تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1829 از 2365 اولاول ... 82913291729177918191825182618271828182918301831183218331839187919292329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,281 به 18,290 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان کسی نظری چیزی نداره عایا ؟

دوسته عزیز این کاری که امپ دو کانال بگیری شدنیه اما شما که داری خرج میکنی 4کانالش کن دیگه دو روز دیگه حوس میکنی باز یه تغییری ارتقایی بدی کلی ضرر میکنی.من صدای هیچ کدوم از چیزایی که گفتیو نشنیدم غیر از e69 که اون واقعا خوبه.
    سیم کشی هم یه دو کانال با 4کانال فرقی نداره.یه کابل مثبت میخوای و یه منفی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حمید جان
    نظرتون رو در مورد پخش نفرمودید ؟
    در ضمن ایا این امپ 5602 این دوتا باند من رو کامل پر میکنه ؟
    در قسمت نظرات ------ تعدادی از عزیزان از گرمای بیش از حد امپ شکایت داشتن . ایا این عادی هست ؟

سپاس
    سلام
    پخش رو هم اگر بتونی 7056 بگیری خیلی صدای بهتری داره. 555 هم قابل تهیه هست. اگر باید حتما پایور باشه سعی کن پخشی بگیری که سه جفت خروجی pre out داشته باشه.حتما در آینده مورد استفاده قرار میگیره خروجی سوم
    در مورد گرمای آمپ 5602 باید عرض کنم من خودم شخصا تست نکردم ولی ممکن به خاطر کلاس آمپ کمی گرم بشه. اما گرما موردی نداره پروتکت کردن زیاد هست که جزو ایراد محسوب میشه که باز به من شخصا هیچ بازخوردی تو این زمینه نبوده.
    سلام اقا حمید عزیز.
    شما قیمت کابل ۰ گیج خوب و فیوز هلدر دارید؟
    ار سی ای کانکشن یه جفت دارم. ولی دو جفت دیگه تورنادو هست که باید تعویض شه. این ۴به۴ های استینگر چطوره؟ پیشنهادتون رو میدید؟ و اگه امکانش باشه میتونید برام تهیه کنید؟ (فکر کنم مثلا یه پک ۰ یا ۲ گیج ۴ کانال از استیریت وایرز هم بگیرم بد نباشه؟! چون همه چی توش داره
    بازم ممنونم از هر دوی شما عزیزان بابت پاسختون و وقتی که میزارید

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
    سلام و خواهش میکنم
    کابل 0 گیج از 45 هست تا 80 تومن.
    کابل استینگر نگیر تقلبیش زیاده. کلا یا کانکشن بگیر یا گلیدن.
    سلام خدمت استاتید
    دوستان من یکی دو تا سوال داشتم
    من یه سیستم کیفتی بیشتر میخوام جمع کنم با بودجه کاملا محدود نظرم رو برند هلیکس هستش
    ماشین هم پارس سال هستش داشبرد جدید و چون نمیشه پخشش رو به سادگی عوض کرد در نتیجه مجبورم پهش فابریکش رو استفاده کنم
    تظرم رو باند دو تا کواک b69x یا e69x برای عقب و دو کامپ 16 مثل b6 یاe6 برای جلو
    اولا به نظرتون پخش فابریک میکشه اینا رو ؟(که خودم فکر نمیکنم)
    با مثلا یه امپ دو کانال ساده مثل کنوود 527 برای کواکای عقب ببندم و کامپ ای جلو رو مستقیم به پخش وصل کنم
    کلا نمیخوام خیلی ام سیک کشی ماشین رو بریزم بهم ترجیحا
    بعد سری eبا سری b خیلی فرق داره ؟ جفتشون امپ لازمن عایا ؟
    بازم پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    در مورد هلیکس هم اینطور که گفتن بارشون آخر این ماه میرسه.
    هلیکس کیفیت خیلی خوبی داره ولی قدرتش کمه.
    اگر هلیکس مورد انتخاب قرار گرفت من
    E69X برای عقب
    کامپوننت E62C یا نهایتا کواکسیال E6X رو برای جلو
    منتها پخش شما خروجی امپلیفایر نداره و به هیچ عنوان تا الان که ن در خدمتتون هستم نمیتوانید آمپلیفایر یا هر پخش دیگری روی اون نصب کنید. در اینده اگر قابی براش بیاد داستان فرق میکنه.
    سلام دوستان فکر کنم آخرین باری که در مورد ماشین به تاپیک اومدم سال 89 بود که تازه ماشین رو گرفته بودیم
    اون زمان یادمه یه سیستم رو انتحاب کرده بودم که بدون ساب حدود 2 تومن خرجش میشدن متاسفانه اسم باند ها رو یادم نیست یه چیزایی ازش یادم فکر کنم مال audio system یا dynamic sound یه همچین برندی بود مدلشم انگار 6319 یه چیزی تو این مایه ها بود فکر کنم یه 19 داشت ، درکل خیلی از کیفیتش تعریف میکردن و حدود 650 بود(اگر کسی اسم و مدل رو دقیقش رو متوجه شد بگه لطفا).
    به هر حال از اون موضوع بگذریم:
    یه 405 slx دارم که فعلا قصد فروش رو ندارم(چون فنیش خیلی فضایی خوبه ) می خوام یه سیستم خوب نه برای جلب توجه فقط برای پخش با کیفیت خوب چه برای عقب و چه برای جلو با یه ضبط خوب که اینارو هندل کنه بندازم قیمتش هم کلا تا 1 میلیون 300 باشه ترجیحا....
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    مرسی
    سلام
    برند آدیو سیستم و گلیدن هست.و اسپیکر هم بیضی و مدل Co 609 plusبوده احتمالا.متاسفانه دیگه تولید نمیشه واگر هم کسی داشته باشه قیمت بالائی میده. واقعا اسپیکر خوش صدا و خوبی بود.آقا مهدی دست دوم تعمیری رو تو اصفهان قیکت گرفته 550 تومنمن اکبندش رو گرفتم برای بچه ها 470 تومن سال 91-92 عجب اوضاعی شده.
    ولی یه مدل پائینترش که MC609 هست و اونم کیفیت خوبی داره تا آخر مرداد میاد.
    اگر صبر کنید بار جدید گلیدن میرسه و انتخابهای خوبی میتونید بکنید. اگر کمی بودجه رو افزایش بدید که چه بهتر.

3. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

ممنون از کمک دوستان
    من یکی از دوستام یه b69x و یه جفت هم b6 داشت برای جلو بانداش هم در حد اک بودن من تقریبا 220 جفتشو خریدم و و همینجوری بستم جای باندای قبلیم در کل کیفیت خیلی بهتر شد و به نظرم ارزششو داشت با حدود 200 این کار قدرت هم برای من حداقل کافیه بیس در کل خیلی قوی نیست ولی بدم نیست بیس این باند به نظرم در حد همون e69 هستش ولی به مقدار اون وضوحش بهتره
    در کل من با کمترین هزینه فکر میکنم نتیجه بدی نگرفتم حالا اگه فرصت بشه با امپ هم تست میزنم اگه نتیجه خوب بود و پخش هم جواب داد امپ هم روش میبندم
    الان با همین پخش فابریک تا ولوم 26 از 30 تقریبا صدا بهم نمیریزه و تفکیکش قابل قبوله
    Last edited by Ali_BlueBoy; 09-07-2015 at 18:58.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

در مورد هلیکس هم اینطور که گفتن بارشون آخر این ماه میرسه.
    هلیکس کیفیت خیلی خوبی داره ولی قدرتش کمه.
    اگر هلیکس مورد انتخاب قرار گرفت من
    E69X برای عقب
    کامپوننت E62C یا نهایتا کواکسیال E6X رو برای جلو
    منتها پخش شما خروجی امپلیفایر نداره و به هیچ عنوان تا الان که ن در خدمتتون هستم نمیتوانید آمپلیفایر یا هر پخش دیگری روی اون نصب کنید. در اینده اگر قابی براش بیاد داستان فرق میکنه.
    ممنون از کمکت رفیق
    ولی یه سری میگن اگه امپی بگیری که کنترل گین ورودی داشته باشه میشه روش امپ ام بست
    Last edited by Ali_BlueBoy; 09-07-2015 at 19:01. دليل: قاط زدن نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا امروز از ساعت 3 تا 7 طول کشید دلو روده ماشینو ریختم بیرون سه جفت RCA کانکشن کشیدم (جفتی 35 گرفتم)

نویز یکسرم حل شد، ماشین خاموش دیکه اصلا نویزی نیست
    ولی اون نویز که با گاز کمو زیاد میشد هست ولی تضعیف شده!! (اتصال بدنه هم پشت پخش دادم با RCA جدید)

اون فیوز هلدر هم برداشتم از سر راه تفاوتی نداشت. ایشالله کابل برقو عوض کنم حل میشه،

Lanzer Pro 0 Guage رو متری حدود 30 فک کنم قیمت دادن. تمام مس قلع اندود شده! که حدود 200 دیگه با فیوز هلدرش احتمالا برام در میاد

بازم ممنون از دوستانی که کمک کردن
    Last edited by shayan122; 10-07-2015 at 14:33.

7. این کاربر از shayan122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقا امروز از ساعت 3 تا 7 طول کشید دلو روده ماشینو ریختم بیرون سه جفت RCA کانکشن کشیدم (جفتی 35 گرفتم)

نویز یکسرم حل شد، ماشین خاموش دیکه اصلا نویزی نیست
    ولی اون نویز که با گاز کمو زیاد میشد هست ولی تضعیف شده!! (اتصال بدنه هم پشت پخش دادم با RCA جدید)

اون فیوز هلدر هم برداشتم از سر راه تفاوتی نداشت. ایشالله کابل برقو عوض کنم حل میشه،

Lanzer Pro 0 Guage رو متری حدود 30 فک کنم قیمت دادن. تمام مس قلع اندود شده! که حدود 200 دیگه با فیوز هلدرش احتمالا برام در میاد

اقا حمید یه قیمت میدی بما اگه امکانش هست؟

بازم ممنون از دوستانی که کمک کردن

خسته نباشی اونم به امید خدا با عوض کردن کابل برطرف میشه

9. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا این CO609 هم داستانی شده ها ...
    خدا یعنی میشه یکیش گیر من بیاد
    دلم پیششه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گل...میگم پنل x400 جداشدنی نیست؟؟؟ینی هر لحظه در دسترس آقا دزده هستش؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گل...میگم پنل x400 جداشدنی نیست؟؟؟ینی هر لحظه در دسترس آقا دزده هستش؟؟
    چرا ، CRC رو بگیر برو پایین ، یعنی سمت چپ ، پایینترین قسمت ، یک تکمه هست فشار بدی ، قفل پنل آزاد میشه .

13. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی گین امپ ساب رو چه جوری تنظیم کنم فک نکنم بشه با گوش کردن مثل امپ باندا تنظیمش کرد ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •