سلام
پخش 1750 قدیمی داشتم با یه باند مکسیدر mx725 و یه امپ 400 دارم روی 206
پخشم تعمیر شده و حس میکنم کیفیت صدام خیلی بد شده
حالا تو نظر دارم Pioneer DVH-775A رو بگیرم.به نظرتون چطوره؟ نیاز هست باند هام رو هم 6975 بکنم؟
سلام
پخش 1750 قدیمی داشتم با یه باند مکسیدر mx725 و یه امپ 400 دارم روی 206
پخشم تعمیر شده و حس میکنم کیفیت صدام خیلی بد شده
حالا تو نظر دارم Pioneer DVH-775A رو بگیرم.به نظرتون چطوره؟ نیاز هست باند هام رو هم 6975 بکنم؟
Last edited by bobo_0_6; 04-07-2015 at 18:54.
امكانش هست بصورت خلاصه بفرمائيد hpf رو چطوري بايد تنظيم كرد ؟
نه دوسته من همچین چیزی نیس و کنوود با گرما مشکلی نداره.
7056 پخش کاملی هستش صدای گرم و فلتی داره اما پایونیر هم خوبه همه چیز بسته به سلیقه ی شما داره کنوود صدا فلت پایونیر فرکانس بالا رو بیشتر پخش میکنه و صدا کمی تیز.
9450 هم میتونید بگیرید از پایونیر .
بله دوسته عزیز پیدا میشه.ولی کی میگه کیفیت اومده پایین معیار سنجیدنشون چیه ؟؟؟؟
اخه خیلیا هستن که حتی یه چیزیو نداشتن طبق گفته ها میان نظر میدن یا حتی از نزدیک ندیدن همینجور یه حرفی رو هوا میزنن.
کدوم مدلش کیفیتش اومده پایین؟؟؟؟؟
کیفیت اگه منظورتون باشه که این یه چیز معلومیه امپ کلاس d با امپ کلاس ab صداش فرق میکنه اما این فرق رو هم خیلی ها متوجه نمیشن اونم امپی مثله hdp4 که یه امپ خوش ساخت و قوی و خوش صداییه.
هر برندی جنس خوب و بد داره دلیل نمیشه همه ی جنساش به درد نخوره.
سلام به جمع ما خیلی خوش امدین دوست عزیز
شما یه آمپلیفایر 4 کانال نیاز دارید یه امپلیفایر مونو یا دو کانال برای ساب ووفرتون
4 کانال رو میتونید پایونیر 9604 بگیرید.
یه 5602 هم برای ساب
مهدی جان بهترین حالت نصب تویتر به صورت ضربدری هست. یعنی بچرخونش به سمت راننده و تویتر سمت راننده رو به سمت شاگرد.
سلام دوست خوبم.لطف دارید
در حال حاظر تو برندهائی که وارد ایران شدن.
برکس
ماسکونی
هلیکس
گلیدن
آدیسان
به نظر من جزو بهترین محصولات هستند.
راکفورد
گرند زیرو
الپاین
هرتز
در رده های بعدی
بین HDP4 و 9604 به نظر من HDP4
درگ استر پایونیر کن وود
شماره ام رو pmکردم خدمتتون
بله پک 10 خوبه.
کابل RCA داخلش یک جفت داره کابل اضافه 35 تومن.
تقلبی و فیک ندارن.
چرا میشه ولی یا ساب یا اسپیکر استیج عقب.
بعد از تنظیم گین پتانسیوم تر HPF رو روی 80-100هرتز ست کنید.
درود
آقا حمید احوالاتــــــ ؟
آقا حمید 15 اینچ qzrw 12 اومد یا نه ؟
12 اینچ رو تست کردین خودتون ؟
قیمتش چطوریاس ؟
به نظرم برا پایین آوردن هزینه خوب باشه ! نظر شما چیه ؟
تو یوتیوب ریویو هاشو نگاه کردم ، اس پی الش که جالب بود ! اس کیو ، الله عالم !
یاعلیـ
ماشینم پرایده
باند های جلو پایونیر برای 5 سال پیشه...حالا با این اوضاع میخوام بدونم اگه امپلی فایر بذارم. چقدر تو صدا تاثیر داره اونقدرها خوب میشه
امپ خیلی تو صدا تاثیر داره اما شما باید ببینی باندهایی که دارین امپ ساپورت میکنه یا نه.امپ هم در قدرت و هم در کیفیت شما تاثیر میزاره.
اگه 7158بدون آمپ بستی که پس صدردصد اگه آمپ ببندی صدای به مراتب بهتر و با کیفیت تری میگیری خیالت راحت7158به راحتی با هر آمپی درایو نمیشه شما بدون آمپ بستی![]()
سلام به همگی مخصوصا آقا حمید گل و یا مرام که من خیلی خیلی به ایشون زحمت دادم و واقعا با صبوری همه چیز رو برام توضیح دادن و من سیستمم رو با بودجه ۲تومن جمع کردم...اینم بگم که کل سیستم رو خود حمید آقای عزیز زحمت خرید و ارسالش رو کشید.
به همه دوستان پیشنهاد میدم که هر نوع سیستمی می خوان بخرن حتما با آقا حمید مشورت داشته باشن و طبق نظر ایشون خرید کنن تا ۱۰۰درصد به اون چیزی که می خوان برسن...من الان حدودا ۲هفته ای هست که سیستم رو بستم ولی متاسفانه وقت نبود بیام فیدبک بدم و عکس بذارم...تا اینکه امروز تونستم بیام و نظرمو بگم...من واقعا و به شدت از همه چیز راضیم و دقیقا به همون چیزی که می خواستم رسیدم...اتاق ماشین(206) کامل پر شده و یه کیفیت عالی در کنار بیس خیلی خوب دارم...خیلیا می گفتن باندای هلیکس بیس خوبی نداره اما من کاملا از بیس نرم و با کیفیتی که داره راضیم پیشنهاد می دم اگر اهل بیس شدید مثل ساب نیستید... بیس این باند کاملا راضیتون میکنه...توی کیفیت هم که حرفی برای گفتن نیست و در یک کلام هم کامپی که بستم هم بادای عقب عالین....
مشخصات دقیق سیستم هم این هست:
آمپ هلیکس مچ ma40fx
کامپوننت helix espirit e62c
باند بیضی helx e69x
پخش kenwood 7056
این توضیح رو هم بگم که تا بودجه ۵۵۰-۵۶۰ اگر کسی پخش می خواد بخره این پخش فوق العادست و توی خریدش شک نکنید...تنظیمات بسیار زیاد و امکانات و کیفیت عالی بهتون میده.
دوستان شیرازی هم اگر دوست داشتن سیستم رو از نزدیک ببینن تا بتونن انتخاب بهتری داشته باشن بهم پیام بدید.
در آخر هم از آقا حمید با مرام و با معرفت که انقدر با صبوری منو راهنمایی کرد و وقت گذاشت برام کمال تشکر رو دارم...من کاملا مبتدی بودم توی این زمینه ولی به لطف ایشون که آدم بسیار پری هستن خیلی چیزا توی این زمینه یاد گرفتم...حمید جان خدا خیرت بده که توی این دوره زمونه هنوزم به فکر هم نوعات هستی و اونا رو راهنمایی میکنی بهترینا رو برات آرزو دارم داداشم.
این هم عکسها(معذرت کمی بی کیفیت شدن):
![]()
Last edited by maziar_1939; 06-07-2015 at 18:27.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)