خسته نباشین اقا رضا سرعت نت ۴جی افت زیادی داشته ۳جیم که کلا بی استفاده شده دربیشتر ساعات درسقز ،سرعت کی افزایش پیدا میکنه ؟ پهنای باند کی بهتر میشه؟؟!
خسته نباشین اقا رضا سرعت نت ۴جی افت زیادی داشته ۳جیم که کلا بی استفاده شده دربیشتر ساعات درسقز ،سرعت کی افزایش پیدا میکنه ؟ پهنای باند کی بهتر میشه؟؟!
سلام. در اکثر شهر ها وضع به همین منوال است. امیدواریم تا اخر دی کمی وضع پهنای باند مطلوب شود.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم مشکل پهنای باند مازندران هم حل بشه مهندس , یک ماهی میشه که غیر قابل استفاده شده ...
با سلام اقا رضا این نایین ما چی شد کی قرار تعداد انتن های ایرانسل افزایش پیدا کنه
- - - Updated - - -
با سلام اقا رضا این نایین ما چی شد کی قرار تعداد انتن های ایرانسل افزایش پیدا کنه
مهندس ایرانسل برنامه ای برای فیبر کشی بین سایت هاش نداره؟؟؟؟؟
مهندس ایرانسل برنامه ای برای فیبر کشی بین سایت هاش نداره؟؟؟؟؟
پهنای باند فقط نباید به شبکه داخلی مربوط بشه و کلا پهنای باند اینترنت هم باید زیاد بشه. کلا زیر ساخت انگار 270 گیگ پهنای باند خارجی داره که اون روز مدیر عامل زیر ساخت گف که 240 گیگش رو دادن به شرکتا بقیش رزرو کردن واسه وقتی یکی از مسیرها مشکل داشت مثلا به مشکل بر نخورن . همین نشون میده زیر ساخت تو فکر اینترنت نیست بیشتر روی اینترانت تمرکز داره. البته این نظر من هست . مهندس رضا اگر میدونن بیشتر توضیح بدن که چرا پهنای باند خارجی اینقدر کمه و تو فکرش نیستن؟؟
سلام
دوستان به نظرتون این مودم جدید TP-LINK Archer MR200 که قیمتش 400 تومنه آیا ارزش داره؟ اگه صبر کنم ارزون میشه یا نه؟
ممنون
پیشنهاد میکنم اگه AC و unlock بودن براتون مهم نیست نخرین این مدل رو تستی که خودم انجام دادم d-100 ایرانسل از نظر آنتن دهی ازین قویتر بود ولی از سایر امکانات مودم archer نمیشه چشم پوشی کرد , انتخاب با خود شماست ببینین باند 5 و سایر امکانات این مودم واقعا براتون کاربرد داره یا خیر و اگه نه D-100 انتخاب مناسب تری میتونه براتون باشه (( فکر کنم D-100 از وایمکس نسل بعد هم پشتیبانی میکنه اگه اشتباه نکنم ))
اقا رضا وضعیت استان گلستان چطوره؟ کی پوشش 4G گرگان کامل میشه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)