تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1823 از 2365 اولاول ... 82313231723177318131819182018211822182318241825182618271833187319232323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,221 به 18,230 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه darush 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mini Hell

پيش فرض

فکر کنم مشکل تو تنظیمات پخش باشه ، در نهایت هم خود پخش ، شما برید به نصاب بگید یک پخش پایونییر رو به عنوان مثال تست بزنه ، ببینید نتیجش چی میشه ...آخه آمپ 4 کانال تا 300ت ، برای دو جفت باند خوبه ، ساب ووفر قوی نمیتونی باش درایو کنی . ساب ووفر معمولی میشه .kick panel ، نو نت سرچ کن ، نمونه هاشو میبینی ، معمولا روی در پیاده میشه .باید بدی به کسی که بلده برات طراحی و پیاده کنه .
    آمپی که بتونه چی هست؟ ساب خیلی قوی نه.

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام دوستان من یک جفت باند دارم که روش نزده چند اهم و چند وات هست چجوری میشه فهمید.باند فابریک ماشین امریکایی کرایسلر

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

دوستان پخش زیر 300 چه مدل هایی پیشنهاد میدن؟

بعد تفاوت مدل های 1750 2750 و 3750 پایونیر تو چی هست ؟ از لحاط کیفیت صدا چه فرقی با هم میکنن ؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز قبل از هر کاری بهتره جای منفی و مثبت بانداتون رو جا به جا کنید اگر مشکل حل نشد احتمالا مشکل یا از باند هستش یا از پخش ولی تا جایی که من میدونم پخشهای متفرقه درسته که میدرنج خوبی نداره ولی بیس خوبی داره

منفی مثبت باندها همون دوتاسیمی هست که به باندها متصل شده رو جاشون رو عوض کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم مشکل تو تنظیمات پخش باشه ، در نهایت هم خود پخش ، شما برید به نصاب بگید یک پخش پایونییر رو به عنوان مثال تست بزنه ، ببینید نتیجش چی میشه ...
    .
    اگر پحش رو عوض نکنم و یک آمپلی مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بندازم مشکل حل میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز قبل از هر کاری بهتره جای منفی و مثبت بانداتون رو جا به جا کنید اگر مشکل حل نشد احتمالا مشکل یا از باند هستش یا از پخش ولی تا جایی که من میدونم پخشهای متفرقه درسته که میدرنج خوبی نداره ولی بیس خوبی داره
    درسته ، اگه جا به جا باشه بیس کمتر میشه ! ولی تنظیمات خود پخش هم هست ، شاید HPF بالا دادین .

مشکلت از نبود آمپلی نمیتونه باشه .
    دوستان پخش زیر 300 چه مدل هایی پیشنهاد میدن؟

بعد تفاوت مدل های 1750 2750 و 3750 پایونیر تو چی هست ؟ از لحاط کیفیت صدا چه فرقی با هم میکنن ؟
    1750 ، یک جفت خروجی rc داره . صدای 16 بیتی .
    2750 ، دو جفت . صدای 24 بیتی .
    3750 ، علاوه بر دو جفت قابلیت تغییر رنگ پنل و ... رو داره . صدای 24 بیتی .

سلام خسته نباشید
    یه 206 دارم ک میخوام یه سیستم بزارم روش میشه راهنمایی کنید چی خوبه؟؟؟
    علاقه ب پایونر دارم لطفا بیشتر پابونر مد نظرتون باشه
    پولشم تا 1.5 هست حالا بیشتر هم شد اشکال نداره
    بعدش از بین این سه ظبط کدوم بهتره؟؟؟
    Pioneer DEH-9450UB

Pioneer DEH-X8650BT

Pioneer DEH-X9650BT

رده بندیش کنید ممنون میشم

باند هم بهم گفتن 6975 ورژن 2 خوبه ( دوجفت میبندم)

حالا شما یه سیستم برام بگید خیلی چاکرتونم
    من تجربه این پخش ها رو نداشتم که تفاوتشونو با گوشام حس کنم ، اما تعریف 9450 رو شنیدم ، ببینید نظر آقا حمید چیه .
    در مورد بقیه اجزا هم بگید چه صدای مد نظره ؟ قدرتی فقط ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اره همون 2تا سیمی که وصل کردین به 2تا سر فیشه باند
    اول یکی از باندارو سیمشو جدا کن بعد اون یکی باندتو جای سیمارو جا به جا کن ببین صدا و بیست درست میشه اگر بهتر شد یه دونه از سیماشو جدا کن کن دوباره اشتباه نکنی بعد برو سراغ اون یکی باند و وقتی که اون رو هم تنظیم کردی سیم قبلی رو هم وصل کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من تجربه این پخش ها رو نداشتم که تفاوتشونو با گوشام حس کنم ، اما تعریف 9450 رو شنیدم ، ببینید نظر آقا حمید چیه .
    در مورد بقیه اجزا هم بگید چه صدای مد نظره ؟ قدرتی فقط ؟

اره قدرتی باشه بیشتر البته کیفیت هم باشه ولی قدرتی بودنش بیشتر مهمه
    حالا شما یه سیستم میشه بگید
    باند/ساب/امپر/بخش/خازن (بیشتر پایونر مد نظرتوون باشه) مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

درسته ، اگه جا به جا باشه بیس کمتر میشه ! ولی تنظیمات خود پخش هم هست ، شاید HPF بالا دادین .

مشکلت از نبود آمپلی نمیتونه باشه .
    hpf چیه ؟
    تنظیمات بیس رو رو آخر گذاشتم و trible رو هم رو آخر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از 9 ساعت کار مداوم ، بلاخره کامپوننت های soundstream sc6t رو نصب کردم .

ماشین RD .
    وقتی رودری ها رو باز کردم دیدم محل قرار گیری باند ها ، کلا خورده و اگه نوار پشتش نبود ، بکل ریخته بود ، با 123 چسبوندمش .
    بعد شروع مراحل .

1.قیر پیکانی و چسب دو طرفه خریدم و پشت محل باند رو بصورت عریضی تا ته زدم .
    قیر پیکانی هر ورق 2500 ، که دو تا ورق لازم شد .
    چسب دو طرفه متری 1ت ، که 7 متر خریدم ، 2 مترش اضافه اومد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.رد کردن سیم تیوتر ها ، سخت ترین مرحله کار ! اگر میخواستم اصولی رد کنم باید از زیر ستونی جلو رد میکردم که نیاز بود داشبور بیاد جلو ، برا همین بیخیالش شدم و با سیم مفتول به این صورت عمل کردم .

3.وصل کردن کراس آور ، چون رو دری ها رو در آورده بودم ، شیشه بالابر ها هم کار نمیکرد ، نمیدونستم کجا بزارم ، با کلی تخمین زدن به این شکل چسبوندم که مشکلی هم برای شیشه ایجاد نکرد .

4.نصب ووفر/میدرنج . بعد از نصب رو دری ها که خودش کلی زمان برد ، چون سیم بالا بر ها رو از وسط چیده بودم ، باید دوباره بهم وصلشون میکردن و نوارچسب میزدم و ...

5.تقریبا تمام . هنوز رویه قسمت ووفر رو نصب نکردم .

البته اگه با جزییات میخواستم بگم خیلی بیشتر میشد ، چون تجربه اولم بود و ناوارد بودم . که البته جزییات نه در حوصله من هست نه در حوصله شما .

فعلا تست صدا گرفتم ، خیلی خوب بود ، بنظرم دوبرابر قیمت 120ت میرزه و در رنج قیمتش عالیه .

سیستم فعلی :
    پخش Pioneer 5850MPH
    کامپوننت SoundStream SC6T

در مورد کامپوننت : کیفیت ساخت خوب اما سیم های ضعیف و معمولی که من از همینا استفاده کردم دیگه .
    کیفیت صداشم بنظرم توییترش خوش صداست ، یعنی تیزی پایونییر رو تا حد زیادی میگیره ، ووفر هم میدبیس خوبی داره ، ولی بیشتر میدرنج هست .

البته بدون آمپ ، تو ولوم های بالای 45 ، صدای توییترش بهم میریزه ، اوایل هم احساس کردم تو بعضی آهنگا توییتر سمت چپی نویز داره ولی باید بیشتر تستش کنم . شاید رد کردن سیم تیوتیر از کنار سیم برق بالابر ها کار اشتباهی باشه ، اما راه دیگه ای به ذهنم نیومد .
    کراس آور سمت خودم هم وقتی نصب کردم وقتی گوشمو میبردم کنارش یک نویزی داشت ! شاید برا اینه که بریک این نشده ، شایدم طبیعیه ! نمیدونم .

حالا یکی از گزینه هام ، اضافه کردن آمپ هست ، که البته سیم آمپ رو میکشم و از پشت پخش ، خروجی رو قطع میکنم و میدم به آمپ ، دوباره باز کردن رودری ها و ... کابوسه ...
    یکی دیگش اضافه کردن یک جفت دیگه از همین کامپ هست .
    و البته خرید پخش آلپاین 141 هم تو برنامه ها هست ، احتمالا کیفیت صدا بهتر هم بشه .

پ.ن: 405 های جدید رو نمیدونم ولی این RD و 405 قدیمی ها که سبک رودریشون یکیه واقعا نصب کامپوننت روشون سخت و خسته کنندست ...

آقا حمید نظرت چیه ؟؟
    سلام مهدی جان مبارک باشه و آفرین به شما که خودتون دست به کار شدید و نصب کردین.لذت خاصی داره البته سختیهای خودش رو هم داره.
    من شخصا هیچ موقع از برند ساند خوش نیموده و نمیاد.شرمندم. اما صدا کالما سلیقه ای هست وظاهرا شما رو جلب کرده.با توجه به مشخصات ظاهریش و همونطور که شما گفتید به خاطر فیزی که داره بیشتر تمایل به میدرنج داره تا مید باس.قدرت و کوبش این مدل کامپوننتها با کامپوننتهای Dust Cap متفاوت و کمی ضعیفتره.
    به نظر من اگر میخواهید یک جفت دیگه از این کامپ اضافه نمائید حتما باید خلاء بیس و فرکانس پائین رو با یه ساب خوب پر کنید.

رفتم بازار یه دوری زدم اکثرا پایونییر پیشنهاد میدادن و داشتن. (خوزستانم، تنوع جنس محدوده)
    چیزی هم دیدم سیستم بدون آمپ انگار یه چیزی کم داره! و فهمیدم بودجه ای که من در نظر گرفتم خیلی کمه!
    3750 قیمت تقریبیش 330 بود تا 370 هم قیمت میدادن، همین رو میگیرم.
    اسپیکر هم E69X. چه قیمته؟ اگه گیرم نیومد تو همین مایه یعنی کیفیت دار چی جاش رو میگیره؟
    الان یه آمپ هم واجب شد بگیرم، چی پیشنهاد میدین؟ تا 270 280 یا ...
    دستمزد هم با سیم و سوکت و اینا 30 میگرفت، خوبه؟ کلا قیمت جنسا رو خوب دادن؟
    اگر میخواهید در آینده سیستم ساب ووفر هم اضافه نمائید باید حد اقل پخشی بگیرید که سه جفت خروجیRCA داشته باشه. 3750 دو جفت داره و برای استفاده بدون ساب ووفر مناسبه.
    E69X قیمتش 275-77 هست من براتون 265 میگیرم. الان هم یدونه آکبند از سریه قبل که از شرکت گرفتم موجوده.
    حد اقل آمپ دو کانال(من پیشنهادم 4 کانال هست) کن وود 526 یا پایونیر 3602 هست حدود 160 تومن.
    پخش 3750 رو هماحتمالا براتون کمتر بگیرم باید فردا تماس بگیرم.
    مرسی آقا حمید...این پخش 2750 مگه چه ضعفی داره از نظر شما؟؟پخش بالاتر چی پیشنهاد میدین؟؟
    آقا حمید یه سوال دیگه...باند فابریکی صداش با این باند قاطی شه بهم نمیریزه؟؟
    کلا پایونیر تو مدلهای پائینش خیلی جالب نیست. خروجی هم کامل نداره. به نظر من کن وود خیلی مناسبتره.
    من x400 رو پیشنهاد میکنم.سه جفت خروجی داره.
    بهتره اسپیکرهای فابریک هم بعدا تعویض نمائید.
    سلام خسته نباشید
    یه 206 دارم ک میخوام یه سیستم بزارم روش میشه راهنمایی کنید چی خوبه؟؟؟
    علاقه ب پایونر دارم لطفا بیشتر پابونر مد نظرتون باشه
    پولشم تا 1.5 هست حالا بیشتر هم شد اشکال نداره
    بعدش از بین این سه ظبط کدوم بهتره؟؟؟
    Pioneer DEH-9450UB

Pioneer DEH-X8650BT

Pioneer DEH-X9650BT

رده بندیش کنید ممنون میشم

باند هم بهم گفتن 6975 ورژن 2 خوبه ( دوجفت میبندم)

حالا شما یه سیستم برام بگید خیلی چاکرتونم
    از نظر صدائی به نظر من هیچ تفاوتی ندارن.فقط امکاناتشون متفاوت هست.
    9450UB پنلش برقیه کمی گرونتره.
    دو مدل بعدی هم یکی بلوتوث داره و اون یکی SD میخوره.سیستم میکس ترک هم دارن و محصولات جدیدتری هم هستن.شما با توجه به نیازتون خودتون انتخاب کنید.
    اسپیکرها هم بالاترین رده پایونیر هستند.یه آمپ 4 کانال مثل 9604 براشون بگیرید. اگر بیس سنگسن میخواهید جی وی سی 7158 هم با توجه به 7*10 اینچ بودن حجم بیس فوق العاده ای داره.دو جفتش که دیگه قیمتش هم 227 هست.
    hpf چیه ؟
    تنظیمات بیس رو رو آخر گذاشتم و trible رو هم رو آخر
    HPF یه فیلتر بالا گذر هست. خیلی توضیح دادم تو لینکهای امضام هم هست.
    کار درستی نیست که تنظیمات رو تا آخر بالا ببرید تو ولومهای بالا کاملا فشار و استرس دارید روی اسپیکرها.
    باید تنظیم کنید.نه خیلی بالا و نه خیلی هم کم.بهترین حالت که فلت هست ولی اگر هم نیاز به باس یا تریبل دارین باید اونار و تنظیم کنید تا فشار بهشون وارد نشه.

11. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •