تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1828 از 2376 اولاول ... 82813281728177818181824182518261827182818291830183118321838187819282328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,271 به 18,280 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

همین استرالیایی یا ازبک رو میاوردن بهتر بود

اینا خودشون دلشون میخواد جنجال بشه ما چی کار کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

همین استرالیایی یا ازبک رو میاوردن بهتر بود

اینا خودشون دلشون میخواد جنجال بشه ما چی کار کنیم

ببینید دوست عزیز برا اینکه فرهنگ سازی بشه بهتره اگه داور هم زیاد خوب داوری نکرد بهش بی احترامی نشه و جو رو برا دربی های بعدی بهتر بکنیم.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شکایت دو باشگاه استقلال و پیروزی از روزنامه گل

عباس انصاري‌فرد، مديرعامل باشگاه پيروزي اعلام كرد عليه روزنامه ورزشي گل به دليل انتشار مطالبي عليه ابراهيم‌توره بازيكن اين باشگاه شكايت قانوني خواهد كرد.
    به دنبال شكايت باشگاه استقلال از انتشار مطالب كذب، بي‌اساس روزنامه ورزشي گل كه در هفته جاری به چاپ رسيد امروز خبر رسيد كه باشگاه پيروزي هم به مراجع قانوني عليه اين روزنامه شكايت خواهد كرد.
    لازم به يادآوري است كه شكايت باشگاه استقلال از طريق مراجع قضايي و وزارت ارشاد عليه گردانندگان اين روزنامه و همچنين از طريق مراجع امنيتي عليه نويسنده و يا نويسندگان مطالب مطرح شده انجام گرفته است.
    همچنین ابراهیم توره و مدیر برنامه های او نیز علیه روزنامه گل شکایت کرده اند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

واعظ آشتیانی: استقلال مقتدرانه عمل می‌كند

مدیرعامل باشگاه فرهنگی - ورزشی استقلال تهران،گفت:تیم فوتبال استقلال تهران مقتدرانه عمل می‌كند و فرقی برایش نمی‌كند كه چه تیمی در مقابلش قرار می‌گیرد.
    امیر رضا واعظ آشتیانی در آستانه دیدار شهرآورد پایتخت در گفت و گو با ایرنا، خاطرنشان كرد: تیم استقلال با توكل بر خدا و تلاش كادر فنی و بازیكنان خود، بازیهایش را با پیروزی‌های پر گل پشت سر گذاشته و تا پایان لیگ هم این روند ادامه خواهد داشت.
    واعظ آشتیانی اظهار داشت: هدف اصلی استقلال، قهرمانی در لیگ برتر و كسب موفقیت در جام باشگاههای آسیا است و با تلاش كادر فنی و بازیكنان و حمایت طرفداران به این مهم دست خواهیم یافت .
    مدیرعامل استقلال در ادامه، درخصوص دیدار روز جمعه دو تیم پر طرفدار تهرانی، گفت: سه دهه با عزت و افتخار در سایه وحدت، دوستی و صمیمیت ملت در این نظام، زندگی كردیم بنابراین برگزاری موفقیت آمیز یك مسابقه شهرآورد به لحاظ رعایت مسایل اخلاقی، در مقابل عظمت مردم ایران چیز بزرگی نیست.
    آشتیانی از تماشاگران استقلال و پرسپولیس خواست در این روز نمایشی از فرهنگ اسلام را در ورزشگاه آزادی به نمایش گذارند و تلاش كنند از دقیقه یك تا وقت پایانی دیدار،ضمن احترام گذاشتن به حریف، بازیكنان تیم مورد علاقه خود را تشویق كنند.
    وی افزود: من از همه طرفداران قرمز و آبی انتظار دارم، اصل مهم رعایت اصول اخلاقی را همواره مد نظر خود داشته باشند.
    مدیرعامل باشگاه استقلال تاكید كرد: بازیكنان دو تیم نیز باید با ارایه یك بازی جوانمردانه، منصفانه و منطقی كاری كنند تا طرفداران آنها با تماشای یك بازی زیبا، راضی به خانه برگردند.
    آشتیانی در ادامه این گفت و گو درخصوص ایرانی یا خارجی بودن داور این بازی،گفت: بارها گفته ام برای ما فرق نمی‌كند كه داور این دیدار ، ایرانی یا خارجی باشد.
    وی تاكید كرد: معتقدم داوران ایرانی در طول لیگ در سرما و گرما بازیها را داوری می‌كنند
    بنابر این حق دارند گل مسابقات لیگ برتر ( بازی استقلال - پرسپولیس)، را هم قضاوت
    كنند.
    واعظ آشتیانی خاطر نشان كرد: انتخاب داور وظیفه فدراسیون و كمیته داوران است و باشگاه استقلال به این تصمیم هر چه باشد، احترام می‌گذارد.
    وی درخصوص پیش بینی نتیجه بازی روز جمعه، با بیان اینكه استقلال تا پایان لیگ برتر به هیچ تیمی ترحم نخواهد كرد و تنها بدنبال كسب مقام قهرمانی است،گفت: ما بدنبال سه امتیاز بازی هستیم و بطور قطع به پیروزی در این بازی می‌اندیشیم .
    مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تهران همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص مسائل مطرح شده درمورد دوپینگ برخی از بازیكنان، گفت: هیچ كدام از بازیكنان استقلال دوپینگ نكرده‌اند و بیان اینگونه مباحث، انحرافی است و می خواهند به روند رو به رشد تیم ما لطمه بزنند.
    واعظ آشتیانی تاكید كرد: اگر بنا بر دوپینگ باشد بدلیل روند موفقیت آمیز تیم، پس باید همه بازیكنان دوپینگ كرده باشند!
    وی در ادامه تصریح كرد: من از بیان این موضوع تعجب می‌كنم چون در طول مسابقات لیگ از بازیكنان استقلال به صورت نمونه‌گیری تصادفی ،تست دوپینگ به عمل آمده است.
    مدیرعامل استقلال در پایان درخصوص جذب بازیكن كمكی برای جام باشگاهای آسیا ،گفت: به اندازه كافی بازیكنان مستعد و آماده در همه پست‌ها داریم و شرایط تیم بسیار خوب است و امیدواریم در جام باشگاه‌های آسیا نیز خوب بدرخشیم و طرفداران را خوشحال كنیم.
    خبرگزاری جمهوری اسلامی ‪۲۳/۱۱/۸۷

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

استقلال امشب به اردو می رود

تیم فوتبال استقلال از ساعت 21 امشب به اردوی شبانه‌روزی می‌رود.

جهت آماده‌سازی و هماهنگی بهتر بازیكنان تیم استقلال از امشب به هتل المپیك می‌روند و یك اردوی دو روزه را آغاز می‌كنند.

استقلال روز جمعه از ساعت 14 به مصاف پرسپولیس می‌رود.

تمرینات امروز استقلال ، ساعت 13

تمرینات تیم فوتبال استقلال به دلیل برگزاری مسابقه ایران- كره‌جنوبی امروز از ساعت 13 آغاز می‌شود.

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم فوتبال استقلال به دلیل آنكه بازیكنان تیم استقلال علاقه‌مند بودند كه مسابقه تیم ملی را تماشا كنند ترجیح داد تمرینات امروز تیم استقلال از ساعت 13 تا 30/14 برگزار شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خسرو حیدری:
    سه امتیاز پرسپولیس را برای قهرمانی لازم داریم
    "فوتبال" دوپینگ استقلال است

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال

بازیكن تیم فوتبال استقلال تهران گفت: سه امتیاز بازی مقابل پرسپولیس به قهرمانی استقلال كمك زیادی می‌كند.

خسرو حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌اظهار كرد: شرایط بسیار خوبی دارم و تیم استقلال نیز پس از شكست دادن راه‌آهن با پنج گل در وضعیت بسیار خوبی به سر می‌برد. ما پنج پیروزی پیاپی را كسب كردیم و آماده داربی هستیم. این دیدار به خصوص برای تماشاگران اهمیت زیادی دارد و ما می‌توانیم با شكست دادن پرسپولیس فاصله‌ی امتیازت‌مان را با سایر رقیبان بیشتر كرده و در صدر جدول باقی بمانیم.

وی افزود: البته نمی‌توان پرسپولیس را دست كم گرفت چرا كه داربی با شرایط جدول كاری ندارد، با این حال استقلال این روزها هم خوب بازی می‌كند و هم خوب نتیجه می‌گیرد. این موضوع كه ما در كنار كسب سه امتیاز بازی‌های زیبا هم انجام می‌دهیم بسیار كمك می‌كند تا بتوانیم مقابل پرسپولیس نیز پیروز شویم.

حیدری ادامه داد: طبیعی است كه هر دو تیم تلاش می‌كنند تا پیروز شوند اما اطمینان داشته باشید كه تمامی بازیكنان استقلال به فكر سه امتیاز این بازی هستند.

بازیكن تیم استقلال خاطر نشان كرد: بزرگ‌ترین عامل موفقیت استقلال در این فصل را تمرین‌های خوب ابتدای فصل در تركیه و سپس شخص قلعه‌نویی می‌دانم كه تیم را به خوبی جمع كرد و مجموعه‌ای یك دست را شكل داد.

حیدری درباره برخی شایعات پیرامون دوپینگ بازیكنان استقلال نیز گفت: دوپینگ استقلال یك دوپینگ فوتبالی است شاید به نوعی مدعیان دوپینگ استقلال درست می‌گویند، بازیكنان ما به جایی رسیدند كه به خوبی می‌توانند تمام انرژی خود را در خدمت تیم بگذارند، در واقع دوپینگ ما همان بلوغ فوتبالی است كه در تیم استقلال ایجاد شده است و سبب روند رو به رشد تیم بوده است. در هر صورت اگر كسی فكر می‌كند استقلال از راه‌های غیرفنی موفق شده است من حاضرم تا در هر بازی و به جای همه تست دوپینگ بدهم.

وی درباره دعوت نشدن به تیم ملی نیز گفت: در دو دوره‌ای كه به تیم ملی دعوت شدم به خصوص در زمان بازی با تایلند تمرین‌های خوبی را انجام دادم در هر صورت تشخیص سرمربی تیم ملی بود كه برای بازی با كره‌جنوبی از من استفاده نكند و من تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا با عملكرد خوب در بازی‌های آینده استقلال بار دیگر به تیم ملی بازگردم.

حیدری در ادامه تصریح كرد: هدف اصلی استقلال در این فصل قهرمانی لیگ برتر است و سپس ما به موفقیت در آسیا فكر می‌كنیم. جام حذفی نیز آخرین رقابتی است كه برای ما اهمیت دارد. البته تمام بازیكنان استقلال و كادر فنی تمایل دارند كه بتوانیم در هر سه جام قهرمان شویم اما مهم‌ترین هدف ما قهرمانی لیگ برتر است و معتقدم اگر روند فعلی خود را ادامه دهیم می‌توانیم حتی در فاصله چند هفته مانده به پایان لیگ قهرمان شویم.

حیدری درباره تغییر سرمربی تیم پرسپولیس و تاثیر آن در داربی نیز گفت: بعید می‌دانم از نظر شرایط بازی تغییری در پرسپولیس حاصل شود اما از نظر روحی به این تیم شوك وارد شده است و همواره تغییر مربی شوك مثبتی را ایجاد می‌كند چرا كه بازیكنان تلاش می‌كنند تا خودشان را بیشتر نشان دهند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هم تیم ملی می‌برد،‌ هم استقلال!

شقایق آسیایی
    امیر قلعه‌نویی مثل همیشه از دریچه یك مربی جاه‌طلب به بازی داربی نگاه می‌كند و چهار روز مانده به این بازی برای پرسپولیسی‌ها با صراحت كری می‌خواند: «موافقم با سه گل می‌بریم.» نمی‌دانیم كه باید این طرز كری‌خواندن قلعه‌نویی را به حساب كارنامه خوب او در داربی بگذاریم یا روحیه پیروزی طلب او را وسط بكشیم. اما باید دید كه آیا بازیكنان استقلال هم برای ركوردشكنی قلعه‌نویی برای نتیجه‌گیری در این بازی او را همراهی می‌كنند. با پیروز قربانی كه تماس گرفتیم، كاپیتان استقلال كه در اردوی تیم ملی بسر می‌برد، از مصاحبه امیر قلعه‌نویی اطلاعی ندارد،‌ اما بلافاصله پس از شنیدن پیش‌بینی برد 3 بر صفر می‌گوید: «حتما امیرخان قدرت تیم را می‌داند كه این حرف را زده اما در كل این نتیجه برای من هم قابل پیش‌بینی است من هم در این مورد با نظر آقای قلعه‌نویی موافق هستم.»
    پیروز با اشاره به شرایط ویژه این داربی می‌گوید: «آقای قلعه‌نویی شرایط هر دو تیم را می‌داند. به نظرمن هم اگر شرایط عادی باشد و اتفاق ویژه‌ای نیفتد همین نتیجه‌ درست باشد.»
    حضور مربی صاحبنامی مثل وینگادا چند روز مانده به داربی روی نیمكت پرسپولیس می‌تواند شوك مثبتی برای قرمزها باشد اما پیروز كه سعی می‌كند در مورد تیم حریف صحبت نكند، ادامه می‌دهد: «من كاری با رقیب ندارم كه بهشان شوك مثبت وارد می‌شود یا نه، فقط به بازی فكر می‌كنم.» او حتی در مورد بازیكنان تاثیرگذار پرسپولیس مثل باقری، نیكی و كریمی كه قدرت درآوردن بازی برای تیمشان را دارند هم صحبت نمی‌كند: «در این مورد هم نظری ندارم. پرسپولیس هم بازیكنان خوب و تاثیرگذاری دارد!»
    قربانی بعد از جابه‌جایی بزرگ استقلال در جدول و صعود 17 پله‌ای این تیم و تثبیتش در صدر، همیشه عنوان كرده كه قله‌نویی نقش مهمی در این نتیجه‌گیری داشته. او به عنوان یكی از بزرگترهای تیم تحلیل جالبی از كری خواندن قلعه‌نویی دارد: «اینطور پیش‌بینی كردن‌ها هم می‌تواند مثبت باشد، هم باعث به وجود آمدن فشار روحی در بازیكنان می‌شود. اما با توجه به اینكه امیرخان از جمله مربیانی است كه از لحاظ روحی تاثیر خوبی در بازیكنان دارد، من امیدوارم كه این صحبت ایشان تبدیل به انرژی مثبت برای بازیكنان ما شود.»
    پیروز به عنوان مدافعی كه در امر گلزنی هم موفق است برایش گلزنی در داربی یا مقابل كره فرقی نمی‌كند. او می‌گوید: «فكر نمی‌كنم كه مهم باشد چه كسی گل می‌زند، فقط امیدوارم هر دو نتیجه برد باشد. چهارشنبه به نفع ایران و جمعه به سود استقلال!
    اما به نظر من بهتر است كه بیشتر به فكر دیدار ایران - كره باشیم، چون صددرصد این بازی هم مهمتر و هم تاثیرگذارتر از داربی در فوتبال ایران است و اینكه در صورت صعود به جام‌جهانی به همه سود می‌رسد. به همین دلیل من از هواداران استقلال می‌خواهم برای حمایت از تیم‌ملی چهارشنبه به استادیوم بیایند.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دریافت رضایتنامه از النصر دغدغه اصلی رضا عنایتی است. وی از اینكه مسئولان باشگاه اماراتی او را در بلاتكلیفی قرار داده اند ناراحت است.دریافت رضایتنامه از النصر دغدغه اصلی رضا عنایتی است. وی از اینكه مسئولان باشگاه اماراتی او را در بلاتكلیفی قرار داده اند ناراحت است. عنایتی می خواهد به هر شكل ممكن خود را استقلالی كند. گفت وگوی ابرار ورزشی را با وی می خوانید:
    • در خبرها داشتیم با استقلال به توافقات لازم رسیدی. درست است؟
    - نه ، هنوز وضعیتم در باشگاه النصر مشخص نشده كه بخواهم با تیم جدیدی قرارداد ببندم. تا زمانی كه النصری ها رضایتنامه ام را صادر نكنند نمی توانم به عضویت تیمی دربیایم.
    • به النصری ها ۲ روز فرصت داده بودی رضایتنامه ات را صادر كنند اما این اتفاق صورت نگرفت.
    - با مسئولان باشگاه النصر قرار جلسه داشتیم كه متأسفانه آنها بدقولی كردند و در جلسه حاضر نشدند تا همچنان بلا تكلیف باشم.
    • چگونه می خواهی با این اوضاع كنار بیایی؟
    - واقعاً خودم هم نمی دانم. از این جلسات مكرر خسته شده ام. هر چه جلسه می گذاریم به نتیجه نمی رسیم. من دیگر تمایلی به ماندن در النصر ندارم. آنها هم كه رضایتنامه ام را صادر نمی كنند.
    • فكر می كنی بالاخره چه زمانی بتوانی رضایتنامه ات را بگیری؟
    - با این بلایی كه النصری ها سر من آورده اند واقعاً خودم هم نمی دانم اما به هر حال باید ظرف یكی، دو روز آینده تكلیف مرا مشخص كنند. من فقط یك چیز می خواهم و آن رضایتنامه ام است. فاصله من با استقلال ۲ روز است كه امیدوارم این اتفاق صورت بگیرد.
    • با چند تیم ایرانی مذاكره داشتی. در نهایت مقصد عنایتی كجاست؟
    - ۴ نماینده ایران در آسیا با من مذاكره كرده اند اما تا زمانی كه از النصر جدا نشوم نمی توانم تیم جدیدم را انتخاب كنم.
    • به هر حال در این بین باید مذاكراتت با یك تیم ،جدی تر از بقیه باشد. آن تیم كدام است؟
    - استقلال. اولویت اول من این تیم است. با استقلال خاطرات شیرینی دارم و دوست دارم در ادامه با پیراهن این تیم گلزنی كنم. به محض دریافت رضایتنامه ام باب مذاكرات نهایی خود را با استقلالی ها باز می كنم.
    • اینكه می گویند نیكبخت به تو پیشنهاد بازی در پرسپولیس را داده و گفته همتیمی وی شوی درست است؟
    - نه، كدام پیشنهاد! علیرضا از دوستان خوب و صمیمی من است اما او هیچ وقت من را به پرسپولیس دعوت نكرده است. این خود من هستم كه در این خصوص تصمیم می گیرم و كاری هم به پیشنهاد دیگران ندارم.
    • احتمال پرسپولیس شدنت چقدر است؟
    - من به پرسپولیس فكر نمی كنم. تنها چیزی كه دغدغه اصلی من است گرفتن رضایتنامه از النصر است. پس از اینكه از این تیم اماراتی جدا شدم مذاكراتم را با استقلالی ها ادامه می دهم. اگر با استقلال به توافق نرسیدم آن وقت به دنبال مذاكره با تیم های دیگر می روم.
    • تا نهایی شدن لیست استقلال در afc، ۵ روز بیشتر فرصت باقی نمانده. می توانی در این چند روز باقی مانده رضایتنامه ات را بگیری؟
    - هدف من همین است. اینقدر النصری ها امروز و فردا كرده اند كه دیگر به وعده های آنها اهمیت نمی دهم. امیدوارم در این چند روز باقی مانده رضایتنامه ام را بگیرم. دوست دارم نامم را جزو اسامی ارسالی استقلال به آسیا ببینم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

محسن ترکی:
    قضاوت داربی با دیگر بازی‌ها فرقی ندارد

خبرگزاری دانشجویان ایران - مشهد
    سرویس: ورزشی - فوتبال

داور داربی 66 تهران گفت: عادت ندارم قبل و بعد از داوری‌هایم صحبت کنم.

محسن ترکی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ منطقه خراسان، افزود: قضاوت بازی داربی تهران با دیگر بازی‌های لیگ هیچ تفاوتی برایم ندارد.

وی ادامه داد: هیچگاه قبل و بعد از بازی‌هایی که در آن قضاوت می کنم، مصاحبه نمی‌کنم و در مورد این بازی هم هیچ صحبتی ندارم.

انتهای پیام

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حرف های جالب در تمرین استقلال

در آستانه دربی حرف های خودمانی برخی از بازیکنان استقلال هم در نوع خود جالب توجه است زیرا آنها برای این بازی خط و نشان می کشند و علاوه بر کری های معمول موارد تاکتیکی خاصی را نیز در جمع خودشان مطرح می کنند که تمایلی به طرح آن در مصاحبه های رسمی ندارند زیرا می دانند این حرف ها به نام هر کس چاپ شود، واکنش وسیعی را برایش به ارمغان خواهد آورد.جالب است بدانید اغلب عناصر تهاجمی استقلال بر این باورند که اگر مهدی واعظی حراست از دروازه پرسپولیس را بر عهده بگیرد، کار آنها برای گشودن دروازه این تیم راحت تر است زیرا این سنگربان در صورت دریافت یک گل بد از نظر روحی بشدت تضعیف می شود و آن گاه گشودن دروازه وی در دفعات بعدی راحت تر است. به همین خاطر دوست دارند او را در دربی ملاقات کنند! البته به احتمال زیاد آرزوی آنها محقق می شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •