تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1829 از 3347 اولاول ... 829132917291779181918251826182718281829183018311832183318391879192923292829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,281 به 18,290 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اگر آنلاک نمیشه به نظرم ارزش نداره.
    نمیشه.
    چون من فقط برای ایرانسل خریده بودم مهم نبود.

Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

14

از نظر من یکی دلایل مهمی که سرویس های نسل 3 و 4 خیلی محبوب شد همین عدم کیفیت تجهیزات کابلی هست
    حتی به نظر من سرویس وایمکس هم چندان موفق نبوده
    مشتری وقتی می بینه سرویس های نسل 4 سرعت قابل قبولی دارن به سمت این سرویس ها میره به چند دلیل:
    1-تنوع عالی بسته ها از نیم ساعته تا 1 ساله
    2-جابه جایی راحت ( مشتری می تونه تو مسافرت هم از اینترنت استفاده کنه )
    3-نداشتن مشکلاتی مثل رانژه کشی یا پورت یا رفتن به نمایندگی برای ثبت نام
    4-شهرت و معروف بودن اپراتورها
    +
    این رو در نظر بگیرید شاید خیلی از مردم قبلا ADSL می خریدن فقط برای موبایلشون و لپ تاپ زیاد استفاده نمی کردن
    اینجوری مشترک نممکنه نره ADSL بگیره و میگه میرم یه نسل 4 میگیرم و محل کارم و بیرون هم اینترنت دارم
    تا الان آمار دقیقی از مشترک های isp و اپراتور ها بعد از رفع انحصار نسل 3 و 4 بازار در دسترس نیست!یا حداقل من ندیدم!
    ولی به نظرم اگر وضعیت نسل های 3 و 4 اپراتور ها بهتر بشه و سرعت مناسب بشه وقیمت هم خوب باشه شرایط برای isp ها سخت میشه
    راستش تا جایی که من می‌دونم تو دنیا ارتباطات سیار و ارتباطات ثابت جایگزین هم نشدن. هر کدوم نقطه هدفشون جای دیگه است. تو ایران هم همین طوره. قبلن هم اینجا عرض کردم که به نظر سیاست اپراتورهای موبایل ایجاد دسترسی بیشتر برای کاربران در حال حرکت در خیابون‌ها و جاده‌هاست تا ایجاد دسترسی برای مشترک ثابت داخل منازل. این یه جور سیاست عمومیه برای این که شرکت‌های ISP هم باید سهم بازار خودشون رو داشته باشن. برای ارتقای کیفیت و ظرفیت شبکه ارتباطات ثابت هم این مجوزهای جدید FCP رو صادر کردن که بحث توسعه فیبر نوری و احتمالن در چند سال آینده اینترنت VDSL یا حتی فیبر نوری FTTP/FTTH رو به دنبال خواهد داشت.

شما نگاه به وضعیت الآن اپراتورها نکن که به دلایل تبلیغاتی و جذب مشترک دارن این سرویس‌های به ظاهر جذاب رو می‌دن. وقتی شبکه‌شون تکمیل شد و به حد مورد نظرشون مشترک جذب کردن انواع محدودیت‌ها رو شروع می‌کنن. حالا این که تو ساعت خلوتی شبکه موبایل بین 2 تا 6 صبح 20 گیگ رو داره می‌ده 2000 تومن ولی من فقط در صورتی می‌تونم استفاده کنم که اون موقع پا شم برم وسط اتوبان تا این سرعت رو بگیرم نمی‌تونه جایگزین ADSLی بشه که تو خونه می‌تونم استفاده کنم. حالا اگه زمستون باشه که دیگه حتی اگه اون 20 گیگ رو 20 تا تک تومن هم بده من حاضر نیستم این کار رو بکنم.

در مورد آمار تا پایان شهریور سال 1394 رو می‌شه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استناد کرد. البته دقت آمار تو ایران همیشه جای مناقشه و بحث داشته. اما بالأخره یه برآوردی می‌ده:

تعداد کل مشترکین فعال تلفن همراه: 72 میلیون نفر
    تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 2: 20 میلیون نفر
    تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 3 و 4: 14 میلیون نفر
    تعداد مشترکین اینترنت ADSL کشور: 7 میلیون نفر (آمار کل پورت‌های منصوبه ADSL تو کشور رو تا جایی که دیدم حدود 10 میلیون پورت اعلام کردن که البته همه‌اش دایری نیست.)

و از همه مهم‌تر:
    پهنای باند اینترنت بین‌الملل به ازای هر کاربر اینترنت: 10.3 کیلوبیت در ثانیه. یعنی دایال‌آپ. خلاصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص

تازه این آمار پهنای باند متوسط به شرطی درسته که تعداد کاربران اینترنت رو حدود 28 میلیون نفر فرض کنیم. یعنی فرض کنیم که تعداد قابل توجهی از کاربران اینترنت هم‌زمان از چندین روش‌ (ADSL، موبایل، وایمکس و ...) به اینترنت متصل می‌شن.
    Last edited by bilmazlar; 05-01-2016 at 15:04.

3. 7 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان عزیز پروتکل PPTP که روی ایرانسل بسته بود باز شد

5. 5 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دائمیه یا نتیجه اختلال. اگر دائمی باشه که خیلی خوبه

7. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

راستش تا جایی که من می‌دونم تو دنیا ارتباطات سیار و ارتباطات ثابت جایگزین هم نشدن. هر کدوم نقطه هدفشون جای دیگه است. تو ایران هم همین طوره. قبلن هم اینجا عرض کردم که به نظر سیاست اپراتورهای موبایل ایجاد دسترسی بیشتر برای کاربران در حال حرکت در خیابون‌ها و جاده‌هاست تا ایجاد دسترسی برای مشترک ثابت داخل منازل. این یه جور سیاست عمومیه برای این که شرکت‌های ISP هم باید سهم بازار خودشون رو داشته باشن. برای ارتقای کیفیت و ظرفیت شبکه ارتباطات ثابت هم این مجوزهای جدید FCP رو صادر کردن که بحث توسعه فیبر نوری و احتمالن در چند سال آینده اینترنت VDSL یا حتی فیبر نوری FTTP/FTTH رو به دنبال خواهد داشت.

شما نگاه به وضعیت الآن اپراتورها نکن که به دلایل تبلیغاتی و جذب مشترک دارن این سرویس‌های به ظاهر جذاب رو می‌دن. وقتی شبکه‌شون تکمیل شد و به حد مورد نظرشون مشترک جذب کردن انواع محدودیت‌ها رو شروع می‌کنن. حالا این که تو ساعت خلوتی شبکه موبایل بین 2 تا 6 صبح 20 گیگ رو داره می‌ده 2000 تومن ولی من فقط در صورتی می‌تونم استفاده کنم که اون موقع پا شم برم وسط اتوبان تا این سرعت رو بگیرم نمی‌تونه جایگزین ADSLی بشه که تو خونه می‌تونم استفاده کنم. حالا اگه زمستون باشه که دیگه حتی اگه اون 20 گیگ رو 20 تا تک تومن هم بده من حاضر نیستم این کار رو بکنم.

در مورد آمار تا پایان شهریور سال 1394 رو می‌شه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استناد کرد. البته دقت آمار تو ایران همیشه جای مناقشه و بحث داشته. اما بالأخره یه برآوردی می‌ده:

تعداد کل مشترکین فعال تلفن همراه: 72 میلیون نفر
    تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 2: 20 میلیون نفر
    تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 3 و 4: 14 میلیون نفر
    تعداد مشترکین اینترنت ADSL کشور: 7 میلیون نفر (آمار کل پورت‌های منصوبه ADSL تو کشور رو تا جایی که دیدم حدود 10 میلیون پورت اعلام کردن که البته همه‌اش دایری نیست.)

و از همه مهم‌تر:
    پهنای باند اینترنت بین‌الملل به ازای هر کاربر اینترنت: 10.3 کیلوبیت در ثانیه. یعنی دایال‌آپ. خلاصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص

تازه این آمار پهنای باند متوسط به شرطی درسته که تعداد کاربران اینترنت رو حدود 28 میلیون نفر فرض کنیم. یعنی فرض کنیم که تعداد قابل توجهی از کاربران اینترنت هم‌زمان از چندین روش‌ (ADSL، موبایل، وایمکس و ...) به اینترنت متصل می‌شن.
    اینکه تو دنیا ارتباطات وایرلس جایگزین ثابت نشده رو کاری ندارم
    در نظر بگیرید یکی خط تلفن نداره یا اگر داره نویز شدید داره یا اصلا اگر خط داشته باشه اصلا ADSL پیدا نمی کنه (نبود شرکت یا فیبرنوری بودن خط و محدود بودن گرفتن اینترنت از isp های خاص)
    این شخص نمی یاد بگه در دنیا هیچ زمانی ارتباطات وایرلس جاگزین ثابت نشده پس من استفاده نمی کنم!
    به هر حال مشترک بی دلیل سمت اپراتور نمیره
    وقتی ببینه ADSL صرفه اقتصادی واسش نداره میره از نسل4 استفاده می کنه
    ولی اگر هرکس تو خونه 20 مگ اینترنت داشت به نظرشما اینقدر نسل 3 و 4 پر استفاده می شد؟
    مثلا همین شما فرض کن خطت تا 2 مگ می کشه و نه بیشتر
    ولی ایرانسل داره با همون قیمت تو منطقه شما اینترنت 18 مگ ارائه میده؟
    شما نمیگیری؟؟؟؟
    من نمیگم موبایل جایگزین ADSL بشه
    منظورم اینه که نداشتن شبکه کابلی ضعیف باعث میشه کاربرا به سمت سرویس های موبایلی برن

9. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر بنده با این وضعیت محدودیت پهنای باند خارجی اپراتورهای 3G/4G بر اساس اینکه کدوم روش از نظر امکانات فنی قابل پیاده سازی باشه و بهترین نتیجه رو بده چندین راه حل دارن:
    1. محدود کردن سرعت (داخلی و خارجی به یک میزان: کاری که همزاه اول الان داره روی 3G انجام میده): مثلا" بر روی 1Mbps (یا هر مقداری که ظرفیتشون بدون افت سرعت جوابگو باشه)
    2. محدود کردن سرعت (داخلی با محدودیت کمتر و خارجی با محدودیت بیشتر): مثلا" داخلی بر روی 8Mbps و خارجی بر روی 1Mbps (یا هر مقداری که ظرفیتشون بدون افت سرعت جوابگو باشه)
    3. محدود کردن هوشمند سرعت (داخلی و خارجی با ضرایب مختلف و متغیر) بر اساس ظرفیت زیرساخت و شبکشون در هر شهر یا منطقه یا محله
    4. محدود نکردن سرعتها ولی افزایش قیمت جهت جلوگیری از مصارف و دانلود های بی رویه
    با سیاست فعلی ایرانسل که سرعت ها رو باز گذاشته و از این موضوع بهره برداری تبلیغاتی هم میکنه شده قانون جنگل که هر کی هر چقدر زورش رسید دانلود کنه و عملا" کمیت فدای کیفیت شده.
    البته ظاهرا" ایرانسل فعلا" توانش رو گذاشته بر توسعه هر چه سریعتر پوشش 3G/4G تا بتونه موقع اجرای ترابردپذیری کاربرای بیشتری از سایر اپراتورها جذب کنه. قاعدتا" با تکمیل پوشش یه فکری به حال جلوگیری از افت سرعت و کیفیت خواهد کرد.
    کاملا درسته بشرطي که کیفیت مد نظر اپراتور باشه با روشهای بالا باتوجه به امکانات محدود فعلی میشه بهترین کیفیت ممکن رو گرفت.مثلا سرعت چهار مگ نسبتا پایدار خیلی راضی کننده تره تا اینکه يکساعت یه یکجا 20مگ باشه و ساعت دیگری از روز یا مکان دیگری زیر نیم مگ.همراه اول و رايتل هم اگر اينکارو میکنند دقیقا بدلیل حفظ کیفت بر اکثریت کاربران هست وگرنه هر اپراتوري اگر پهنای باند زیادی داشته باشه برلي کاربردها آزاد ميگذاره و بعيده ايرانسل هم این نکات رو ندونه اگه جور دیگری عمل میکنه چون سیاست کاملا متفاوتی از دو اپراتور دیگر داره.ایرانسل هدف اولش کمیت هست نه کیفیت چون سود بیشتر براش مهمه نه رضایت کاربر و سود بیشتر هم در تعداد بیشتر کاربر هست.بهمین دلیله که سرعت رو میزنه نامحدود یا بسته های رنگارنگ گاها با قیمتهای عجیب غریب میده و ارائه این بسته ها با افت کیفیت شدید برای کل شبکه همراه میشه یعنی که ضریب اشتراک و این چیزها براش خیلی مهم نیست.اما در زمینه پهنای باند خارجی انتظار بهبود در این زمینه غیر واقعيست.روزبروز اگر بدتر و محدود تر نشه بهتر نخواهد شد.سیاست کلی بر همینه دسترسی حداقلی به اینترنت خارج از کشور .

11. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینکه تو دنیا ارتباطات وایرلس جایگزین ثابت نشده رو کاری ندارم
    در نظر بگیرید یکی خط تلفن نداره یا اگر داره نویز شدید داره یا اصلا اگر خط داشته باشه اصلا ADSL پیدا نمی کنه (نبود شرکت یا فیبرنوری بودن خط و محدود بودن گرفتن اینترنت از isp های خاص)
    این شخص نمی یاد بگه در دنیا هیچ زمانی ارتباطات وایرلس جاگزین ثابت نشده پس من استفاده نمی کنم!
    به هر حال مشترک بی دلیل سمت اپراتور نمیره
    وقتی ببینه ADSL صرفه اقتصادی واسش نداره میره از نسل4 استفاده می کنه
    ولی اگر هرکس تو خونه 20 مگ اینترنت داشت به نظرشما اینقدر نسل 3 و 4 پر استفاده می شد؟
    مثلا همین شما فرض کن خطت تا 2 مگ می کشه و نه بیشتر
    ولی ایرانسل داره با همون قیمت تو منطقه شما اینترنت 18 مگ ارائه میده؟
    شما نمیگیری؟؟؟؟
    من نمیگم موبایل جایگزین ADSL بشه
    منظورم اینه که نداشتن شبکه کابلی ضعیف باعث میشه کاربرا به سمت سرویس های موبایلی برن
    حرف شما درسته. منم تو شرایطی مشابه این شرایطی که شما گفتی، حتمن می‌رم از نسل 4 استفاده می‌کنم. اما من حرفم سر اینه که در مجموع و کلیت اینا قرار نیست جایگزین هم باشن. طبیعتن یه جاهایی اینترنت موبایل ممکنه بهتر از اینترنت ADSL جواب بده و بالعکس. من شرایط عمومی رو عرض کردم.

شبکه ارتباط ثابت هم نسبت به گذشته بهتر شده. البته هنوز خیلی جای کار داره. اما ممکنه ظرف 2-3 سال آینده اینترنت VDSL یا حتی فیبر نوری با سرعت بالا رو تو بعضی شهرها ببینیم. البته تا اون موقع حتمن وضعیت اپراتورهای موبایل از نظر پوشش‌دهی بهتر می‌شه.

13. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ایول ، خیلی خوب شد.

خدا کنه دوباره بسته نشه ، چون تنها مشکل من با ایرانسل همین بود...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دائمیه یا نتیجه اختلال. اگر دائمی باشه که خیلی خوبه
    دائمیه .. خیالتون راحت.

16. 4 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

Salam agha rezza pain shahre arak va roostae gavkhane key 4g rahandazi mishe???
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Sent from my K01N using Tapatalk
    Last edited by arakxboym96; 08-01-2016 at 06:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •