تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1829 از 1849 اولاول ... 82913291729177918191825182618271828182918301831183218331839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,281 به 18,290 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

جالبه که این شرکت داره همه شرکتا رو یکی یکی میخره...
    باحال بود

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

یه مشکل دیگه م که های وب داره این نمیدونم چرا snr خطم توی های وب اینقد افتضاح میشه
    به شش میرسه
    مال من SNR خیلی عالیه. 27 ! تا حالا با هیچ شرکتی همچین مقداری نداشتم! خودمم تعجب میکنم

3. این کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

جالبه که این شرکت داره همه شرکتا رو یکی یکی میخره...
    باحال بود

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جالبه که این شرکت داره همه شرکتا رو یکی یکی میخره... ایکاش ایرانسل وارد اینترنت کابلی میشد
    البته فقط سهام پارس آنلاین را خریده صبانت را هم میخواست بخره که توافق نهایی نشد این کار در راستای ادغام شرکتها بود چون به این نتیجه رسیده بودن که بازار ایران کشش این تعداد آی اس پی رو نداره در بعضی منابع تعداد شرکتها رو 12 16 یا 17 هم من دیدم البته با توجه به شرایط کرونا و دورکاری و سامانه شاد و...تعداد مشترکان بیشتر و درآمدشون حتماً بیشتر شده دنیای عجیبیه یک پدیده باعث مرگ و داغدار شدن یک سری از خونواده ها میشه و باعث سود یک عده دیگه میشه البته شاید این کرونا باعث همه گیرتر شدن کسب و کارهای آنلاین و دیجیتالی تر شدن زندگی هممون بشه البته دیجیتالی تر شدن بیشتر زندگی هم باعث میشه آدما بیشتر از هم دور بشن و کم کم تبدیل به یک سری ربات بشن کلا اينترنت و انقلاب تکنولوژی مخصوصا ارتباطات زندگی بشر را کاملاً عوض کرد طبق تحقیقی که در انگلستان انجام شد آدما دیگه بیشتر بجای نگاه کردن به چهره همدیگه به صفحات تلفنهای هوشمندشون نگاه میکنن یکی دیگه از تبعات اینترنت و کامپیوتر هم کم صبر شدن و عصبی شدن مردمه
    چون همه عادت کردن با یک کلیک و لمس کاراشون انجام بشه و این به زندگی روزمرشون هم سرایت کرده این عطش سیری ناپذیر کاربران هم به سرعت تمومی نداره یادمه اون اوایل اینترنت دیال آپ که اومده بود ما با سرعت 5-6 کیلوبایت بر ثانیه به نت وصل میشدیم و چون تازگی هم داشت کلی ذوق میکردیم با اون صدای قرقر مودمای اینترنال دیال آپ و کلی قطع شدن و مشکلات دیگه یادمه تلفن اشغال میشد و اگه یه نفر به خط زنگ میزد و خیلی پیله میشد دی سی میشدیم حالا همین 16 مگ ای دی اس ال هم خیلیا رو ارضا نمیکنه یه تقسیم بکنید ببینید چندین برابر شده سرعت ولی الان صحبت از سرعتای گیگابیتیه باید قبول کنیم بشر با پيشرفت هر چه بیشتر تکنولوژی آرامش و صمیمیت سابق را از دست میده یادمه چند روز پیش روز جهانی اینترنت بود و یکجا خوندم با اومدن اینترنت انسانها آگاهتر و داناتر شدن درستم میگه الان بخوای در مورد یه چیزی تحقیق کنی ایکی ثانیه میزنی تو ویکی پدیا و میخونی ولی سابق طرف باید کلی تو کتابای حجیم دائره المعارف میگشت باید ببینیم در قبال چیزایی که بدست آوردیم چیارو از دست دادیم یه جورایی معنویات و اخلاقیات رو از دست دادیم و بجاش دانشهای مختلف را بدست آوردیم شایدم آدمای سابق چون مثل همون مسئله دائره المعارف باید زحمت میکشیدن قدر همه چیو بیشتر میدونستن شاید اون نظریه فراعلم درست باشه که بشر طی سیکلهای چندهزارساله چندین بار تمدن خودشو نابود کرده ...
    Last edited by ariobarzan2; 02-10-2020 at 15:05.

6. 2 کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوستان شما هم مشکل قطع و وصل شدن مکرر نت دارید؟
    واقعا رو اعصابه 5 دقیقه وصله 10 دقیقه قطع و همینطور تکرار میشه ...

8. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

رفتیم از های وب.
    آپلودم تو اینجا خیلی بد بود و مجبور شدم بیارمش رو 500 تا.
    اولا یخورده دروغگو هستن من شنبه پیش درخواست جمع آوری از اکانت دادم زنگ زدم پشتیبانی ده دقیقه اون حرف زد بعد یکی دیگه زنگ زد گفتم تخلیه. گفت نقره ای هستی و دو تا کارشناس مجانی،گفتم نه تخلیه کنید.
    یکشنبه شب دیدم اس ام اس تمدید اومد شکایتزدم به 195. صبح دوباره یکی زنگ زد و گفت اس ام اس اشتباهه و تخلیه رو فرستادیم
    عصر یکی زنگ زد دوباره ده دقیقه حرف زد گفت درخواست تخلیه رو بفرستم.معلوم شد اینا اصلا نفرستادن.
    وقتی درخواست تخلیه میدی سرویسای ویژه رو اونموقع معرفی میکنن. 300 تومن 8 مگ 480 گیگ. یکیش بود گفتم این حجم بدرد دو ماهم نمیخوره.چه برسه یکساله.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مال من SNR خیلی عالیه. 27 ! تا حالا با هیچ شرکتی همچین مقداری نداشتم! خودمم تعجب میکنم
    اس ان آر که میگید فقط به پورتی که مخابرات بهتون اختصاص میده ربط داره و البته فاصله تا مرکز و هیچ ربطی به شرکت ارائه دهنده سرویس نداره.

11. 2 کاربر از hdneo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرویس «آذرخش» های‌وب که در حال حاضر بر بستر « #فیبرنوری تا خانه» یا همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مناطق #عظیمیه و #جهان_شهر در #کرج و استان #البرز ارایه می‌شود، در جدیدترین تست #سرعت خود توانسته است:
    - سرعت #دانلود بیش از 830Mbps
    - سرعت #آپلود 630Mbps
    - و پینگ 2 میلی‌ثانیه را محقق سازد!

این سرویس تا پایان سال ۱۴۰۰ در بیش از ۵۰۰ شهر ارایه خواهد شد. هم اکنون این سرویس با سرعت دانلودهای 50، 100 و 300 Mbps برای مصارف خانگی و سازمانی قابل ارایه است.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره سراسری ۱۵۶۵، داخلی ۵ تماس بگیرید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

والا حجم بالا بدن خوبه مثلا مخابرات الان بالاترین حجمی که میده 500 گیگه و بنظرم بازم کمه برای این سرعتا ، باید از 1 ترابایت حجم شروع بشه.

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سرویس «آذرخش» های‌وب که در حال حاضر بر بستر « #فیبرنوری تا خانه» یا همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مناطق #عظیمیه و #جهان_شهر در #کرج و استان #البرز ارایه می‌شود، در جدیدترین تست #سرعت خود توانسته است:
    - سرعت #دانلود بیش از 830Mbps
    - سرعت #آپلود 630Mbps
    - و پینگ 2 میلی‌ثانیه را محقق سازد!

این سرویس تا پایان سال ۱۴۰۰ در بیش از ۵۰۰ شهر ارایه خواهد شد. هم اکنون این سرویس با سرعت دانلودهای 50، 100 و 300 Mbps برای مصارف خانگی و سازمانی قابل ارایه است.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره سراسری ۱۵۶۵، داخلی ۵ تماس بگیرید.
    بعید میدونم به دست کاربر همچین سرعتی برسه این تستها مربوط به شرایط آزمایشگاهی و ایزوله است خود تانومای مخابرات سرعت حداکثر 200-300 برای مشترکای حقوقی میده من تستاشو دیدم حالا اگه کسی از دوستان اطلاعات بیشتری داره باهامون به اشتراک بذاره

15. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •