ببین تازه تیم روحیه گرفته بود، یدفه همه با هم درگیر شدن! اینا آخه زیر سر کیه ؟
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ببین تازه تیم روحیه گرفته بود، یدفه همه با هم درگیر شدن! اینا آخه زیر سر کیه ؟
سرخپوشان همچنان به دنبال بازیکنان جدید / رحمتی، حسینی و عقیلی در راه پرسپولیس
کانون هواداران پرسپولیس: مدیران باشگاه پرسپولیس که زودتر از سایر تیم ها وارد بازار نقل وانتقالات شده اند، این بار مذاکره با رحمتی، حسینی و عقیلی را شروع کرده اند.
سید مهدی رحمتی گلر ملی پوش تیم مس کرمان که پیش از این نیز مورد توجه پرسپولیس قرار گرفته بود مذاکره با مدیران این تیم را شروع کرده ولی تا این لحظه طرفین بر سر قیمت پیشنهادی این بازیکن به توافق نرسیده اند. سید جلال حسینی مدافع ملی پوش سایپا هم قراردادش با این تیم به پایان رسیده مذاکرات نهایی را انجام داده و به توافق نهایی نیز دست پیدا کرده است و ظرف چند روز آینده نیز قرارداد داخلی اش را با سرخپوشان امضا خواهد کرد. اما مدیران پرسپولیس که در خط دفاع به شدت احساس ضعف می کنند باب مذاکره با هادی عقیلی مدافع ملی پوش سپاهان را نیز باز کرده اند اما چون این بازیکن با سپاهان قرارداد دارد همه چیز بسته به نظر مدیران سپاهان است.
گفتنی است پرسپولیس تا این لحظه به طور رسمی با میثم بائو، اشپیتیم آرفی و صابر میرقربانی قرارداد امضا کرده است.
غلام پيرواني :افشين را همه كاره تيم اميد مي كنم
غلام پيرواني : به زودي تمرينات تيم ملي اميد آغاز مي شود . در جلسه اي كه با تاج داشتم طي آن تمام برنامه هاي پيش روي تيم ملي اميد و تمرينات و بازي هاي تداركاتي را با ايشان بررسي كرده و قول مساعد گرفتيم كه حمايت هاي خود را از تيم ملي اميد انجام دهند و بهترين شرايط را براي برگزاري اردوها فراهم كنند .
تمرينات خود را از بيست و دو ماه جاري در تهران آغازمي كنيم و پس از پنج روز تمرين با بازيكنان مورد نظر ادامه خواهيم داد و پس از آن به احتمال فراوان در تورنمنتي در اندونزي شركت كرده و چند بازي تداركاتي را نيز در اين كشورانجام خواهيم داد .
اگرخبر كنار گذاشته شدن افشين پيرواني از پرسپوليس صحت داشته باشد و پرسپوليسي ها اين كار را كرده باشند ، بلا درنگ افشين را به كادر فني تيم اميد آورده و او را همه كاره تيم ملي اميد مي كنم چون به توانايي هاي افشين اعتقاد دارم و مي دانم او مي تواند بيشترين كمك را به مجموعه تيم ملي اميد كند .
hurrahsport
غلط کرده میخوایم یه هفت هشتایی بزنیم بهشون![]()
قراردادهای داخلی قانونی شد
مسئولان باشگاههای لیگ برتری در حالی با مسئولین فدراسیون تشکیل جلسه دادند که اعضا به بررسی تعیین سقف قراردادها بازیکنان و مربیان لیگ برتری در فصل جدید پرداختند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این نشست با حضور علی کفاشیان،مهدی تاج، واعظ اشتیانی ،کاظم اولیایی،شهرام شفیع زاده ،عباس انصاری فرد،کریم ملاحی ،برهانی نژاد و تابش قائم مقام باشگاه سپاهان ، علی فتح الله زاده خویی ،شهبازی و حسینی آغاز شد .
رئیس فدراسیون فوتبال ایران در آغاز جلسه به مدیران باشگاه ها در پایان لیگ برتر صحبتهایش را با اشاره به بخش خصوصی آغاز کرد:«در تمام بخشهای خصوصی و غیر دولتی قانون و مقررات وجود دارد البته رقابت یک فاکتور مهم در بخش خصوصی است که باید هم وجود داشته باشد».کفاشیان ادامه داد :«در این باره همه باید به تفاهم برسیم تا بتوانیم با تعیین سقف قراردادها چه از لحاظ زمانی و چه از لحاظ مادی این تفاهم را اجرایی کنیم تا در این میان با توجه به معیارهای تعریف شده بخش خصوصی دچار خسران و زیان نشود.»
بر همین اساس اعضا بر ایجاد کمیته مستقل نقل وانتقالات،مبارزه با دلالی،تعیین تکلیف قراردادها داخلی باشگاهها و هماهنگی آنان جهت نقل و انتقالات بازیکنان و مربیان به بحث وبررسی پرداختند.
تشکیل کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان
علی کفاشیان در پایان جلسه با تاکید بر اتحاد باشگاه ها گفت:باشگاه ها بازوان اجرایی تیم های ملی هستند و باید با هم متحد باشند. چرا که اقتدار آنها باعث قاتدار تیم ملی می شود و معمولا بازیکنان دراکثر مواقع در اختیار باشگاهها هستند.
در پایان جلسه 3 بند به تصویب اعضای جلسه رسید :
لازم است بدانید که کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان در اساسنامه فدراسیون فوتبال وجود دارد ولی در تاکنون برای این کمیته سرپرستی تعیین نشده بود که امروز این کمیته سازماندهی شد. 1-هر چه سریع تر کمیته تعیین و ضعیت بازیکنان و مربیان تشکیل شود. 2-آیین نامه سازمان لیگ در مجمع آینده سازمان لیگ برترکه به احتمال زیاد هفته آینده برگزار خواهد شد اصلاح شود. 3-پیشنهاد شد هر قراردادی که توسط بازیکن یا مربی با هر باشگاهی بسته می شود لازم الاجرا باشد .البته تائید نهایی این پیشنهاد به کمیته تعیین وضعیت بازیکنان سپرده شد.
هواداران همه چيز را بهم ريختند
تمرين پرسپوليس با طعم درگيري و تهديد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با جنجال فراوان پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس از ساعت 10:30 در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد. در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن، آقاوسط و فوتبال پرداختند. وينگادا نيز اصرار زيادي بر ارسال توپهاي هوايي داشت.
* در ابتداي تمرين هواداران منتسب به افشين پيرواني و عباس انصاريفرد با يكديگر درگيري لفظي و فيزيكي پيدا كردند اما با حضور نيروي انتظامي ليدرها محل تمرين را ترك كردند.
* پس از 45 دقيقه شماري از هواداران منتسب به انصاري فرد به داخل ورزشگاه مؤسسه خيريه عمل آمدند به تشويق مديرعامل پرسپوليس بازيكنان پرسپوليس پرداختند.
* نلو وينگادا هنگامي كه عابدزاده قصد داشت خبرنگاران را همراه هواداران از مؤسسه خيريه عمل بيرون كنند اجازه اين كار را نداد و از آنها دفاع كرد.
*محمود خوردبين با شماري از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس كه در روزهاي گذشته با او دچار مشكل شده بودند درگيري لفظي پيدا كرد تا حدي كه ليدرها او را تهديد كردند.
* در تمرين كريم باقري و افشين پيرواني غايب بودند.
* محسن خليلي و مسعود زارعي به دليل مصدوميت به صورت اختصاصي تمرين كردند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: هنوز هم سرم را براي پيرواني ميدهم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مثل قبل هنوز هم سرم را براي پيرواني ميدهم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: افشين پيرواني سرمربي من بوده و من سالها با او همبازي بودهام. مثل قبل باز هم ميگويم كه سرم را برايش ميدهم چون از اين موضوع ترسي ندارم.
وي عنوان كرد: من بازيكني هستم كه حرفهايم را عوض نميكنم چون دوست ندارم با احساسات مردم بازي كنم.
اين بازيكن در خصوص مشكلاتش با تيم ملي گفت: مشكل خاصي نبود ولي آنقدر مشكل مرا بزرگ كردند كه با روح و احساس من بازي شود. نميدانم چه نفعي از اين كار بردند كه من در تيم ملي نباشم.
نيكبخت با اشاره به بازي روز چهارشنبه برابر الشارجه خاطرنشان كرد: بايد مقابل الشارجه كه تيمي نااميد است 3 امتياز را بگيريم تا به مرحله بعد صعود كنيم. من به دليل محروميت نمي توانم بازي كنم اما مطمئن هستم بازيكنان پرسپوليس ميتوانند به موفقيت برسند.
با حضور عليآبادي
جلسه هيات مديره پرسپوليس برگزار شد
خبرگزاري فارس: جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس امروز به مدت 5 ساعت با حضور عليآبادي در سازمان تربيت بدني برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در اين جلسه پيرامون اتفاقات پيش آمده در روزهاي اخير، جذب بازيكن، اخراج افشين پيرواني، مشكلات مالي باشگاه، اختلاف نظر در هيات مديره و ... اخير بحث و تبادل نظر شد.
در اين جلسه حاضران با تاكيد بر اينكه پرسپوليس نياز به آرامش دارد از كادر فني و بازيكنان و كادر فني خواستند تمام تلاش خود را براي موفقيت در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا به كار گيرند.
انصاري فرد در گفت و گو با فارس:
بازگشت دوباره پيرواني پس از جلسه با او مشخص ميشود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: پس از جلسه با پيرواني، همه چيز درباره حضور دوباره وي در كادر فني مشخص ميشود.
عباس انصاري فرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در جلسه اي با افشين پيرواني، درباره مسائل مختلف به گفت و گو خواهيم پرداخت. شرايط و نظرات را با او در ميان ميگذاريم و تذكرات لازم را به او ابلاغ خواهيم كرد. پس از اينكه نظرات پيرواني را شنيديم، همه چيز در خصوص بازگشت وي مشخص ميشود.
وي افزود: فعلا درباره پيرواني نظر قبلي را دارم چون هرگز نگفته بودم كه از پرسپوليس اخراج شده يا وينگادا به من نامه داده كه در كادر فني نباشد؛ بلكه در نامهاي به صورت محترمانه به او اعلام كردم كه تا اطلاع ثانوي نميتوانيم در كادر فني در خدمت ايشان باشيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطر نشان ساخت: در اين نامه راه را باز گذاشتم كه در خصوص آينده نيز تصميمگيري شود تا شايد بتواند دوباره برگردد. دليل اخراج پيرواني اشتباه اعلام شد و به همين دليل خواستم راه را براي بازگشتش باز بگذارم.
انصاري فرد عنوان كرد: بعدازظهر امروز وينگادا در نامه اي به من اعلام كرد كه در چهارچوب باشگاه حركت خواهد كرد و نظرات ما با او يكي خواهد بود. در اين خصوص نيز مشكلي با ما ندارد.
انصاري فرد خاطر نشان ساخت: جلسه امروز بسيار خوب برگزار شد. بايد از عليآبادي تشكر كنم كه با اين ظرافت به پرسپوليس دقت دارد. همين، كار ما را براي آينده سخت ميكند.
وي درباره درگيري با حسين هدايتي، گفت: از روز اول با ايشان مشكلي نداشتم. كار خودم را در باشگاه تا موقعي كه به من واگذار شده، انجام خواهم داد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص انتقاد وينگادا از نحوه جذب بازيكن در پرسپوليس اظهار داشت: براي جذب بازيكن مشورت داشتهام. به هيچ عنوان اجازه نميدهم پرسپوليس دچار مشكل بازيكن باشد چون راه سختي در پيش داريم. بايد براي جنگهاي سخت، مخصوصا در دور دوم ليگ قهرمانان آسيا آماده باشيم.
وي درباره درگيري ليدرها در تمرين امروز، گفت: هرگز نبايد اين چنين اتفاقاتي بيفتد. اميدوارم كساني كه ميخواهند مرا تشويق كنند، پرسپوليس را تشويق كنند تا در اين شرايط حساس، به كار خود ادامه دهيم. مطمئن باشيد اگر پرسپوليس ضربه بخورد، همه دچار مشكل خواهيم شد.
وينگادا: تابع تصميمات مديران باشگاه هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نامهاي به مديريت اعلام كرد كه تابع تصميمات باشگاه است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، نلو وينگادا در نامه اي ضمن احترام به قوانين باشگاه پرسپوليس اعلام كرد كه تابع تصميماتي است كه از سوي اين باشگاه گرفته مي شود.
وينگادا در نامه خود آورده است:
اينجانب نلو وينگادا سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با توجه به اينكه در كشور ايران زندگي ميكنم و اين كشور را كشور دوم خود مي دانم وظيفه خود مي دانم تا در هر شرايطي به قوانين اين كشور احترام بگذارم. درباره باشگاه پرسپوليس بايد بگويم من بهترينها را براي اين باشگاه و اين تيم خواستارم و مطمئناً هر تصميمي كه به نفع باشگاه و پرسپوليس باشد به نفع من نيز هست چرا كه به خاطر دفاع از خود هم كه شده از صميم قلب دوست دارم پرسپوليس موفق و سربلند باشد و به جايگاه واقعي خويش دست يابد.
بدين وسيله بازهم تاكيد ميكنم هر تصميمي كه در باشگاه گرفته شود و در نهايت به نفع پرسپوليس باشد و به بهبود موقعيت تيم منتهي شود از نظر من صددرصد مورد احترام و قابل قبول است. شخصاً هيچوقت عليه منافع باشگاه نبوده و نخواهم بود و آرزومندم موقعيت پرسپوليس و خوشحالي تمامي هوادارن ميليوني اين تيم بزرگ را ببينم. من براي بردن اينجا آمدهام و بدون هيچگونه دريغي تمام تلاشم را براي موفقيت پرسپوليس انجام مي دهم.
اين در حالي است كه وينگادا صبح امروز در صحبت هاي خود به نوعي عليه مديريت موضع گيري كرده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)