ممنون، ضحی کیش تو لیست اپراتور هاش نیست، شرکت مخابرات ایران رو باید انتخاب کنم دیگه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون، ضحی کیش تو لیست اپراتور هاش نیست، شرکت مخابرات ایران رو باید انتخاب کنم دیگه؟
پست حذف شود
Last edited by Architect-Boy; 17-09-2013 at 21:35.
این چه مرگشه از 12 به بعد به فنا میره. آخه اینم پینگه.loss بالای 15 درصده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت شمام همین طوره؟
256 نامحدود اندیشه-پورت مخابرات
اگه نیست باید اپراتور مخابرات ایران(31 استان)رو انتخاب کن .
چون ضحی کیش با مخابرات همکاری داره همون مخابرات رو بزن
و تو متن شکایت هم درج کن که اپراتور تو لیست نبوده و تا میتونی ازشون بد تعریف کن بگو که سرعت سرویس ها 1.8 باید سرعت 8 رو بده ولی این شرکت غیر قانونی میده اگه میتونی مستندات هم ارسال کن براشون
سلام
اینترنت ضحی کیش رو دارم
512 محدود...
چطور میتونم برم توی پروفایل خودم و حجم باقیمانده رو نگاه کنم ؟
لینک رو ندارم... کسی آدرسش رو داره ؟
سلام،
حداقل دوستانی که دارید شکایت میکنید از این ضحی کیش یه کلیشه اینجا بزارید که چی گفتید و در چه فرمتی نامه رو نوشتید که ما هم استفاده کنیم! حتی ممکنه پیشنهاداتی مبنی بر نوشتن بهتر متن شکایت بشه!
سرعت 512 نامحدود ضحی کیش از اوایل تابستان 70 بود بعد به انتخابات نزدیک شدیم سرعت شد 40 ، داستان به همینجا ختم نشد و پس از مدتی سرعت به 20 محدود شد ناگهان معلوم نیست چی شد که سرعت برای یه مدت کوتاه 4 -5 روز 50-60 بود و بعد از اون هم سناریو زیر 10 رو دوستان آغاز کردند! این بود شجرنامه ضحی کیش از اول تابستان!
این شرکت با اینکه میتونه سرعت خیلی خوبی ارائه بده داره بی انصافی میکنه؛ پس از دوستان میخوایم حداقل اونهایی که میخوان شکایت کنن متنشون رو اینجا بزارن ما هم یه شکایت بنویسیم شاید به زباله دانی تاریخ پیوست ولی حداقل روحمون آرام میگیره که 95 درصد تابستون رو ... به حال ما حداقل ما داریم یه کاری میکنیم!
شرکت آسیاتک به خاطر بی احترامی کارمندش به مشترک که گوشی رو قطع کرد کارمندش رو اخراج کرد بخ این میگن شرکت ولی حیف که اوضاع درستی ندراه
چرا یه آیپی خاص هست که میزنی صفحه لاگین به کاربری رو میاره ! من بوک مارک هام پاک شده ولی داخل این سایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ که در حال حاضر این سایت برای من تایم اوت میده! (به سایت خودشون هم رحم نمیکنن!)
من 128 نامحدود دارم دقیقا مشخص نیست که روزی یا ماهی چقدر میشه دانلود کرد اما بقول پشتیبانیش باید مدیریت کنی سرعت نامحدودش الان 100هست که مثلا 1گیگ رو نباید یه سره دانلود بزاری و باید تو فواصل زمانی مختلف دانلود کنی که این اصلا واسه دانلود بازا خوب نیست هرموقع هم سیستم بخواد بری تو لیست محدودیت و بامصرف کم برمیگردی به حالت عادی
من باتجربه مخابرات و اندیشه به این نتیجه رسیدم که باز برگردم به شاتل و محدودیتش رو به جون بخرم حداقل میدونم که قطعی و افت سرعتی ندارم
من موضوع شکایت رو زدم کم فروشی، کلی هم توضیح دادم! با عکس و این چیزا! عد که زدم ثبت بشه میگه برای کم فروشی باید بری این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنی! رفتم این سایت هیچیش به اینترنت و فناوری اطلاعات نمی خوره! به نظر میاد برا اصناف و فروشگاه هاو ایناس!
پس کدوم موضعش رو انخاب کنم که نفرسته یه سایت دیگه!
ولی خیلی ضد حال خوردم، کلی توضیح دادم هیچیش ثبت نشد!
![]()
Last edited by Architect-Boy; 18-09-2013 at 02:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)