قلعه نويي:
اميدوارم فشارهاي جانبي در نتيجه بازي با پرسپوليس تاثيرگذار نباشد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اميدوارم فشارهاي جانبي در نتيجه بازي با پرسپوليس تاثيرگذار نباشد و فوتبال تعيين كننده نتيجه باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از تمرين امروز تيم فوتبال استقلال در جمع خبرنگاران گفت: پيش از هرچيز بايد بگويم سلامتي 100 هزار تماشاگري كه روز مسابقه با پرسپوليس به ورزشگاه ميآيند برايم مهمترين مسئله است.
وي افزود: استقلال از همه لحاظ براي ديدار دربي آماده است و بازيكنان ما سرشار از انگيزه هستند تا با دست پر ميدان را ترك كنند.
سرمربي استقلال در مورد اينكه گفته ميشود با تفاضل گل زياد پرسپوليس را شكست ميدهيد؛ اظهار داشت: اين تفكر، بسيار خطرناك است. من در روز بازي با راهآهن نيز گفتم 3 امتياز مسابقه مهمترين مسئله است. فقط اميدوارم فشارهاي جانبي در نتيجه بازي با پرسپوليس تاثيرگذار نباشد و همه چيز در داخل زمين مشخص شود.
قلعهنويي در مورد ايراني يا خارجي بودن داور دربي عنوان كرد: همانطور كه گفتم تابع نظر فدراسيون فوتبال هستيم و هرگونه همكاري را انجام ميدهيم.
سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به غيبت مليپوشان در تمرينات تيم استقلال گفت: غيبت مليپوشان در تمرينات ما براي ما مشكل ساز شده است. آنها فقط يك جلسه پيش از دربي ميتوانند با ما تمرين كنند كه آن هم مرور كارهاي تاكتيكي است.
وي افزود: اينكه چه تاكتيكي را برابر پرسپوليس به كار گيرم و از چه نفراتي در اين ديدار استفاده كنم به ديدار ايران و كره جنوبي بستگي دارد و اينكه كدام بازيكنان استقلال در اين ديدار به ميدان ميروند و چند دقيقه بازي ميكنند.
قلعه نويي تصريح كرد: پرسپوليس هميشه پرسپوليس است و ما بازي سختي برابر اين تيم داريم. اين تيم تغيير و تحول زيادي داشته است. ما براي حفظ صدرنشيني خود يك بازي هجومي را ارائه خواهيم داد.
سرمربي استقلال در مورد حضور وينگادا روي نيمكت پرسپوليس اظهار داشت: او مربي بزرگي است كه سالها در تيمهاي حاشيه خليج فارس مربيگري كرده است. با اين حال من از بازيكنان خواستهام تمركز خود را بر روي اين ديدار بگذارند و روحيه برتري طلبي را مثل ديدار با راهآهن حفظ كنند و هرگز مغرور نشوند.
قلعهنويي در مورد ديدار ايران و كره جنوبي گفت: اميدوارم همانطور كه علي دايي گفته كره جنوبي را شكست دهيم. اين تيم بسيار خطرناك است و با تمام توان به ايران آمده است. هرچند حريف اصلي ايران در آسيا ژاپن است اما سابقه رقابت ما با كره جنوبي بيشتر بوده است.
سرمربي استقلال در مورد شايعه مذاكره با مدير برنامههاي ابراهيم توره مهاجم تيم پرسپوليس گفت: خودمان را وارد اين مسائل نميكنيم. من تمام شايعهپردازها را به خدا واگذار ميكنم. امسال برابر هر تيمي كه خواستيم بازي كنيم چنين شايعاتي را ساختند.
انتهاي پيام/ا