نمیشه.
چون من فقط برای ایرانسل خریده بودم مهم نبود.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
نمیشه.
چون من فقط برای ایرانسل خریده بودم مهم نبود.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
راستش تا جایی که من میدونم تو دنیا ارتباطات سیار و ارتباطات ثابت جایگزین هم نشدن. هر کدوم نقطه هدفشون جای دیگه است. تو ایران هم همین طوره. قبلن هم اینجا عرض کردم که به نظر سیاست اپراتورهای موبایل ایجاد دسترسی بیشتر برای کاربران در حال حرکت در خیابونها و جادههاست تا ایجاد دسترسی برای مشترک ثابت داخل منازل. این یه جور سیاست عمومیه برای این که شرکتهای ISP هم باید سهم بازار خودشون رو داشته باشن. برای ارتقای کیفیت و ظرفیت شبکه ارتباطات ثابت هم این مجوزهای جدید FCP رو صادر کردن که بحث توسعه فیبر نوری و احتمالن در چند سال آینده اینترنت VDSL یا حتی فیبر نوری FTTP/FTTH رو به دنبال خواهد داشت.
شما نگاه به وضعیت الآن اپراتورها نکن که به دلایل تبلیغاتی و جذب مشترک دارن این سرویسهای به ظاهر جذاب رو میدن. وقتی شبکهشون تکمیل شد و به حد مورد نظرشون مشترک جذب کردن انواع محدودیتها رو شروع میکنن. حالا این که تو ساعت خلوتی شبکه موبایل بین 2 تا 6 صبح 20 گیگ رو داره میده 2000 تومن ولی من فقط در صورتی میتونم استفاده کنم که اون موقع پا شم برم وسط اتوبان تا این سرعت رو بگیرم نمیتونه جایگزین ADSLی بشه که تو خونه میتونم استفاده کنم. حالا اگه زمستون باشه که دیگه حتی اگه اون 20 گیگ رو 20 تا تک تومن هم بده من حاضر نیستم این کار رو بکنم.
در مورد آمار تا پایان شهریور سال 1394 رو میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استناد کرد. البته دقت آمار تو ایران همیشه جای مناقشه و بحث داشته. اما بالأخره یه برآوردی میده:
تعداد کل مشترکین فعال تلفن همراه: 72 میلیون نفر
تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 2: 20 میلیون نفر
تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 3 و 4: 14 میلیون نفر
تعداد مشترکین اینترنت ADSL کشور: 7 میلیون نفر (آمار کل پورتهای منصوبه ADSL تو کشور رو تا جایی که دیدم حدود 10 میلیون پورت اعلام کردن که البته همهاش دایری نیست.)
و از همه مهمتر:
پهنای باند اینترنت بینالملل به ازای هر کاربر اینترنت: 10.3 کیلوبیت در ثانیه. یعنی دایالآپ. خلاصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص
تازه این آمار پهنای باند متوسط به شرطی درسته که تعداد کاربران اینترنت رو حدود 28 میلیون نفر فرض کنیم. یعنی فرض کنیم که تعداد قابل توجهی از کاربران اینترنت همزمان از چندین روش (ADSL، موبایل، وایمکس و ...) به اینترنت متصل میشن.
Last edited by bilmazlar; 05-01-2016 at 15:04.
دوستان عزیز پروتکل PPTP که روی ایرانسل بسته بود باز شد
دائمیه یا نتیجه اختلال. اگر دائمی باشه که خیلی خوبه
اینکه تو دنیا ارتباطات وایرلس جایگزین ثابت نشده رو کاری ندارم
در نظر بگیرید یکی خط تلفن نداره یا اگر داره نویز شدید داره یا اصلا اگر خط داشته باشه اصلا ADSL پیدا نمی کنه (نبود شرکت یا فیبرنوری بودن خط و محدود بودن گرفتن اینترنت از isp های خاص)
این شخص نمی یاد بگه در دنیا هیچ زمانی ارتباطات وایرلس جاگزین ثابت نشده پس من استفاده نمی کنم!
به هر حال مشترک بی دلیل سمت اپراتور نمیره
وقتی ببینه ADSL صرفه اقتصادی واسش نداره میره از نسل4 استفاده می کنه
ولی اگر هرکس تو خونه 20 مگ اینترنت داشت به نظرشما اینقدر نسل 3 و 4 پر استفاده می شد؟
مثلا همین شما فرض کن خطت تا 2 مگ می کشه و نه بیشتر
ولی ایرانسل داره با همون قیمت تو منطقه شما اینترنت 18 مگ ارائه میده؟
شما نمیگیری؟؟؟؟
من نمیگم موبایل جایگزین ADSL بشه
منظورم اینه که نداشتن شبکه کابلی ضعیف باعث میشه کاربرا به سمت سرویس های موبایلی برن
کاملا درسته بشرطي که کیفیت مد نظر اپراتور باشه با روشهای بالا باتوجه به امکانات محدود فعلی میشه بهترین کیفیت ممکن رو گرفت.مثلا سرعت چهار مگ نسبتا پایدار خیلی راضی کننده تره تا اینکه يکساعت یه یکجا 20مگ باشه و ساعت دیگری از روز یا مکان دیگری زیر نیم مگ.همراه اول و رايتل هم اگر اينکارو میکنند دقیقا بدلیل حفظ کیفت بر اکثریت کاربران هست وگرنه هر اپراتوري اگر پهنای باند زیادی داشته باشه برلي کاربردها آزاد ميگذاره و بعيده ايرانسل هم این نکات رو ندونه اگه جور دیگری عمل میکنه چون سیاست کاملا متفاوتی از دو اپراتور دیگر داره.ایرانسل هدف اولش کمیت هست نه کیفیت چون سود بیشتر براش مهمه نه رضایت کاربر و سود بیشتر هم در تعداد بیشتر کاربر هست.بهمین دلیله که سرعت رو میزنه نامحدود یا بسته های رنگارنگ گاها با قیمتهای عجیب غریب میده و ارائه این بسته ها با افت کیفیت شدید برای کل شبکه همراه میشه یعنی که ضریب اشتراک و این چیزها براش خیلی مهم نیست.اما در زمینه پهنای باند خارجی انتظار بهبود در این زمینه غیر واقعيست.روزبروز اگر بدتر و محدود تر نشه بهتر نخواهد شد.سیاست کلی بر همینه دسترسی حداقلی به اینترنت خارج از کشور .
حرف شما درسته. منم تو شرایطی مشابه این شرایطی که شما گفتی، حتمن میرم از نسل 4 استفاده میکنم. اما من حرفم سر اینه که در مجموع و کلیت اینا قرار نیست جایگزین هم باشن. طبیعتن یه جاهایی اینترنت موبایل ممکنه بهتر از اینترنت ADSL جواب بده و بالعکس. من شرایط عمومی رو عرض کردم.
شبکه ارتباط ثابت هم نسبت به گذشته بهتر شده. البته هنوز خیلی جای کار داره. اما ممکنه ظرف 2-3 سال آینده اینترنت VDSL یا حتی فیبر نوری با سرعت بالا رو تو بعضی شهرها ببینیم. البته تا اون موقع حتمن وضعیت اپراتورهای موبایل از نظر پوششدهی بهتر میشه.
ایول ، خیلی خوب شد.
خدا کنه دوباره بسته نشه ، چون تنها مشکل من با ایرانسل همین بود...
دائمیه .. خیالتون راحت.![]()
Salam agha rezza pain shahre arak va roostae gavkhane key 4g rahandazi mishe???
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my K01N using Tapatalk
Last edited by arakxboym96; 08-01-2016 at 06:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)