آقا رضا اگه میتونید شما هم یه سفارسی بکنید ممنون میشم
آقا رضا اگه میتونید شما هم یه سفارسی بکنید ممنون میشم
چرا که مشخصه اینا خیلی وقته میخوان دسترسی مردم به اینترنت محدود کنن حالا راه جدیدشونم اینه که اینترنت ملی راه انداختن و سرعت سرورهای خارجیو اوردن پایین تا نتونی با اجنوی در تماس باشی خداییش فکرایی میکنن .
آقا رضا قبلا تو یک پستی اشاره کردن که زیرساخت منتظر برداشتن تحریماس تا بتونه پهنای باند رو ارزونتر بخره.
یک کابلی با ظرفیت ۳ترابیت( 3096گیگابیت) به اسم اروپا پرشیا اکسپرس گیت وی epeg از ایران رد شده. زیرساخت اگه بخواد براحتی میتونه ظرفیت رو به ۱ترابیت هم برسونه!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Last edited by Tehranshahr; 03-01-2016 at 23:42.
دوستان سلام شبتون بخیر...
خواستم اولین تجربه خودم رو در میون بذارم...اولش بگم که واقعا مسخره است!!!
حالا میگم چرا...
من یه مودم با یه سیم 4 جی سفارش دادم.سیمکارتم یه خرده طول کشید فعال بشه بخاطر همین با سیم قدیمیم که 4 جی ساپورت نمیکنه گفتم که تستی بزنم که این نتیجه اش بود...
بهترین سرعتی که با 3g سیمکارت قدیمیم گرفتم
خوب سیمکارت 4 جیم فعال شد و گفتم حتمن با 4g خیلی بیشتر باید باشه! بیشترین دانلودی که داد دویست کیلو بایت بود با این سرعت!
گفتم شاید بخاطر آنتن 4 جی باشه که سه تا پر کرده بود.پس مودم رو گذاشتم رو فقط 3 جی که همه آنتنش پر شد ولی در کمال تعجب دیدم نه تازه کمتر هم شد و رسید زیر صدتا!
خوب دوستان دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی این سیم جدید که باید بهتر ساپورت بکنه نسبت به سیمکارت قبلیم باید اینجوری باشه؟
گفتم یه بار دیگه با همون قبلیه امتحان کنم که دیدم نه مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو دستکاری میکنه!!!
دیگه نمیدونم الکی حجم خریدم یه گیگ هم نتونستم دانلود کنم! نه 4 جی و 3 جی با سیمکارت 4 جی!!!
به نظرم باید ایرانسل رو یه مدت تحریم کرد و ازش بسته نخرید تا این وضعیت رو درست کنه...
ویرایش: چرا اینا اسم 4g و 3g رو خراب میکنن؟
تازه قول 5g رو هم دادن
سرعت استاندارد پیشکش همین حجما رو که میخریم نخورین! حرومه....
Last edited by pooya777; 04-01-2016 at 04:53.
سلام
دوست عزیز میشه لطفا از مشخصات مودم d100 که به صورت برچسپ روش هست و مشخصات روی کارتونش عکس بزارید
به اضافه از سایت سازندش و شرکتش و بروشورش اگه زحمتی نیست
میخام یه بررسی کامل توی اینترنت انجام بدم
چند بارم این کارو کردم فایده نداشت بازم اینجوری بود.با نسل 4 4 مگابیت بالاتر نمیرفت.میزاشتم رو نسل 3 21 مگابیت بهم سرعت میداد
من همین مشکل رو در رایتل دارم یکی سرعتش در 3جی به 1200 کیلو بایت میرسه یکی دیگه به 380
به اپراتور هم گفتم نمی دونه
منم 1.5 گیگ حجمم مونده اصلا یک سایت ساده با 3G به سختی باز میشه...این MTN جایش همونجاییه که از اونجا اومده، آفریقا
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
عزیز ما برای پهنای باند مشتریامون از این روش ها استفاده میکنیم و نمیتونم برم پیش مشتری بگم میخوام از مودم و باکسش عکس بگیرم ! با این همه احتمال این که باز هم نیاز به خرید D-100 پیدا کنیم زیاد هست اگه سفارشی داشتیم چشم قبل تحویل مواردی که خواستین رو انجام میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)