تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1828 از 1903 اولاول ... 828132817281778181818241825182618271828182918301831183218381878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,271 به 18,280 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه ! میگه برای گرفتن این دو کوئست باید یکی رو از قبل داشته باشی و هر دو همنیاز هم هستن !! مخم چیزید

آها حواسم نبود از همون اول باید میرفتم tw-db

اول باید اون lazy deputy 2 رو اکسپت کنی، بعد بری فارمینگ (که محلش کنار همون deputy 2 هست) رو اکسپت کنی و انجام بدی و بعد بری deputy 2 رو تکمیل کنی.

من و10 این کوئست رو نصفه رفتم و بریسکو هنوز انجام ندادم.
    از 3-4 ساعت دیگه بریسکو میرم اینو کامل کنم

2. این کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من اصلا این یارو Farming میده رو تو مپ پیدا نمیکنم ! جای خاصی هستش ؟

4. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی همر داره؟؟
    میگم من که دارم همه رو میریزم رو leaderhip اگر بخوام این کار رو تا لول 21 ادامه بدم حدود 60 تا اسمیل حرومش میکنم تا اون موقع بعد واسه ری اسکیل با یه 20k پول بدم
    راستی بایدتا اون موقع بزنم فقط رو همین اسکیل؟؟بقیه نیاز نمیشن؟؟
    من من من! ندارم

خب آره!
    من لول 89 هستم و همه اسکیل ها رو دادم به fine motor و مسلما در آینده باید ری اسکیل کنم. دیگه خودت حساب کن چقدر باید پول خرج کنم...
    تا اونموقع باید پول جمع کنی و البته اگه ارز ارزون شد یکم پرمیوم هم کارت رو راحت تر میکنه.

قبلا علی گفت: نیازی نیست همه کار ها رو باز کنی (اصلا ممکن هم نیست!) و نیازی نیست همه کوئست ها رو همون موقع رد کنی.
    فعلا pure leadership میشی که کارهای خیلی خوبی رو برات باز میکنه. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارهایی که با لیدرشیپ میتونی انجام بدی رو نشون داده.) ضمنا att ها رو هم میدی به کاریزما و لباس هم میخری که چند تا کار دیگه هم باز میشه.

با این کارها پول جمع میکنی، تجربه خوبی میگیری (مثلا در آینده teach رو داری که خیلی خوب تجربه میده) و خب کارهایی هم هست که آیتم های خوبی میدن.
    کوئست هایی که تونستی رو رد میکنی و اونایی که نشد هم میزاری برای بعد.

--------------------

خب سعید بدون شک بهترین بازیکن وست هست. وقتی به لول 120 رسید، نفرهای اول وردهای دیگه هنوز 115 اینا بودن! پس به اندازه کافی اطلاعات داره.

اما من هنوز فکر میکنم HP بیشتر و افزایش لیدرشیپ توی فورت بهتر از کریتیکال هیت هست. البته اگه اسکیل ها رو بدی به HP و لیدرشیپ!
    بارها شده که یه فورت رو بخاطر HP خیلی بالای طرف مقابل باختیم.

یه نکته ظریف هم هست که البته تجربه شخصی من با شرکت در فورت 3 تا ورد هست.
    شاید الآن متوجه نشی چون هنوز فورت نرفتی، ولی بهرحال میگم شاید دوستان متذکر بشن که اتفاقی بوده.

این فورت هست:

توی هر سه وردی که من فورت رفتم، حالت معمول مهاجم ها، حمله از سمت راست بوده (خب این قسمتش رو میگم شاید اتفاقی بوده!). حالا یا سعی میکنن همون سمت راست بمونن و یا سعی میکنن برن اون بالا و از دیوار بالایی وارد بشن.

همونطور که میبینی، 4 گوشه هر فورت یه مربع هست که 9 تا بازیکن جا داره و مدافع ها سعی میکنن از اونجا شروع کنن! به این ها میگن tower. برج ها امتیاز خاصی رو به هر کلاس میدن. برج کارگر ها پایین سمت راست، برج دوئلر ها بالا سمت راست، برج ادونچر ها بالا سمت چپ و برج سرباز ها پایین سمت چپ هست.
    خب همونطور که معلومه چه مهاجم ها بین دو برج سمت راست بمونن و چه برن بین دو برج بالا، بهرحال برج دوئلر ها اولین هدفشونه.

خب به همین دلیل من اگه دوئلر باشم قید امتیاز اضافه برج دوئلر ها رو میزنم و میزارم آفلاین ها اونجا باشن!

در حالی که معمولا کسایی که توی برج سربازها هستن اوایل کار از مرکز جنگ دورن و حتی اگه مهاجم ها از سمت چپ حمله کردن، بخاطر HP اضافه فرصت دارن تا چند راند بمونن و اگه جونشون خیلی کم شد جاشون رو با یکی عوض کنن!

خب البته توی لول های پایین کلا فکر فورت رو از سرت بیرون کن و توی لول 60 اینا هم زیاد نمیزارن توی tower باشی. همینجور کلی گفتم!

من اصلا این یارو Farming میده رو تو مپ پیدا نمیکنم ! جای خاصی هستش ؟
    همیشه کنار همون deputy 2 هست.
    مطمئن شو که deputy 2 رو اکسپت کردی و یه بار صفحه رو ریلود کن.

این هم بد نیست:
    برو به tw-db.info، اون پایین توی Quest giver locator از منو Flint Westwood رو انتخاب کن و توی نقشه روی نقطه ای که توی سکتور تو هست کلیک کن. کدی که میده رو توی مرورگر paste کن. دقیقا تو رو میبره به محل اون یارو.

یا

برو به tw-db.info، اون پایین توی Quest giver locator از منو Flint Westwood رو انتخاب کن و روی دکمه quest کلیک کن. از منوی پایینی (westland (faming رو انتخاب کن و کدی که میده رو توی مرورگر paste کن. صفحه کوئست رو باز میکنه
    Last edited by amin_fixfox; 06-02-2012 at 16:05.

6. 2 کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من تا حالا که تخصصی انتخاب نکردم..
    وایسادم که مطمعن بشم بعد میرم تخصص میگیرم
    میگم این کارگر و ادونچر دقیقا به چه کاری میان؟؟چه مزیت هایی داره و همچنین مشکلاتشون؟؟

8. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا حالا که تخصصی انتخاب نکردم..
    وایسادم که مطمعن بشم بعد میرم تخصص میگیرم
    میگم این کارگر و ادونچر دقیقا به چه کاری میان؟؟چه مزیت هایی داره و همچنین مشکلاتشون؟؟
    :|
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما مشکلات.

ادونچر: توی نگاه اول قابلیت هاش خیلی جالب به نظر میان، اما واقعیت اینه که زیاد به درد نمیخوره!
    - لول 1 و 2 هتل فقط برای یه ماه شروع بازی خوبه. بعدش یا عضو یه شهر میشی که دیگه همه لول های هتل مجانیه و اگه اتحادتون فورت داشته باشه میری توی فورت میخوابی، یا اگه عضو شهر نباشی دیگه لول 1 و 2 هتل برات کم هست. من مدت زیادی توی بریسکو شهر نداشتم ولی 250 تا میدادم میرفتم لول 5 میخوابیدم.
    - 10% شانس پیدا کردن پروداکت که اصلا مهم نیست! 10% شانس پیدا کردن آیتم هم... خب من توی بریسکو ادونچر هستم و توی و10 سرباز. و توی هر دو ورد هم pure fine motor هستم. واقعا هیچ شانس اضافه ای توی بریسکو نداشتم تا حالا!
    - شانس صدمه دیدن موقع کار هم؛ کی اهمیت میده؟ خیلی کم پیش میاد که مثل آرش موقع کار یهو 841 HP از دست بدی! (ضمنا آرش ادونچر هست!!!!)

کارگر: خب کارگرها وقتی ورد شروع میشه عالی هستن. بخاطر رعایت جوانمردی و اینا خیلی کم باهاشون دوئل میشه، همه شهرها برای ساختن ساختمون ها بهشون نیاز دارن و اینا.
    ولی وقتی ساخت ساختمون ها تمام شد، کارگر میمونه و 3 ویژگی از 4 تا (انگیزه ساخت ساختمون دیگه به درد نمیخوره) و یه عالمه اسکیل construction که دیر یا زود باید ری اسکیل کنه.
    حدود یه سال از شروع ورد که بگذره هم دیگه ملت به راحتی باهاش دوئل میکنن.

10. 2 کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس دیگه دور این دو رو خط میکشم
    میگم این leadership به غیر از این که یه اسکیل هست مثل بقیه دقیقا چیکار میکنه؟؟همین که میگن تو فورت 25% میده خب این به چه کاری میاد؟
    من تنها چیزی که ممکنه وسوسه ام بکنه از کلاس سولجر گرفتن اسلحه های سه لول بالاتر هستش بفیه اش زیاد به چشمم نمیاد
    Last edited by Sorena_777; 06-02-2012 at 16:28.

12. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم این leadership به غیر از این که یه اسکیل هست مثل بقیه دقیقا چیکار میکنه؟؟همین که میگن تو فورت 25% میده خب این به چه کاری میاد؟
    من تنها چیزی که ممکنه وسوسه ام بکنه از کاس سولجر کرفتن اسلحه های سه لول بالاتر هستش بفیه اش زیاد به چشمم نمیاد
    توی فورت، این اسکیل ها تاثیر دارن:
    aim , dodge , leadership
    +
    stamina (فقط برای حمله به فورت حریف) و hiding (فقط برای دفاع از فورت اتحاد)
    +
    health point (که قدرت جنگ توی فورت رو زیاد نمیکنه، اما باعث میشه جون بیشتری داشته باشی و دیرتر بمیری!)

بین این اسکیل ها، ضریب leadership و stamina و hiding دوبرابر بقیه هست. یعنی آیم فقط برای شلیک کردنه، داج برای جاخالی دادن اما لیدرشیپ، استمینا و هاید هم قدرت هجومی رو زیاد میکنن و هم قدرت دفاعی رو.

از بین این سه اسکیل که ضریبشون 2 هست، لیدرشیپ اهمیت بیشتری داره چون هم برای حمله کردن به فورت اتحاد حریف کارایی داره و هم برای دفاع از فورت خودی.

------------------

اگه فقط همون وسوسه ـت میکنه، برو دوئلر

14. 2 کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون hc توضیحات امین جان
    زدم دوئلر رفت پی کارش دیگه از شرش راحت شدم
    میگم به نظرت تا لول چند باید وایسم واسه ری اسکیل؟؟
    Last edited by Sorena_777; 06-02-2012 at 17:00.

16. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر من هم توی فورت hp + leadership + aim حرف اول رو میزنه بقیشو با لباس هم میشه جور کرد .
    سرباز با پرمیوم بنطرم فورت فایتر بهتریه بخاطر hp و اسلحه 6 لول بالاتر

_______
    امین کجا رفتیو ؟

18. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اسلحه 6 لول بالاتر
    فکر کردم 3 تا بود

20. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •