inventory هم شبیه این خواهد شد برا آپدیت بعدی ... مزیتش اینه که سرعت load می ره بالا ! و کسایی که inventory زیادی دارند و باز کردنش زیاد می کشه ، دیگه مشکل load نخواهند داشت
ضمنا آپدیت بعدی 2 ورژن یک جا خواهد آمد برا سرور .net !!!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
inventory هم شبیه این خواهد شد برا آپدیت بعدی ... مزیتش اینه که سرعت load می ره بالا ! و کسایی که inventory زیادی دارند و باز کردنش زیاد می کشه ، دیگه مشکل load نخواهند داشت
ضمنا آپدیت بعدی 2 ورژن یک جا خواهد آمد برا سرور .net !!!!
خب این اپدیت چدید کی میاد؟؟
....
کسی نبود به من کمک بکنه؟؟
.....
ویتامین جان تا حالا دو سه باری دیدم که گفتین دوئلر از بقیه بهتره.. پس من برم دوباره دوئلر بشم و سلاح گرم دیگه اره؟؟
فقط اون اولش واسه لول اپ کردن سریع و پول دراوردن مشکل دارم
میتونید اسکیل هایی که باید از همون لول 1 بزنم رو بهم بگید؟؟
و البته با اینکار فکر بکنم که باید تو لول 20 خورده ای یا 30 ری اسکیل بکنم و بعد برم دوئل بزنم اره؟؟
دارم میرم ورلد 14 بازی بکنم تا اونجا یکم لم کار دستم بیاد ولی همزمان میام 15 هم بازی میکنم البته هرموقع فهمیدم که باید از اول بازی چی کار کرد دیگه حوصله دوباره بازی کردن ندارم
فعلا معلوم نیست کی می یاد آپدیت ...
att ها را بزار charisma و skilla را بزار leadership .... و لباسای leadership دار بخر از اون ارزوناش
خیلی ممنون
بعدش اون وقت تا کی باید این کار رو بکنم؟؟یعنی کی برم برای ری اسکیل ؟؟و اون وقت اسکیل ها و ATT ها رو چیکار بکنم؟؟
تخصص رو چی برم ؟؟
همون دوئلر از بقیه بهتره؟؟
الان می رم بخوابم که فردا باید 6 کلانتری باشد ، برگشتم توضیح می دم فردا ...
من الان تو آریزونا رفتم یه تستی زدم ..جالب بود همه رو ریختم رو leadership و charisma
تمامی کار ها برازم باز شد
خیلی خوب بود
فردا میشینم پاش و تو کلورادو دوباره شروع به بازی میکنم
فکر کنم بتونم تو 3-4 چهار روز به لول 17-18 برسم
ممنونم ویتامین جان راهنمایی مفیدی بود
فقط یه چیزی لباس رو که BLACK CLOTHING میندازم بقیه رو هم فقط اونی که بیشتر leadership رو بندازم , اره ؟؟
Last edited by Sorena_777; 09-02-2012 at 07:24.
بچه این میل از سایت پول الکترینیکی rixty هست:
Early Valentine's gift: $10 Free at Coinstar
من الان لول9شدم و تمام اسکیل ها رو ریختم رو
leadership و charisma
الان 25 تا leadership دارم و تقریا تمام کارها واسم باز شده فقط یه چند تا مونده که اونا نیزا به fine motor skill به نظرتون برم لباسش رو بگیرم یا چند تا اسکیل بدم بهش؟؟
6 تا skill و 2 تا att دارم چیکارشون بکنم از الان بریزم رو دکس و fine motor یا نه؟؟
Last edited by Sorena_777; 05-02-2012 at 10:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)