واقعا فاجعس پینگ داخل 500 اونم با تایم اوت
رفیقم که اسیاتک داره با اون همه مزخرفیش پینگش بهتر منهريالمعلوم نیست چیکار میکنن تو این مخابرات بی صاحاب
واقعا فاجعس پینگ داخل 500 اونم با تایم اوت
رفیقم که اسیاتک داره با اون همه مزخرفیش پینگش بهتر منهريالمعلوم نیست چیکار میکنن تو این مخابرات بی صاحاب
همین الان زنگ بزنید پشتیبانی من تماس گرفتم ولی گفت شبکه هیچ مشکلی نداره بهشون بگید که آی پی قفل شده چون اصلا نمیدونن که چنین مشکلی وجود داره
من چهارباری زنگ زدم تا الان،میگن مشکلی نیست و خب ایپی عوض بشه که چی؟ایپی 2 هم معتبره،خود اکسین هم که نمیدونه اصا مشکل چیه فقط گفتم پورتو ریست میکنم اگه درست نشد هیچ
به من گفت سیستمت ویروس داره که پینگ اینقدر بالاست وگرنه این آی پی مشکل نداره![]()
به پشتیبانی اکسین گفتم ایپی قفل شده میگه اسپلیترو در بیار![]()
5 مگ خریده بودم . ( خط رانژه شده بود تو تنظیمات مودم داون استریم زده بود 2048 ) ولی هنوز نت وصل نشده بود . گفتم رو 2 مگ تنظیم شده . میگه تا زمانی که وصل نشده نمیشه فهمید که رو چنده شما از کجا فهمیدی؟
![]()
Last edited by Hamed-M1; 22-11-2014 at 21:03.
کدومتون چش زد اینترنت من رو؟ :| : )) ترکید. افتادم رو آی پی های 2.183
+
واسه من پینگ همون آی پی های 37 خیلی بهتر بودحدود 150-16 . الان با 4.2.2.4 پینگ 250 ه.
Last edited by Masoud-Susa; 22-11-2014 at 21:39.
به نظرم راه حلش خرید آی پی استاتیک 2.185.89 دیگه هیچوقت مشکل پینگ و سرعت نداریم ولی قیمتش گرونه ماهی 7هزار تومنه فکر کنم![]()
ایپی رو میشه دلخواه انتخاب کرد؟
آره ديگه مثلا بهش ميگي يه ip 89 ميخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)