منم کاردانی مثل شما بودم. مرداد مشمول بودم.مرداد دفترچه فرستادم و 1 مهر دانشجو شدم.بعد از قبولی دانشگاه خودش درخواست معافیت تحصیلی میده و اعزام کنسل میشه.ولی اگه دفترچه رو نفرستید و قبول بشید چون غیبت کردید نمیزارن برید.حتما باید دفترچه رو بفرستید.
منم کاردانی مثل شما بودم. مرداد مشمول بودم.مرداد دفترچه فرستادم و 1 مهر دانشجو شدم.بعد از قبولی دانشگاه خودش درخواست معافیت تحصیلی میده و اعزام کنسل میشه.ولی اگه دفترچه رو نفرستید و قبول بشید چون غیبت کردید نمیزارن برید.حتما باید دفترچه رو بفرستید.
آقا يه مشكلي براي من پيش اومده كه به اين سربازي لعنتي مربوطه...
به هركي كه گفتم گفت راهي نداره.
حالا شمام بخونيد ببينيد راهي ميابيد.
من 19 شهريور 18 سالم تموم ميشه.
پيش دانشگاهيمم قبول شدم.
اما امسال نميخوام برم دانشگاه(ميخوام سال بعد برم)
خوب؟
اونوقت گواهي اشتغال به تحصيل رو تا 31 شهريور ميدن.
من 11 روزه كه نميتونم گواهي نامه بگيرم.
يعني تا سال بعد براش بايد واستم؟!
خيلي اعصابمو خورد كرده.
لعنت به اين شانس...
از شانسمون همه ي درساي پيش رو هم قبول شدم!
اونوقت نمره هام بين 10 تا 13.25 هستش.يه دونه زير 10 ندارم.
حيف كه تازه فهميدم وگرنه اعتراش ميزدم و با معلمم هماهنگ ميكردم كه بندازدم.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
راستي براي اين كه سال بعد كنكور بدم بايد كار خاصي بكنم؟
اصلا من 19 شهريور مشمول ميشم يا نه؟
آقا ما اين محاسبات قرمز رو نفهميديمبند 8- چاقي و لاغري مفرط با توجه به عدد A به شرح زير عمل مي شود:
A<15 لاغری مفرط
15<A<20 لاغر
20<A<25 نرمال
25<A<35 اضافه وزن
35<A<40 چاقی مفرط
A>40 چاقی مرضی
الف) اگر عدد A كمتر از 15 و بيشتر از 40 باشد معاف دائم.
ب) اگر عدد A بين 35 تا 40 باشد معاف از رزم.
مثال:
اگر وزن فرد 48 كيلوگرم و قد فرد 180 سانتي متر باشد،( 1/8) چون عدد A كمتر از 15 شده لذا فرد معاف دائم است.
A=48/(1.8)2
A=48/3.24
A=14.8
اگر وزن فرد 105 كيلوگرم و قد فرد 170 سانتي متر باشد، چون عدد A بين 40 –35 است معاف از رزم.
A=105/(1.7)2
A=105/2.89
A=36.33
اگر وزن فرد 110 كيلوگرم و قد فرد 160 سانتي متر باشد
A=110/(1.6)2
A=110/2.56
A=42.97
چون عدد A بيشتر از 40 مي شود معاف دائم.
1.8 ضرب در 2 چه جوري شده 3.24
اي بابا
جان من يكي جواب بده
قضيه ي خيلي مهميه.
اگه با محاسبات معمولي ( 1.7*2 =3.4) حساب كنيم من معافم
اما با اين حساب پيچيده كه من نفهميدم(1.7*2=2.89) معاف نيستم.
اگه معاف بشم گواهي نامم هم درست ميشه.
مردم انقدر اين صفحه رو رفرش كردم...
ببخشيد كه سه تا پست پشت هم دادم.اما از استرس دارم ميميرم
من مرداد دفترچه بفرستم اعزامم قبل از مهر نمیفته؟منم کاردانی مثل شما بودم. مرداد مشمول بودم.مرداد دفترچه فرستادم و 1 مهر دانشجو شدم.بعد از قبولی دانشگاه خودش درخواست معافیت تحصیلی میده و اعزام کنسل میشه.
خودم فهميدم
اون پرانتز توان هست نه ضرب در!!!!
اگه بخوام معاف شم بايد 8 كيلو كم كنم. كه امكان نداره
ولي هنوز پست 1823 بي جواب مونده...اگه بشه كاريش كرد خيلي خوبه
Last edited by caca_caca888; 20-07-2010 at 21:28.
نه، حداقل 4 ماهی طول میکشه
نه بابا.تا دفترچت بره و بیاد 1 ماه میکشه.بعدشم تاریخ اعزام میاد و تازه بعد از اونم یه برگه دیگه 2 هفته قبل اعزام.مطمئن باش راحت 5-6 ماه میکشه.واسه من که 20 مرداد دفترچه فرستادم 1 دی اعزام زده بودن.من مرداد دفترچه بفرستم اعزامم قبل از مهر نمیفته؟
پس من خیالم راحت باشه برم دفترچه بگیرم؟ یهو ما رو نفرستن آش خورینه بابا.تا دفترچت بره و بیاد 1 ماه میکشه.بعدشم تاریخ اعزام میاد و تازه بعد از اونم یه برگه دیگه 2 هفته قبل اعزام.مطمئن باش راحت 5-6 ماه میکشه.واسه من که 20 مرداد دفترچه فرستادم 1 دی اعزام زده بودن.
کی باید دفترچه رو بگیرم؟ من 28 مرداد 1370م.؟
سلام بر همگی دوستان!
من متولید 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی به سر میبرم!
راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
حالا سوال من اینجاست که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟
اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)
سوال دومم اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
اگه پیشنهادی ترفندی چیزی به نظرتون رسید خبرم کنید؟!
Last edited by hosseingrami; 20-07-2010 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)