بابا خالقی فر کیه دیگه.
فک نکنم تو تیم خودش 10 گل هم زده باشه.
پرسپولیس دفاع چپ میخواد: حسن اشجاری.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بابا خالقی فر کیه دیگه.
فک نکنم تو تیم خودش 10 گل هم زده باشه.
پرسپولیس دفاع چپ میخواد: حسن اشجاری.
جریمه پرسپولیسی ها به طور کامل بخشیده شد
کانون هواداران پرسپولیس : بعد از پیروزی تیم پرسپولیس مقابل سپاهان در مسابقات جام حذفی جریمه 10 درصدی بازیکنان و کادر فنی این تیم به طور کامل بخشیده شد.
در حالی که بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تهران بعد از شکست مقابل الغرافه در لیگ قهرمانان آسیا به کسر 10 درصد از کل قراردادهایشان جریمه شده بودند، بعد از پیروزی مقابل راه آهن در آخرین دیدار لیگ برتر مدیرعامل این باشگاه اعلام کرد درصدی از این جریمه بخشیده شده و در صورت شکست دادن سپاهان در جام حذفی و صعود به مرحله یک چهارم کل جریمه بخشیده خواهد شد. روز پنجشنبه و بعد از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس مقابل سپاهان نیز مدیرعامل این باشگاه اعلام کرد، جریمه کسر 10 درصد از کل قراردادها به طور کامل بخشیده شده است.
تجمع لیدرها مقابل باشگاه پرسپولیس
کانون هواداران پرسپولیس : تعدادی از لیدرهای باشگاه پرسپولیس با تجمع مقابل باشگاه پرسپولیس خواستار دیدار با عباس انصاری فرد شدند.
بعد از این که روز پنجشنبه و در جریان دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان تعدادی از لیدرهای رسمی این باشگاه به طور موقت بازداشت شدند، تعدادی از لیدرهای این باشگاه با تجمع مقابل در اصلی باشگاه خواستار دیدار با عباس انصاری فرد و ارائه توضیحاتی درباره چگونگی رفتار با لیدرهای اصلی و شناسنامه دار باشگاه شدند.
اشپتیم آرفی از پیام
مصطفي صبري از مقاومت
صابر ميرقرباني از سایپا
میثم بائو از ابومسلم
رضا خالقیفر از مقاومت سپاسی
نیکبخت: به لیست تیم ملی نگاه کنید متوجه همه چیز می شوید !
کانون هواداران پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: دوست ندارم درباره تیم ملی و لیستی که قطبی اعلام کرده حرف بزنم اما اگر به لیست نگاه کنید متوجه همه چیز می شوید.
علیرضا نیکبخت واحدی در گفت وگویی عنوان کرد: قطبی تمام بازیکنان ایران را به تیم ملی دعوت کرده اما به راحتی از مقابل اسم عده ای بازیکن گذشته، من دوست ندارم از لیست انتقاد کنم اما هر کسی این لیست را ببیند متوجه همه چیز خواهد شد.
وی ادامه داد: برای تیم ملی آروزی موفقیت می کنم و امیدوارم با پیروزی مقابل دو کره به جام جهانی صعود کند اما واقعا از اعلام اسامی تیم ملی متعجب شدم.
نیکبخت واحدی خاطر نشان کرد: شاید به نظر سرمربی تیم ملی واقعا من بین 40 بازیکن اول ایران هم نباشم که اگر این گونه باشد دیگر هیچ حرفی ندارم.
این پیروانی چه سیریشیه ها ! :دي ول نمی کنه باشگاه رو !
100% کار درستی کرده...
شما هم بهتره بری به قر و فر خودت برسی
عجب رویی داره...با این بازیش گند زده به تیم ادعای تیم ملی هم داره
به نظر من اصلا از کار قطبی نمیشه ایراد گرفت !!!
خودش میدونه چه کاری به نفع تیم هستش ...
به نظر منم نیکبخت اصلا رو فرم نیست.هرکی دیگه هم می اومد دعوتش نمی کرد.
اینا همش الکیه
قبلا هم ازین حرفا زده شده
پولای زیرمیزی زیاد ردوبدل میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)