تو ایران انجام میدن؟یعنی میشه بدون دیسک بازی اجرا کنه؟مشکل ساز نیست واسه دستگاه؟
![]()
تو ایران انجام میدن؟یعنی میشه بدون دیسک بازی اجرا کنه؟مشکل ساز نیست واسه دستگاه؟
![]()
salam
من یه برنامه گرفتم که میتونه گیم پدهای معمولیو به 360 تبدیل کنه و بازی های امروزی از قبیل mafia 2 و غیره رو با گیم پد معمولی بازی کرد
فقط یه چیزی و این اینه که تو setting این گیم پده همه ی دکمه ها جاشون عوض شده
خودم تونستم بیشترشونو درست کنم فقط نتنستم آنالوگ سمت راستو درست کنم
یعنی آنالوگو میبرم بالا میره پایین-میبرم راست میره چپ و برعکس
اینم فایلی که میشه توش دست کاری کرد و دکمه هارو عوض کرد.
محتوای مخفی: 1
کسی میتونه آنالوگ سمت راستو برام تعریف کنه؟؟؟؟
ممنونش میشم
Last edited by aha2012; 04-09-2010 at 00:41.
دوستان ببخشید
PAL X-60 به چه معناست؟
من تمامی بازیهای جدید رو اجرا میکنم
آیا رو این Region میتونم بازی کنم ؟
لطفا اگه میتونید سریع جواب بدید.
ممنون
بله من میتونم. خودم تمام دکمه هاشو درست کردم. منتها الان چون سر ه صبح ه و منم الان پخش زمینم باشه ظهر برات آپلود میکنم.
الان همه ی بازی ها Pal و Free هستن و شما می تونید بازی کنید.
---------- Post added at 06:33 AM ---------- Previous post was at 06:30 AM ----------
Jtag یک نوع Mod هست و فکر کنم که توی ایران انجام میدن. کاری هم نداره خودت می تونی 3 سوت Jtag کتی
مشکلی هم پیش نمیاد فقط اگه بری توی لایو بن می شی![]()
به همین راحتیا هم نیست. مشکل ترین موضوع اینه که باید یه کنسول گیر بیاریم که اپدیتش فکر کنم 2.0.7 باید باشه.Jtag یک نوع Mod هست و فکر کنم که توی ایران انجام میدن. کاری هم نداره خودت می تونی 3 سوت Jtag کتی
مشکلی هم پیش نمیاد فقط اگه بری توی لایو بن می شی![]()
نه خير!بجز موردي كه آقا ميثم گفتن بايد قيد لايو رو كلا بزنيد!يعني نميشه رفت لايو!
يه آقايي ميفروخت كنسول Jtag شده اش رو چند وقت پيش.
دستت درد نکنه رفیق
من چند دقیقه بعد از این چیزی که نوشتم رفتم دوباره دست کاریش کردم و همه ی دکمه هارو درست کردم ولی چون سایت ترکیده بود و باز نمیشد دیگه نیومدم بگم که درست شده.خلاصه اینکه دستت درد نکنه و نمیخواد درستش کنی خودم ردیفش کردم![]()
سلام بچه ها . یه وسال مهم داشتم که می تونه تو انتخاب و خرید من خیلی مهم باشه
من می خوام الیت 360 بخرم اما نمی دونم تا کی می خوان ساپورتش کنند از لحاظ بازی های روز مثل کراسیس و ...
یعنی می خوام بدونم تا شروع سال 2015 ساپورتی که الان داره و تا اون وقت حفظ میکنند و ادامه میدن یانه ؟
چو ن من بین ارتقا کارت گرافیک یا خرید کنسول موندم .
شَما کنسوت تو راحت بگیر
تا1015یابه اون ور حتما ساپورت میشه
msکینکت رو واسه همسن ساخته دست کمx360تا5یا6سال ساپورت میشه
در ضمن وقتیps3اومداونهایی کهps2داشتند چی کار کردند؟هیچی نشستن بازی کردن
اگه هم msتو2014یا2015یا2016ماکرو کنسول جدید بده بازم یکی دو سال بازی های خیلی خوبی براش میاد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)