fair policy? مثل اینکه تحریم آمریکا و بالارفتن دلار دهنشون سرویس کرده پول ندران پهنای باند بخرن. دمشون گرمعربو سیر نگاه در ، ایرنیو گشنه
fair policy? مثل اینکه تحریم آمریکا و بالارفتن دلار دهنشون سرویس کرده پول ندران پهنای باند بخرن. دمشون گرمعربو سیر نگاه در ، ایرنیو گشنه
درود
اگه به حرف من و امضا من دقت میکردید متوجه میشدید که هیچ ربطی به هم ندارن
من دارم از بی عدالتی راجب دانلود بی رویه میگم اما امضای من راجب وضعیت اینترنت کشور ما هست
----
حرف من در مورد شرکت پارس آنلاینه اما امضای من راجب کل کشور
شما اومدی منو بخاطر پستی که زدم به نوعی محکوم کنی و رفتی امضای منو آوردی وسط اما بهتر بود قبلش کمی فکر میکردید
----
راجب اینکه حق من چی هست یا چی نیست بنده خودم تصمیم میگیرم که چه شرکتی رو انتخاب کنم و از انتخابم از پارس آنلاین راضی ام هرچند اخیرا مشکلاتی داشتم و تو انجمن ناراضی بودن خودمو اعلام کردم اما خیلی وقته با همین سرویس هایی که میده راضی ام حتی بنظرم بیشتر از اونچه که باید میده
اینو هم بگم سرعت اینترنت من در حد این تاپیک نیست ( برو بالای چند ده مگ )
با احترام فراوان ;-)
Last edited by Daniel4u; 12-08-2012 at 22:00.
من از دوست عزیزمون معدرت می خوام اما این دو کار پارس آنلاین یعنی عملا خداحافظی با دانلود شبانه
برای من پذیرفتن باگ در ساعات رایگان قابل قبول نیست و اینکه شما گفتید ساعت 1230 تا یک رو درست کردن، اشتباهه و همین الان خیلی ها دارن توی این ساعات رایگان می گیرن و اصلاح نرم افزاری این باگ ( البته به اصطلاح شما) کار سختی نیست به نظر من این ارفاق پارس آنلاین برای فروم باز و اینترنت گرد های حرفه ای که تا اونها رو راضی نگه داره.
در ثانی شرکت به هیچ وجه نمی تونه حجم استفاده شده در ساعات رایگان را با حجم پولی شما تصفیه کنه و عواقب حقوقی براش داره.
من که به شخصه صبر می کنم ببینم واقعیت این طرح چیه بعدش تصمیم می گیرم.
سلام ببخشید اگه کسی سرعت 1 مگ داره میشه بگه شبا چقدر دانلود میکنه و سرعتش چنده؟
سرعت من شده 60 کیلوبایت و تقریبا 900 مگ دانلود میشه.
یعنی چی ساعت دانلود شبانه رو میخوان عوض کنن ؟!!!
ما قرار داد داریم که توش ذکر شده ساعت رایگان اینترنت از 1 تا 6 هستش ، اگه اینا این مورد رو عوض کنن ، قراردادمون فسخ میشه و باید پولمون رو بهمون برگردونن ! مگه همینطوری الکیه !
من که یه شکایت تو سایت پارس پرکردم ، اگه جای دیگه ( سازمان تعزیرات ، یا زیرساخت یا .. ) هم میتونیم شکایت کنیم ، لینکشو بدین
بچه ها قراره در افق 1404 به مقام اول علمی و فناوری منطقه آسیای جنوب غربی دست پیدا کنیم! فکر کنم اینقدر پیشرفتمون توی فضای اینترنت خوب بوده که همین سال آینده احتمالا به این مقام دست پیدا کنیم!
من ا مگ دارم عزیز 3 ماهه سرعت شبانه بین 10 تا 50 هستش اون هم در بهترین وضعیت ...
الان دو شبه ساعت 1 قطع میشه و صبح وصل میشه !!! دو شبه هیچی دانلود نکردم !!!
آخه کدوم آدم عاقلی میاد به پارس آنلاین بگه ساعت ترافیک رو از 1-6 ببرید رو 2-7 این دروغ محضه و پارس آنلاین داره بیخود و دروغ میگه که "در جهت اجرای درخواستها و نياز کاربران خود و نيز به منظور افزايش سطح رضايتمندي ايشان" فقط و فقط برای به نفع منافع شخصی خودشون هست و بس !!
خلاصه دوستان همه از طریق فرم زیر شکایت خودتون رو اعلام کنید اینا تو قراردادی که با ما بستند ساعت ترافیک رایگان 1-6 هست و با این کار قرارداد رو میتونیم فسخ کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرس "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" هست نمیدونم در این مورد تو این سایت هم میشه شکایت کرد یا خیر
اینم ایمیل پارس آنلاینه که میشه از این طریق هم شکایت خودتون رو ایمیل کنید
در ضمن همراه با شکایت لینک این تاپیک رو هم بفرستید تا مسئولانشون بیان و بخونن
امیدوارم همه دست به دست بدیم تا بتونیم جلوی خواسته های اجباری اینا رو بگیریم و بهشون بگیم که باید به نظر و شخصیت کاربرانشون هم احترام بزارن
من برام دانلودی که از ساعت 1 باشه مهمه چون نمیتونم تا 2 بیدار باشم و اینکه کیفیت سرویسم بالا باشه که هیچکدومو تا حالا از پارس ندیدم.سرعت 512 سرعت شبانه زیر 30.توی خود سایت پارس گفته اینترنتو بین چند نفر شر میکنن برا همین سرعت میاد پایین.یکی نیست بهشون بگه شما که انقد کاربر براتون مهمه چرا تعداد شر کردنارو کاهش نمیدین و میخواین ساعتو تغییر بدین تا اکثرا خواب باشن و سرعت بره بالاتر.امیدوارم مدیران پارس انلاین به فکر رضایت مشتریهاشونم باشن
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)