تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1825 از 2199 اولاول ... 8251325172517751815182118221823182418251826182718281829183518751925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,241 به 18,250 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خيلي از مناطق هستش كه مشتركين سيگنال ندارن ... ميتونن از Gprs استفاده كنن . خيلي تو فروش تاثير ميزاره واسه مبين

دقيقا شبيه همين جيبي هاست فقط قطرش يكم بيشتر شده ... روش هم يه دكمه هست كه از رو وايمكس سوئيچ ميشه رو Gprs
    وقتی سیگنال ندارن برای gprs از مودم گوشی شون استفاده می کنند مگه مریضن 400 تومن پول مودم رو بدن که از gprs استفاده کنند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    آیا مبین نت قصد داره مودم های دیگه ای را ارائه بده مثلا بهتر از SWC9200 (ورژنهای بالاتر) یا نه
    این ADSLمخابرات که میگن مودمش رایگانه قیمت مودمو روی بقیه هزینه ها نکشیده؟
    آخه شرکتهای دیگه مودمو پولی میدن!
    سرعت مخابرات چطوره؟

توي تلكام از يه مودمي رو نمايي شد همون مودم جيبي اما سيم كارت ميخوره و قابليت GPRS داره ...
    طبيعتا باز ضعيفتره نسبت به مودم هاي رو ميزي اما چيزه جالبي بود

راستش هوواوی که فقط همین مدلهای رایج توی ایران رو داره. البته شاید بدونید که یکی دو سال هست که هوواوی پرفروشترین شرکت مخابراتی کل دنیا شده و از اریکسون جلو زده. اگه توی گوگل رو هم ببینید،‌متوجه می‌شید که مودمهاش هم جزء گرونترین و پرمشتری‌ترینهای دنیا هست.
    این رو برای این گفتم که وقتی شرکتی مثل هوواوی نیاز به تولید مودمهای جدید و به ظاهر قوی‌تر نکرده، برای این هست که همون مودمهای قبلی به اندازه کافی قوی و مناسب بودن.

اگه دقت هم کرده باشین تمام مودمهای داخلی رایج توی ایران و یا حتی خارج ،روی میزی هستن. توی تبلیغات خارجی هم اگه دیده باشین، هیچ وقت طرف نمی‌بره مودمش رو مشابه توصیه مبین‌نت به پنجره بچسبونه یا حتماً بالاتر از زمین قرار بده. هر جای خونه که نشسته،‌ مودم رو هم می‌ذاره کنار کامپیوترش که اکثراً لپ‌تاپ هست.
    منظورم این هست که مشکل فعلی کاربران وایمکس ایران نه بخاطر مودمها که بخاطر ضعف آنتن‌دهی شرکتهای ایرانی هست. وگرنه اگه شرکتهای ایرانی استاندارد و درست کار کنن که شما حتی با یه مودم جیبی یا USB هم باید بتونید وسط اتاقتون راحت یه سیگنال خوب و قوی داشته باشین. مطمئن باشید که اگه اصولاً ساخت مودم جیبی یا USB از نظر فنی اشتباه و کار کردن باهاشون سخت و غیرممکن بود که از اولش مهندسین خارجی نمی‌ساختنش که ایرانی هم بره ازشون خرید کنه.
    نهایت اینکه
    اگه قرار به حل مشکل ضعف سینگنال مبین‌نت یا ایرانسل باشه که قویترین مودم، نوع خارجی اون هست که البته توی سایت مبین‌نت نوشته که برای فروش نداره.

مجانی بودن مودم هم توی همه شرکتها یه جور تبلیغ هست که طرف بیاد طرفشون و مشتریشون بشه. وقتی اومد به احتمال زیاد مشتری دوره‌های بعدی می‌مونه و اون وقت شرکت توی فروشهای بعدی، سودشون رو تکمیل می‌کنن.
    Last edited by ninipc; 28-09-2013 at 18:06.

3. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

وقتی سیگنال ندارن برای gprs از مودم گوشی شون استفاده می کنند مگه مریضن 400 تومن پول مودم رو بدن که از gprs استفاده کنند؟
    صد در صد مريض نيستن ولي كسايي كه هنوز نخريدن مطمئن باش كه اولين گزينه براي خريد مودم رو ميزارن رويه اين مودم كه علاوه بر اينكه وايمكس داشته باشن تو مناطق تحت پوشش، مناطق ديگه هم بتونن استفاده كنن .

مشكل رو دوست عزيزمون گفتند . مشكل ضعف سيگنال هست نه مودم . كه اون هم به زودي بهتر خواهد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوستان من یه مشکل عجیب واسم پیش اومده!!!!!!!
    مودمم رو یبار ریست کردم,بعد ربست به هیچ عنوان کانفیگ نمیشه!!!!
    گفتم شاید سیگنال منطقه ضعیف باشه,مودم رو بردم واسه نمایندگیشون.اونجا بهترین جاست واسه دریافت سیگنال.هر بلایی بود سر مودم اورد ولی بازم جواب نداد!!!!
    یارو اصن هنگ کرده بود.
    مودم کاملا سالمه.مثل همیشه روشن میشه.راحت وارد قسمت کنسول میتونی بشی.سیگنال هم دریافت میکنه ولی لحظه ای!!چراغ های مودم میاد و میره
    اگه کسی چیزی میدونه بگه لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

سلام دوستان
    خب این طور که معلومه من هم باید به جمع مبین نتی ها بپیوندم چون محل سکونت جدیدمون خطش pcm هست و ایرانسل هم پوشش خوبی نداره و روی نقشه نواحی پوشش مبین نت رنگ سبز پر رنگ هست..
    حالا چند تا سوال اینکه :
    1-تا چه سرعتی رو بدون گواهی دانشجویی میدن و اینکه به جز گواهی دانشجویی از چی میشه استفاده کرد از خود مدرک دانشگاه میشه؟؟
    2-کدوم مودم رو دوستان بهتر میدونن از این سه مدلی که مبین نت گذاشته رو سایتش(ایستاده رومیزی بزرگ-ایستاده رومیزی کوچک و رومیزی سه آنتن)
    3-تمدید و خرید اشتراکش آنلاین هم داره ؟؟

این طرح به نظرم برای من مناسبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودمش خوبه ؟اگه نه خودشون عوضش میکنن؟ و برای این طرح هم مدرکی میخواد ؟؟
    بجز مواردی که گفتن ایرانسل بهتره اگه گواهی اشتغال به تحصیل بگیری سرعت بالا علاوه بر مودم 50 هزار تومانی ایرانسل میتونین بگیرین مبین نت 230 هزار تومان مودم هست بعد الان ایرانسل حجم هدیه به مشترکین جدید میده هر حجمی بگیرین اندازه همون حجم هدیه میگیرین الانم تخفیف مودم داره 80 و 120 هزار تومانی و میبن نت هر طرحی مودم خاص خودش رو داره فقط 512 مودم سه آنته داره

7. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشکل برای وجود این مودمهای دوحالته که hamijoon عزیز در موردشون گفتن دو مورد هست که یکیش رو توی صحبت قبلیم گفتم و اون هم ضعف ذاتی شبکه وایمکس ایران هست. طرف خارجی که این مودم رو ساخته، فکر نمی‌کرده کاربر بدبخت باید با اعمال شاقه دنبال سیگنال مناسب بگرده تا یه سرعت معقول بدست بیاره. بعضی وقتها که خودم با مودم ور می‌رم که یه سیگنال بهتر بگیرم، یاد فیلم کمدی مستربین و تنظیم آنتن تلویزیونش می‌افتم که آخرش حتی کج کردن دست و پا هم فایده نکرده و مجبور شد لباسهاش رو برای سیگنال بهتر دربیاره.

مشکل بعدی این هست که مبین‌نت اصولاً خدمات مشترک موبایل و وایمکس رو ارائه نمی‌ده و کسی که از این مودمها توی ایران استفاده می‌کنه، بایستی یه سیم‌کارت غیرمبین‌نت (مخابرات، ایرانسل یا غیره) مصرف کنه که باعث دردسر هزینه‌های بیشتر و مشکلات اکانت مضاعف و شارژش می‌شه. شاید باز استفاده از این مودم برای ایرانسل منطقی‌تر باشه تا مبین‌نت. به قول arash59b عزیز خوب طرف اگه اینترنت سیم‌کارتی بخواد که از موبایل یا مودمهای ارزون مخصوص اینکار استفاده می‌کنه.

اما دلیل اصلی ساخت این مودمها توی خارج (که ایرانی مشابه قصه کلاغ و یاد گرفتن راه رفتن کبک اون رو ناقص یاد گرفتن) برای این هست که یه شرکت مخابراتی همزمان به مشترک اکانت 4G با دو روش تماس وایمکس و LTE بفروشه. حسنش این هست که هر وقت سیگنال وایمکس ضعیف شد، مودم اتوماتیک بره روی LTE که تماس با اینترنت از دست نره. یادمون نره که الان تکنولوژی 4G سرعت خیلی بالایی به کاربر می‌ده و کاربر خارجی برخلاف ایرانی خیلی متوجه کاهش سرعت نمی‌شه. توی ایران که وایمکس‌هامون از سرعت اینترنت سیم‌کارتی اونها خیلی کمتره، چه برسه به سرعت اینترنت فعال روی سیم‌کارت وطنی.

سوای بحث سرعت وقتی اکانتها رو دو شرکت متفاوت بدن (مبین‌نت و یه شرکت موبایل) که اصولاً این قطع نشدن اینترنت انجام نمی‌شه و هدف اصلی از تولید این مودمها تامین نمی‌شه و از خواص مودم کامل استفاده نمی‌شه. بماند بدون مدیریت همزمان دو تکنولوژی ارتباطی وایمکس و سیم‌کارت باز فایده نداره. منظورم این هست که اگه همین الان هم ایرانسل این مودمها رو بفروشه، تا نتونه این دو روش ارتباط با اینترنت رو در مراکز خودش هماهنگ کنه که باز فایده نداره.

یه مقاله این مدل سیم‌کارتها و دلیل اختراع این مودم ترکیبی رو بهتر توضیح داده. چیزی که الان نیست و در آینده هم شاید هرگز برای مبین‌نت، قابل مصرف منطقی نباشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ninipc; 28-09-2013 at 18:46.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من یه مشکل عجیب واسم پیش اومده!!!!!!!
    مودمم رو یبار ریست کردم,بعد ربست به هیچ عنوان کانفیگ نمیشه!!!!
    گفتم شاید سیگنال منطقه ضعیف باشه,مودم رو بردم واسه نمایندگیشون.اونجا بهترین جاست واسه دریافت سیگنال.هر بلایی بود سر مودم اورد ولی بازم جواب نداد!!!!
    یارو اصن هنگ کرده بود.
    مودم کاملا سالمه.مثل همیشه روشن میشه.راحت وارد قسمت کنسول میتونی بشی.سیگنال هم دریافت میکنه ولی لحظه ای!!چراغ های مودم میاد و میره
    اگه کسی چیزی میدونه بگه لطفا

از حرفتون می‌شه حدس زد که توی نمایندگی مودم رو تست کردین و باز سیگنال مناسب نبوده. ولی اگه اینکار رو نکردین یا به سواد طرف شک دارین و البته اگه براتون ممکن هست، یه جای دیگه مثل خونه دوست و آشنا هم تست کنید که مطمئن بشید مطلقاً مشکل از محل و جای شما نباشه.
    بعد وقتی ریست جواب نداده که دو راه دیگه هم می‌مونه.

- راه اول این هست که از پشتیبانی (نه نمایندگی که اکثراً بی‌خبر از همه جا هستن) در مورد آنتن نزدیک و فرکانسهای اون راهنمایی بخواهید. اونها می‌تونن بهتون بگن که از اون اون چهار سیگنال کدوم براتون بهتر خواهد بود و باقی رو پاک کنید. اینجوری اتصال به دکلهای قویتر یا نزدیکتر راحت‌تر می‌شه.

- اگه اون راه هم نشد،‌ این راه رو تست کنید. البته این راه رو مبین‌نت و یا ایرانسل می‌گن راه بیخطری هست و حتی توصیه‌اش هم می‌کنن. ولی من کلاً خودم طرفش نرفتم. شما هم اگه راه دیگه‌ای نداشتین،‌انجامش بدین. منظورم گرفتن فایل ارتقاء از سایت مبین‌نت و انجام مراحل ارتقاء هست. البته امیدوارم که مودمتون 635 نباشه که فایل ارتقاء اون رو مبین‌نت نداره (ایرانسل داره).

ولی من که خودم قبلاً این مشکل رو داشتم و هنوزم هم هر از گاهی دارم، فقط با جابجایی و پیدا کردن یه جای خوب، حل می‌کنم. با جابجایی سیگنال قوی می‌گیرم و بعد مودم می‌تونه به شبکه متصل بشه. تا نگرفتن یه سیگنال قوی، مودم مدام سعی به تماس می‌کنه و چراغهای سیگنالش هی روشن و خاموش می‌شن.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان امروز کسی مشکل افت سرعت نداره ؟ پیج به زور باز میشه :/

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

از حرفتون می‌شه حدس زد که توی نمایندگی مودم رو تست کردین و باز سیگنال مناسب نبوده. ولی اگه اینکار رو نکردین یا به سواد طرف شک دارین و البته اگه براتون ممکن هست، یه جای دیگه مثل خونه دوست و آشنا هم تست کنید که مطمئن بشید مطلقاً مشکل از محل و جای شما نباشه.بعد وقتی ریست جواب نداده که دو راه دیگه هم می‌مونه.- راه اول این هست که از پشتیبانی (نه نمایندگی که اکثراً بی‌خبر از همه جا هستن) در مورد آنتن نزدیک و فرکانسهای اون راهنمایی بخواهید. اونها می‌تونن بهتون بگن که از اون اون چهار سیگنال کدوم براتون بهتر خواهد بود و باقی رو پاک کنید. اینجوری اتصال به دکلهای قویتر یا نزدیکتر راحت‌تر می‌شه.- اگه اون راه هم نشد،‌ این راه رو تست کنید. البته این راه رو مبین‌نت و یا ایرانسل می‌گن راه بیخطری هست و حتی توصیه‌اش هم می‌کنن. ولی من کلاً خودم طرفش نرفتم. شما هم اگه راه دیگه‌ای نداشتین،‌انجامش بدین. منظورم گرفتن فایل ارتقاء از سایت مبین‌نت و انجام مراحل ارتقاء هست. البته امیدوارم که مودمتون 635 نباشه که فایل ارتقاء اون رو مبین‌نت نداره (ایرانسل داره).ولی من که خودم قبلاً این مشکل رو داشتم و هنوزم هم هر از گاهی دارم، فقط با جابجایی و پیدا کردن یه جای خوب، حل می‌کنم. با جابجایی سیگنال قوی می‌گیرم و بعد مودم می‌تونه به شبکه متصل بشه. تا نگرفتن یه سیگنال قوی، مودم مدام سعی به تماس می‌کنه و چراغهای سیگنالش هی روشن و خاموش می‌شن.
    همه این راه هارو رفتم فایده نداشتمودم سالم اما سیگنال نمیگیره!!!!,ازشاهکارهای محصولات چینی و ارائه دهنده عزیز مبین نت.............................................. ..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود و تشکر از همه دوستانی که راهنمایی فرمودند.
    حالا برای مدرک من کارت دانشجویی رو دارم مال سال 86 هست از یه استان دیگه هم هست و میخوام در شیراز وایمکس بگیرم...همین رو قبول میکنن یا میرن استعلام میگیرن؟
    Last edited by amirrezan95; 29-09-2013 at 16:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •