تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1826 از 3347 اولاول ... 826132617261776181618221823182418251826182718281829183018361876192623262826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,251 به 18,260 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستانی که سرعتشون کمه
    برای شما سرعت سرور داخل هم پایینه؟؟؟

2. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    دوستانی که سرعتشون کمه
    برای شما سرعت سرور داخل هم پایینه؟؟؟
    بله متاسفانه , حدود یک ساعت پیش با بنده تماس گرفتن که در حال تکمیل پوشش دهی هستن و فعلا هم روی همین مورد تمرکز کردن , بعد از اینکه پوشش رو کامل کردن فکر کنم قرار هست روی پهنای باند کار کنن ! دلیل این که آنلاین شدم هم اعلام همین مطلب بود

4. 2 کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بله متاسفانه , حدود یک ساعت پیش با بنده تماس گرفتن که در حال تکمیل پوشش دهی هستن و فعلا هم روی همین مورد تمرکز کردن , بعد از اینکه پوشش رو کامل کردن فکر کنم قرار هست روی پهنای باند کار کنن ! دلیل این که آنلاین شدم هم اعلام همین مطلب بود
    می گفتید پوشش کی تموم میشه؟؟؟؟
    یعنی نمی تونن همزمان 2 کار انجام بدن؟؟؟؟
    من که نمی فهمم چه جوریه!!!

6. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

می گفتید پوشش کی تموم میشه؟؟؟؟
    یعنی نمی تونن همزمان 2 کار انجام بدن؟؟؟؟
    من که نمی فهمم چه جوریه!!!
    اتفاقا خواستم ازشون یه زمان تقریبی اعلام کنن ولی گفتن هیچ تایمی رو نمیتونن اعلام کنن برا حل مشکل بنده و خودشون هم نمیدونستن کی مشکل برطرف میشه

8. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان این مودم مدل LH92 ایرانسل چطوره ؟ میخوام برای قسمتی از خونه که اینترنت adsl ندارم، یه 3g ایرانسل بگیرم، خوبه یا نه ؟ دانلود و اینجور کارا هم باهاش ندارم، فقط میخوام سرعتش خوب باشه و بشه چند تا سایت خبری رفت و ایمیل چک کرد باهاش. بعدش هم که کجا این مودم های اینارو میتونم بخرم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اتفاقا خواستم ازشون یه زمان تقریبی اعلام کنن ولی گفتن هیچ تایمی رو نمیتونن اعلام کنن برا حل مشکل بنده و خودشون هم نمیدونستن کی مشکل برطرف میشه
    بله متاسفانه هیچ موقع تایم مشخصی از برنامه هاشون رو ندیدم ارائه بدن
    اما حداقل انتظار میره که سرور داخل خوب باشه
    البته شاید برای همه اینجور نباشه
    برای یکی خوب و برای یکی بد باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پهنای باند فقط نباید به شبکه داخلی مربوط بشه و کلا پهنای باند اینترنت هم باید زیاد بشه. کلا زیر ساخت انگار 270 گیگ پهنای باند خارجی داره که اون روز مدیر عامل زیر ساخت گف که 240 گیگش رو دادن به شرکتا بقیش رزرو کردن واسه وقتی یکی از مسیرها مشکل داشت مثلا به مشکل بر نخورن . همین نشون میده زیر ساخت تو فکر اینترنت نیست بیشتر روی اینترانت تمرکز داره. البته این نظر من هست . مهندس رضا اگر میدونن بیشتر توضیح بدن که چرا پهنای باند خارجی اینقدر کمه و تو فکرش نیستن؟؟
    در مورد کل پهنای باند اینترنت کشور حق با شماست. طبق آخرین اخباری که من هم دیدم حداکثر حدود 280گیگابیت در ثانیه پهنای باند اینترنت بین‌الملله. البته عمده افزایش پهنای باند هم طی یک سال اول این دولت انجام شده. قبل از اون پهنای باند کشور زیر 100گیگابیت بود. اما سیاست‌های کشور (حالا نمی‌دونم دولت، نظام یا بخشی از اونا) تو حوزه اینترنت باعث شد که جلوی افزایش پهنای باند اینترنت به حد بیشتر از این گرفته بشه و عملن امسال افزایش پهنای باند اینترنت نداشتیم.

تازه این رو هم در نظر بگیرین که این پهنای باند بخش عمده‌ایش در اختیار شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت روی خطوط ثابت (تلفن‌های کابل مسی و فیبر نوری) و دیتاسنترهاست. سهم اپراتورهای موبایل خیلی کمه (شاید در حد 15 تا 20 گیگابیت، آمار درستی ندارم اما تا حدودی می‌شه حدس زد). واسه همینه که اینا فقط دارن ظرفیت شبکه‌شون رو اضافه می‌کنن اما پهنای باند اینترنت بین‌الملل رو در عمل نمی‌تونن کاری بکنن. شبکه داخل کشور چون ظرفیتش حدود 2000گیگابیت در ثانیه است مشکلی در عمل پیش نمی‌آد اما پهنای باند بین‌الملل چون محدوده و باید بین تعداد بیشتری استفاده کننده نسبت به قبل تقسیم بشه در عمل خیلی بهبودی نداره.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا رضا قبلا تو یک پستی اشاره کردن که زیرساخت منتظر برداشتن تحریماس تا بتونه پهنای باند رو ارزونتر بخره.

یک کابلی با ظرفیت ۳ترابیت( 3096گیگابیت) به اسم اروپا پرشیا اکسپرس گیت وی epeg از ایران رد شده. زیرساخت اگه بخواد براحتی میتونه ظرفیت رو به ۱ترابیت هم برسونه!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    ایران در زمینه پهنای باند اینترنت هیچگاه تحریم نبوده .حتی تحریم های نرم افزاری و دسترسی به بعضی امکانات هم چند ساله برداشته شده.مسئله همون نخواستن هست.اساسا هدف از راه اندازی اینترانت چیزی جز محدود کردن دسترسی به دنیا نیست.البته این کار بسیار سخت و پرهزینه هست و زمان بر .در فاز اول فعلا با محدود کردن پهنای باند خارجی سایتها رو وادار به انتقال به سرور های داخلی میکنند.یک درصد هم شک ندارم اگر امکانش فراهم بشه دسترسی به خارج کاملا محدود بشه.

14. 4 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وضعیت هم اکنون

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

16. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان سلام شبتون بخیر...
    خواستم اولین تجربه خودم رو در میون بذارم...اولش بگم که واقعا مسخره است!!!
    حالا میگم چرا...
    من یه مودم با یه سیم 4 جی سفارش دادم.سیمکارتم یه خرده طول کشید فعال بشه بخاطر همین با سیم قدیمیم که 4 جی ساپورت نمیکنه گفتم که تستی بزنم که این نتیجه اش بود...
    بهترین سرعتی که با 3g سیمکارت قدیمیم گرفتم

خوب سیمکارت 4 جیم فعال شد و گفتم حتمن با 4g خیلی بیشتر باید باشه! بیشترین دانلودی که داد دویست کیلو بایت بود با این سرعت!

گفتم شاید بخاطر آنتن 4 جی باشه که سه تا پر کرده بود.پس مودم رو گذاشتم رو فقط 3 جی که همه آنتنش پر شد ولی در کمال تعجب دیدم نه تازه کمتر هم شد و رسید زیر صدتا!
    خوب دوستان دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی این سیم جدید که باید بهتر ساپورت بکنه نسبت به سیمکارت قبلیم باید اینجوری باشه؟
    گفتم یه بار دیگه با همون قبلیه امتحان کنم که دیدم نه مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو دستکاری میکنه!!!
    دیگه نمیدونم الکی حجم خریدم یه گیگ هم نتونستم دانلود کنم! نه 4 جی و 3 جی با سیمکارت 4 جی!!!

به نظرم باید ایرانسل رو یه مدت تحریم کرد و ازش بسته نخرید تا این وضعیت رو درست کنه...
    ویرایش: چرا اینا اسم 4g و 3g رو خراب میکنن؟
    تازه قول 5g رو هم دادن

سرعت استاندارد پیشکش همین حجما رو که میخریم نخورین! حرومه....
    به احتمال زیاد سیگنال 3 جی شما بهتر از 4 جی هست. و تستی هم که از تری جی گرفتید در تایمی بوده که شبکه خلوت بوده. خیلی از جاها 4 جیشون خوبه و تری جی بد و یا بالعکس. اونجاییم که هر دو بده که هیچ .
    کلا شبکه ایرانسل نوسان زیاد داره و شما شاید بهترین سرعت رو یک شب تجربه کنی. اونم شاید
    اگر با 4 جی تستی گرفتی که تا ده مگ آپلود بده یعنی سیگنال خوب داری اگر 4 5 مگ بده نسبتا خوبه اگر یکی دو مگ آپلود بده دانلودت هم بین 1 تا 4 مگ خواهد بود ( کاملا تجربه شخصی )
    معمولا آپلود مشکل پهنای باند نداره.
    بهترین سرور هم از نظرم من توی تست ایرانسل شاتل هست
    Last edited by ak313; 04-01-2016 at 15:21.

18. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •