تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1824 از 2014 اولاول ... 8241324172417741814182018211822182318241825182618271828183418741924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,231 به 18,240 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دلیل اخراجم را نمی دانم / وینگادا گفت موافق جدایی من نیست مربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از اعلام خبر کنارگذاشتنش از کادر فنی این تیم گفت: دلیل این اخراج را نمی دانم. به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز عباس انصاریفرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه ای که بر روی خروجی سایت این باشگاه قرار گرفت، رسما خبر برکناری افشین پیروانی از کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه را اعلام کرد اما برخی اعضای هیئت مدیره باشگاه در جریان این برکناری نبودند.
    افشین پیروانی مربی برکنار شده نیز که امروز در کلاس مربیگری در محل آکادمی فوتبال حضور داشت در گفتگو با خبرنگار مهر با ابراز بی اطلاعی از دلایل این اخراج گفت: خودم هم دلیل این برکناری را نمی دانم و هنوز با مسئولان باشگاه صحبت نکرده ام.
    وی در پاسخ به این پرسش که گفته می شود وینگادا با ارسال نامه ای به باشگاه خواهان برکناری او شده است گفت: در صحبتی که با وینگادا داشتم ایشان اعلام کردند با جدایی من موافق نبوده اند و در جریان این نامه هم قرار ندارند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

انصاری فرد : ادامه همکاری با پیروانی مشکل ساز می شد

کانون هواداران پرسپولیس: عباس انصاري فرد روز شنبه درخصوص برکناري پيرواني، مربي پرسپوليس، خاطرنشان ساخت: ما با پيرواني قطع همکاري کرديم و اسم اين را نمي توان اخراج گذاشت. وي افزود: پس از جلسه اي که با کادر فني برگزار کرديم تصميم به قطع همکاري با پيرواني گرفتيم. مديرعامل پرسپوليس درخصوص دلايل برکناري پيرواني، گفت: اين موضوع دلايل مختلفي داشت اما در مجموع احساس کرديم ادامه همکاري با پيرواني نه تنها به سود تيم نيست بلکه براي ما مشکل ساز نيز مي شود. وي درخصوص شايعات اخير مبني بر مشکلات وينگادا، سرمربي تيم با پيرواني و همچنين ارتباط او با بعضي از ليدرها، افزود: مسائل مختلفي در اين تصميم در نظر گرفته شده است که بهتر است آنها به رسانه ها کشيده نشود. انصاري فرد ادامه داد: جايگزيني تا پايان فصل براي پيرواني در نظر نداريم و کادر فني با همان ترکيب قديم به کار خود ادامه مي دهد.

وي درخصوص جذب تعدادي از بازيکنان براي فصل آينده، گفت: بحث نقل و انتقالات شرايط خاص خود را دارد اما مطمئن باشيد ما با همکاري هيات مديره بازيکنان مورد نياز را جذب خواهيم کرد و تمام تلاش خود را انجام مي دهيم تا بهترين خريد ها را در فصل نقل و انتقالات داشته باشيم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس، افزود: با تعدادي از بازيکنان قرارداد داخلي بسته ايم اما نام آنها را هيچ گاه اعلام نکرده ام زيرا اين کار در بين بازيکنان فعلي تيم استرس ايجاد خواهد کرد.

انصاري فرد در پايان درخصوص ديدار آتي پرسپوليس با الشارجه امارات در چارچوب رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا، گفت: اطلاعاتي بدست ما رسيده مبني بر اينکه ممکن است الشارجه مقابل ما به ميدان نيايد اما به اين خبر توجه نمي کنيم زيرا ممکن است اماراتي ها بخواهند با انتشار اينگونه شايعات در جهت تضعيف روحيه ما استفاده کنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

آشوبی: دوست دارم به پرسپولیس برگردم

کانون هواداران پرسپولیس: هافبك تيم فوتبال مس كرمان گفت: حضور افشين قطبي در تيم ملي، بيشترين تاثير را در انتخابم داشت. فرزاد آشوبي درباره دعوت به تيم ملي اظهار داشت: خيلي دوست داشتم اين اتفاق برايم رخ دهد. فكر مي كنم نتيجه تلاش يك فصل خود را با دعوت به تيم ملي گرفتم. وي در اين باره كه ممكن بود با عدم حضور قطبي در تيم ملي به اردو فراخونده نمي شد، عنوان كرد: مربيگري سليقه اي است و نمي توان به مربي خرده گرفت. هر مربي تفكرات خود را دارد. هر فهرستي كه از سوي مربيان اعلام مي‌شود، شماري با آن موافق و مخالف هستند كه نظر خود را بگويند. هافبك مس گفت: براي حضور مدام در تيم ملي بايد تلاش بازيكن بيشتر از قبل باشد. اردوي تيم ملي انرژي بيشتري مي خواهد. رقابت در اردو باعث پيشرفت بازيكن مي شود. آشوبي كه اين فصل قراردادش با مس به پايان رسيده است، عنوان كرد: براي تصميم گيري همه چيز به شرايط بستگي دارد. بايد پيشنهادها را مورد بررسي قرار دهم.

وي در پاسخ به اينكه از پرسپوليس پيشنهاد دارد، گفت: نمي دانم اسم آن را پيشنهاد بگذارم يا نه. صحبت هايي جسته و گريخته شده است.

آشوبي در اين باره كه خود تمايل دارد به اين تيم بازگردد، اظهار داشت: چه كسي است كه اين تيم را دوست نداشته باشد. شايد جسم من اين فصل براي مس بازي كرد؛ اما هميشه به يادش بوده ام. انتخاب من و حضورم در مس كاملا درست بود. جدايي ام از پرسپوليس به نفع خودم و پرسپوليس بود.

اين بازيكن در اين باره كه امسال با تيم مس مي تواند در ليگ قهرمانان آسيا بازي كند، گفت: پارسال هم با پرسپوليس قهرمان شدم؛ اما وقتي شرايط را براي ماندن مناسب نديدم، در اين تيم نماندم. درست است كه بازي در ليگ قهرمانان خوب است؛ اما برايم در زمان عقد قرارداد مسائلي مهم است كه شايد براي برخي ديگر مهم نباشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

پيرواني: به خاطر هواداران میلیونی پرسپولیس سكوت مي‌كنم

کانون هواداران پرسپولیس: مربي بركنار شده تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به خاطر هيات مديره و علي‌آبادي فعلا سكوت مي‌كنم. افشين پيرواني اظهار داشت:‌ در اين شرايط حساس به هيچ عنوان دوست ندارم پرسپوليس به خاطر حرف هاي من وارد حاشيه شود. به همين علت به خاطر اعضاي هيات مديره، مهندس علي‌آبادي و ميليون‌ها هوادار فعلا سكوت و همه چيز را به بعد موكول مي‌كنم. وي افزود: من يك پرسپوليسي‌ هستم و هواداران اين تيم مرا مي‌شناسند. هيچ وقت دوست ندارم كه با دامن زدن به حاشيه‌ها تيمم را در شرايط حساس مخصوصا در بازي پيش رو مقابل الشارجه امارات وارد حاشيه كنم. من هم حرف هايي براي گفتن دارم اما فعلا سكوت بهترين تصميم است.
    پيرواني خاطرنشان كرد: با هيچ رسانه اي در اين باره صحبت نخواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

جلسه هيات مديره پرسپوليس به تعويق افتاد

کانون هواداران پرسپولیس : اعضاي هيات مديره پرسپوليس تصميم گرفتند به دليل مسائل پيش آمده امروز در خصوص كنار گذاشتن افشين پيرواني جلسه هيات مديره را به تعويق بيندازد.
    قرار است اين جلسه طبق اعلام مسئوولان باشگاه فردا بعدازظهر برگزار شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

نيكبخت و نوروزي غايبان پرسپوليس مقابل الشارجه

کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكخبت واحدي در دو ديدار الشباب و الغرافه از داور مسابقه اخطار دريافت كرد و در بازي با الشارجه امارات محروم است.
    همچنين هادي نوروزي در بازي رفت و برگشت با الغرافه 2 كارت زرد دريافت كرده كه او هم بر همين اساس بازي با الشارجه امارات را از دست داد.
    ديدار پرسپوليس و الشارجه چهارشنبه شب در امارات برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

درصورت صعود پرسپولیس به فینال؛
    دیدار نهایی جام حذفی پس از دیدارهای تیم ملی برگزار خواهد شد
    در صورت صعود تیم فوتبال پرسپولیس به دیدار نهایی جام حذفی، فینال این مسابقات پس از دیدارهای تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله انتخابی جام جهانی برگزار خواهد شد.
    عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام این خبر افزود: تاریخ برگزاری دیدار نهایی جام حذفی پس از صعود دو تیم برتر به دیدار نهایی این مسابقات مشخص خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه نخستین دیدار از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای کشور روز پنجشنبه 24 اردیبهشت ماه بین برنده دیدار پاس همدان - پرسپولیس تهران با برنده دیدار تراکتورسازی تبریز - راه آهن شهرری برگزار می شود. زمان برگزاری دیگر دیدار این مرحله پس از برگزاری دیدار صبای قم - برنده دیدار مس رفسنجان - ملوان بندرانزلی تعیین خواهد شد.
    رئیس سازمان لیگ برتر با تاکید بر این نکته که زمان برگزاری دیدارهای باقیمانده جام حذفی با توجه به صعود تیم‌های پرسپولیس و صبای قم (نمایندگان ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا) به مراحل بالاتر تعیین خواهد شد، افزود: در صورت صعود تیم پرسپولیس به مرحله دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، این تیم باید در روز چهارشنبه ششم خردادماه مقابل یکی از حریفان آسیایی به میدان برود.
    وی افزود: با توجه به این موضوع و در پیش بودن سفر تیم ملی به چین در هفته اول خردادماه اگر تیم پرسپولیس به دیدار نهایی جام حذفی صعود کند، نمی توان مسابقه فینال را زودتر از ششم خردادماه برگزار کرد و باید پس از دیدارهای تیم ملی در مرحله انتخابی جام جهانی و یا پیش از آغاز فصل نهم لیگ برتر شاهد برگزاری دیدار نهایی جام حذفی باشیم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

قطبی کار خوبی کرد 41 نفرو دعوت کرد
    چون الان دیگه حرف و حدیثی نخواهد بود و حاشیه ها رو جمع کرد که بگن اینو دعوت نکرد و..
    ولی راحت میتونه بهترین ها رو انتخاب کنه در واقع 18 نفر ...
    کارش خیلی خوب بود
    100% تایید میشه این طوری هیچ کس بهونه ای نداره
    اما این روزنامه ها لعنتی ول کن نیستن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مگه محدودیت خرید بازیکن از تیم های لیگ برتر وجود نداره
    پس اینها چی هستند که اینها می خرن

اصلا سر مربی فصل بعد معلوم نیست
    اینها دارن بازیکن می خرن

اینجوری فصل بعد هم مشکل داریم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

الان 20:30 یه چیز هایی می گفت درباره تبانی استقلال
    من متوجه نشدم اخرش رو دیدم
    شریفی می گفت دارن بررسی می کنن که پارسال تقی پوری که توی پگاه بود توی بازی فینال جام حذفی تبانی کرد و بعدش اومده استقلال!!!!!!!!!!!!!!!!

من دقیقا متوجه نشدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •