تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1821 از 3347 اولاول ... 821132117211771181118171818181918201821182218231824182518311871192123212821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,201 به 18,210 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام آقا رضا خسته نباشین شهر بیدستان در استان قزوین کی تجهیز میشه؟خیلی وقته منتظریم این شهر مثل شهر زیباشهر جمعیت زیادی داره میتونین گزارش بفرستین تا بیدستانم تجهیز کنن؟

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان ظرفیت هر سایت نسل دو سوم و چهارم چقدر هست؟ یعنی به هر سایت حداکثر چند نفر متوانند وصل بشن؟؟
    و اینکه وقتی یک سایت نسل دوم به نسل سوم و چهارم تجهیز میشود ایا ظرفیت هر یک از نسل ها جدا از هم هست یا اینکه اگر قبلا به طور مثال 1000 کاربر میتوانستند به این سایت وصل شوند با تجهیز این سایت به نسل بالاتر باز هم همان تعداد میتوانند به سایت وصل شوند؟؟
    و اینکه فعال و غیر فعال بودن کاربر ها هم تاثیر داره؟چه تعداد کاربر فعال و غیر فعال میتوانند متصل بشن؟؟
    Last edited by sajjadm1; 02-01-2016 at 20:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان نمیدونم اسم این و چی بزارم ..دزدی یا ... دیشب ساعت 2 یه بسته 20 گیگابایتی 2 تا 6 صبح گرفتم .. ساعت 5 صبح اس اومد و بسته فعال شد ...هیچی فقط یه ساعت اینترنت داشتم و نشد چیزی دانلود کنی....از دو تا پنج بعد از اینکه بار اول گفت منتظر اس ام اس باشید هر نیم ساعتی یه بار کد فعال سازی رو میزدم میگفت درخواست شما در حال بررسی هست تا اینکه ساعت 5 فعال شد...اینم یه روش جدید هست..در ضمن سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی و برنامه ایرانسل من هم از کار افتاده بودن

4. 3 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام آقا رضا
    ببخشید چرا سرعت اینترنت فرجی و تری جی ایرانسل و حتی همراه اول تو ایلام اینقد کمه؟!
    تروخدا فکری هم برای این مشکل بکنید

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

دوستان نمیدونم اسم این و چی بزارم ..دزدی یا ... دیشب ساعت 2 یه بسته 20 گیگابایتی 2 تا 6 صبح گرفتم .. ساعت 5 صبح اس اومد و بسته فعال شد ...هیچی فقط یه ساعت اینترنت داشتم و نشد چیزی دانلود کنی....از دو تا پنج بعد از اینکه بار اول گفت منتظر اس ام اس باشید هر نیم ساعتی یه بار کد فعال سازی رو میزدم میگفت درخواست شما در حال بررسی هست تا اینکه ساعت 5 فعال شد...اینم یه روش جدید هست..در ضمن سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی و برنامه ایرانسل من هم از کار افتاده بودن
    این اتفاق برای منم چندبار افتاده
    فقط اون شب فعال نشده و افتاده برای شب بعدش
    اینکه اسم اینکارو دزدی بزاریم درست نیست به نظرم
    به نظرم از کارافتادن کنترل حساب اینترنتی و برنامه ایرانسل هم بخاطر حجم یوزر بالا تو اون ساعاته که طبیعیه هرچند باید این مشکل برطرف شه
    بهترین کار اینه که شما طرح زدن رو برای لحظات اخر نزاری و مثلا چهار پنج ساعت زودتر طرح رو بزنی

7. این کاربر از smsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با اینکه ایرانسل همیشه از تکنیک های جدیدی برای دزدی و خالی کردن حساب مشترک استفاده میکنه ولی شاید این به دلیل شلوغی شبکه اش در اون ساعات باشه.

هیچوقت خرید بسته رو به آخرین دقایق موکول نکنید و چند سال قبل یا حتی در طول روز بسته رو بخرید. ضمن اینکه امشب بسته شما از ساعت 2 تا 5 معتبر هست و میتونید گوشی/سیستم رو برای دانلود تنظیم کنید.

9. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستانی که مشکل سیگنال تری جی فور جی دارند باید عرض کنم اخیرا مودم TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE

وارد بازار شده است که2 انتن برای تقویت تری جی و فور جی دارد. قابلیت اضافه کردن سیم کارت و پخش به صورت با سیم و بی سیم را دارد. این مودم تا 40 درصد پوشش شما را بهتر میکند.
    تو زومیت که گفته قابلیت adsl هم داره فقط قیمتشم به اندازه آنتنش دو برابر میشه 400 هزار تومان

11. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای منم قبلا خیلی اتفاق میفتاد
    ولی چیزی که می دونم اینه که بسته های روزانه ایرانسل 24 ساعت تاریخ انقضا دارن....
    هر زمان بسته شما فعال شد 24 ساعت بعد بسته غیر فعال میشه توی این 24 ساعت در ساعت مقرر باید استفاده اش کنی.
    یعنی چی
    یعنی وقتی شما بسته 4 ساعته 2 تا 6 رو زدی و ساعت 5 فعال شد ، اون روز فقط از 5 تا 6 میتونی استفاده کنی.... ولی اگر بزنی
    *141*10#
    میبینی هنوز حجم باقی مونده بنابر این میتونی روز بعد از ساعت 2 تا ساعت 5 استفاده اش کنی.

من بسته 6 تا 12 رو چندین بار اینطوری تست کردم جواب داده
    مثلا من بسته 6 تا 12 رو 8 صبح فعال کردم و فقط 4 ساعت استفاده کردم....و هنوز 1 گیگ حجم داشتم ، روز بعد بدون فعال کردن بسته جدید از 6 تا 8 استفاده اش کردم.

البته این بهتره هر دفعه 1 ربع قبل از اتمام بسته تمومش کنید چون ممکنه محاسباتتون دقیق نباشه و از بسته اصلیتون کم کنه.

13. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تو زومیت که گفته قابلیت adsl هم داره فقط قیمتشم به اندازه آنتنش دو برابر میشه 400 هزار تومان
    خب اشتباه گفته ولی قیمتش در مقایسه با بقیه مودم روترها بد نیست. خودش انتن تقویتی داره + روتر هم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •