1: آیا ستاد مشترک کل نیروهای مسلح سرباز یگانی داره؟
2: آیا در نیروهای مختلف ارتش برای خدمت در یگان میتوان جابه جا شد. مثلا از هوایی به زمینی یا دریایی؟
3: تو هر پادگان آموزشی وظیفه تقسیم با کدوم قسمته؟
1: آیا ستاد مشترک کل نیروهای مسلح سرباز یگانی داره؟
2: آیا در نیروهای مختلف ارتش برای خدمت در یگان میتوان جابه جا شد. مثلا از هوایی به زمینی یا دریایی؟
3: تو هر پادگان آموزشی وظیفه تقسیم با کدوم قسمته؟
دوستان یک سوال:
اگه اسفند عازم سربازی بشم بهتره یا اردی بهشت؟ (تا بهمن فرصت دارم دفترچه بفرستم)
می خوام ببینم تعطیلات عید توی دوران آموزشی چجوریاست؟ سخت گیری ها کمتر میشه یا بیشتر؟
*کارشناسی ارشد دارم
دوستان نياز به مشاوره شما دارم
من اين دي ماه امتحانات تجديد شده پيش دانشگاهي رو ميدم فارغ التحصيل كه شدم مستقيم برم خدمت يا فكر كنكور 93 باشم؟
همه ميگن نرو خدمت درستو بخون بعدا برو خدمت اما خودم ميخوام سريعتر از شر اين سربازي راحت بشم بعدا واسه درس فرصت زياده
به نظر شما چيكار كنم برم بهتر نيست؟
وقتی دانشگاه بری و لیسانس رو بگیری بری خدمت برات راحت تره تا با دیپلم بخوای بری .
1. خیلی نگه نمیدارن در حد دو سه روز
2.معمولا دو سه روز وقت میدن خودتون رو معرفی کنید
3.هرجایی ممکنه
سلام دوست من صد در صد اسفند ...بهترین دوره اموزشی که به دوره طلایی هم معروفه دوره اسفند تا اردی هست
.مدت اموزشی خیلی کم تر میشه و بهتون مرخصی خوب تو عید میدن
دوست من بستگی به خودتون داره.. توجه کن اگر با دیپلم رفتی باید پی همه چیز رو به خودت بمالی من خودم با دیپلم رفتم خدمت العان هم دارم درسم رو ادامه میدم
دوستان من 2 روز دیگه آموزشیم تموم میشه. اومدم مرخصی. نیروی دریایی سیرجان هستم. نکاتی رو میگم شاید به دردتون بخوره.
اول از همه هر جایی که افتادین لباس گرم با خودتون زیاد ببرین. بخصوص تو اردوگاه سرما خیلی اذیتتون میکنه. وسایل اضافی مثل کتاب و دمپایی و اینجور چیزا نبرین. چون اونجا همه چیز بهتون میدن. تنقلات ببرین با خودتون. مخصوصا خرما. و مهمتر از همه اگه هنوز دفترچه پست نکردین حتما برین دنبال برگ سبز.
تو فکر معاف از رزم و این چیزا هم نباشین چون تو آموزشی فرق زیادی بین آدم سالم و معاف از رزم نیست. پس دلتونو به معاف از رزم خوش نکنین.
سربازی سختی خودش رو داره. خونه ی خاله نیست. اونجا قدر خیلی چیزها رو میفهمین. اما اینجور هم که از بیرون میبینین نیست. ازش یه غول ساختن. هرجوری هست میگذره. اصلا ترس به دلتون راه ندین. فقط اونجا باید روحیه داشته باشین و خودتونو بزنین به بی خیالی. چشم رو هم بزارین آموزشی تموم شده.
بچه های لیسانس تازه اونجا قدر مدرکتونو میدونین.
بچه های عادی امکان داره یه ذره بهتون سخت بگذره. اما محکم باشید و قوی. دو ماه بیشتر نیست.
اونجا که بری یه جمله ی معروف هست که میگه: هروقت خواستی انصراف بدی یا فرار کنی یاد اشکای مادرت بیوفت.
موفق و موید باشید. ایشالا که این دوره هم به خوبی و خوشی تموم میشه.
سربازی با دیپلم واقعن سخته. اگه تحمل سختی کشیدن رو داری حتما برو. چون هرچی زودتر از شر خدمت راحت شی بهتره. اما اگه تحمل دو ماه سختی کشیدن رو ندارری برو درس بخون. درکل نظر من اینه که بری خدمت. هرچقد سخت باشه دو ماه بیشتر نیست. باقیش راحته. سختی سربازی فقط آموزشیه
1. سرباز میگیره ولی خیلی کم ( ینی باید پارتی کلفت داشته باشی )
2. میشه ولی خیلی سخته شرایطی مثل متاهلی داره. تازه اگه هم بتونی حداقل 4.5 ماه طول میکشه کارش
3. کلا میگن تقسیم با ستاد کل تهرانه
پوتین اگه از اینجا ببری خوبه ولی اگه نبردی هم زیاد مشکلی نیست. فقط اونجا اگه خواستی بگیری یه سایز بزرگتر بگیر. هر روز هم واکس بزن و بزارش جلو آفتاب تا نرم شه
ریش باید حتما تیغ زده بشه. اگه هم میخوای ریش بزاری باید کوتاه و مرتب و آنکارد باشه. بلند اگه باشه گیر میدن. ارشد گروهان ما ریشش بلند بود 48 ساعت اضافه خورد. دیگه خودت برو تا تهش.
اگه هم بگی آقا میزاره و این حرفا جوابت اینه: ((ارتش چرا ندارد.)) داداش تو ارتش هرچی گفتن باید بگی چشم جناب
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)