تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1825 از 3347 اولاول ... 825132517251775181518211822182318241825182618271828182918351875192523252825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,241 به 18,250 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام. مشکل ایلام اضافه نشدن پهنای باند شبکه ملی است به محض اضافه کردن زیر ساخت سرعت 3 اپراتور افزایش خواهد یافت. تا اخر بهمن امیدواریم حل بشود.
    آقا رضا اگه میتونید شما هم یه سفارسی بکنید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پهنای باند فقط نباید به شبکه داخلی مربوط بشه و کلا پهنای باند اینترنت هم باید زیاد بشه. کلا زیر ساخت انگار 270 گیگ پهنای باند خارجی داره که اون روز مدیر عامل زیر ساخت گف که 240 گیگش رو دادن به شرکتا بقیش رزرو کردن واسه وقتی یکی از مسیرها مشکل داشت مثلا به مشکل بر نخورن . همین نشون میده زیر ساخت تو فکر اینترنت نیست بیشتر روی اینترانت تمرکز داره. البته این نظر من هست . مهندس رضا اگر میدونن بیشتر توضیح بدن که چرا پهنای باند خارجی اینقدر کمه و تو فکرش نیستن؟؟
    چرا که مشخصه اینا خیلی وقته میخوان دسترسی مردم به اینترنت محدود کنن حالا راه جدیدشونم اینه که اینترنت ملی راه انداختن و سرعت سرورهای خارجیو اوردن پایین تا نتونی با اجنوی در تماس باشی خداییش فکرایی میکنن .

3. 2 کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا که مشخصه اینا خیلی وقته میخوان دسترسی مردم به اینترنت محدود کنن حالا راه جدیدشونم اینه که اینترنت ملی راه انداختن و سرعت سرورهای خارجیو اوردن پایین تا نتونی با اجنوی در تماس باشی خداییش فکرایی میکنن .
    آقا رضا قبلا تو یک پستی اشاره کردن که زیرساخت منتظر برداشتن تحریماس تا بتونه پهنای باند رو ارزونتر بخره.

یک کابلی با ظرفیت ۳ترابیت( 3096گیگابیت) به اسم اروپا پرشیا اکسپرس گیت وی epeg از ایران رد شده. زیرساخت اگه بخواد براحتی میتونه ظرفیت رو به ۱ترابیت هم برسونه!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    Last edited by Tehranshahr; 03-01-2016 at 23:42.

5. 7 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

4g irancell

7. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان سلام شبتون بخیر...
    خواستم اولین تجربه خودم رو در میون بذارم...اولش بگم که واقعا مسخره است!!!
    حالا میگم چرا...
    من یه مودم با یه سیم 4 جی سفارش دادم.سیمکارتم یه خرده طول کشید فعال بشه بخاطر همین با سیم قدیمیم که 4 جی ساپورت نمیکنه گفتم که تستی بزنم که این نتیجه اش بود...
    بهترین سرعتی که با 3g سیمکارت قدیمیم گرفتم

خوب سیمکارت 4 جیم فعال شد و گفتم حتمن با 4g خیلی بیشتر باید باشه! بیشترین دانلودی که داد دویست کیلو بایت بود با این سرعت!

گفتم شاید بخاطر آنتن 4 جی باشه که سه تا پر کرده بود.پس مودم رو گذاشتم رو فقط 3 جی که همه آنتنش پر شد ولی در کمال تعجب دیدم نه تازه کمتر هم شد و رسید زیر صدتا!
    خوب دوستان دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی این سیم جدید که باید بهتر ساپورت بکنه نسبت به سیمکارت قبلیم باید اینجوری باشه؟
    گفتم یه بار دیگه با همون قبلیه امتحان کنم که دیدم نه مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو دستکاری میکنه!!!
    دیگه نمیدونم الکی حجم خریدم یه گیگ هم نتونستم دانلود کنم! نه 4 جی و 3 جی با سیمکارت 4 جی!!!

به نظرم باید ایرانسل رو یه مدت تحریم کرد و ازش بسته نخرید تا این وضعیت رو درست کنه...
    ویرایش: چرا اینا اسم 4g و 3g رو خراب میکنن؟
    تازه قول 5g رو هم دادن

سرعت استاندارد پیشکش همین حجما رو که میخریم نخورین! حرومه....
    Last edited by pooya777; 04-01-2016 at 04:53.

9. 2 کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

پیشنهاد میکنم اگه AC و unlock بودن براتون مهم نیست نخرین این مدل رو تستی که خودم انجام دادم d-100 ایرانسل از نظر آنتن دهی ازین قویتر بود ولی از سایر امکانات مودم archer نمیشه چشم پوشی کرد , انتخاب با خود شماست ببینین باند 5 و سایر امکانات این مودم واقعا براتون کاربرد داره یا خیر و اگه نه D-100 انتخاب مناسب تری میتونه براتون باشه (( فکر کنم D-100 از وایمکس نسل بعد هم پشتیبانی میکنه اگه اشتباه نکنم ))

سلام
    دوست عزیز میشه لطفا از مشخصات مودم d100 که به صورت برچسپ روش هست و مشخصات روی کارتونش عکس بزارید
    به اضافه از سایت سازندش و شرکتش و بروشورش اگه زحمتی نیست

میخام یه بررسی کامل توی اینترنت انجام بدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اگر همچین حالتی پیش اومد پیشنهاد می کنم دیوایستون رو خاموش کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید یا حداقل ریبوتش کنید.
    چند بارم این کارو کردم فایده نداشت بازم اینجوری بود.با نسل 4 4 مگابیت بالاتر نمیرفت.میزاشتم رو نسل 3 21 مگابیت بهم سرعت میداد

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

14

دوستان سلام شبتون بخیر...
    خواستم اولین تجربه خودم رو در میون بذارم...اولش بگم که واقعا مسخره است!!!
    حالا میگم چرا...
    من یه مودم با یه سیم 4 جی سفارش دادم.سیمکارتم یه خرده طول کشید فعال بشه بخاطر همین با سیم قدیمیم که 4 جی ساپورت نمیکنه گفتم که تستی بزنم که این نتیجه اش بود...
    بهترین سرعتی که با 3g سیمکارت قدیمیم گرفتم

خوب سیمکارت 4 جیم فعال شد و گفتم حتمن با 4g خیلی بیشتر باید باشه! بیشترین دانلودی که داد دویست کیلو بایت بود با این سرعت!

گفتم شاید بخاطر آنتن 4 جی باشه که سه تا پر کرده بود.پس مودم رو گذاشتم رو فقط 3 جی که همه آنتنش پر شد ولی در کمال تعجب دیدم نه تازه کمتر هم شد و رسید زیر صدتا!
    خوب دوستان دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی این سیم جدید که باید بهتر ساپورت بکنه نسبت به سیمکارت قبلیم باید اینجوری باشه؟
    گفتم یه بار دیگه با همون قبلیه امتحان کنم که دیدم نه مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو دستکاری میکنه!!!
    دیگه نمیدونم الکی حجم خریدم یه گیگ هم نتونستم دانلود کنم! نه 4 جی و 3 جی با سیمکارت 4 جی!!!

به نظرم باید ایرانسل رو یه مدت تحریم کرد و ازش بسته نخرید تا این وضعیت رو درست کنه...
    ویرایش: چرا اینا اسم 4g و 3g رو خراب میکنن؟
    تازه قول 5g رو هم دادن

سرعت استاندارد پیشکش همین حجما رو که میخریم نخورین! حرومه....

من همین مشکل رو در رایتل دارم یکی سرعتش در 3جی به 1200 کیلو بایت میرسه یکی دیگه به 380
    به اپراتور هم گفتم نمی دونه

13. 2 کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

منم 1.5 گیگ حجمم مونده اصلا یک سایت ساده با 3G به سختی باز میشه...این MTN جایش همونجاییه که از اونجا اومده، آفریقا

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

15. 2 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز میشه لطفا از مشخصات مودم d100 که به صورت برچسپ روش هست و مشخصات روی کارتونش عکس بزارید
    به اضافه از سایت سازندش و شرکتش و بروشورش اگه زحمتی نیست

میخام یه بررسی کامل توی اینترنت انجام بدم
    عزیز ما برای پهنای باند مشتریامون از این روش ها استفاده میکنیم و نمیتونم برم پیش مشتری بگم میخوام از مودم و باکسش عکس بگیرم ! با این همه احتمال این که باز هم نیاز به خرید D-100 پیدا کنیم زیاد هست اگه سفارشی داشتیم چشم قبل تحویل مواردی که خواستین رو انجام میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •