تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 1404 اولاول ... 831331731791801811821831841851861871932332836831183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ديروز رفتم وست گيم شعبه آرياشهر كه بازي بگيرم گفت دموي قابل بازي god of war اومده .
    من بازی کردم 278 mg هست 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه از نظر گیم پلی خیلی خوب بود ولی تو بعضی از جاها افت فریم شدیدی داره البته در حد 2 ثانیه از نظر گرافیکی باید بهتر بشه زیاد خوب نبود در حد بازی های معمولی psp بود

دو سوال:قیمت slim standard تو بازار جهانی چنده؟
    اگه اسلیمو از خارج بگیرم خوبه؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین همه ی کد های مخفی رو پیدا کردی ؟ باید 4 تا پیدا کنی بعدش با چراغ قرمز ماموریت ها رو دنبال کن
    من فقط يه دونه از اون هيدن ها رو پيدا كردم . پس واسه همينه كه نميشه ادامه داد ديگه ؟ ( همون مرحله ايي كه بايد زنرو از تو يكي از اتاق ها نجات بديم رو ميگم )
    در ضمن لوازم واسه اسليم نيومده . نه كابل tv اومده . نه head phone البته كابل اومده ولي گرونه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

دو سوال:قیمت slim standard تو بازار جهانی چنده؟
    اگه اسلیمو از خارج بگیرم خوبه؟
    40 دلار از فت گرونتر. حدود 170-180 دلار. اگر اشتباه نکنم. دقيق نميدونم
    پيشنهاد من اینه که اصلا از خارج نگير هيچ سودی برات نداره
    .
    این همين ایران عزيزمون !! بگير خيالت راحت تره.

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

آقا بهم تبریک بگین ، بالاخره پس از عمری حرص و جوش خوردن منم پی اس پی اسلیم خریدم . هوووووووورا .
    واقعا از اون چیزی که فکر میکردم بهتره . گرافیکشم که تا حد زیادی منو راضی کرده . واقعا به قول آقا رسول یه هیولای کوچیکه ، چه سرعتی داره ناقلا . راستی برای شبکه بازی کردن باید چیکار کنم ؟ باید از تو بازی وصل بشیم یا اینکه اول وصل میشیم بعد میریم تو بازی ؟لطفا به مناسبت خریدم به طور کامل کمکم کنید . واینکه پی اس پی یه اسمی داره که میشه عوضش کرد ، اگه اونو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ (نوشته nick name بعد جلوش نوشته GrOoSs ، عوض کنم یا نه ؟ مشکلی پیش نیاد ؟ )

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آقا بهم تبریک بگین ، بالاخره پس از عمری حرص و جوش خوردن منم پی اس پی اسلیم خریدم . هوووووووورا .
    واقعا از اون چیزی که فکر میکردم بهتره . گرافیکشم که تا حد زیادی منو راضی کرده . واقعا به قول آقا رسول یه هیولای کوچیکه ، چه سرعتی داره ناقلا . راستی برای شبکه بازی کردن باید چیکار کنم ؟ باید از تو بازی وصل بشیم یا اینکه اول وصل میشیم بعد میریم تو بازی ؟لطفا به مناسبت خریدم به طور کامل کمکم کنید . واینکه پی اس پی یه اسمی داره که میشه عوضش کرد ، اگه اونو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ (نوشته nick name بعد جلوش نوشته GrOoSs ، عوض کنم یا نه ؟ مشکلی پیش نیاد ؟ )
    به به بابا ترکوندی!!. آفرين. اگه این اینقدر راضيت کرده پس اگه ایکس باکس رو ببينی سکته ميکنی!
    من که تاحالا شبکه بازی نکردم اما تا اونجايی که ميدونم اول بايد Wi-Fiرو فعال کنی. تو فت کنارش سمت چپ يک کليدی هست که اگر بدی بالا فعال ميشه.نگاه کن بايد باشه.
    بعد از اینکه روشن کردی اگر بازی مورد نظر از قابليت شبکه بازی کردن پشتيبانی بکنه بايد باقی مراحل رو بری.
    اسمشو هرچی که دوست داری بزار. هيچ مشکلی پيش نمياد. ميگم به خاطر ما فعلا اسمشو بزار : P30world
    راستی چند خريدی . با چی خريدی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

مرسی از اقا مازیار و اقا جاوید که در نبود ما به سوالات ÷اسخ میدن شرمنده من یه چند روزی کمتر میام تو فکر فروش psp هستم تا یه ps3 بخرم.فعلا
    رسول حتما قبل از خريد بورو کامل تحقيق کن. اینجا جاش نيست اما .......
    همونطور که ميدونی پلی 3 هنوز کپی خور نشده. هيچ خبری از کپی خور شدنش هم نيست. برای همين هم خود کنسول گرونه هم بازی هاش. فيفا 08 دونه ای 100 تومان.
    بازی هاش هم خيلی کمه . فکراتو بکن تا مجبور نشی اون رو هم بفروشی. رو ایکس باکس هم فکر کن. هيچ مشکلی نداره اگر باهاش مدارا کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

مرسی از اقا مازیار و اقا جاوید که در نبود ما به سوالات ÷اسخ میدن شرمنده من یه چند روزی کمتر میام تو فکر فروش psp هستم تا یه ps3 بخرم.فعلا
    رسول حتما قبل از خريد بورو کامل تحقيق کن. اینجا جاش نيست اما .......
    همونطور که ميدونی پلی 3 هنوز کپی خور نشده. هيچ خبری از کپی خور شدنش هم نيست. برای همين هم خود کنسول گرونه هم بازی هاش. فيفا 08 دونه ای 100 تومان.
    بازی هاش هم خيلی کمه . فکراتو بکن تا مجبور نشی اون رو هم بفروشی. رو ایکس باکس هم فکر کن. هيچ مشکلی نداره اگر باهاش مدارا کنی.
    اقا رسول اگه تونستی با قیمت خوب psp تو بفروشی ما رو هم خبر کن

ببخشيد اما ديگه اینقدر این حرفا رو نزنيد هرکی بياد ببنينه ميگه همه که دارن ميفروشن پس ما هم بفروشيم.
    حداقل دليلتون رو بگيد تا طرف نا اميد نشه. بد ميگم؟

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

یکی می شه یه جای معتبر رو معرفی کنه که Psp رو واستون پست کنن ؟ دیگه صبرم سر اومده شدید...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبريك ميگم مباركه . بهت كه گفتم از اون چيزي كه فكر ميكني هم بهتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مبارک باشه عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •