تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1823 از 4105 اولاول ... 823132317231773181318191820182118221823182418251826182718331873192323232823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,221 به 18,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

1: آیا ستاد مشترک کل نیروهای مسلح سرباز یگانی داره؟

2: آیا در نیروهای مختلف ارتش برای خدمت در یگان میتوان جابه جا شد. مثلا از هوایی به زمینی یا دریایی؟

3: تو هر پادگان آموزشی وظیفه تقسیم با کدوم قسمته؟

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

دوستان یک سوال:
    اگه اسفند عازم سربازی بشم بهتره یا اردی بهشت؟ (تا بهمن فرصت دارم دفترچه بفرستم)
    می خوام ببینم تعطیلات عید توی دوران آموزشی چجوریاست؟ سخت گیری ها کمتر میشه یا بیشتر؟
    *کارشناسی ارشد دارم

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

دوستان نياز به مشاوره شما دارم
    من اين دي ماه امتحانات تجديد شده پيش دانشگاهي رو ميدم فارغ التحصيل كه شدم مستقيم برم خدمت يا فكر كنكور 93 باشم؟
    همه ميگن نرو خدمت درستو بخون بعدا برو خدمت اما خودم ميخوام سريعتر از شر اين سربازي راحت بشم بعدا واسه درس فرصت زياده
    به نظر شما چيكار كنم برم بهتر نيست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من اين دي ماه امتحانات تجديد شده پيش دانشگاهي رو ميدم فارغ التحصيل كه شدم مستقيم برم خدمت يا فكر كنكور 93 باشم؟
    همه ميگن نرو خدمت درستو بخون بعدا برو خدمت اما خودم ميخوام سريعتر از شر اين سربازي راحت بشم بعدا واسه درس فرصت زياده
    وقتی دانشگاه بری و لیسانس رو بگیری بری خدمت برات راحت تره تا با دیپلم بخوای بری .

5. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من اعزام مجدد هستم (9ماه خدمت کردم)تیپ55 هوابرد شیراز خدمت میکردم.الان لیسانس گرفتم دفترچه که پست کردم کد 01 واسم اومده چنتا سوال داشتم:
    1- منو چند روز اونجا نگه میدارن تا کد یگانمو بدن؟
    2-ایا وقتی کد بهم گفتن فوری باید خودمو به یگان مربوطه معرفی کنم یا چند روز مرخصی بهم میدن؟
    3- بنا به تجربتون احتمال اینکه کجا بیفتم بیشتره؟
    1. خیلی نگه نمیدارن در حد دو سه روز
    2.معمولا دو سه روز وقت میدن خودتون رو معرفی کنید
    3.هرجایی ممکنه

دوستان یک سوال:
    اگه اسفند عازم سربازی بشم بهتره یا اردی بهشت؟ (تا بهمن فرصت دارم دفترچه بفرستم)
    می خوام ببینم تعطیلات عید توی دوران آموزشی چجوریاست؟ سخت گیری ها کمتر میشه یا بیشتر؟
    *کارشناسی ارشد دارم
    سلام دوست من صد در صد اسفند ...بهترین دوره اموزشی که به دوره طلایی هم معروفه دوره اسفند تا اردی هست
    .مدت اموزشی خیلی کم تر میشه و بهتون مرخصی خوب تو عید میدن

دوست من بستگی به خودتون داره.. توجه کن اگر با دیپلم رفتی باید پی همه چیز رو به خودت بمالی من خودم با دیپلم رفتم خدمت العان هم دارم درسم رو ادامه میدم

7. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان من 2 روز دیگه آموزشیم تموم میشه. اومدم مرخصی. نیروی دریایی سیرجان هستم. نکاتی رو میگم شاید به دردتون بخوره.
    اول از همه هر جایی که افتادین لباس گرم با خودتون زیاد ببرین. بخصوص تو اردوگاه سرما خیلی اذیتتون میکنه. وسایل اضافی مثل کتاب و دمپایی و اینجور چیزا نبرین. چون اونجا همه چیز بهتون میدن. تنقلات ببرین با خودتون. مخصوصا خرما. و مهمتر از همه اگه هنوز دفترچه پست نکردین حتما برین دنبال برگ سبز.
    تو فکر معاف از رزم و این چیزا هم نباشین چون تو آموزشی فرق زیادی بین آدم سالم و معاف از رزم نیست. پس دلتونو به معاف از رزم خوش نکنین.
    سربازی سختی خودش رو داره. خونه ی خاله نیست. اونجا قدر خیلی چیزها رو میفهمین. اما اینجور هم که از بیرون میبینین نیست. ازش یه غول ساختن. هرجوری هست میگذره. اصلا ترس به دلتون راه ندین. فقط اونجا باید روحیه داشته باشین و خودتونو بزنین به بی خیالی. چشم رو هم بزارین آموزشی تموم شده.
    بچه های لیسانس تازه اونجا قدر مدرکتونو میدونین.
    بچه های عادی امکان داره یه ذره بهتون سخت بگذره. اما محکم باشید و قوی. دو ماه بیشتر نیست.
    اونجا که بری یه جمله ی معروف هست که میگه: هروقت خواستی انصراف بدی یا فرار کنی یاد اشکای مادرت بیوفت.
    موفق و موید باشید. ایشالا که این دوره هم به خوبی و خوشی تموم میشه.

9. 5 کاربر از samkarimi66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سربازی با دیپلم واقعن سخته. اگه تحمل سختی کشیدن رو داری حتما برو. چون هرچی زودتر از شر خدمت راحت شی بهتره. اما اگه تحمل دو ماه سختی کشیدن رو ندارری برو درس بخون. درکل نظر من اینه که بری خدمت. هرچقد سخت باشه دو ماه بیشتر نیست. باقیش راحته. سختی سربازی فقط آموزشیه

11. این کاربر از samkarimi66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

1: آیا ستاد مشترک کل نیروهای مسلح سرباز یگانی داره؟

2: آیا در نیروهای مختلف ارتش برای خدمت در یگان میتوان جابه جا شد. مثلا از هوایی به زمینی یا دریایی؟

3: تو هر پادگان آموزشی وظیفه تقسیم با کدوم قسمته؟

1. سرباز میگیره ولی خیلی کم ( ینی باید پارتی کلفت داشته باشی )
    2. میشه ولی خیلی سخته شرایطی مثل متاهلی داره. تازه اگه هم بتونی حداقل 4.5 ماه طول میکشه کارش
    3. کلا میگن تقسیم با ستاد کل تهرانه

13. این کاربر از samkarimi66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مرسی از توضیحات همه‎‌ی دوستان.این سوال آخر هم اگه ممکنه جواب بدین
    ""بعضی از دوستان هم میگن یه جفت پوتین راحت از همینور بگیرم ببرم پوتینای اونا اذیت میکنه.میخوام بدونم لازمه یا نه(با توضیح اینکه نه خیلی آدم سختیم نه خیلی سوسول.یه فرد نرمال رو در نظر بگیر)""

پوتین اگه از اینجا ببری خوبه ولی اگه نبردی هم زیاد مشکلی نیست. فقط اونجا اگه خواستی بگیری یه سایز بزرگتر بگیر. هر روز هم واکس بزن و بزارش جلو آفتاب تا نرم شه

15. این کاربر از samkarimi66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام . به ریش بلند تو ارتش گیر نمیدن؟؟؟؟

ریش باید حتما تیغ زده بشه. اگه هم میخوای ریش بزاری باید کوتاه و مرتب و آنکارد باشه. بلند اگه باشه گیر میدن. ارشد گروهان ما ریشش بلند بود 48 ساعت اضافه خورد. دیگه خودت برو تا تهش.

اگه هم بگی آقا میزاره و این حرفا جوابت اینه: ((ارتش چرا ندارد.)) داداش تو ارتش هرچی گفتن باید بگی چشم جناب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •