده
    ۶- واج‎شکنی (تکسیر حروف)
    ۷- کوتاه‌سازی (تخلیص)
    ۸- چکیده‌گیری (مستحصله)
    ۹- شناخت قوای اعداد
    و در نهایت رسیدن به گفتار نهانی و پاسخ باطنی از ظاهر پرسش

HamKalam.Com

---------------------
    یه تاپیک در این مورد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اطلاعی در مورد کلاسها ندارم
    شماره دادم که زنگ بزنید و سوال کنید
    خودم کامل نخوندمش
    فقط خواستم پستی که زدم زیاد بی محتوا نباشه
    فکر کنم چند نفر هم دنبال کلاس بودن
    چیز خوب رو تو کتاب نمینویسن
    هرکس هم چیزی بلد باشه به کسی یاد نمیده مگر اینکه استاد باشه (استاد واقعی) که گیر نمیاد

lvleri شما می دونید ذولقرنین کجا رفتند؟
    نه نمیدونم
    اما میدونم Soshiant داره درس میخونه
    امید وارم برگرده
    اگر هم برنگشت خدا پشتو پناهش
    ما دعاش میکنیم
    دوستانه خوب دیگه ای مثل جناب آقای mercedes هم هستن که قبلآ تاپیک رو زنده نگه میداشتن اما جدیدآ سایشون سنگین شده

عاشق، تنها و تنها معشوق را می جوید. تنها او را می خواهد. تنها او را می پرستد.
    او همان چیزی را می خواهد که معشوق می خواهد. د رعاشق خبر ی از خودخواهی، خود بینی و خود پرستی نیست. حتی او خود آگاه هم نیست. منیت عاشق، معشوق است و بس.
    عاشق دایما با معشوق خود در ارتباط است. همیشه و در هر حال به او معشوق است و به او توجه دارد. عاشق از معشوق خود غافل نمی شود. همیشه او را می خواند. او را ستایش می کند و سپاسگذاری اش متوجه اوست. عاشق، تسلیم معشوق است و قلب و ذهنش، و نفس و عملش تسلیم معشوق است و او با تمام وجود، با جسم و ذهن و روحش، معشوق را می خواهد و با او در تماس است.

در پناه نور حق باشید
    Last edited by lvleri; 01-01-2008 at 03:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جای شما خالی . همایش که چه عرض کنم تبلیغ کلاسهای استاد اعظم نه چندان با حوصله بود
    حدس مي زدم ممكنه اين همايشه زياد به درد بخور نباشه چون با اون آدرسي كه بر و بچ دادن و گفتن تو توي يه ساختمون فقط يه طبقش اونم تازه نه همه طبقش ، فقط يه واحدش " موسسه بين المللي متافيزيك " بيد فكرشو مي كردم همايششونم بايد عين اين غلو كردنشون باشه

حالا شاگرداي وفادارش كجان؟ تو اين تاپيكم هسن يا نه؟

راسي چرا بي حوصله بوده استاده؟

استاد متافيزيكي كه بي حوصله باشه معنيش اينه كه يا استاد الكيه يا اينكه متافيزيك به جاي اينكه به قول بعضيا به آدم حال و انرژي منرژي بده آدمو بي حوصله و بي انرژي مي كنه كه اگه اينجوري باشه به درد نمي خوره

هو

علم جفر علم اعداد هست كه مي گويند از امام علي است و به امام جعفر صادق كه 70 سال بعد از امام علي زندگي ميكردند ميرسد به همين دليل نام آن را جفر گذاشتند (ابجد ع 70 ميشه كه حذف شده )

ميگويند از طريق اين علم ميشه به خيلي مسايل اگاهي پيدا كرد ولي فكركنم يكمي سخت باشه ياد گيريش
    -------------------------------

جَفر یا عددشناسی یعنی فال واجها (حروف) و یا همان پیشگویی با شماره ها. فالگیرهای شماره دان، پرسشی را آماده می‌کنند بعد هم برای گرفتن "پاسخ" این گامها را طی می‌کنند:
    - تبدیل حروف پرسش به شماره ابجد- پیدا نمودن مدخل کلان و مدخل خُرد واژه ها- یافتن پایه همانندی هر حرف بر پایه جدولهای حروف ابجد- بدست آوردن زبر و بینات حروف به دست آمده- بخش کردن حروف- ویرایش- درآوردن یک جمله از ۱۵ سطر (مستحصله)- شناخت توانمندی شماره ها- و در پایان رسیدن به آوای ناپیدا و پاسخ درونی از ظاهر پرسش توسط قرآن.
    الگوریتم رسیدن به این علوم:
    ۱- آشنایی اولیه با اصطلاحات
    ۲- علم نقطه
    ۳- علم عدد
    ۴- علم مدد
    ۵- علم حروف
    ۶- علم جفر
    ۷- علم جفر ساده
    ۸- جفر کامل
    ۹- ستاره شناسی
    معنی مُستَحصله
    مُستَحصله یا چکیده‌گیری یکی از اصطلاحات فال حروف (جفر) است. مستحصله گاه درآوردن یک جمله از ۱۵ سطر است. در جَفر یا همان عددشناسی به هر کدام از حروف الفبا شماره مشخصی نسبت میدهند و با این شماره‌ها و حروف به جابجایی و تقسیم و غیره میپردازند و به اصطلاح حروف را میشکنند (تکسیر حروف). مستحصله (یا چکیده) نام یکی از مرتبه‌های شکستن حروف است.
    مراحلی که در جفر کبیر بکار می‌رود تا پاسخ هر پرسش دریافت شود عبارتند از
    ۱- تبدیل حروف پرسش به عدد ابجد
    ۲- پیدا نمودن مدخل کبیر و مدخل صغیر
    ۳- واژه ها
    ۴- یافتن اساس و نظیره هر حرف برپایه جدول‌های حروف ابجد
    ۵- بدست آوردن زبر و بینات حروف بدست‌آمده
    ۶- واج‎شکنی (تکسیر حروف)
    ۷- کوتاه‌سازی (تخلیص)
    ۸- چکیده‌گیری (مستحصله)
    ۹- شناخت قوای اعداد
    و در نهایت رسیدن به گفتار نهانی و پاسخ باطنی از ظاهر پرسش

HamKalam.Com

---------------------
    یه تاپیک در این مورد
    کد:

اطلاعی در مورد کلاسها ندارم
    شماره دادم که زنگ بزنید و سوال کنید
    خودم کامل نخوندمش
    فقط خواستم پستی که زدم زیاد بی محتوا نباشه
    فکر کنم چند نفر هم دنبال کلاس بودن
    چیز خوب رو تو کتاب نمینویسن
    هرکس هم چیزی بلد باشه به کسی یاد نمیده مگر اینکه استاد باشه (استاد واقعی) که گیر نمیاد

نه نمیدونم
    اما میدونم Soshiant داره درس میخونه
    امید وارم برگرده
    اگر هم برنگشت خدا پشتو پناهش
    ما دعاش میکنیم
    دوستانه خوب دیگه ای مثل جناب آقای mercedes هم هستن که قبلآ تاپیک رو زنده نگه میداشتن اما جدیدآ سایشون سنگین شده

عاشق، تنها و تنها معشوق را می جوید. تنها او را می خواهد. تنها او را می پرستد.
    او همان چیزی را می خواهد که معشوق می خواهد. د رعاشق خبر ی از خودخواهی، خود بینی و خود پرستی نیست. حتی او خود آگاه هم نیست. منیت عاشق، معشوق است و بس.
    عاشق دایما با معشوق خود در ارتباط است. همیشه و در هر حال به او معشوق است و به او توجه دارد. عاشق از معشوق خود غافل نمی شود. همیشه او را می خواند. او را ستایش می کند و سپاسگذاری اش متوجه اوست. عاشق، تسلیم معشوق است و قلب و ذهنش، و نفس و عملش تسلیم معشوق است و او با تمام وجود، با جسم و ذهن و روحش، معشوق را می خواهد و با او در تماس است.

در پناه نور حق باشید

ممنون از مطلب و لينكايي كه دادي ولي بازم به نظر من يا همچين علمي وجود نداره يا اگه داشته باشه كسي كه بلد باشه وجود نداره يا اگه علمش باشه و استادش باشه ، اونقد سخته ياد گرفتنش كه اصن نميرزه من كه تا حالا با كسي كه اين علمو كامل بلد باشه و بتونه ازش استفاده كنه برخورد نكردم تو اگه سراغ داري بگو بياد تو اين تاپيك يا يه تاپيك جدا در موردش بزنه كه راجبش حرف بزنيم

راسي چرا حرف " ع " رو تو كلمه " جعفر " حذف كردن؟ مگه عدد 70 يا حرف " ع " چشه كه بايد حذف شه ؟
    Last edited by Dolphin 7; 01-01-2008 at 11:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ای بابا . . . عجب حالگیری ای . . .

حالا این استاد اعظم آیا نگفتن چنین همایشهایی در تهران هم برگزار می کنن یا نه ؟

چطور میشه به شاگردان وفادارشون دسترسی داشته باشیم تا بپرسیم ؟

داره خودمونی میشه lvleri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این طور که ایشون گفتن به دلیل 70 سال بوده

یه جا دیگه گفته شده

رافعى در حاشيه كتاب بر لفظ جفر گويد: ابن قُتَيْبه گويد: جفر عبارت است از پوست جفرى (بزى يا ميشى يا گوساله‏اى) كه ادّعا نموده‏اند كه: امام در آن هر چه را كه نيازمند به علم آن بوده‏اند و وقايع و حوادث آينده را تا روز قيامت در آن نوشته است.

خلدون مى‏گويد: بدان: اصل اين علم از آنجاست كه: هارونُ بْنُ سعيد عِجْلى كه رئيس و مؤسّس زيديّه است داراى كتابى بوده است كه آن را از جعفر الصادق روايت مى‏نموده است، و در آن علم حوادث و وقايع آتيه بر اهل بيت عموماً، و علم بر بعضى اشخاص از ايشان خصوصاً، آن حوادثى كه براى جعفر و نظاير او از رجالات اهل بيت بر طريق كرامت و كشفى كه براى امثال آنان از اولياء واقع مى‏شود، موجود بوده است.
    و آن علم در نزد جعفر در پوست گوساله‏اى نوشته شده بود كه از روى آن هارون عِجْلى آن را نوشته و روايت نموده است و نامش را جفر گذارده است به اسم پوستى كه از روى آن نوشته است. چون جفر در لغت به معنى صغير است و لهذا اين اسم براى ايشان عَلَم براى آن كتاب شد.

کد:

عشق را فراموش نکنید که اگر چنین کردید هستی اتان را فراموش کردید، اگر عشق را از یاد بردید، بدانید که مرده اید، اما مرده چگونه می تواند بداند؟
    تا عشق در چشمانتان جاری نشود، کور هستید و فقط خود را می بینید.
    تا عشق در گوش هایتان زمزمه سر ندهد، افسوس که نمی شنوید مگر صدای شوم نفرت را
    دوست بدارید اما نه مانند معامله گران، این محبت نیست، این کالایی است پست و زمینی

در پناه نور حق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tabriz-Tehran

پيش فرض

جللالخالق

اینترنت را از ما بگیر !

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonata20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    IsAtIs

پيش فرض

جللالخالق

اینترنت را از ما بگیر !
    واسه چی؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

این تاپیک تا صفحه 20 تا 30 بیشتر زنده نبود ... حالا در مورد چی بحث میکنن ؟ همون چاکرا ؟

در آغاز فعالیت parsasufi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    بچه فولادشهر .................................فعلا دانشجوی یزد

پيش فرض

سلام به تمامی بروبچس باحال . من یه دانشجو هستم از دانشگاه یزد.
    من 4 سال پیش یه آیه خوندم در باره احضار جن ! فقط آیه را خوندم و مابقی دستوراتشا انجام ندادم.
    اواسط ماه رمضون بود . داداشم برای سحر بیدارم کرد جاتون خالی __به هرچیزی هم که بگین قسم میخورم __
    دیدم خودم و رختخوابام بدون به هم ریختگی 180 درجه چرخیدن . هر جور حساب کردم نفهمیدم چه جوربوده . داداشم هم زورش نمیرسیده...
    به حرحال اینا گفتم تا بدونین هر چیزی که مطابق عقل محدود ما نبود ، دلیل بر عدم وجودش نیست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •