تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1822 از 3347 اولاول ... 822132217221772181218181819182018211822182318241825182618321872192223222822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,211 به 18,220 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ایرانسل دیشب زد 6 گیگ از طرح منو به....کرد . طرح 2 تا 6 زدم فعال بشه بعد نشد نشد و هی مینویسه در حال پردازش است ! (مادرت رو دوست دارم ایرانسل عزیز! ) ساعت 4 صبح فعال شد بعد زدم دانلود بعدش از 6 به بعد شروع کرد از طرح 6 ماه استفاده کرد و 6 گیگ از اون رو خورد تا وقتی بیدار شدم و به سرم زدم ! .

2. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایرانسل دیشب زد 6 گیگ از طرح منو به....کرد . طرح 2 تا 6 زدم فعال بشه بعد نشد نشد و هی مینویسه در حال پردازش است ! (مادرت رو دوست دارم ایرانسل عزیز! ) ساعت 4 صبح فعال شد بعد زدم دانلود بعدش از 6 به بعد شروع کرد از طرح 6 ماه استفاده کرد و 6 گیگ از اون رو خورد تا وقتی بیدار شدم و به سرم زدم ! .
    خوب شما باید در تنظیمات دانلود منیجر میزدی ساعت شش سیستم رو خاموش کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به دوستان توصیه میشه از دو سیم کارت استفاده کنند برای جلوگیری از خورده شدن حجم ...یکی بسته های ساعتی و شبانه و دیگه ای بسته های بلند مدت.... همینجوری سه گیگ منو به فنا دادن....

5. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خوب شما باید در تنظیمات دانلود منیجر میزدی ساعت شش سیستم رو خاموش کنه
    والا من واسه دانلود یه سیم دیگه دارم . دیشب ساعت 1.30 شب زدم رو اون سیم مخصوص دانلود طرح 2 تا 6 صبح رو فعال کنم بعدش دیدم فعال نمیشه و هی میگه در حال پردازش است . چندین بار زدم فایده نداشت . ساعتی 3.30 زدم یه بار با سیم اصلیم که طرح 6 ماه هم دارم ببینم با این فعال میشه یا نه دیدم ساعت نزدیک 4 با این سیم اصلی فعال شد. هیچی دیگه گفتم بزنم دانلود این دو ساعت غنمیته یه 7-8 گیگ دانلود میکنم زدم دانلود و نمیدونستم که بعد 6 از طرح اصلی 6 ماه استفاده میکنه ! خلاصه یه 6 گیگ از طرح من رو تموم کرد . منم حساب کتاب داشتم رو نتم و تقسیم کرده بودم روزی اینقدر استفاده کنم تا 6 ماه تا اخر بره درست و کم نیاد اما با این کار همه چی رو خراب کرد جناب ایرانسل ! جالبه من تست کردم و همین طرح 2 تا 6 رو فعال کردم و نت گوشی رو هم فعال کردم اما ساعت 2 که میشه شروع به دانلود نمیکنه باید یه بار قطع کنی نت رو دوباره وصل بشی تا فعال بشه نت و دانلود کنی یا هر چی ! اما از این طرف ساعت 6 قطع نمیکنه ! .

جدا از مورد بحث من از زمان اومدن نفر قبلی که 8 سال فرمون دستش بود اینطوری شد که خیلی ها تو این مملکت دزدی کردن رو یاد گرفتن ! واقعا میگم دیدن هیچ حساب کتابی که نیست هیچ کس هم چیزی نمیگه بیا و دزدی کنیم ! یه عده به جایی رسیدن که به دزدی کم هم قانع نیستن ! نمونش دو شرکت فرقون سازی عزیز کشور عزیزمون . یه جورایی شیر شدن تو دزدی کردن و اون رو سرلوحه کار خودشون قرار دادن .
    Last edited by ™...; 03-01-2016 at 01:51.

7. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام
    اقا رضا استان گیلان- بندرانزلی ایرانسب زمان تجهیز بقیه سایت هاش مشخص نیست همچنان؟یعنی پیمانکار نیست؟
    همراه اول راستی چرا 1 ساله هیچ ارتقاعی در بندر انزلی نداشته هیچ سات جدیدی تجهیز نشده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سیم ایرانسل در ساعت شروع دانلود مثه دو صبح یا 6 صبح باید دستی کانکت شد یا میشه کانکت گذاشت و خودش اتومات از بسته مربوطه کم میکنه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من 65 هزارتومن شارژ رو خطم بود
    طرح 4444 رو فعال کردم یک ماهه 10 گیگ 20 تومن
    موند 45 تومن
    اول نوشت برای اطلاع از باقیمانده طرح یک بار دیتا رو روشن کنید، روشن کردم و دیدم بله دقیقا 10 گیگ دارم تا یکماه
    بعد نت رو خاموش کردم یه تماسی با دوستن گرفتم دوباره نت روشن کردم ( شب بود زدم رو دانلود و خوابیدم )
    دزد بی همه چیز تمام شب داشته از شارژ اصلی من نت مصرف میکرده! 4 گیگ اضافی هم که کم آورده اون موقع رسیده سر طرح 4444 !!!
    صبح که خواستم تماس بگیرم گفت شارژ موجود نیست باید شارژ کنی متوجه شدم...
    آیا این دزدی توی روز روشن نیست؟
    چیکار باید بکنم؟

11. 2 کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

من 65 هزارتومن شارژ رو خطم بود
    طرح 4444 رو فعال کردم یک ماهه 10 گیگ 20 تومن
    موند 45 تومن
    اول نوشت برای اطلاع از باقیمانده طرح یک بار دیتا رو روشن کنید، روشن کردم و دیدم بله دقیقا 10 گیگ دارم تا یکماه
    بعد نت رو خاموش کردم یه تماسی با دوستن گرفتم دوباره نت روشن کردم ( شب بود زدم رو دانلود و خوابیدم )
    دزد بی همه چیز تمام شب داشته از شارژ اصلی من نت مصرف میکرده! 4 گیگ اضافی هم که کم آورده اون موقع رسیده سر طرح 4444 !!!
    صبح که خواستم تماس بگیرم گفت شارژ موجود نیست باید شارژ کنی متوجه شدم...
    آیا این دزدی توی روز روشن نیست؟
    چیکار باید بکنم؟
    فعالسازی طرح مصرف آزاد !
    الان فکر نکنم کسی رو سیمش شارژ نگه داره ولی این طرح رو فعال نکنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فعالسازی طرح مصرف آزاد !
    الان فکر نکنم کسی رو سیمش شارژ نگه داره ولی این طرح رو فعال نکنه.
    اصلا پیامکی برای من نیومده که آقای ایکس شما دارین از طرح مصرف آزاد استفاده میکنین!
    در صورتی که طرح های عادی اگه نداشته باشم ( بسته های عادی ) سریع پیامک میاد که اینترنت شما طبق مصرف آزاد از شارژ اصلی محاسبه می شود!

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان بهترین طرح های بسته هاش چیه ؟
    طرح شبانه ش که شد 2 تومن و بی خیالش شدم....
    طرح های تشویقی یه ماه سه ماه کدومش به صرفه ترینه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •