حاجی اسفند برو هیچ حرف اضافه ای هم نزن
حاجی اسفند برو هیچ حرف اضافه ای هم نزن
سلام
حقوق سربازای با مدارک زیر چقدره؟
دیپلم/کاردانی/کارشناسی و ارشد
دیپلم 40
کاردان 51
کارشناسی 62
ارشد 84
البته چرت و پرت زیاد داره ها متاهلی و اینا من خودم کاردانی ام خاش بودم 64 میگرفتم الان شده 50 خورده ای اومدم تهران نمیدونم داستانش چیه
چشم. فقط این که کی دفترچه پست کنم اعزامم اسفند میشه؟
سلام.بچه ها این دقیقا سوال منم هست.1بارم پرسیدم بی جواب موند
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما اواخر برج 9 ارسال کنید
سلام
به احتمال خیلی زیاد از هفته اول برج 9 به بعد اعزامی های فوق دیپلم به بالا برای برج 12 اعزامشون میخوره
میانگینش میشه اواسط آذر خدا خیرتون بده![]()
با بعضی از صحبت هاتون موافقم ولی اکثر جاها و علی الخصوص ناجا بدبختی اصلی بعد از آموزش شروع میشه، دوره فرسایش و اعصاب خورد کنی، والا من الان راضیم یه پولی هم با دستم بدم یه چند روزی برگردم اون فضای صمیمی آموزش، قدرش رو اونموقع ندونستیم...
(البته چند روز بیشتر نه)
به نظر من اگه کسی 1 ماه قبل خدمتش بگیره و واکس بزنه و یه هفته مونده هم بپوشه خیلی خوبه. چون اولا کفش سایز درست میشه و نرم میشه، خیلی ها هستن که پوتین تو روزهای اول پاهاشون رو از ناحیه های مختلف زخمی میکنه، جوری که از خونش جوراب میچسبه به بدن.
در نتیجه اگه تونستین حتما یه پوتین سبک بگیرین، واکس بزنین و 1 هفته مونده بپوشین.
من خودم پوتین هایی که از زمان گردان بسیج می پوشیدم رو پوشیدم و مثل دوستای دیگم اصلا دغدغه پوتین نداشتم.
این سری رفتم پاسگاه اگه یادم باشه ریزش رو میارم.
البته حقوق هم میدونید فرق میکنه، لیسانس حدود 85 هزار تومن هست که 17-18 تومنی بیمه و بازنشتگی و... کم میکنن میشه 67-68
دوستان من اگه آشنا داشته باشم بعد از آمورشی کدوم فسمت بیفتم از همه راحت تره؟(نیروی انتظامیم)
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)