تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1825 از 2365 اولاول ... 82513251725177518151821182218231824182518261827182818291835187519252325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,241 به 18,250 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    yek jaye khoob

پيش فرض

سلام
    پخش 1750 قدیمی داشتم با یه باند مکسیدر mx725 و یه امپ 400 دارم روی 206
    پخشم تعمیر شده و حس میکنم کیفیت صدام خیلی بد شده
    حالا تو نظر دارم Pioneer DVH-775A رو بگیرم.به نظرتون چطوره؟ نیاز هست باند هام رو هم 6975 بکنم؟
    Last edited by bobo_0_6; 04-07-2015 at 18:54.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

HPF یه فیلتر بالا گذر هست. خیلی توضیح دادم تو لینکهای امضام هم هست.
    کار درستی نیست که تنظیمات رو تا آخر بالا ببرید تو ولومهای بالا کاملا فشار و استرس دارید روی اسپیکرها.
    باید تنظیم کنید.نه خیلی بالا و نه خیلی هم کم.بهترین حالت که فلت هست ولی اگر هم نیاز به باس یا تریبل دارین باید اونار و تنظیم کنید تا فشار بهشون وارد نشه.

امكانش هست بصورت خلاصه بفرمائيد hpf رو چطوري بايد تنظيم كرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان گرما و کنوود با هم مشکل دارن؟!

خوزستانم، هر مغازه ای میرم از کنوود میناله و میگه خرابی داره! بعد میگم بیشتر چه مدلی چه عیبی، جواب واضح نمیدن!

اینم از اون حرفاس یا واقعیت داره؟

پخش 7056 رو میخواستم بگیرم. تو این رده پایونیر چه پخشی هست؟ یا هر مارک دیگه ای؟

نه دوسته من همچین چیزی نیس و کنوود با گرما مشکلی نداره.
    7056 پخش کاملی هستش صدای گرم و فلتی داره اما پایونیر هم خوبه همه چیز بسته به سلیقه ی شما داره کنوود صدا فلت پایونیر فرکانس بالا رو بیشتر پخش میکنه و صدا کمی تیز.
    9450 هم میتونید بگیرید از پایونیر .

4. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوباره حمید جان hdp4 پیدا میشه چند قیمت است ؟ شنیدم جدیدا کیفیت امپ های هرتز پایین اومده میگن نمایندگی محصولات خوب دیگه بیرون نمیده درسته؟

بله دوسته عزیز پیدا میشه.ولی کی میگه کیفیت اومده پایین معیار سنجیدنشون چیه ؟؟؟؟
    اخه خیلیا هستن که حتی یه چیزیو نداشتن طبق گفته ها میان نظر میدن یا حتی از نزدیک ندیدن همینجور یه حرفی رو هوا میزنن.
    کدوم مدلش کیفیتش اومده پایین؟؟؟؟؟
    کیفیت اگه منظورتون باشه که این یه چیز معلومیه امپ کلاس d با امپ کلاس ab صداش فرق میکنه اما این فرق رو هم خیلی ها متوجه نمیشن اونم امپی مثله hdp4 که یه امپ خوش ساخت و قوی و خوش صداییه.
    هر برندی جنس خوب و بد داره دلیل نمیشه همه ی جنساش به درد نخوره.

6. 3 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من یه پخش pioneer 9450 و ساب pioneer w3003d4 و دو جفت باند 6975v2 دارم الان یه آمپر هم میخوام بخرم ولی نمیدونم چه امپری خوبه ک اینا رو کامل بکشه؟؟؟؟بعد بنظرتون سیستم خوبیه؟؟؟؟

نیاز به خازن داره؟؟
    سلام به جمع ما خیلی خوش امدین دوست عزیز
    شما یه آمپلیفایر 4 کانال نیاز دارید یه امپلیفایر مونو یا دو کانال برای ساب ووفرتون
    4 کانال رو میتونید پایونیر 9604 بگیرید.
    یه 5602 هم برای ساب
    ممنون آقا حمید . من بخاطر کهولت سن ماشین ، کارم سخت تر شده بود .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تیوتیر ها رو اینطوری نصب کردم ، بهتر نیست ؟!
    در مورد صداش بدون آمپ بنظرم میدبیسش خوبه ، صداشم در مجموع خوبه و به نسبت قیمتش ارزندست . هرچند صدا سلیقه ایه ، ولی ایشالا بعد از ماه رمضون اومدم تهران مزاحمتون میشم ، نظرتونو جویا میشم .
    در مورد عفب هم فعلا یک sf693t از همون ساند گرفتم ، تا یک شنبه میبندمش ، تا حجم بیس هم درست کنه !
    و البته در وهله بعد خرید پخش آلپاین هست و آمپ jbl 604 هم در نظرم هست .
    مهدی جان بهترین حالت نصب تویتر به صورت ضربدری هست. یعنی بچرخونش به سمت راننده و تویتر سمت راننده رو به سمت شاگرد.
    سلام به حمید عزیز
    میخاستم بدونم کدوم امپ از همه نظر بهتره از ساخت گرفته تا کیفیت?
    hdp4 - 9604
    سلام دوست خوبم.لطف دارید
    در حال حاظر تو برندهائی که وارد ایران شدن.
    برکس
    ماسکونی
    هلیکس
    گلیدن
    آدیسان
    به نظر من جزو بهترین محصولات هستند.
    راکفورد
    گرند زیرو
    الپاین
    هرتز
    در رده های بعدی
    بین HDP4 و 9604 به نظر من HDP4
    چهار کانال 847f چطوره؟(به بودجم بیشتر میخوره).. 8400 و dragster dae 406؟ کدوم رو پیشنهاد میکنی از این سه تا؟
    برای تهیه اجناس چطوری باتون تماس بگیرم؟
    چند روز طول میکشه برسه؟
    سوال بعدیم اینکه این سیستم(3750، E69X، یه آمپ 4 کانال) به پک برق مثل znx10k نیاز داره؟ کابل rca چه مارکایی خوبه تو بازار و تقلبیش نیست؟
    ممنونم ازت
    درگ استر پایونیر کن وود
    شماره ام رو pmکردم خدمتتون
    بله پک 10 خوبه.
    کابل RCA داخلش یک جفت داره کابل اضافه 35 تومن.
    تقلبی و فیک ندارن.
    حمید آقا مگه نمیشه با پخش 3750از یه خروجی بعنوان ساب استفاده کرد من شنیده بود میشه تو تنظیماتش گزینه ای داره واسه فعال کردن خروجی واسه ساب وهمه گزینه هایی که پخشهای سه خروجی دارن بهش اضافه میشه .
    چرا میشه ولی یا ساب یا اسپیکر استیج عقب.
    امكانش هست بصورت خلاصه بفرمائيد hpf رو چطوري بايد تنظيم كرد ؟
    بعد از تنظیم گین پتانسیوم تر HPF رو روی 80-100هرتز ست کنید.

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

درود
    آقا حمید احوالاتــــــ ؟
    آقا حمید 15 اینچ qzrw 12 اومد یا نه ؟
    12 اینچ رو تست کردین خودتون ؟
    قیمتش چطوریاس ؟
    به نظرم برا پایین آوردن هزینه خوب باشه ! نظر شما چیه ؟
    تو یوتیوب ریویو هاشو نگاه کردم ، اس پی الش که جالب بود ! اس کیو ، الله عالم !
    یاعلیـ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کلا صدای این پخش وپخشهای کنوود کمی بم هست وبه مرور زمان شاید حس کم بودن صدا به آدم دست بده خصوصا اگه با یه سیتم دیگه مقایسه بشه مثل پایونییر.
    صدا سلیقه ای نمیشه همون تنظیماتی رو که برای پخش من هست رو رو پخش شما تنظیم کرد هر کی یه نوع صدا رو دوست داره یکی بیس بالا یکی تریبل زیاد متناسب با سلیقه خودتون باید تنظیم بشه ولی از اونجایی که این پخش صدای بسیار بمی داره اکو لیزرباند 5و4حتما باید تا8ینی آخر بالا باشه وباندیک و دو که صدای بم هست متناسب با سلیقه خودتون لود هم حتما روشن کنید حالا یا روی لول 1یا لول دو بذارید خیلی تو حجم صدا تاثیر داره.
    برای تعویض فولدر تو پخشهای کنوود از روی ریموت کلیدهای FMرو باید فشار دهید.
    ماشینم پرایده
    باند های جلو پایونیر برای 5 سال پیشه...حالا با این اوضاع میخوام بدونم اگه امپلی فایر بذارم. چقدر تو صدا تاثیر داره اونقدرها خوب میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ماشینم پرایده
    باند های جلو پایونیر برای 5 سال پیشه...حالا با این اوضاع میخوام بدونم اگه امپلی فایر بذارم. چقدر تو صدا تاثیر داره اونقدرها خوب میشه

امپ خیلی تو صدا تاثیر داره اما شما باید ببینی باندهایی که دارین امپ ساپورت میکنه یا نه.امپ هم در قدرت و هم در کیفیت شما تاثیر میزاره.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشینم پرایده
    اگه 7158بدون آمپ بستی که پس صدردصد اگه آمپ ببندی صدای به مراتب بهتر و با کیفیت تری میگیری خیالت راحت7158به راحتی با هر آمپی درایو نمیشه شما بدون آمپ بستی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دیروز سیستم مورد درخواست دوست عزیزمون آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو براشون تهیه کردم و منتظرم تی پاکس بیاد براشون ارسال کنم.
    متاسفانه با توجه به اینکه ضمینه بار هلیکس مثل آمپلیفایر MA40FX و کامپوننت E62C خیلی کم و کمیاب شده کلی تو نمایندگیها جستجو کردن تابالاخره یک جفت از هر کدوم براشون گیر آمد.
    در هر صورت مبارکشون باشه و تو شادیها ازش استفاده کنند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به همگی مخصوصا آقا حمید گل و یا مرام که من خیلی خیلی به ایشون زحمت دادم و واقعا با صبوری همه چیز رو برام توضیح دادن و من سیستمم رو با بودجه ۲تومن جمع کردم...اینم بگم که کل سیستم رو خود حمید آقای عزیز زحمت خرید و ارسالش رو کشید.
    به همه دوستان پیشنهاد میدم که هر نوع سیستمی می خوان بخرن حتما با آقا حمید مشورت داشته باشن و طبق نظر ایشون خرید کنن تا ۱۰۰درصد به اون چیزی که می خوان برسن...من الان حدودا ۲هفته ای هست که سیستم رو بستم ولی متاسفانه وقت نبود بیام فیدبک بدم و عکس بذارم...تا اینکه امروز تونستم بیام و نظرمو بگم...من واقعا و به شدت از همه چیز راضیم و دقیقا به همون چیزی که می خواستم رسیدم...اتاق ماشین(206) کامل پر شده و یه کیفیت عالی در کنار بیس خیلی خوب دارم...خیلیا می گفتن باندای هلیکس بیس خوبی نداره اما من کاملا از بیس نرم و با کیفیتی که داره راضیم ‍‍پیشنهاد می دم اگر اهل بیس شدید مثل ساب نیستید... بیس این باند کاملا راضیتون میکنه...توی کیفیت هم که حرفی برای گفتن نیست و در یک کلام هم کامپی که بستم هم بادای عقب عالین....
    مشخصات دقیق سیستم هم این هست:
    آمپ هلیکس مچ ma40fx
    کامپوننت helix espirit e62c
    باند بیضی helx e69x
    پخش kenwood 7056

این توضیح رو هم بگم که تا بودجه ۵۵۰-۵۶۰ اگر کسی پخش می خواد بخره این پخش فوق العادست و توی خریدش شک نکنید...تنظیمات بسیار زیاد و امکانات و کیفیت عالی بهتون میده.
    دوستان شیرازی هم اگر دوست داشتن سیستم رو از نزدیک ببینن تا بتونن انتخاب بهتری داشته باشن بهم پیام بدید.

در آخر هم از آقا حمید با مرام و با معرفت که انقدر با صبوری منو راهنمایی کرد و وقت گذاشت برام کمال تشکر رو دارم...من کاملا مبتدی بودم توی این زمینه ولی به لطف ایشون که آدم بسیار پری هستن خیلی چیزا توی این زمینه یاد گرفتم...حمید جان خدا خیرت بده که توی این دوره زمونه هنوزم به فکر هم نوعات هستی و اونا رو راهنمایی میکنی بهترینا رو برات آرزو دارم داداشم.

این هم عکسها(معذرت کمی بی کیفیت شدن):

Last edited by maziar_1939; 06-07-2015 at 18:27.

14. 11 کاربر از maziar_1939 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •