دقیقا همون سرعتی که خریدی رو میبنده! مثلا 4 مگ خریده باشی بخاطر اینکه دقیقا 4 مگ میبنده سرعتی کمتر از 4 مگ، حدود 3.5 مگ دریافت میکنید. پشتیبانی هم سوادش رو نداره که باید یه خورده بالاتر ببندن تا سرعتی که خریدی رو دریافت کنی!
دقیقا همون سرعتی که خریدی رو میبنده! مثلا 4 مگ خریده باشی بخاطر اینکه دقیقا 4 مگ میبنده سرعتی کمتر از 4 مگ، حدود 3.5 مگ دریافت میکنید. پشتیبانی هم سوادش رو نداره که باید یه خورده بالاتر ببندن تا سرعتی که خریدی رو دریافت کنی!
های وب تهرانم بسیار افتضاح.
نکته ای هم بگم که هر شرکتی که کیفیت ارائش افتضاحه و اونو تقصیر خط شما میندازه کاملا دروغه، من از اقوامم یکی شرکت ISP بیسیم داره بهم گفت، البته واضح هم هست، وقتی snr خط افتضاح پایین میاد طبیعیه نت هم نابود میشه، منتها این مقدار snr کاملا دست خودشونه.
من تا به حال های وب، مخابرات، شاتل و پارس آنلاین داشتم همه بعد از چند ماه استفاده همین کارو میکنن چون بنظرشون دیگه مشتری ثابت شدید و در نتیجه پروفایله شما رو با تعداد زیادی مشترک دیگه قدیمی share میکنن و نتیجش همین میشه، اینها عین حقیقته و از زبان متخصص و کارکرده این حوضه بهتون میگم.
نتیجه اینکه هیچ کار خاصی نمیشه کرد، تا وقتی سودجویی و دزد مسلکی این شرکتا هست نظارتی بهشون نیست کاری نمیتونید بکنید شاید بتونید چند وقت یبار شرکت عوض کنید تا مدتی کیفیت قابل قبول داشته باشید که البته تو هر بار عوض کردن باید ۱۰ روزی نداشتن اینترنت و خرید یه بسته گرون همراه اولو تحمل کنید!
امروز از صبح وضع داغونه! کلافه شدم اه
های وب سرویس های برنزی رو کلا برداشته یا فقط تو پنل من نیست ؟؟ فقط سرویس های نقره ای قابل خریده![]()
درسته، برداشته!![]()
سلام دوستان. کسی DNS هایوب رو میدونه ؟
پارس هم برداشته
درود
پارس برج 4 امسال 12 ماه 8مگ 1080 گيگ را 540 حساب ميكرد الان 12 ماه 8 مگ فقط 2400 گيگ 680 ميده ، بازم قيمت ها را بالا برد .
به نظرتون الان رزرو بخرم يا ممكنه تعرفه ارزان تر بگذارد؟
درود
وقتی روی گزینه سفارش اذرخش میزنید برای شما هم واکنشی نشان نمیدهد ؟
درسته
برای ثبتنام باید تماس بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)