این پستتون رو پاک کردید؟
این پستتون رو پاک کردید؟
Last edited by King Tanha; 03-08-2020 at 18:47.
وقت همه دوستان بخیر و واقعا شرمنده
اصلا ما به شما چیزی گفتم؟ من و کاربر alidorost داشتیم در مورد بی سوادی سازنده کلیپ های وب حرف میزدیم، من حتی منشن هم نکردم شما رو که میپری وسط، کلیپ داره میگه با نت ما کیفیت تصویر و گرافیک بهتر میشه، بعد ما خر و نفهم هستیم؟ اگه جورِ دیگه ای گفته بگید ما هم بدونیم، در آخر باز نمیدونم متن اول من ارتباطش به شما چی بود که اینقدر حمله کردید و توهین کردین به ما!
نه من اصلا در مورد شما حرفی نزدم و اسم شما در نقل قول به اشتباه گرفته شده.
شرمنده عزیز.
من فقط به ایشون گفتم لازمه چند بار نگاه کنید و جملات و... رو درک کنید همین.
من شرمنده ام و معذرت میخوام که شما منشن شدید اشتباه من بود. من اصلا منظورم به شما نبود و نیست.
من پست ایشون رو همین الان نگاه کردم، چیزِ اشتباهی توش ندیدم، به بی سوادی سازنده کلیپ اشاره کردن، اصلا فرض کنیم کلِ پست ایشون اشتباه بود، این چه طرز حرف زدن هست آخه عزیز من؟ میتونستی محترمانه اشکالات رو بگی، تازه مشکلی هم نداشت پست ایشون
عزیز اصلا حرف من در اون مورد نیست
در مورد تاپیک دیگری بود.
شما اونو ببینید چطور گفتن؟
حرف من همین برخورد و... ایشون بود و پستشون همین اخری رو بخونید چی گفتن؟
ایا لازمه جواب نیست؟
من هیچ جا به کسی بی احترامی نمیکنم مگر بی احترامی ببینم.
شما رو گفتم اشتباه منشن شدید شرمندهم و عذرخواهی کردم.
امروز در یک محله دیگه برای خواهر زاده م زنگ زدم به های وب تا شماره اونها رو ثبت کنه که هر وقت این سرویس آذرخش ارائه شد واسش پیام بیاد.
جالبه که زد زیر حرف اون یکی کارشناس و گفت VDSL نیست و فیبرنوری هست!
آدم حرف کی رو باور کنه؟
یه کارشناس میگه VDSL هست یکی میگه فیبرنوری.
اینها سرشون با ک..نشون بازی میکنه.
![]()
احتمالا FTTC یا همون VDSL هست، بعیده FTTH باشه.
ftth نیست همون vdsl هست
من خودم فیبر نوری دارم ازشون اونم به خاطر این که چند روز پیش نت من که ایرانیان نت بود سوییچ شد رو های وب
- - - Updated - - -
ftth نیست همون vdsl هست
من خودم فیبر نوری دارم ازشون اونم به خاطر این که چند روز پیش نت من که ایرانیان نت بود سوییچ شد رو های وب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)