تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1828 از 2365 اولاول ... 82813281728177818181824182518261827182818291830183118321838187819282328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,271 به 18,280 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام رضا جان. خیلی خوش آمدید.
    به نظر من 718 صدای خوبی نداره اگر برات مقدروه با یه پایونیر 6965V2 یا 6975V2 و یا جی وی سی 7158 تعویض کن.
    برای درایو کردنش هم میتونید یه 5602 پایونیر یا اگر 4 کانال مورد نظرتون هست یه 8604 نصب نمائید.
    ممنون حمید جان
    نظرتون رو در مورد پخش نفرمودید ؟
    در ضمن ایا این امپ 5602 این دوتا باند من رو کامل پر میکنه ؟
    در قسمت نظرات ------ تعدادی از عزیزان از گرمای بیش از حد امپ شکایت داشتن . ایا این عادی هست ؟

سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شایان جان اینا رو باید شما رعایت کنی وقتی که پخشت روشنه rca جدا نکنی و وقتی امپت داره کار میکنه rca جدا نکنی که روی سیستم نویز میفته یا پخش یا امپ خراب میشه.
    اگه این کارارو نکردی که هیچی. اول rca هارو چک کن. بعد برو سراغ کابل منفی رو چک کن.بعد کل سیم کشیت. دیگه ازینا خارج باشه میره بحث تسمه دینام و شمع هات و ....
    شما کابل برقت خیلی ضعیفه برای این سیستم حداقل گیج 4 لازم داری که به نظر من 0 بکش خیال خودتو راحت کن.
    باند اینفینیتی هم من شخصا نمی پسندم این جی وی سی ها پرتاب صدا و بیس سنگین و صدای فوق العاده ای داره نسبت به قیمتش .
    واسه دیستورت شما گین امپت تنظیم نیس hpf هم بزار روی 60 از روی امپ.
    موفق باشی
    سلام امیر جان. ممنون از پاسخت.
    اتفاقا به اون کشیدن rca وقتی پخش روشنه خیلی توجه کردم. چون قبلنم خونده بودم ک دوستان با این کار به مشکل خورده بودن.
    خب بنده کابل برق رو که حتما تعویض میکنم.
    کابل منفی به بدنه وصله منظورت اینه که مستقیم از باطری بیارم؟
    با توجه به اذیت هایی که این ماشین کرده از موقعی که خریدیمش و پایین اومدن کیفیت ساخت و استفاده از قطعات چینی تو محصولات جدید ایران خودرو. به خود ماشین خیلی ببشتر مشکوکم تا سیم کشی سیستم :|
    راستی hpf رو هم اگر روی ۶۰ بزارم که خیلی از باند بیس میاد!!!. چون ساب دارم دیگه از باند و کامپ نمیخوام بیس بگیرم. بنظرم صدا خراب تر میشه. ولی امتحان میکنم. بیشتر نظرم رو تعویضشون هست. تشکر. ؛)

شایان جان
    نکاتی که امیر حسین گفت خیلی مهمه.اگر اینها رعایت شده حتما فیوز رو موقت باز کن و کابل رو بدون فیوز وصل کن من به فیوز هلدر مشکوکم.
    سلام اقا حمید عزیز.
    فیوز رو حتما امروز باز میکنم برای تست ببینم چطور میشه.
    شما قیمت کابل ۰ گیج خوب و فیوز هلدر دارید؟
    ار سی ای کانکشن یه جفت دارم. ولی دو جفت دیگه تورنادو هست که باید تعویض شه. این ۴به۴ های استینگر چطوره؟ پیشنهادتون رو میدید؟ و اگه امکانش باشه میتونید برام تهیه کنید؟ (فکر کنم مثلا یه پک ۰ یا ۲ گیج ۴ کانال از استیریت وایرز هم بگیرم بد نباشه؟! چون همه چی توش داره

بازم ممنونم از هر دوی شما عزیزان بابت پاسختون و وقتی که میزارید

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

3. این کاربر از shayan122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

سلام خدمت استاتید
    دوستان من یکی دو تا سوال داشتم
    من یه سیستم کیفتی بیشتر میخوام جمع کنم با بودجه کاملا محدود نظرم رو برند هلیکس هستش
    ماشین هم پارس سال هستش داشبرد جدید و چون نمیشه پخشش رو به سادگی عوض کرد در نتیجه مجبورم پهش فابریکش رو استفاده کنم
    تظرم رو باند دو تا کواک b69x یا e69x برای عقب و دو کامپ 16 مثل b6 یاe6 برای جلو
    اولا به نظرتون پخش فابریک میکشه اینا رو ؟(که خودم فکر نمیکنم)
    با مثلا یه امپ دو کانال ساده مثل کنوود 527 برای کواکای عقب ببندم و کامپ ای جلو رو مستقیم به پخش وصل کنم
    کلا نمیخوام خیلی ام سیک کشی ماشین رو بریزم بهم ترجیحا
    بعد سری eبا سری b خیلی فرق داره ؟ جفتشون امپ لازمن عایا ؟
    بازم پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام امیر جان. ممنون از پاسخت.
    اتفاقا به اون کشیدن rca وقتی پخش روشنه خیلی توجه کردم. چون قبلنم خونده بودم ک دوستان با این کار به مشکل خورده بودن.
    خب بنده کابل برق رو که حتما تعویض میکنم.
    کابل منفی به بدنه وصله منظورت اینه که مستقیم از باطری بیارم؟
    با توجه به اذیت هایی که این ماشین کرده از موقعی که خریدیمش و پایین اومدن کیفیت ساخت و استفاده از قطعات چینی تو محصولات جدید ایران خودرو. به خود ماشین خیلی ببشتر مشکوکم تا سیم کشی سیستم :|
    راستی hpf رو هم اگر روی ۶۰ بزارم که خیلی از باند بیس میاد!!!. چون ساب دارم دیگه از باند و کامپ نمیخوام بیس بگیرم. بنظرم صدا خراب تر میشه. ولی امتحان میکنم. بیشتر نظرم رو تعویضشون هست. تشکر. ؛)

سلام اقا حمید عزیز.
    فیوز رو حتما امروز باز میکنم برای تست ببینم چطور میشه.
    شما قیمت کابل ۰ گیج خوب و فیوز هلدر دارید؟
    ار سی ای کانکشن یه جفت دارم. ولی دو جفت دیگه تورنادو هست که باید تعویض شه. این ۴به۴ های استینگر چطوره؟ پیشنهادتون رو میدید؟

فدات
    برای وصل کردن کابل منفی منظورم این بود که پیچ کمربند عقب رو باز کنی و زیرشو رنگشو از بین ببری و با سمباده قشنگ روشو بکش تمیز کن بعد کابل رو اونجا محکم کن.بازم به نظر من hpf برای باند دیگه کسی رو 150 نمیزاره فوقش بزار رو 100 یه بیس ملایم برات بزنه دیگه صدات خیلی خالی و لخت نباشه
    اگه صدای اونقدر شفاف و واضح میخوای به نظر من کامپ بخر پرتاب صدات کمتر میشه نسبت به باند اما صدای تمیزی میگیری.
    برای rca من هم از همین کانکشن استفاده کردم واقعا خوبه راضیم.تورنادوهات که جنس فیک به درد نمیخوره حتما عوض کن.
    پک برق استریت وایرز گیج0 فکر میکنم حدود 300 بالا پایین باشه یک rca داره یک فیوز هولدر و 5/5 متر مثبت و 2/5 متر منفی (یک rca دیگه باید بخری )
    من نزدیک 6 متر کابل گرندزیرو گرفتم اخر توپش بود متری 20 حساب کرد و 3متر هم منفی کارینا گرفتم متری 9 تومن ==> 149ت شد کلا
    2تا rca کانکشن لازم داری میشه 70ت دونه ای 35
    یه فیوز هولدر لازم داری میشه 30 40ت تقریبا
    اینجوری جدا بخری حدود 270 درمیاد برات
    حمید اقا هم که دیگه بامرام و مشتی هیچ وقت به بچه ها نه نمیگه
    Last edited by amirhosein72; 09-07-2015 at 11:50.

6. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان فکر کنم آخرین باری که در مورد ماشین به تاپیک اومدم سال 89 بود که تازه ماشین رو گرفته بودیم
    اون زمان یادمه یه سیستم رو انتحاب کرده بودم که بدون ساب حدود 2 تومن خرجش میشدن متاسفانه اسم باند ها رو یادم نیست یه چیزایی ازش یادم فکر کنم مال audio system یا dynamic sound یه همچین برندی بود مدلشم انگار 6319 یه چیزی تو این مایه ها بود فکر کنم یه 19 داشت ، درکل خیلی از کیفیتش تعریف میکردن و حدود 650 بود(اگر کسی اسم و مدل رو دقیقش رو متوجه شد بگه لطفا).
    به هر حال از اون موضوع بگذریم:
    یه 405 slx دارم که فعلا قصد فروش رو ندارم(چون فنیش خیلی فضایی خوبه ) می خوام یه سیستم خوب نه برای جلب توجه فقط برای پخش با کیفیت خوب چه برای عقب و چه برای جلو با یه ضبط خوب که اینارو هندل کنه بندازم قیمتش هم کلا تا 1 میلیون 300 باشه ترجیحا....
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    دوستان یه مدتیه که دو نوع نویز خیلی خفیف افتاده توی سیستمم هر چیزی رو هم چک کردم داره دیوونم میکنه اصلا حل نمیشه
    یه نویز هست که وقتی پخش روشن میشه یه صدای زیر خیلی کم شروع میشه و همینطور فرکانسش میره بالاتر (بیشتر از توی تیوتر کامپ جلو شنیده میشه*
    و یه نویز دیگه هم هست که صداش بم تره با گاز کمو زیاد میشه وقتی پخش روشنه از توی باندا میاد ولی وقتی خاموشه همین صدای مشابه از توی موتور ماشین هم شنیده میشه (یعنی صدای ویز ویز موتور پرشیا میوفته توی باندا، در ضمن این صدای پژو عادیه)

مسیر سیم برق با سیم های RCA و اسپیکر جداست (دو طرف ماشین)
    پشته تخته امپ فکر میکردم سیما افتاده باشه روی هم تاثیر داشته باشه، واسه همین تخته آمپ رو آوردم پایین یه تقسیم هم خریدم همه کابلا رو تر تمیز از پشت کشیدم بدون روی هم افتادن بازم نویز حل نشد که نشد.

بعد فکر کردم از RCA، یه تستی کردم یه بار از پشت پخش دوتا RCA که به آمپ مونو وصل بود رو کشیدم دیگه هیچ نویزی نبود!!! بعد گفتم لابد از این کابلاس (RCA بوستر بود ازین بیخودا)
    رفتم RCA کانکشن خریدم 35ت از رو ماشین تستی کشیدم وصل کردم بازم نویز بود

تنها چیزی که به نظرم میشه کابل برق هست که 8گیج پریمیره. بستگی داره؟ به اون فیوز پریمیر که سر باطریه چی؟ اگه کابل مارک اصلی بگیرم با فیوز خوب به نظرتون حل میشه؟

در ضمن شیلد آر سی ای رو هم به بدنه پخش اتصال دادم مشکل هیچ کدوم از نویزام حل نشد!!
    راستی باطریم هنوز فابریک کارخونست (ازین آب اسید آشغالیا :| به نویز که ربطی نداره!؟ یه یکی دو ماه دیگه اتمی 74 80 آمپر میگیرم)
    راستی کابل برق کم نیست برای این سیستم من؟

امپ 4 کانال : GZIA 4115HPX
    آمپ مونو : KS-AR8001D
    ساب: Match MW12
    باند: Infy Ref 9633i , کامپ : Dragster DS632

در ضمن اون نویز که با گاز کمو زیاد میشه بیشتر توی باند عقبه، RCA باندای عقبو قطع میکنم میوفته رو کامپ جلو

چند نفر گفتن توی امپ نویز افتاده !!!
    چند نفر گفتن سر راه برق پخش نویز گیر ببند حل میشه !!!
    چند نفر گفتن کابل کشیت خوب نی !!!

--------------

بحث نویز به کنار بنظرتون بجای اون 9633، جی وی سی 7158 بگیرم حجم صدا و دیسورت توی ولوم بالام ردیف میشه؟ با آمپم خوب درایو میشه؟ (این رفرنسا روی ولوم 45 به بالا دیسورته صداش کلا!)(HPF:150 - SLA: -1 صداشم تا جایی که میشه فلت کردم که از تیزی تیورش کم شه)

شرمنده زیاد شد.
    ممنون
    سلام دوست عزیز شما سیستمتون رو حتما با یه پخش دیگه تست کنین اگر مشکل حل شد باید یه نویز گیر واسه پخشتون تهیه کنید احتمالا نویز گیر پخشتون عمل نمیکنه و نویز میفرسته روی خروجی RCA

9. این کاربر از mmohammadesadeghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما سیستمتون رو حتما با یه پخش دیگه تست کنین اگر مشکل حل شد باید یه نویز گیر واسه پخشتون تهیه کنید احتمالا نویز گیر پخشتون عمل نمیکنه و نویز میفرسته روی خروجی RCA
    سلام عزیز. روزت بخیر
    یعنی یه EMi Filter سر راه برق پخش میتونه مشکل رو حل کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان کسی نظری چیزی نداره عایا ؟
    دوست عزیز اگر نظرتون تهیه محصولات هلیکس هست بهتره از سری e که همون esprit هست رو تهیه کنید چون نسبت به محصولات سری b در رده بالاتری قرار میگیرند اون دو مدلی هم که فرمودین b6 و e6 هیچ کدام کامپ نیست و هر دو کواکسیال گرد محسوب میشن که باز هم e6x به مراتب مورده مناسب تری هست ولی اگر بتونید هزینه بیشتری رو متقبل بشین و یه امپلی 4 کانال و کواکسیال e69x واسه عقب و کامپوننت e62c یا اگر میخوای هزینت پایین تر بیاد کامپ match ms 62c که اینم هم خانواده هلیکس هست رو واسه در های جلو تهیه کنید تا بهتر بتونید از صدا لذت ببرید
    Last edited by mmohammadesadeghi; 09-07-2015 at 13:53.

12. 3 کاربر از mmohammadesadeghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

سلام دوستان فکر کنم آخرین باری که در مورد ماشین به تاپیک اومدم سال 89 بود که تازه ماشین رو گرفته بودیم
    اون زمان یادمه یه سیستم رو انتحاب کرده بودم که بدون ساب حدود 2 تومن خرجش میشدن متاسفانه اسم باند ها رو یادم نیست یه چیزایی ازش یادم فکر کنم مال audio system یا dynamic sound یه همچین برندی بود مدلشم انگار 6319 یه چیزی تو این مایه ها بود فکر کنم یه 19 داشت ، درکل خیلی از کیفیتش تعریف میکردن و حدود 650 بود(اگر کسی اسم و مدل رو دقیقش رو متوجه شد بگه لطفا).
    به هر حال از اون موضوع بگذریم:
    یه 405 slx دارم که فعلا قصد فروش رو ندارم(چون فنیش خیلی فضایی خوبه ) می خوام یه سیستم خوب نه برای جلب توجه فقط برای پخش با کیفیت خوب چه برای عقب و چه برای جلو با یه ضبط خوب که اینارو هندل کنه بندازم قیمتش هم کلا تا 1 میلیون 300 باشه ترجیحا....
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    مرسی
    من اینارو تازه گرفتم راضی ام میخوای توام برو تحقیق کن اگه خواستی میتونی همین جا از آقا حمید مدیره تاپیک بخوای تا زحمت تهیه و ارسالش رو واست تقبل کنه مثل همیشه بی منت [emoji6]
    پخش کنوود 7056
    آمپ هلیکس ma40
    باند بیضی هلیکس e69x
    واسه دره جلو هم کامپ e62c هلیکس
    تضمین میکنم صداشو اگه دنبال کیفیت صدا حتی محصول میگردی
    قیمت تقرباً دو میلیون در میاد

14. 3 کاربر از ebow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کسی کمکی به من میتونه کنه؟

سلام بازگشتتونو تبریک میگم
    اگه بودجه رو یه کم افزایش بدبد خیلی بهتره برای پخش اگه صدای گرم و فلت دوس دارین کنوود 7056 پخش کاملی هست یا از الپاین هم میتونی انتخاب کنی قیمتش میره بالاتر .
    باند بیضی اگه دوس دارین همین e69 هلیکس هم با کیفیت هست هم خوش صدا.
    امپ 4کانال هم این match که دوستمون پیشنهاد داد خوبه اگه با قیمتش مشکل داشتین از mtx rt60.4 میتونین استفاده کنین یا پایونیر 8604.
    برای جلو هم من صدای کامپ اسپریت هلیکس رو نشنیدم اما چون از یک برند هستن 100 % صدا خوب میشه.شما هنوز اکسسوری هم لازم داری که اونم حدود 200 اینا میشه

16. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •