پرمیوم character bonus رو که فعال کنی میشه 6 تا!
من که هستم!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
پرمیوم character bonus رو که فعال کنی میشه 6 تا!
من که هستم!
با پرمیوم میشه 6 لول hp هم با پرمیوم +10 میشه![]()
امین چیزایی که مینویسی رو میبینم ولی مثل اینکه wispher های منو نمیبینی !! یه با relog کن یا با یه مرورگر دیگه بیا
یا اینکه تلگرامتو بخون
تلگراف نبود؟ :دى
تلگراف مال روستایی هاست ما بچه شهریم (از اون سوسولا) میگیم تلگرام
ممد چه خبر ؟
خدا وکیلی تا وقتی بود شادی تو فروم بود از وقتی کثافت گذاشته رفته حالا نمیدونم چرا بن شد ولی شادی رو هم با خودش برد![]()
خودمونیما این مارکت چیزیده به بازیهر چی که فکرشو بکنی توش پیدا میشه ...
واسه یه اسلحه که باید یه سری کوئست عجیب غریب میرفتی یا یه آیتم ست که بیچاره میشدی تا از شانس توی کار پیدا کنی الان توی مارکت به مقدار کافی موجوده .! حتی اونایی که مایه دارن دیگه لازم نیست کوئست برن آیتماشو میخرن حتی مسیر رسیدن به مقصد رو هم میشه با پول کوتاه کرد !!! کنار هر دکمه و آیتم تو بازی این علامت طلا روی اعصابه
مخالف این نیستم پرمیوم نباشه . من توی ورد 13-14 بود یادم نیست با پرمیوم بازی کردم لول 45 بودم رنک فک کنم 30 هم رسیدم ولی بدلیل مشغله کاری ول کردم . الان خیلی بازی سریع شده یه دقیقه آنلاین نباشی 80 نفر از روت رد میشن
اوضاع دوئل چطوره ؟ با اینهمه شغل های جدید و مسائل مربوط به فورت الان شهرها با هم جنگ هم میکنن ؟ دوئلرها بریزن سر هم ؟ کارگرا رو جر بدن ؟ به نو/امیس تعر/ض کنن ؟![]()
آقا کسی یک جای معتبر می شناسه برا خرید اکانت اینترنتی برای یورو یا دلار ؟ که ارزون بده و معتبر هم باشه این paybycashu خیلی گرون می ده !
بابا باكلاس :دى
هيچى على جون، داريم مثل بنز ميخونيم تا بلكه شريف يا اميركبير قبول بشيم، وگرنه بابام بهم پول نميده :دى
امروز هم شيمى تستى داشتيم، پدرسگ سوال هارو ميره از كتاب مولتيمر مياره! كتابى كه تو دانشگاه تدريس ميشه! اونوقت ما بايد اينارو حل كنيم :دى ، 11 تا تست بود فقط 7تارو زدم (شكلك افسرده)
بن شدنم هم يادم نيس به خاطر چى بود! اما هرچى بود خوب بود! باعث شد بشينيم درس بخونيم :دى
پ ن: آرش چه عجب از اون لفظ ناپسند استفاده نكردى، تو كه پسر خوبى هستى چرا انقدر ميخواى وانمود كنى بدى؟ :دى
گی بخوار تره کی خوانه شریف را هاده خوانی بوری وهن دل گی خواری؟
سوژه بییری هنیشی تند تند جـق بزنی؟
جقول : ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)