تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1826 از 2014 اولاول ... 8261326172617761816182218231824182518261827182818291830183618761926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,251 به 18,260 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

ليدرهاي پرسپوليس خوردبين را به درگيري تهديد كردند
    خبرگزاري فارس: شماري از ليدرهاي باشگاه پرسپوليس كه منتسب به دوستان افشين پيرواني بودند محمود خوردبين را تهديد به درگيري فيزيكي كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در ادامه تمرين امروز برخي ليدرها سرپرست پرسپوليس را تهديد به درگيري فيزيكي كردند. در چند روز گذشته اتفاقاتي رخ داده بود كه به دنبال آن برخي ليدرها با خوردبين مشكل پيدا كرده بودند.
    خوربين خطاب به اين هواداران گفت:‌ منتظر شما در روزهاي آينده خواهم بود.
    گفتني است درگيري هواداران انصاري فرد و پيرواني در بيرون ورزشگاه ادامه دارد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

اطلاعيه رسمي باشگاه الشارجه:
    به خاطر مشكلات فراوان از ليگ قهرمانان آسيا كنار كشيديم
    خبرگزاري فارس: باشگاه الشارجه امارات پس از كناره گيري از ليگ قهرمانان آسيا اطلاعيه‌اي صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس اين باشگاه از طريق وب سايت خود اعلام كرد: با توجه به وضعيت سخت و پرمخاطره كنوني و خطراتي كه تيم اول باشگاه را تهديد مي كند و همچنين تغيير و تحول كادر فني و موقعيت بسيار حساس تيم در ليگ حرفه اي امارات، باشگاه الشارجه مجبور به اعلام كناره گيري از ليگ قهرمانان شد.
    اين باشگاه در اطلاعيه خود افزوده است: با توجه به محدوديت هايي كه براي بازيكنان، كادرفني و مسئولان الشارجه در ارتباط با ادامه حضور در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا و ليگ حرفه اي امارات وجود داشت،‌ مديريت باشگاه متوجه اين نكته شد كه مشكل خستگي و عدم قواي كافي براي بازيكنان بوجود آمده است و با توجه به اين نكته كه عدم حضور الشارجه تاثيري درسرنوشت گروه دوم ندارد،‌ چنين اقدامي كرد.
    الشارجه در گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا بدون امتياز پس از تيم هاي الشباب عربستان (10امتياز)، پرسپوليس ايران(7 امتياز) و الغرافه قطر(6 امتياز) در رتبه چهارم جدول قرار دارد.
    طبق برنامه الشارجه چهارشنبه ميزبان پرسپوليس است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

ا وجود اعلام انصراف تيم اماراتي
    كمك داور ديدار پرسپوليس و الشارجه تغيير كرد
    خبرگزاري فارس: كنفدراسيون فوتبال آسيا از تغيير كمك داور ديدار پرسپوليس و الشارجه امارات خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، آكابا چاريب سليم رشدي از عمان به عنوان كمك داور اول اين ديدار كه چهارشنبه 16 ارديبهشت برگزار مي شود حضور خواهد شد.
    اين در حالي است كه مسئولان الشارجه اعلام كرده اند از شركت در اين مسابقات انصراف داده اند.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در واكنش به درخواست براي اخراج پيرواني
    وينگادا: ‌اگر نامه‌اي نوشته‌ام به مردم نشان دهيد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من پيرواني را اخراج نكردم و اگر نامه‌اي نوشتم به مردم نشان دهيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران درباره اينكه گفته مي شود وي در نامه اي خواهان بركناري پيرواني شده؛ اظهار داشت: من نامه اي به باشگاه پرسپوليس در خصوص رفتن پيرواني ننوشتم. اگر افرادي مي‌گويند كه اين نامه را من امضا كردم، ‌آن را به مردم نشان دهند. من نيز با روي باز خواستار روشن شدن اين مسئله هستم. در زندگي و فوتبال ياد گرفته ام صاف و صادق باشم و تمام حرف هايم را بزنم.
    وي افزود: اگر بخواهم جواب بدهم كه پيرواني اخراج شده يا خير اين موضوع بوجود مي‌آيد كه من پيرواني را اخراج كردم اما حالا كه اينطور نيست من درباره ايشان حرفي نمي‌زنم، چون با او مشكلي ندارم. دليل غيبت پيرواني و سعداوي در تمرين گذشته حضور در كلاس مربيگري بود.
    وينگادا در خصوص شرايط پرسپوليس بعد از دو برد متوالي مقابل راه‌آهن و سپاهان تاكيد كرد: در وضعيت خوبي قرار داريم اما مي‌دانيم كه بايد مقابل الشارجه به پيروزي برسيم و حكم صعود مان به مرحله بعد را رقم بزنيم.
    وي در جواب اين سوال كه آيا مي‌دانيد الشارجه از ليگ قهرمانان آسيا انصراف داده؛ گفت: ليگ قهرمانان آسيا با هيچكس شوخي ندارد. فعلا تمركز من روي بازي با الشارجه است. هنوز به من ابلاغ نشده كه اين بازي لغو شده يا اتفاق ديگري افتاده است. من فقط مي‌دانم كه بايد به اين بازي فكر كنم و تا وقتي كه اين موضوع رسما اعلام نشده درباره‌اش صحبتي نمي‌كنم.
    وينگادا در خصوص اتفاقات پيش آمده در تمرين امروز و درگيري ليدرها تصريح كرد:‌در فوتبال هميشه تنش‌ها بالاست و اتفاقاتي رخ مي‌دهد. ديروز در ليگ پرتغال نيز اتفاق بزرگي كه باعث درگيري شد رخ داد اما مهم اين است كه ما دست به دست هم بدهيم تا براي سربلندي پرسپوليس تلاش كنيم.
    وي خطاب به مطبوعات گفت: پيرواني با نوشته مطبوعات خبر اخراجش به زبان مردم افتاد هر چيزي كه مطبوعات مي‌نويسند نبايد باور كرد چون اخبار منتشره صددرصد درست نيست.
    اين مربي پرتغالي در خصوص اختلاف نظر با اعضاي كادر فني اظهار داشت: اختلاف نظر در هر كادرفني وجود دارد اما ما خودمان اين مسئله را حل مي كنيم و نبايد اجازه دهيم كه به مطبوعات كشيده شود. مانند اينكه در صورتي كه با پيرواني مشكلي داشته باشيم آنرا در خودمان حل كنيم نه اينكه به مطبوعات بكشانيم.
    وينگادا در خصوص شايعه انتخاب دايي به عنوان جايگزينش براي فصل آينده خاطرنشان كرد: من در مورد آينده حرفي نمي‌زنم. به اما و اگرهاي بعد نبايد توجه كرد و به همين دليل فعلا تمركزم را به موفقيت در بازي با الشارجه معطوف كردم. تاكنون با اعضاي كادر فني براي رسيدن به هدفم مشكلي نداشتم.
    وينگادا در جواب اين سوال كه چه نظري در خصوص برخورد نامناسب عابدزاده با خبرنگاران داريد گفت‌: اتفاق امروز در تمرين غيرمنتظره بود. عابدزاده دوست داشت خبرنگاران بيرون بروند اما من به او اجازه اينك ار را ندادم. حق طبيعي من است كه اين تصميم را بگيرم. در تمرين پرسپوليس كسي بجز من تصميم نهايي را نمي‌گيرد. من در اين باره با فردي شوخي ندارم. هر موقع مشكلي احساس كنم با آن برخورد مي‌كنم. در تمرين امروز نيز كمي دير متوجه موضوع شدم وگرنه زودتر اقدام مي‌كردم.
    سرمربي پرسپوليس در خصوص بازيكنان جذب شده اين تيم عنوان كرد: ليست نهايي من براي جذب بازيكنان جديد هنوز اعلام نشده و من اين ليست را بعدا با مشورت با كادر فني مي دهم.
    وينگادا در جواب اين سئوال كه آيا با حمايت از پيرواني امكان ندارد اخراج شويد تصريح كرد: من حرف حق را زدم. اگر اقدامي كردم و اين خبر منتشر شده بايد به صورت رسمي اعلام شود. مترجم من در جريان تمام نامه هايم است و در اين باره هيچ مشكلي ندارم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در تمرين امروز
    عابدزاده باز هم با خبرنگاران درگير شد
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس باز هم با خبرنگاران درگير شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، احمدرضا عابدزاده در اقدامي عجيب و در حين درگيري و جر و بحث ليدرها با خبرنگاران درگيري لفظي پيدا كرد.
    عابدزاده ضمن تهديد خبرنگاران به آنها گفت محل تمرين پرسپوليس را ترك كنند اما اين موضوع با پا درمياني وينگادا خاتمه يافت. نكته جالب اين بود كه در هنگام اين اتفاق تمام بازيكنان و اعضاي كادر فني بجز وينگادا در حال تماشاي خبرنگاران بودند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

هیچ نترسید
    من خودم همدانم
    میرم و پرسپولیسو تشویق می کنم !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپولیس توی همدان تنها نمیمونه

نمیدونم این عابدزاده چرا انقدر درگیر میشه با خبرنگارا
    حاشیه درست میشه برای تیم.
    انصاری فرد هم فعلا داره سرخود همه کارارو میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بازی کی هست و ساعت چنده بازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •