(نطر شخصی من) به هیچ وجه اسکیل واسه یه کار خاص یا یه کوئست خاص نده ... پول خرج کن لباسشو بخر
چجوریاست ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
(نطر شخصی من) به هیچ وجه اسکیل واسه یه کار خاص یا یه کوئست خاص نده ... پول خرج کن لباسشو بخر
چجوریاست ؟
اخه پول ندارم که لباس بخرم زیاد..
اه مگه ویتامین نگفت بزنم رو leadership و charisma ؟؟
نگو که اشتباه کردم که دیگه اصلا قید بازی رو میزنم
الان با بقیه اش چی کار بکنم؟؟
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
میگم اسکیلی هست واسه این که شانس جنس پیدا کردنم زیاد بشه؟؟
قرار نیستش که همه کارها + همه کوئستا رو بتونی بری ! این اسکیل هایی که گرفتی کارای خوبی برات باز میشه که حتی اگه نتونستی کوئست بری با اون کارا هم پول در بیاری هم تجربه بگیری . بنده لول 18 کار Construct manor-house برام باز شد هر 3-4 ساعت یه لول میگیرم اصلا کوئست هم نمیرم پولشم خوبه
اومدی شهر یه آیتم بذار مارکت از امین پول گرفتم (همشو به باد دادم) بهت میدم
(2000$ بیشتر نذاریا
)
Construct manor-house چه اسکیل هایی میخواد؟؟
با fine motor skills بهتر کار میگیری یا با leadership؟
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
خیلی خیلی ممنون عزیز دلاومدی شهر یه آیتم بذار مارکت از امین پول گرفتم (همشو به باد دادم ) بهت میدم (2000$ بیشتر نذاریا )
فعلا که حرکت نکردم به سوی شهر.. شب میرسم اونجا احتمالا
امین جان شرمنده ظهر من DC شدم ! همین الان وصل شد ... adsl مخاباته دیگهبا موبایل هم کار کردم اینقدر سرعت پایین بود لود نمیشد . شرمنده دیگه . الان هستم کاری چیزی داری دربست در خدمتم .
همون leadership هه . همون چیزهایی که سعید گقت رو انجام بدی راحت لول آپ میکنی اسکیل دیگه هم خواستی بگیری از خودش بپرس ولی سرخود اسکیل نده
قبل اینکه آیتم بذاری هماهنگ کن که چی میذاری تا بگیرم![]()
ساعت 11 این طرفا هر هستم
اون موقع جنس رو میزارم
ممنون
الان آیتم رو بذار من ساعت 11 میخرم ازت و بگو چی میذاریا .
من خودم هر چی دارم امین بهم داده![]()
سلام!!
یک سوال داشتم.
من میخوام فورت فایتر بشم ، یک سری میگن به خاطر آپدیت جدید دوئلر بهتره و بقیه میگن سولجر خوبه.میخواستم ببینم کدوم بهتره؟؟
اول بازی همه ی اسکیل ها رو بریزم رو لیدر شیپ و ات ها روی charisma ؟؟؟ بعد برم ری اسکیل کنم؟
دستتون درد نکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)