دیشب یه کابوس وحشتناک دیدم .خواب دیدم 5 تا گل از پرسپولیس خوردیم.البته کابوس بود . این شا الله ما میبریم. پیش بینی منو هم آقا علیرضا ثبت کن.
استقلال2-0 پرسپولیس
دیشب یه کابوس وحشتناک دیدم .خواب دیدم 5 تا گل از پرسپولیس خوردیم.البته کابوس بود . این شا الله ما میبریم. پیش بینی منو هم آقا علیرضا ثبت کن.
استقلال2-0 پرسپولیس
خوابت بر عکس میشه...
5 تا میزنیم![]()
"محسن ترکي" داور داربي 66 شد
سخندان و کامراني فر كمكهاي تركي
"محسن ترکي" به عنوان داور ديدار تيمهاي فوتبال استقلال و پرسپوليس انتخاب شد.
به گزارش ايسنا، ديدار دو تيم پيروزي و استقلال در حالي جمعه 25 بهمن برگزار مي شود که کميته داوران اسامي داروان قضاوت کننده را اعلام كرد.
داور وسط:محسن ترکي
کمک داور اول:رضا سخندان
کمک داور دوم:حسن کامراني فر
داورچهارم:خداداد افشاريان
کمک داور ذخيره:عليرضا يزداني
ناظر داوري:مسعود عنايت
آقا علریضا پیش بینی منو هم ثبت کردی. یه بار دیگه هم مینویسم.اخرین پیشبینی ها ثبت شد.
استقلال2-0پرسپولیس
به نظرم بد نیست. البته نباید انتظار زیادی داشته باشیم چون اولین دربیه که قضاوت میکنه بهر حال ممکنه یه کم اضطراب داشته باشه.
ایوللللللللللل. من تاجیم آبیم آسمونو عشقه.
بزرگترین اشتباه ممکن !
داور ایرانی کسی به حرفش گوش نمیده تو بازیهای عادی چه برسه به دربی. به احتمال 90 درصد دعوا میشه یا اگرم نشه هر نتیجه ایی که تو بازی به دست بیاد یهی از دو طرف ناراضی هستش... جو ورزشگاه نسبت به سوت های داورا خیلی حساسه... طرف وقتی میبینه داوره فاسی نمیفهمه دیگه چیزی نمیگه ولی وای از اون روز که فارسی بفهمه. شروع میکنن به شستشو افراد خانواده طرف، از کوچیک به بزرگ...!!!
بگذریم!
مام فردا مرخصی گرفتیم داریم راه میفتیم رو به تهران با رفقا
ایشالا که بتونیم بازی رو ببریم چون همه شرایط به نفع ماست
از همین حالا هم دارم زجر کشیدنم رو می بینم که از ساعت 6صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر رو چطوری بگذرونیم : دی خدا کنه بارم نیاد. امکانات رفاهی ازادی هم زیر خط فقر!
به امید برد بازی
ساعت 3 !
الان به رفیقم زنگ زدم تو ورزشگاه...
میگفت دور ور 15 هزار نفر اومدن : دی
این یعنی فاجعه خدای من
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)