تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1829 از 2605 اولاول ... 82913291729177918191825182618271828182918301831183218331839187919292329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,281 به 18,290 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا یه مدته گند زده شده به نت اینقدر پینگ بالاست و تایم اوت دارم سایت های داخلی هم باز نمیشن هیچ کاری نمیشه کرد
    برا سایت های داخلی هم با قند شکن باید وصل شم تا باز شه نمیدونم برا نامحدودا فقط اینجوریه یانه
    ولی اگر قرار باشه برا نا محدودا این مشکلو ایجاد کنن تا برن به سرویس های حجمی با سرعت های فوق العادشون! که معلوم نیست تا کی و چجوری اعتبار دارن من که گول اینکارارو نمیخورم همین که از صبح تا شب بدون این که سر بزنم به حجم باقیموندم و استرس حجم داشته باشم حالا با هر سرعتی که میخوان بدن، میتونم به اینترنت وصل شم برام کلیه !
    همین که اینقدر تلاش میکنن نامحدودارو بکشونن به این سرویس ها معلومه که سرویس های نا محدود برای مشترکین بهتر بوده و برا اینا صرف نداره
    Last edited by mi13; 21-10-2016 at 01:11.

2. این کاربر از mi13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا از وقتی سیستم پشتیبانی رو عوض کردن به آدرس جدید بردن نمیتونم وارد بشم و ارور نام کاربری یا رمز اشتباه رو میده من قبلا تو ادرس قبلی مشکلی نداشتم ولی الان با همون رمز و شماره تلفن نمیتونم وارد شم؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ای بابا یه مدته گند زده شده به نت اینقدر پینگ بالاست و تایم اوت دارم سایت های داخلی هم باز نمیشن هیچ کاری نمیشه کرد
    برا سایت های داخلی هم با قند شکن باید وصل شم تا باز شه نمیدونم برا نامحدودا فقط اینجوریه یانه
    ولی اگر قرار باشه برا نا محدودا این مشکلو ایجاد کنن تا برن به سرویس های حجمی با سرعت های فوق العادشون! که معلوم نیست تا کی و چجوری اعتبار دارن من که گول اینکارارو نمیخورم همین که از صبح تا شب بدون این که سر بزنم به حجم باقیموندم و استرس حجم داشته باشم حالا با هر سرعتی که میخوان بدن، میتونم به اینترنت وصل شم برام کلیه !
    همین که اینقدر تلاش میکنن نامحدودارو بکشونن به این سرویس ها معلومه که سرویس های نا محدود برای مشترکین بهتر بوده و برا اینا صرف نداره
    والا من از چند نفر پرسیدم انگار قرار تا اخر سال نامحدود های مشتریان قدیمی هم جمع کنن! نمیدونم راستو دروغشو دیگه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من با اینترنت مخابرات نمیتونم تو فوروم پست ارسال کنم. بعد چند لحظه پیغام میده Service Unavailable

کلی باید رفرش کنم تا ارسال شه
    Last edited by Xeoc; 21-10-2016 at 09:26.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من از چند نفر پرسیدم انگار قرار تا اخر سال نامحدود های مشتریان قدیمی هم جمع کنن! نمیدونم راستو دروغشو دیگه..
    والا چیزهایی که تو این مملکت مشخص هست درست اجرا نمیشه چه برسه به این جور شایعه ها.هر چند وقت یکبار از این جور شایعه ها برای نامحدود مخابرات درست شده اخر سر باقی مونده.

من با اینترنت مخابرات نمیتونم تو فوروم پست ارسال کنم. بعد چند لحظه پیغام میده Service Unavailable

کلی باید رفرش کنم تا ارسال شه
    تایید میشه

همین که از صبح تا شب بدون این که سر بزنم به حجم باقیموندم و استرس حجم داشته باشم حالا با هر سرعتی که میخوان بدن، میتونم به اینترنت وصل شم برام کلیه !
    کاملا موافقم.ضمن اینکه اگر شما برنامه ای رو در روز بخوای دانلود و مشاهده کنی با سرویسهای حجمی اصلا مقرون به صرفه درنمیاد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان من 2تا خط دارم
    روی خط 1 از مخابرات اینترنت دارم سرعت دانلود 4647 و آپلود 1163 بسته شده.
    روی خط 2 اصلا اینترنت از هیچ شرکتی تا حالا نداشتم. و خط 2 کلا داخل هیچکدام از پریزهای تلفن وارد نشده .مستقیم از جعبه تقسیم خود مخابرات آمده داخل.
    دیشب گفتم بزار مودم رو به خط2 وصل کنم ببینم چی میشه. اینترنت در خط 2 هم وصل شد و کامل قابل استفاده هست.با این تفاوت که snr. از 27به حدود 6 و 7 کاهش پیدا کرده و attenuation. از 19 رفته روی 44
    سرعت آپلود اومده روی 400 کیلوبیت و دانلود بین 3.5 تا 4.5 مگابیت هست.
    میخواهم بدونم من که روی خط 2 اینترنت ندارم.چجوری مودم داره کار میکنه؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان من 2تا خط دارم
    روی خط 1 از مخابرات اینترنت دارم سرعت دانلود 4647 و آپلود 1163 بسته شده.
    روی خط 2 اصلا اینترنت از هیچ شرکتی تا حالا نداشتم. و خط 2 کلا داخل هیچکدام از پریزهای تلفن وارد نشده .مستقیم از جعبه تقسیم خود مخابرات آمده داخل.
    دیشب گفتم بزار مودم رو به خط2 وصل کنم ببینم چی میشه. اینترنت در خط 2 هم وصل شد و کامل قابل استفاده هست.با این تفاوت که snr. از 27به حدود 6 و 7 کاهش پیدا کرده و attenuation. از 19 رفته روی 44
    سرعت آپلود اومده روی 400 کیلوبیت و دانلود بین 3.5 تا 4.5 مگابیت هست.
    میخواهم بدونم من که روی خط 2 اینترنت ندارم.چجوری مودم داره کار میکنه؟

با اون خط زنگ هم زدید ببینید شمارش درسته؟

اگه شمارش فرق میکنه و شمابا اینترنت مخابرات وصل هستید روی خط دوم، اون خط هم براتون رانژ کردن حالا علتش رو باید از مرکز مخابراتتون بپرسید

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله خط 2 اصلا شمارش کلا فرق داره با خط 1
    خط 2 اصلا از هیچ شکتی تا الان من اینترنت نداشتم و درخواست اینترنت هم نکردم.
    مخابرات برای خطی که ازش اینترنت هم نخواهد خط رانژه میکنه و بهش اینترنت میده؟
    آخرین قبض من. که. برای خط2 دارم وتا اول مهر بود رو دیدم هیچ اثری از هزینه اینترنت نبود..
    حالا یک سوال دیگه اگه من مثلا 2روز از خط 2 برای اینترنت استفاده کنم و باهاش دانلود کنم این 2 روز رو جزو حجم مصرفی خط 1محاسبه میکنن یا روی قبض دوره بعد برای خط 2 میزنه هزینه adsl.?

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    مگر قرار نبود از این برج ، تعرفه اینترنت مخابرات کاهش پیدا کنه ؟
    الان قبض اومده از برج 5 تا برج 7 ، اما باز هم مثل سابقه !

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از این قرارا زیاد بوده تو این سالها، محدودیت ایجاد کنن یا قطع کنن اما قطعا اگه قطع کنن من که قراداد جدید نمیبندم باهاشون ،حرفه زوره خط هارو فیبرو نوری کردن و سرویس روی فیبر نوری رو تو انحصار خودشون درآوردن بعد هر کاری هم دوست داشتن میتونن بکنن بدون اینکه مشترکین حق انتخاب داشته باشن محشرن بخدا
    در اینصورت حاضرم از 3g و 4g استفاده کنم بیشتر هزینه کنم اما پولم تو جیب همچین آدمهایی نره
    تنها دلیل انتخاب مخابرات نامحدود بودنش بود وگرنه از لحاظ پشتیبانی که از هر 5نفر یکیشون واقعا میتونه پشتیبانی کنه از لحاظ کیفیت سرویس هم که افتضاح پینگ بالا هر چند وقت یکبار هم که کلا مشکل پیدا میکنه چند روز گرفتاریم
    Last edited by mi13; 21-10-2016 at 14:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •