تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1824 از 2199 اولاول ... 8241324172417741814182018211822182318241825182618271828183418741924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,231 به 18,240 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسی در مورد این تلفن های اینترنتی میدونه ؟
    در مورد هزینش نسبت به تلفن های موبایل و ثابت چطوره؟
    میشه دیگه هم درون شهری و برون شهری باهاش تماس گرفت؟

اون پورت تلفن پشت مودم برای همینه

مثل همین تلفنهایی اینترنتی هست که اکانت می‌گیرین و صحبت می‌کنید. با این تفاوت که اولاً برای اتصال با شبکه از مودم استفاده می‌کنید و برای همین وابسته به مخابرات معمولی نیستین و قابلیت جابجایی پیدا می‌کنید. دوم اینکه مشابه تلفن ثابت بهتون یه شماره اختصاصی می‌دن که می‌تونید به باقی بدید که باهاتون تماس بگیرین. گفتن که پیش‌شماره اونها هم ۰۹۴۴ می‌شه. قیمتهایی که فعلاؐ دادن به نظر خیلی کم می‌یاد و شاید چون عملیاتی نشده، هنوز دقیق نیست. از اینجا می‌تونید هزینه‌های فعلی رو نگاه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    خب این طور که معلومه من هم باید به جمع مبین نتی ها بپیوندم چون محل سکونت جدیدمون خطش pcm هست و ایرانسل هم پوشش خوبی نداره و روی نقشه نواحی پوشش مبین نت رنگ سبز پر رنگ هست..
    حالا چند تا سوال اینکه :
    1-تا چه سرعتی رو بدون گواهی دانشجویی میدن و اینکه به جز گواهی دانشجویی از چی میشه استفاده کرد از خود مدرک دانشگاه میشه؟؟
    2-کدوم مودم رو دوستان بهتر میدونن از این سه مدلی که مبین نت گذاشته رو سایتش(ایستاده رومیزی بزرگ-ایستاده رومیزی کوچک و رومیزی سه آنتن)
    3-تمدید و خرید اشتراکش آنلاین هم داره ؟؟

این طرح به نظرم برای من مناسبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودمش خوبه ؟اگه نه خودشون عوضش میکنن؟ و برای این طرح هم مدرکی میخواد ؟؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

مثل همین تلفنهایی اینترنتی هست که اکانت می‌گیرین و صحبت می‌کنید. با این تفاوت که اولاً برای اتصال با شبکه از مودم استفاده می‌کنید و برای همین وابسته به مخابرات معمولی نیستین و قابلیت جابجایی پیدا می‌کنید. دوم اینکه مشابه تلفن ثابت بهتون یه شماره اختصاصی می‌دن که می‌تونید به باقی بدید که باهاتون تماس بگیرین. گفتن که پیش‌شماره اونها هم ۰۹۴۴ می‌شه. قیمتهایی که فعلاؐ دادن به نظر خیلی کم می‌یاد و شاید چون عملیاتی نشده، هنوز دقیق نیست. از اینجا می‌تونید هزینه‌های فعلی رو نگاه کنید:

من بیشتر تماس های روزانه دورن شهری منظورمه
    اینا که زدن 1000 تا 500 تومان در دقیقه اونم تلفن های داخلی رو

نخاستیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

سلام دوستان
    خب این طور که معلومه من هم باید به جمع مبین نتی ها بپیوندم چون محل سکونت جدیدمون خطش pcm هست و ایرانسل هم پوشش خوبی نداره و روی نقشه نواحی پوشش مبین نت رنگ سبز پر رنگ هست..
    حالا چند تا سوال اینکه :
    1-تا چه سرعتی رو بدون گواهی دانشجویی میدن و اینکه به جز گواهی دانشجویی از چی میشه استفاده کرد از خود مدرک دانشگاه میشه؟؟
    2-کدوم مودم رو دوستان بهتر میدونن از این سه مدلی که مبین نت گذاشته رو سایتش(ایستاده رومیزی بزرگ-ایستاده رومیزی کوچک و رومیزی سه آنتن)

این طرح به نظرم برای من مناسبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داداش اول از همه بهت بگم شما دو تا مودم از ایرانسل و مبین نت ببر خونه و تست بگیر
    منطقه سبز بودن و نبودن مهمه ولی دلیل بر اینکه نتونی ازش استفاده کنی نمیشه
    الان خونه ما بیرون از منطقه سبز ولی 5 تا آنتن میده
    دوم اینکه مبین نت خیلی گرونه و اگه میتونی از همون ایرانسل استفاده کن
    دیروز من به خاطر اشتباهم توی تنظیم دانلود رایگان 1.5 گیگ هدر رفت که مجبور شدم 120000 تومن بدم برای یه گیگ ترافیک
    در صورتی که ایرانسل ترافیکش 7000 تومنه

1.مبین نت خیلی به داشتن مدرک برای سرعت بالای 128 توجه میکنه و مثه شرکت های ADSL نیس که همینطوری سرعت بالا رو به هر کسی ارائه میدن
    تازه مدارک رو هم باید تایید کنن وگرنه اجازه گرفتن سرعت بالاتر رو نمیدن.البته مدرک دانشگاه رو نمیدونم قبول میکنن یا نه ولی من کارت دانشجویی که دادم به نمایندگی
    گفت باید حداقل 6 ماه از تاریخ اتمام دانشگاه مونده باشه یعنی باید دانشجو باشی.
    2.من اول مودم سه آنتن و بعدم مدل BM632W رو پیشنهاد میکنم
    برای خرید اشتراک هم باید مدارک رو بدید به نمایندگی.ولی تمدید طرح و خرید ترافیک رو میتونید از توی پنل انجام بدید

اون طرحی که گفتید خوبه اینم خوبه
    مدرک هم میخواد هر دوتاش

6. این کاربر از EmpireWorld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من بیشتر تماس های روزانه دورن شهری منظورمه
    اینا که زدن 1000 تا 500 تومان در دقیقه اونم تلفن های داخلی رو

نخاستیم

به نظر مشکل از اینجاست که مکالمات مثل یه چت صوتی اول می‌ره توی شبکه اینترنت و بعد برمی‌گرده به ایران و گروون می‌شه. اگه می‌تونستن کاری کنن که تماسهای داخلی نیاز به اینترنت نداشت که این هزینه خیلی کم می‌شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    حالا چند تا سوال اینکه :

برای این یه مورد سئوالتون بگم که مودم سه آنته یا همون SWC9200 مودم خوبی هست. منتهی همین دو سه روز پیش بالای ۷-۸ نمایندگی رو سر زدم و یا نداشتن و یا اگه داشتن دست دوم بود. تنها یه جا دیدم که بهم گفت نو داره که موندم نکنه دست دوم تمیز باشه که به اسم نو می‌فروشن و از خیرش گذشتم. شما هم اگه خواستن بخرین حتماؐ نو بودن و گارانتی داشتنش رو چک کنید. بهترین کار دادن آیدی مودم به بخش پشتیبانی و گرفتن آمار گذشته اون هست که آیا قبلاً توی سیستم ست شده یا نه. البته فکر کنم انجام این کار جلوی چشم فروشنده هم زمانبر باشه و هم باعث بشه که بهش بر بخوره. ولی خوب خیالتون رو راحت می‌کنه.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

آیا مبین نت قصد داره مودم های دیگه ای را ارائه بده مثلا بهتر از SWC9200 (ورژنهای بالاتر) یا نه

این ADSLمخابرات که میگن مودمش رایگانه قیمت مودمو روی بقیه هزینه ها نکشیده؟

آخه شرکتهای دیگه مودمو پولی میدن!

سرعت مخابرات چطوره؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

توي تلكام از يه مودمي رو نمايي شد همون مودم جيبي اما سيم كارت ميخوره و قابليت GPRS داره ...
    طبيعتا باز ضعيفتره نسبت به مودم هاي رو ميزي اما چيزه جالبي بود

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

توي تلكام از يه مودمي رو نمايي شد همون مودم جيبي اما سيم كارت ميخوره و قابليت GPRS داره ...
    طبيعتا باز ضعيفتره نسبت به مودم هاي رو ميزي اما چيزه جالبي بود
    gprs رو مطمئنی؟ اخه به چه درد مبین نت می خوره؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

خيلي از مناطق هستش كه مشتركين سيگنال ندارن ... ميتونن از Gprs استفاده كنن . خيلي تو فروش تاثير ميزاره واسه مبين

دقيقا شبيه همين جيبي هاست فقط قطرش يكم بيشتر شده ... روش هم يه دكمه هست كه از رو وايمكس سوئيچ ميشه رو Gprs

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •