سلام آقا رضا خسته نباشین شهر بیدستان در استان قزوین کی تجهیز میشه؟خیلی وقته منتظریم این شهر مثل شهر زیباشهر جمعیت زیادی داره میتونین گزارش بفرستین تا بیدستانم تجهیز کنن؟
سلام آقا رضا خسته نباشین شهر بیدستان در استان قزوین کی تجهیز میشه؟خیلی وقته منتظریم این شهر مثل شهر زیباشهر جمعیت زیادی داره میتونین گزارش بفرستین تا بیدستانم تجهیز کنن؟
سلام
دوستان ظرفیت هر سایت نسل دو سوم و چهارم چقدر هست؟ یعنی به هر سایت حداکثر چند نفر متوانند وصل بشن؟؟
و اینکه وقتی یک سایت نسل دوم به نسل سوم و چهارم تجهیز میشود ایا ظرفیت هر یک از نسل ها جدا از هم هست یا اینکه اگر قبلا به طور مثال 1000 کاربر میتوانستند به این سایت وصل شوند با تجهیز این سایت به نسل بالاتر باز هم همان تعداد میتوانند به سایت وصل شوند؟؟
و اینکه فعال و غیر فعال بودن کاربر ها هم تاثیر داره؟چه تعداد کاربر فعال و غیر فعال میتوانند متصل بشن؟؟
Last edited by sajjadm1; 02-01-2016 at 20:20.
دوستان نمیدونم اسم این و چی بزارم ..دزدی یا ... دیشب ساعت 2 یه بسته 20 گیگابایتی 2 تا 6 صبح گرفتم .. ساعت 5 صبح اس اومد و بسته فعال شد ...هیچی فقط یه ساعت اینترنت داشتم و نشد چیزی دانلود کنی....از دو تا پنج بعد از اینکه بار اول گفت منتظر اس ام اس باشید هر نیم ساعتی یه بار کد فعال سازی رو میزدم میگفت درخواست شما در حال بررسی هست تا اینکه ساعت 5 فعال شد...اینم یه روش جدید هست..در ضمن سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی و برنامه ایرانسل من هم از کار افتاده بودن
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا رضا
ببخشید چرا سرعت اینترنت فرجی و تری جی ایرانسل و حتی همراه اول تو ایلام اینقد کمه؟!
تروخدا فکری هم برای این مشکل بکنید
این اتفاق برای منم چندبار افتاده
فقط اون شب فعال نشده و افتاده برای شب بعدش
اینکه اسم اینکارو دزدی بزاریم درست نیست به نظرم
به نظرم از کارافتادن کنترل حساب اینترنتی و برنامه ایرانسل هم بخاطر حجم یوزر بالا تو اون ساعاته که طبیعیه هرچند باید این مشکل برطرف شه
بهترین کار اینه که شما طرح زدن رو برای لحظات اخر نزاری و مثلا چهار پنج ساعت زودتر طرح رو بزنی
با اینکه ایرانسل همیشه از تکنیک های جدیدی برای دزدی و خالی کردن حساب مشترک استفاده میکنه ولی شاید این به دلیل شلوغی شبکه اش در اون ساعات باشه.
هیچوقت خرید بسته رو به آخرین دقایق موکول نکنید و چند سال قبل یا حتی در طول روز بسته رو بخرید. ضمن اینکه امشب بسته شما از ساعت 2 تا 5 معتبر هست و میتونید گوشی/سیستم رو برای دانلود تنظیم کنید.
تو زومیت که گفته قابلیت adsl هم داره فقط قیمتشم به اندازه آنتنش دو برابر میشه 400 هزار تومان
برای منم قبلا خیلی اتفاق میفتاددوستان نمیدونم اسم این و چی بزارم ..دزدی یا ... دیشب ساعت 2 یه بسته 20 گیگابایتی 2 تا 6 صبح گرفتم .. ساعت 5 صبح اس اومد و بسته فعال شد ...هیچی فقط یه ساعت اینترنت داشتم و نشد چیزی دانلود کنی....از دو تا پنج بعد از اینکه بار اول گفت منتظر اس ام اس باشید هر نیم ساعتی یه بار کد فعال سازی رو میزدم میگفت درخواست شما در حال بررسی هست تا اینکه ساعت 5 فعال شد...اینم یه روش جدید هست..در ضمن سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی و برنامه ایرانسل من هم از کار افتاده بودن
ولی چیزی که می دونم اینه که بسته های روزانه ایرانسل 24 ساعت تاریخ انقضا دارن....
هر زمان بسته شما فعال شد 24 ساعت بعد بسته غیر فعال میشه توی این 24 ساعت در ساعت مقرر باید استفاده اش کنی.
یعنی چی
یعنی وقتی شما بسته 4 ساعته 2 تا 6 رو زدی و ساعت 5 فعال شد ، اون روز فقط از 5 تا 6 میتونی استفاده کنی.... ولی اگر بزنی
*141*10#
میبینی هنوز حجم باقی مونده بنابر این میتونی روز بعد از ساعت 2 تا ساعت 5 استفاده اش کنی.
من بسته 6 تا 12 رو چندین بار اینطوری تست کردم جواب داده
مثلا من بسته 6 تا 12 رو 8 صبح فعال کردم و فقط 4 ساعت استفاده کردم....و هنوز 1 گیگ حجم داشتم ، روز بعد بدون فعال کردن بسته جدید از 6 تا 8 استفاده اش کردم.
البته این بهتره هر دفعه 1 ربع قبل از اتمام بسته تمومش کنید چون ممکنه محاسباتتون دقیق نباشه و از بسته اصلیتون کم کنه.
خب اشتباه گفتهولی قیمتش در مقایسه با بقیه مودم روترها بد نیست. خودش انتن تقویتی داره + روتر هم هست
کی میدونه این 3تا دکل مربوط ب کدوم اپراتوره؟ و چ تجهیزاتی روش نصبه؟خواهشا جواب بدین
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)