قطبی کار خوبی کرد 41 نفرو دعوت کرد
چون الان دیگه حرف و حدیثی نخواهد بود و حاشیه ها رو جمع کرد که بگن اینو دعوت نکرد و..
ولی راحت میتونه بهترین ها رو انتخاب کنه در واقع 18 نفر ...
کارش خیلی خوب بود
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
قطبی کار خوبی کرد 41 نفرو دعوت کرد
چون الان دیگه حرف و حدیثی نخواهد بود و حاشیه ها رو جمع کرد که بگن اینو دعوت نکرد و..
ولی راحت میتونه بهترین ها رو انتخاب کنه در واقع 18 نفر ...
کارش خیلی خوب بود
در مورد کعبی و هنرش موافقم
ولیی لگد زدنش با فیگو و دعوای بین رحمان و بداوی که 2سال بینش فاصله بود.
کلا همه رو از تلویزیون انگلیس میدیدی؟
جلالي:چرا اجازه نمي دهند كار كنم ؟
مجيدجلالي مي گويد :هرچه قدر هم از آقای دهکردی پرسیدم که دلیل قطع همکاری باشگاه فولاد با من چیست، چیزی جز سکوت از ایشان نشنیدم
![]()
سايت گل - آن قدر پرانرژی و با آرامش صحبت می کند که باور نمی کنی از تیمی که کلی نقشه برای موفقیتش کشیده بوده جدا شده! مجید جلالی امروز درتهران است. تیمش درجام حذفی به شکلی کاملا عجیب به ذوب آهن باخت و اوپس از بازی دررختکن از بازیکنانش خداحافظی کرد و به تهران بازگشت. از جدایی اش می گوید و اینکه به چه دلیل از باشگاه بیرون آمده:« من ازباشگاه جدا نشدم. این باشگاه بود که تصمیم گرفت با من قطع همکاری کند. اما من دوست داشتم بدانم که چرا؟ چرا من درهرتیمی که موفق بودم و می توانستم برنامه هایم را درآن اجرا کنم اجازه ادامه کار پیدا نکردم؟ با پاس و صباباتری قهرمان لیگ و جام حذفی شدم اما هربار جلوی شرکت من درلیگ قهرمانان آسیا گرفته شد. سرمربیگری ام درپرسپولیس قطعی شده بود، اما نفهمیدم چه شد که شبانه همه چیز را برگشت! من نمی دانم چه خبراست اما می دانم که قطعا یک خبری هست! هرچه قدر هم از آقای دهکردی پرسیدم که دلیل قطع همکاری باشگاه فولاد با من چیست، چیزی جز سکوت از ایشان نشنیدم!»
جلالی ادامه می دهد:« روز بازی با ذوب آهن با آنکه بازیکنانم ازاتفاقات پیش آمده بسیار ناراحت بودند، از آنها خواستم که با تمام وجودشان درجام حذفی به میدان بروند. به آنها گفتم درست است که پس از این بازی دیگر بالای سرتان نیستم که بابت عملکردهایتان با جریمه و برخورد مواجه شوید، اما بیایید و با وجود تمام اتفاقات پیش آمده مردانه بازی کنید. من فکر می کنم آنها دراین بازی بسیار خوب کارکردند و ما درطول 90 دقیقه از ذوب آهن سربودیم اما دروقت های تلف شده اوضاع عوض شد.»
حرفهایمان با جلالی که تمام شد، روی خروجی خبرگزاری ها خبر حضورقطعی لوکابوناچیچ در فولاد را دیدیم و یاد حرفهای آقا معلم افتادیم. راستی آن پشت مشت ها چه خبر است که جلالی و امثال او فرصتی برای تداوم موفقیت هایشان ندارند؟ بهنام مددی
بائو:وقتي قولي بدهم زير قولم نميزنم
خبرگزاري فوتبال ايران- هافبك فصل گذشته ابومسلم بعد از اشپيتم آرفي دومين بازيكني است كه با پرسپوليس به توافق رسيده است.
ميثم بائو در گفتوگويي با خبرگزاري فوتبال ايران اظهار داشت: «هنوز قراردادي با پرسپوليس ثبت نكردم اما در صحبتي كه با مديرعامل اين تيم داشتم براي حضور در پرسپوليس با ايشان به توافق كامل رسيدهام.»
وي در خصوص اينكه چرا برخلاف گفتههاي قبلي به استقلال انتقال پيدا نكرد ميگويد: «استقلاليها در چند ماه گذشته فقط به صورت حرفي با من در رابطه با حضور در تيمشان صحبت كردند و هيچگاه به صورت جدي خواهان حضور من نشده بودند در حالي كه پرسپوليسيها از چهار ماه پيش به صورت جدي خواهان حضورم بودند.»
بائو در رابطه با اينكه چه تضميني براي عقد قرارداد داخلياش با پرسپوليس وجود دارد تصريح كرد: «من وقتي حرفي زدم و به كسي قولي دادم پاي حرفم ميايستم تا حالا به تيمي برخلاف بدقولي نكردم اين بار هم زير حرفم نميزنم.»
هافبك ابومسلم در پايان در رابطه با حضور در تيم ملي خاطرنشان ساخت: «از دعوت مجدد به تيم ملي توسط قطبي واقعا خوشحالم اميدوارم بتوانم در ليست نهايي قطبي قرار بگيرم و تيم ملي كشورم را با كمك ساير بازيكنان و كادر فني به جام جهاني ببريم.»
شروع پر هیاهو پرسپولیس در نقل و انتقالات
به کجا چنین شتابان...!
هران- خبرگزاری ایسکانیوز: در حالی که چند روزی از پایان لیگ برتر می گذرد و بسیاری از تیم ها در گیر و دار جام باشگاه های آسیا و جام حذفی هستند، تیم پرسپولیس تهران در اقدامی غیر منتظره دام خود را برای صید مهره های کارآمد لیگ برتری گسترده است.
تیم پرسپولیس پس از ناکامی در تکرار عنوان قهرمانی لیگ هشتم به مدد و اعتبار هدایتی و کمک های سازمان تربیت بدنی زودتر از حد تصور باب مذاکره را برای جذب بازیکنان مد نظر خود گشوده است و هر روز خبرهای جدیدی از عقد قرارداد داخلی با آن ها به گوش می رسد.
البته خیلی پیش تر اسامی بازیکنان ایده آل پرسپولیس برای فصل بعد مشخص شده بود اما هیچگاه گمان آن نمی رفت آن ها گرد و خاک عجیبی قبل از اتمام بازی های جام های مختلف و شروع فصل نقل و انتقالات بر پا کنند.
عقد قرارداد داخلی با اشپیتیم آرفی از پیام مشهد و مصطفی صبری از مقاومت سپاسی شیراز آغاز طوفانی پرسپولیس در این روزهاست، همان طور که عباس انصاری فرد مدیرعامل سرخپوشان مژده داده بود که با گذشت زمان خبرهای جدیدتری خواهید شنید، صحبت هایی از امضای قرارداد با صابر میرقربانی، احمد آل نعمه و میثم بائو نقل محافل و مجالس است.
اینکه پرسپولیس خیلی زود به استقبال فصل نقل و انتقالات و جذب مهره های مورد نظر خود رفته است، اقدامی بسیار بجا و عالی است که می تواند با اضافه کردن آن ها تیم را خیلی زودتر بسته و برای فصل بعد با توان بالا به آمادگی کامل برساند اما این قضیه نگرانی هایی را نیز به دنبال خواهد داشت.
طبق اظهارنظر انصاری فرد مبنی بر اینکه بازیکنان جدید با نظر وینگادا جذب می شوند، سوالی پیش می آید که آیا وینگادا فصل آینده سرمربی پرسپولیس خواهد بود؟ این در حالیست که شرط تمدید قرارداد با او راهیابی پرسپولیس با موفقیت در جام حذفی به جام قهرمانان آسیا سال آینده و صعود به مرحله بعد رقابت های لیگ قهرمانان امسال است، پس در صورت عدم موفقیت وینگادا قطع به یقین فصل آینده مربی دیگری عهده دار هدایت پرسپولیس خواهد بود.
طبق قانون سازمان لیگ سهمیه جذب بازیکن از تیم های لیگ برتری شش بازیکن است و با توجه به آن مربیان و مسوولان پرسپولیس بسیار آگاهانه و کارشناسانه اقدام کنند تا بتوانند بهترین مهره ها و موثرترین آنان را جذب کنند تا به سرنوشت فصل گذشته که لیست آن ها تکمیل شد و در حالیکه مصدومیت چند مهره کلیدی و احساس خلاء در بعضی پست ها بخصوص درون دروازه بوجود آمد هیچ راه گریزی وجود نداشت و مسوولان پرسپولیس هر چه تلاش کردند به غیر از یک مورد نتوانستند بازیکن مورد نظر خود را به تیم اضافه کنند.
نکته دیگری که در این زمینه حائز اهمیت است، یارگیری بر اساس نقاط ضعف تیم و جبران کمبودهایی است که در این چند سال اخیر به یکی از معضلات حل نشدنی پرسپولیس تبدیل شده است. همچنان که به واسطه آن بسیاری از جام ها را از دست داده است. نمونه بارز آن پرسپولیس زمان دنیزلی به رغم آنکه تیمی بسیار آماده و سرحال داشت از فقدان یکی دو مدافع و مهاجم تخصصی رنج بسیار برد و با تمامی شایستگی هر دو جام را از دست داد.
در لیگ هشتم نیز با وجود جذب ستاره های با تجربه و نامدار در چند پست تعدد بازیکن و در چند پست دیگر از جمله دروازه، دفاع چپ و هافبک دفاعی متخصص با جدایی آشوبی و الونگ بسیار احساس کمبود کرد.
در نتیجه باید اولویت یارگیری پرسپولیس در این چند پست حساس باشد نه خریدهای کورکورانه و رقابتی که از آن فقط به عنوان ترکاندن بمب نقل و انتقالات یاد می شود در صورتیکه در عمل هیچ کارایی نداشته و دور ریختن سرمایه و پول باشگاه است./05 /120
حمیدرضا ملکی
چاره ای جز قهرمان شدن نداریم
حیدری: با شکست الشارجه صعود خود را قطعی می کنیم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم پرسپولیس با اشاره به بازی حساس ایده تیم در مقابل الشارجه امارات گفت: با شکست حریف اماراتی صعود خود را به مرحله بعدی جام باشگاه های آسیا قطعی می کنیم.
سپهر حیدری روز شنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: بازی حساس در مقابل تیم الشارجه داریم با پیروزی در دیدار با این تیم می توانیم به مرحله بعدی صعود کنیم.
وی ادامه داد: بازیکنان پرسپولیس تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا حضور موفقی را در جام باشگاه های آسیا داشته باشند زیرا ما مدعی به دست آوردن جام قهرمانی هستیم.
وی درخصوص جام حذفی عنوان کرد: در جام حذفی چاره ای جز قهرمان شدن نداریم چرا که باید سهمیه آسیا را به دست آوریم ضمن آنکه باید نتایج نامطلوب در لیگ برتر را هم جبران کنیم.
مدافع پرسپولیس در رابطه با بازی سپاهان به ایسکانیوز گفت: از ابتدا برای پیروزی در این دیدار وارد میدان شدیم و با تاکتیک هایی که اجرا کردیم توانستیم در برابر حریف پیروز شویم.
حیدری در پایان اظهار داشت: بازی با سپاهان به پایان رسیده و حالا باید به تیم پاس فکر کنیم و با شکست دادن این تیم به مرحله بعدی رقابت ها صعود کنیم
ایوان پترویچ در گفت وگو با ایپنا:
در پرسپولیس میمانم
هافبک صربستانی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: "در جمع بازیکنان پرسپولیس احساس راحتی می کنم و دوست دارم یک فصل دیگر هم دراین تیم بازی کنم."
ایوان پترویچ در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: "سال خوبی را در کنار بازیکنان پرسپولیس گذارندم و شاید تنها مشکلم تغییر پست بازی ام بود که باعث شد نتوانم تمام شایستگیهاي خودم را نشان دهم، اما به طور کلی در پرسپولیس احساس آرامش می کنم و میخواهم دراین تیم یک سال دیگر هم بازی کنم."
وی ادامه داد: "دوباره به اوج برگشته ایم و هدفمان قهرمانی در جام حذفی و صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا است و باید به این اهداف برسیم چون در حال حاضر آمادگی بسیار بالایی داریم."
پترویچ خاطرنشان کرد: "این هفته باید با الشارجه دیدار کنیم که البته تیم بسیار خوبی است و بازیکنان پرسپولیس هم از انگیزه بسیار بالایی برای شکست این تیم برخوردار هستند."
چه رویی داره ، من اگه مربی بشم تو تیم c ایران هم دعوتش نمی کنم ... اون همه فرصت رو خراب می کنه ، غیر از فرصت های خودش ، فرصت های بقیه رو هم گند می زنه ، مثلا توپ رو سانتر کردن این سرش نمی رسه با دست می زنه و پشتش کلی رو ضایع می کنه ، یا تو فرصت 4 به 2 پاس میده به مدافع حریف .... این موجود اصلا به درد نمی خوره ...نیکبخت واحدی خاطر نشان کرد: شاید به نظر سرمربی تیم ملی واقعا من بین 40 بازیکن اول ایران هم نباشم که اگر این گونه باشد دیگر هیچ حرفی ندارم.
همین الان اخبار ورزشی گفت به درخواست وینگادا پیروانی اخراج شد!
این وینگادا هم یه چیزیش میشه ها.
فقط خدا کنه برای فصل بعد یه مربی خوب بیارن.
![]()
![]()
![]()
افشين پيرواني بركنار شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال- همشهري آنلاين:
افشين پيرواني از كادر فني تيم فوتبال پرسيوليبس تهران كنار گذاشته شد.به گزارش ايسنا، افشين پيرواني مربي تيم فوتبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از كادر فني اين تيم كنار گذاشته شد.
اين تصميم در شرايطي گرفته شد که نلو وینگادا يك ماه پيش در نامهاي به انصاريفرد مدير عامل باشگاه خواهان كنار گذاشتن پيرواني از كادر فني شده بود. عباس انصاريفرد اين خبر را تاييد كرد.
يكي از مشكلات وينگادا و دستيارش به جلسات كميته فني تيم پرسپوليس بازميگردد كه افشين پيرواني مانع حضور مترجم در جلسات شده و خود به ترجمه صحبتهاي وينگادا ميپرداخته است كه تفاوتهاي بسيار ميان گفتههاي سرمربي پرسپوليس و ترجمههاي پيرواني وجود داشته است و وينگادا با اطلاع از اين ماجرا به شدت از پيرواني دلخور شده است، ضمن آن كه در زمان سفر به قطر براي بازي مقابل الغرافه نيز وينگادا متوجه حالت تمسخرآميز برخي از اعضاي كادر فني و چند تن از بازيكنان تيم شده و بدين ترتيب قاطعانه خواستار بركناري پيرواني شده است.
سرانجام شنبه (12 ارديبهشت) عباس انصاريفرد طي نامهاي به كمك مربي پرسپوليس كه رونوشت آن در اختيار وينگادا و محمود خوردبين قرار گرفته است، حكم بركناري را به افشين پيرواني ابلاغ كرده است.
در نامهي انصاريفرد به پيرواني آمده است كه با توجه به هماهنگي با سرمربي تيم، تا اطلاع ثانوي معلق هستيد تا در آينده از وجودتان استفاده شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)