من که با سید جلال مخالفم
خدای سوتیه...به گزینه های دیگه فکر کنیم بهتره
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
من که با سید جلال مخالفم
خدای سوتیه...به گزینه های دیگه فکر کنیم بهتره
منم با سید جلال موافق نیستم هم کنده هم اخر سوتی ولی عقیلی خیلی خوبه
پس از انصراف الشارجه از ليگ قهرمانان آسيا
نماينده باشگاه پرسپوليس به امارات رفت
خبرگزاري فارس: در پي كنارهگيري الشارجه امارات از ليگ قهرمانان آسيا نماينده باشگاه پرسپوليس به امارات رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاريفرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از اينكه باخبر شد الشارجه امارات از ليگ قهرمانان آسيا كنارهگيري كرده و اين موضوع به صورت مكتوب به اين باشگاه ابلاغ نشده است مهدي مولوي نماينده خود را براي بررسي موضوع به امارات فرستاد.
با توجه به اينكه امروز يكشنبه است و AFC تعطيل است با تلاش زياد نماينده باشگاه پرسپوليس يكي از مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا را پيدا و در خصوص اين موضوع با او گفت و گو كرده است. پس از اين موضوع قرار شد تا امشب يا صبح فردا در خصوص كنارهگيري الشارجه و برگزاري بازي پرسپوليس تصميم لازم گرفته و به صورت مكتوب به باشگاه پرسپوليس ابلاغ شود.
همچنين نماينده باشگاه پرسپوليس با نماينده باشگاه الشارجه امارات ديدار كرد. او اعلام كرده كه تيم اماراتي به هيچ عنوان قصد حضور در ادامه ليگ قهرمانان آسيا را ندارد و حتي هتل داوران و بازيكنان ميهمان را كنسل كرده است.
در گفتوگو با فارس
منصوري: تكليفم را با دروغگوها روشن ميكنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: برخي رسانهها هرچه دلشان ميخواهد از قول من مينويسند اما اينبار تكليفم را با دروغگوها روشن ميكنم.
محمد منصوري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در خصوص رفتن افشين پيرواني از پرسپوليس هيچ حرفي نزدم اما بعضيها مثل اينكه ارزش قلم خود را نميدانند و از زبان من هرچه دلشان ميخواهد مينويسند. اين بار تكليفم را با دروغگوها روشن ميكنم.
وي افزود: امروز به پيرواني زنگ زدم و مصاحبهاي كه از قول من در خصوص ايشان نوشتند را تكذيب كردم. من اگر بخواهم حرفي بزنم مطمئن باشيد ترسي ندارم اما متاسفم براي بعضيها كه ميخواهند خصومت شخصي خود را با مصاحبه از زبان من نشان دهند. فردا اين موضوع را پيگيري خواهم كرد.
منصوري خاطرنشان كرد: براي من هر فردي كه در كادر فني پرسپوليس انجام وظيفه كند قابل احترام است و سعي ميكنم بتوانم نظر او را جلب كنم. پيرواني براي من مثل وينگاداد زحمات زيادي كشيده است.
براي روشن شدن تكليف الشارجه
نماينده باشگاه پرسپوليس به فدراسيون فوتبال امارات رفت
خبرگزاري فارس: نماينده باشگاه به فدراسيون فوتبال امارات رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس نماينده باشگاه پرسپوليس كه در امارات حاضر است براي روشن شدن تكليف نهايي الشارجه امارات كه از ليگ قهرمانان آسيا كناره گيري كرده دقايقي پيش به فدراسيون فوتبال امارات رفت و در جلسه اي با يبكي از مسئولان اين فدراسيون شركت كرد.
مسئولان اماراتي كناره گيري الشارجه را تائيد كردند اما مسئولان باشگاه اعلام كرده اند كه تا ارسال نشدن نامه مكتوب به باشگاه پرسپوليس سفر خود را به امارات لغو نمي كنند.
عباس انصاري فرد ضمن تائيد خبر فوق به فارس گفت: تا ساعت 22 امشب صبر ميكنيم تا از طريق كنفدراسيون فوتبال آسيا به ما اين موضوع ابلاغ شود. در غير اين صورت ريسك نمي كنيم و به كار خود براي حضور مقابل الشارجه امارات ادامه خواهيم داد.
مظلومی (در پستهایی که شدیدا خلا احساس میشه
1-سرمربی(ترجیحا مظلومی یا جلالی)
2-یه دروازهبان توپ (رحمتی)
3-یه دفاع چپ تخصصی (نصرتی)) نه بابا ، یارو استقلالیه
دفاع چپ هم اشجاری بهترین گزینه هستش الان
دفاع وسط هم عقیلی با سپاهان قرارداد داره که سپاهان نمی ده به ما .....
ولی حسینی یادمه پارسال یکساله بست و امسال ازاد میشه
دروازبان هم رحمتی خوبه ...
انصاري فرد به فارس خبر داد:
لغو سفر به امارات و واريز شدن 3 امتياز به حساب پرسپوليس
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس از لغو سفر اين تيم به امارات براي ديدار مقابل الشارجه خبر داد.
عباس انصاري فرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، عنوان كرد: در نامهاي كه لحظاتي پيش از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا به امور بين الملل ما ارسال شده با انصراف الشارجه امارات از ليگ قهرمانان آسيا موافقت شده است.
وي ادامه داد: در اين نامه آمده است كه الشارجه در ادامه ليگ قهرمان آسيا حضور نخواهد يافت و به اين ترتيب بازي روز چهارشنبه ما برابر اين تيم لغو و با اعلام نتيجه 3 بر صفر؛ 3 امتياز از آن ما شد.
هر کار میخوان بکنن بکنن فقط از سپاهان بازیکن نگیرن
همشون گند دماغن
خلعتبری رو باید حتما میگرفتن
این بچه مچه ها رو هم بریزن بیرون مثل نوروزی و..
اره خلعتبری خیلی بازیکن خوبیه
البته حاج صفی خوبه ها ...هم جوونه و هم بازیکن خوبیههر کار میخوان بکنن بکنن فقط از سپاهان بازیکن نگیرن
همشون گند دماغن
خلعتبری رو باید حتما میگرفتن
این بچه مچه ها رو هم بریزن بیرون مثل نوروزی و..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)