تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1823 از 3195 اولاول ... 823132317231773181318191820182118221823182418251826182718331873192323232823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,221 به 18,230 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شَما کنسوت تو راحت بگیر
    تا1015یابه اون ور حتما ساپورت میشه
    msکینکت رو واسه همسن ساخته دست کمx360تا5یا6سال ساپورت میشه
    در ضمن وقتیps3اومداونهایی کهps2داشتند چی کار کردند؟هیچی نشستن بازی کردن
    اگه هم msتو2014یا2015یا2016ماکرو کنسول جدید بده بازم یکی دو سال بازی های خیلی خوبی براش میاد
    والا منم نظرم رو کنسول هستش ولی اگه خیالم راحت بشه که نه زیاد فقط تا اول 2015 این کنسول ساپورت میشه مثل

امروز که براش بازی هایی مثل کال اف دیوتی و کراسیس با همون گرافیک بالا میاد میرم می خرمش .

یعنی اینکه می خوام 4 سال کامل باهاش بازی های جدید رو انجام بدم و اهل لایو رفتن و نگرانی از بن شدن هم نیستم

حالا یه سوال دیگه هم دارم به نظرت منتظر باشم اسلیم کپی خور بشه و قیمتش بیاد پایین یا همین الیت 360 چاسپر رو

بگیرم و خلاص .

یه سوال دیگه با این دستگاه میشه 3 ساعت پشت سر هم بازی کرد بدون وقفه بعد مثلا 3-4 ساعت خاموش کرد باز

دوباره 2-3 ساعت بازی کرد ؟ یعنی روزی نهایت 6 ساعت یا 7 ساعت .

چون نمی خوام دستگاه به هیچ وج سه چراغه بشه که اصلا تحملش رو ندارم

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

بچه ها از کجا میشه فهمید یا لینک معتبری دید و پیدا کرد که نشان دهنده ساپورت این دستکاه باشه از طرف بازی ساز ها و مایکروسافت

اخه نمی خوام کمتر از 4 سال منو لنگ بذاره تو ساپورت بازی های حدید . یعنی تا اول 2015 کار بده بعد بسوزه اصلا شوخی کردم

چرا بسوزه . در کل 4 سال می تونم روش حساب کنم و از بازی های جدید لذت ببرم یا نه ؟

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اقا...چند بار باید بگیم ؟.....دست کم تا 2015 واسش بازی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

والا منم نظرم رو کنسول هستش ولی اگه خیالم راحت بشه که نه زیاد فقط تا اول 2015 این کنسول ساپورت میشه مثل

امروز که براش بازی هایی مثل کال اف دیوتی و کراسیس با همون گرافیک بالا میاد میرم می خرمش .

یعنی اینکه می خوام 4 سال کامل باهاش بازی های جدید رو انجام بدم و اهل لایو رفتن و نگرانی از بن شدن هم نیستم

حالا یه سوال دیگه هم دارم به نظرت منتظر باشم اسلیم کپی خور بشه و قیمتش بیاد پایین یا همین الیت 360 چاسپر رو

بگیرم و خلاص .

یه سوال دیگه با این دستگاه میشه 3 ساعت پشت سر هم بازی کرد بدون وقفه بعد مثلا 3-4 ساعت خاموش کرد باز

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

بچه ها از کجا میشه فهمید یا لینک معتبری دید و پیدا کرد که نشان دهنده ساپورت این دستکاه باشه از طرف بازی ساز ها و مایکروسافت

اخه نمی خوام کمتر از 4 سال منو لنگ بذاره تو ساپورت بازی های حدید . یعنی تا اول 2015 کار بده بعد بسوزه اصلا شوخی کردم

چرا بسوزه . در کل 4 سال می تونم روش حساب کنم و از بازی های جدید لذت ببرم یا نه ؟
    سلام
    داداش بگیر خیالت راحت تا 2015 باهاش زندگی کن....
    4 ساعت بازی پشت سر هم ؛ هم هیچ مشکلی برا دستگاه با برد جاسپر ایجاد نمیکنه
    ولی بعد از 4 ساعت بهتره یه استراحت نیم ساعته به دستگاه و به خودت بدی
    در مورد اسلیم و الیت هم اگه حوصله صبر کردن داری صبر کن اگر هم نه همین الیت رو بگیر (خودم از قدیمی ها بیشتر خوشم میاد )
    Last edited by amirrezan95; 04-09-2010 at 11:59.

4. این کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بگیرم و خلاص .

سلام خیالت مثل چی راحت من میگم الایت رو بگیر و کیف دنیا کن معلوم نیست کی -- شه
    هیچ فرقی ندارن در ضمنمن6ساعت ییهو بازی میکنم چیزی نشده

---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

کسی از دوستان داستان مافیا 2 رو داره فارسی؟
    بیا این جا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نوشته دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

اقا...چند بار باید بگیم ؟.....دست کم تا 2015 واسش بازی هست
    خودتو ناراحت نکن پیش میاد دیکه

6. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا همین حالا رفتم تو Inbox جوابمو گرفتم
    عجب سایتیو معرفی کرد دوستمون
    همین سوالو کردم و از طریق ایمیل در کمترین زمان ممکن جوابمو دادن.
    اون X-60 ربطی به پال نداره
    ممنون

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بگیرم و خلاص .

اگر قرار باشه ایکس یاکس ٍ به اصطلاح اسلیم ٍ کپی خور شده وارد بازار ایران بشه کمه کم تا عید باید صبر کنی. هیچ فرق کاربردی هم که ندارند برای ما, و به اینم فکر کن که قیمت این جور دستگاه های جدید پدر درمیاره تا بیاد پایین اون موقع هم که بیاد پایین بخوای بخری میشه وسط سال 2011 میلادی و اون موقع شما کلی زمان از دست دادی و تا سال 2015 فقط 3 سال وقت خواهی داشت (عجب تحلیلی )
    همینو بگیر کیفشو ببر

9. 4 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان xbox ای سلام
    آقا من راستش پایه شدم xbox 360 بگیرم ولی اطلاعاتم خیلی ضعیفه
    راستش من از نظر مالی نمیتونم زیاد خرج کنم(دانشگاه) واسه همین نمیدونم اگه من مدل ارزون xbox رو بگیرم منظورم َarcade هستش عموما مشکل خاصی تو بازی کردن خواهم داشت؟
    اصلا چرا باید مثلا Elite بگیرم؟ مثلا ARCADE چشه؟ داغ میکنه؟
    آنلاین نمیشه؟
    کینکت نمیخوره؟
    راستش میدونم باید پست های قبلی رو نگاه کنم ولی اگه شما میتونین یه کمکی به ما بکنین

منتظرم
    ممنون

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

دوستان xbox ای سلام
    آقا من راستش پایه شدم xbox 360 بگیرم ولی اطلاعاتم خیلی ضعیفه
    راستش من از نظر مالی نمیتونم زیاد خرج کنم(دانشگاه) واسه همین نمیدونم اگه من مدل ارزون xbox رو بگیرم منظورم َarcade هستش عموما مشکل خاصی تو بازی کردن خواهم داشت؟
    اصلا چرا باید مثلا Elite بگیرم؟ مثلا ARCADE چشه؟ داغ میکنه؟
    آنلاین نمیشه؟
    کینکت نمیخوره؟
    راستش میدونم باید پست های قبلی رو نگاه کنم ولی اگه شما میتونین یه کمکی به ما بکنین

منتظرم
    ممنون
    تنها تفاوت اين دو مدل در لوازم جانبي هست و از لحاظ سخت افزار هيچ فرقي نميكنند...
    مدل اليت يه هارد 120 همراه داره كه ميتوني اون رو هم به صورت جدا بخري و رنگشون.....
    همين....

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تنها تفاوت اين دو مدل در لوازم جانبي هست و از لحاظ سخت افزار هيچ فرقي نميكنند...
    مدل اليت يه هارد 120 همراه داره كه ميتوني اون رو هم به صورت جدا بخري و رنگشون.....
    همين....
    خوب اگه بازی اه رو از روی دیسک بازی کنم مشکلی پیش میاد؟
    باید حتما hard drive باشه؟
    فلش نمیتونه؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خوب اگه بازی اه رو از روی دیسک بازی کنم مشکلی پیش میاد؟
    باید حتما hard drive باشه؟
    فلش نمیتونه؟
    فلش هم میشه
    فرقش اینکه رو درایو فشار میاد و گرما بیشتر میشه و عمرش میاد پایین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •