من سرویسم 2048 با 10 گیگ هست الان هم حجم و هم مانده روز رو زده 0 ولی میشه دانلود کرد.یه نفر توضیح بده که چی به چیه 22 روز که مونده پس واسه چی اینطوری شده؟
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من سرویسم 2048 با 10 گیگ هست الان هم حجم و هم مانده روز رو زده 0 ولی میشه دانلود کرد.یه نفر توضیح بده که چی به چیه 22 روز که مونده پس واسه چی اینطوری شده؟
![]()
خطای سیستمه واسه من هم پیش اومده بعدا از حجمت کم میکنه
اره کم شده![]()
اینجور که بوش میاد هنوز آسیاتر سر عقل نیومده
ما که با رفتن از آسیاشت راحت شدیم و شبی 12 گیگ میزنم تو گوشش
به جان خودم بزرگترین اشتباه اینه که فیبر مسی باشی از آسیاتر نت بگیری
الان با یه 128 شاتل مجبور شدم یه هارد 1 ترا بخرم
شما و تاپیک آسیاشت رو به خدا میسپرم . بدرود
من حوصله تغییرات ندارم وگرنه 6 ماه پیش میزدم میپوکوندمش هر چند باید یه مدت بی انیترنتی میکشدم چون پورت نیست
تنها دلیلی هم که تا الان هم نگهش داشتم اینکه تو مخابرات ما هیچ شرکتی هیچ پورتی خالی نداره
هیچی هیچی هیچی
حق با دوستمونه آسیاتک دیگه به درد نمی خوره من آلان پارس دارم خیلی هم راضی ام
1 پینگ عالی 2سرعت دانلود خیلی بالاتر از آسیاتک 3 پشتیبانی قوی
128 نامحدود دارم سرعت دانلود 250 ولی با آسیا 1مگ داشتم به زور به 200 می رسید با هزینه 2برابر
هنوز هم آسیاتک مشکل سرعت مشترک های فیبر نوری اهواز را بعد از 3 ماه برطرف نکرده و %100 هم اصلا هرگز برطرف نمی کنه:
تست سرعت اینترنت 2 مگ آسیاتک (دایل آپ واقعی):
![]()
Last edited by yasaroj; 15-05-2014 at 15:51.
آسیاتک ارزون کرده ؟! ، الان که اومدم تمدید کنم برای سرویس 10 مگ با 20 گیگ ترافیک قبلا تقریبا 78 تومن می گرفت ولی الان 72 تومن حساب کرد. من اشتباه می کنم یا ارزون کرده واقعا ؟
اره ارزون شده
چه ارزونی؟من قبلا 2048 با 4 گیگ حجم میگرفتم،الان که رفتم تمدید کنم دیدم دیگه با حجم 4 گیگ واسه انتخاب وجود نداره و مجبورم باحجم 6گیگ بگیرم.ارزونی رو اینجوری جبران کردن گویا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)