دوستان امروز یکی از بچه ها برگه کسریشو آورده بود 2 ماه برا بسیج داشت بعد 1 ماه هم زده بود برای مدرک تحصیلی ؟؟؟!!!!!!!
بلاخره برای لیسانس ما 21ماهیم یا 20 ماه
پدر مارو درآوردن با این عدم شفاف سازیشون
مخصوصا ماها که اولین دوره لیسانسیم که شدن 21 ماه
دوستان امروز یکی از بچه ها برگه کسریشو آورده بود 2 ماه برا بسیج داشت بعد 1 ماه هم زده بود برای مدرک تحصیلی ؟؟؟!!!!!!!
بلاخره برای لیسانس ما 21ماهیم یا 20 ماه
پدر مارو درآوردن با این عدم شفاف سازیشون
مخصوصا ماها که اولین دوره لیسانسیم که شدن 21 ماه
بچه های اصفهان با دیپلم معمولا کجا میافتند؟
من نمیدونم چرا همه اینقدر از هتل بودن عقیدتی میگن
من عقیدتی سیاسی نزاجا هستم
مرخصی اینجا از ماه 3 سال 91 شده بود 1 روز در حالی که همه داشتن از ماه 3 امسال اعمال میکردن
توی بعضی از قسمت ها ( بستگی به مسئول اداری داره ) تعطیلات رسمی رو هم از مرخصی استحقاقی کم میکنن
مرخصی ساعتی یا اصلا نمیدن یا به سختی میدن
مثل بقیه ساعت 7 تا 2 خدمت هست
صبحگاه ما اگر از بقیه سنگین تر نباشه به هیچ عنوان راحت تر نیست ، به جز 3شنبه و 5شنبه که کلاس قرآن و زیارت عاشورا ( همه یگان ها ) هست ، بقیه روز ها هم ورزش داریم هم رژه
حالا نمیدونم اینکه اینقدر میگین هتل هست از کدوم جهت میگین
درسته توی بعضی موارد راحت تر ممکنه باشه ، ولی توی بعضی موارد هم سخت تر هست
شاید هم فقط اینجا اینطوری باشه
Last edited by *momad*; 19-10-2013 at 22:34.
یادش بخیر ...
آموزشی بهترین دوران خدمت سربازی و یکی از لازمترین مقاطع زندگی هست
سختی ها و اذیت کردناشم واسه آدم بعنوان خاطره شیرین و خوب می مونه
و آدم خیلی چیزا رو که روحشم خبر نداشت که در دنیا وجود دارن با چشمای
خودش می بینه و تجربه می کنه
درکل بنظر من آموزشی خیلی خوب و لازمه ولی ادامه خدمت در یگان اصلا !!!
خوب اینم از بازه زمانی اعزام به خدمت : شد یه ساله !
من افتادم 06 مالک اشتر . نیرو انتظامی
میگن جای خیلی خوبیه .
بچه های 1/8 ، چون فردای اعزام تعطیل رسمی هست و بعدش جمعه ، احتمال اینکه بریم پادگان و لباس بگیریم و برگردیم ، و یا اینکه بگن شنبه بیاید هست!
شاید با عقیدتی پادگان خودشون مقایسه میکنن ! من دافوس بودم عقیدتیش از هتل هم اونور تر بود ! نه آمار داشتن نه نگهبانی میدادن نه ورزش صبح ( ما کلا پادگانمون صبحگاه نداشت ) نه نماز ! ( البته من افسر و درجه داراشون رو میگم سربازای دیپلم و زیر دیپلمشون رو نمیدونم )من نمیدونم چرا همه اینقدر از هتل بودن عقیدتی میگن
من عقیدتی سیاسی نزاجا هستم
مرخصی اینجا از ماه 3 سال 91 شده بود 1 روز در حالی که همه داشتن از ماه 3 امسال اعمال میکردن
توی بعضی از قسمت ها ( بستگی به مسئول اداری داره ) تعطیلات رسمی رو هم از مرخصی استحقاقی کم میکنن
مرخصی ساعتی یا اصلا نمیدن یا به سختی میدن
مثل بقیه ساعت 7 تا 2 خدمت هست
صبحگاه ما اگر از بقیه سنگین تر نباشه به هیچ عنوان راحت تر نیست ، به جز 3شنبه و 5شنبه که کلاس قرآن و زیارت عاشورا ( همه یگان ها ) هست ، بقیه روز ها هم ورزش داریم هم رژه
حالا نمیدونم اینکه اینقدر میگین هتل هست از کدوم جهت میگین
درسته توی بعضی موارد راحت تر ممکنه باشه ، ولی توی بعضی موارد هم سخت تر هست
شاید هم فقط اینجا اینطوری باشه
سلام
ببین کی داره میره خدمت
کجایی اراک افتادی؟
آره یادمه منم 5شنبنه اعزام شدم ولی بردنمون لباس دادن بهمون همون روز 5 روز مرخصی دادن اومدیم خونه
خوش به حالتون ، من ستوانم مثلا
خدمت سربازها اینجا راحت تره ، اگر نگهبانیشون رو بذاریم کنار که دیگه کلا اومدن هتل
نگهبانی هم داریم ما
dیعنی چی؟؟؟
امروز اخبار می گفت این اکان رو بوجود آوردن که بتونی مثلا توی آبان دفترچه بفرستی و تقاضا داشته باشی که اردیبهشت بری سربازی
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)