2048 با 4 گیگ حجم در لیست تعرفه ها وجود داره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
2048 با 4 گیگ حجم در لیست تعرفه ها وجود داره
من اینترانت خریدم 2048 با 10 گیگ ولی ترافیک اضافه رو برام 3800 میزنه ولی باید 490 باشه البته با مالیات گفتم با پشتیبانی تماس گرفتم هیچی صدی مشتری که پرتن فقط بلدن زبون بریزن.شکایت کردم تو سایتشون انگار که که مثل اون یارو سرشون رو کردن زیر برف میخوان بگن ما چیزی رو متوجه نشدیم.آخرش پریروز شکایت کردم به سازمان رادیویی که دیروز پیام گذاشتن که در حال برسیه امروز که به لطف خدا پنجشنبه بودهباز می افته برای شنبه.عجب شانسی ولی من تا آخر پیگیر میکنم اگه نشد در میرم.ولی تا پوزشونو به خاک نمالم در نمیرم
طنظیم مغرراط بعد 2-3 هفته جواب میده!
به هر حال نتیجه رو به ما هم بگو!
حتما نتیجه رو اینجا قرار میدم
بعد از سه روز اگه جواب نهایی رو دادن من تجدید نظر رو که بزنم خود سازمان میاد برای حلش یا اگه تا 14 روز خود شرکت جواب نده سازمان میاد برا حلش الان فعلا که من و آسیاتک داریم باهم مذاکره میکنیم2+2
فکر کنم اتومات که شکایت براشون ارسال میشه این جواب رو میفرستن برای سازمان رادیویی:
"باسلام ؛ مشترك گرامي مشكل شما در شركت آسياتك در حال بررسي ميباشد در اولين فرصت پاسخگوي شما خواهيم بود. از اينكه ما را با صبوري همراهي مي فرمائيد متشكريم. مطمئناً هدف ما جلب رضايت شما است. همچنين ميتوانيد با شماره 1544 واحد صداي مشتري - داخلي 4 ، در ارتباط باشيد. "
سلام
اگر یک سرویسی رو بگیریم امکان تغییر سرویس قبل از پایان مدت وحجم وجود داره ؟اگه اینطوره چطوری حساب می کنند؟
اره تو رنج همون سرویستون میتونید تغییر بدین یعنی ارتقا.اگر نامحدود بگیرین تو سرویس ها نامحدود میتونین ارتقا بیدن یا اینترانت و حجمی همشون همنطورین.اونو دیگه سیستم محاسبه میکنه
سلام
ممنون دوست عزیز از کدام قسمت سایت باید این کار رو بکنیم ؟من الان سرویس حامی 4 گیگ در ماه رو دارم میخوام تبدیل کنم به 10 مگ شهاب 2 گیگ چکار باید بکنم؟
با شماره مشتری میرین داخل پنل یا ا یوزر و پس ؟از طریق نمایندگی ثبتنام کردی؟
اگه با شماره مشتری وارد میشی که بعد از اینکه وارد شدی قسمت اینترنت پر سرعت و رو شناسه خودت کلیک میکنی اون پایین قیمت تغییر سرویس رو بزن و فاکتور رو ایجاد کن و پرداخت.اگر از طریق نماینده هستی باید بهش ایمیل یازنگ بزنی
Last edited by hossein019940; 15-05-2014 at 23:55.
سلام
من از طریق نمایندگی ثبت نام کردم .الان توی پنل هستم وقتی می خوام تمدید کنم سرویس فعلی کنسل میشه از کدام
قسمت پنل برم؟
باید زنگ بزنی به نمایندگی یا بهشون ایمیل بدین که ارتقا بدن برات شما خودت با این پنل نمیتونید انجام بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)