سلام خدمت اساتید
دوستان یه مدتیه که دو نوع نویز خیلی خفیف افتاده توی سیستمم هر چیزی رو هم چک کردم داره دیوونم میکنه اصلا حل نمیشه
یه نویز هست که وقتی پخش روشن میشه یه صدای زیر خیلی کم شروع میشه و همینطور فرکانسش میره بالاتر (بیشتر از توی تیوتر کامپ جلو شنیده میشه*
و یه نویز دیگه هم هست که صداش بم تره با گاز کمو زیاد میشه وقتی پخش روشنه از توی باندا میاد ولی وقتی خاموشه همین صدای مشابه از توی موتور ماشین هم شنیده میشه (یعنی صدای ویز ویز موتور پرشیا میوفته توی باندا، در ضمن این صدای پژو عادیه)
مسیر سیم برق با سیم های RCA و اسپیکر جداست (دو طرف ماشین)
پشته تخته امپ فکر میکردم سیما افتاده باشه روی هم تاثیر داشته باشه، واسه همین تخته آمپ رو آوردم پایین یه تقسیم هم خریدم همه کابلا رو تر تمیز از پشت کشیدم بدون روی هم افتادن بازم نویز حل نشد که نشد.
بعد فکر کردم از RCA، یه تستی کردم یه بار از پشت پخش دوتا RCA که به آمپ مونو وصل بود رو کشیدم دیگه هیچ نویزی نبود!!!

بعد گفتم لابد از این کابلاس (RCA بوستر بود ازین بیخودا)
رفتم RCA کانکشن خریدم 35ت از رو ماشین تستی کشیدم وصل کردم بازم نویز بود
تنها چیزی که به نظرم میشه کابل برق هست که 8گیج پریمیره. بستگی داره؟ به اون فیوز پریمیر که سر باطریه چی؟ اگه کابل مارک اصلی بگیرم با فیوز خوب به نظرتون حل میشه؟
در ضمن شیلد آر سی ای رو هم به بدنه پخش اتصال دادم مشکل هیچ کدوم از نویزام حل نشد!!

راستی باطریم هنوز فابریک کارخونست (ازین آب اسید آشغالیا :| به نویز که ربطی نداره!؟ یه یکی دو ماه دیگه اتمی 74 80 آمپر میگیرم)
راستی کابل برق کم نیست برای این سیستم من؟
امپ 4 کانال : GZIA 4115HPX
آمپ مونو : KS-AR8001D
ساب: Match MW12
باند: Infy Ref 9633i , کامپ : Dragster DS632
در ضمن اون نویز که با گاز کمو زیاد میشه بیشتر توی باند عقبه، RCA باندای عقبو قطع میکنم میوفته رو کامپ جلو
چند نفر گفتن توی امپ نویز افتاده !!!
چند نفر گفتن سر راه برق پخش نویز گیر ببند حل میشه !!!
چند نفر گفتن کابل کشیت خوب نی !!!
--------------
بحث نویز به کنار بنظرتون بجای اون 9633، جی وی سی 7158 بگیرم حجم صدا و دیسورت توی ولوم بالام ردیف میشه؟ با آمپم خوب درایو میشه؟ (این رفرنسا روی ولوم 45 به بالا دیسورته صداش کلا!)(HPF:150 - SLA: -1 صداشم تا جایی که میشه فلت کردم که از تیزی تیورش کم شه)
شرمنده زیاد شد.

ممنون