تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1821 از 1849 اولاول ... 82113211721177118111817181818191820182118221823182418251831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,201 به 18,210 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز فیبر کجا بوده؟

کاملا vdsl هست چرا شما متوجه فرق fttc و ftth نمیشید؟
    پشتیبان نمیگه ftth هست اگر هم بگه کاملا بی سواده! میگه بر بستر فیبر نوریه، تا کافوی مخابراتی فیبره تا خونه شما از کافو سیم مسی میمونه

شما که میگی vdsl این سرعتو نمیکشه! vdsl خود مخابرات رسما همین اپلود و دانلود رو داره مطرح میگه برای شاتل که سرعت بالای 100 مگابیته!

فیبر نوری آپلودش 25 مگابیته؟ شوخیه یا مسخرمون کردی؟
    فیبر نروی سرعتش گیگابیتیه آپلودش خیلی بالاتر از این حرفاست شما با فیبر میتونی سرعتای 200 مگابیتم توی ایران درخواست بدی
    یه چیز خنده دار نفرمایید عزیز
    عزیز ایا vdsl مودمش با ftth یکیه؟
    عزیز من که دعوا با شما ندارم، لطفا در صحبتتون متین تر باشید.
    دوست عزیز من در مورد ذهنیت شما و نظر شما نطری ندارم مودم های تحویل شده همه ftth هستند و اینکه مودم vdsl کلا متفاوت هست و اینکه گفتم نمیکشه متوجه منظور نشدید و اینکه الان شما گفتید منم گفتم اگر شما اطلاعی ندارید میتونید خیلی چیزها رو بخونید و یا پیگیر دونستن بشید و به کسی حمله نکنید و اینکه برای vdsl هیچوقت کابل کشی تا خونه نمیکنند و تا نزدیکترین کافو فیبر میارن اینا رو محض اطلاع گفتم.
    فیبر رو تا خونه میارن و پریز میزنن برای ftth و اون fttcکدوم مرکز میده؟ اصلا این سرویس ایران ارایه می‌شود؟
    اطلاعاتتون رو بیشتر کنید بعد چیزی اعلام کنید، در اینکه پشتیبانی اعلام نکنه هم موافقم اما شما سرعتی میخواین براتون بر طبق اون چیزی دارن میزارن، نداشته باشن میگن نداریم دیگه، حتی adsl هم بخوان سرعت بالاتر از 16 میدن اما بخاطر خیلی مسایل کابل مسی ارایه نمیشه در صورتی که من خودم در یک مرکز مخابراتی 52 مگ روی ADSLدیدم. منظور از نکشیدن مربوط به خود شرکت بود.
    کیفیتی تو ایران فعلا شرکت ها میدن این سرعته و کسی نگفت 25 مگه و نیاز نیست شما به من بگی گیگا بیته خودم اطلاع دارم، باید ببینید ایا اون شرکت این شرایط رو داره یا نه؟
    تو المان و.... هر چی بخوای میزارن و اصلا این تست ها و نرم افزار تست جوابگو نیست، گس بدونید بعد خبر بدید و تاپیک نزنید که میدونید.
    این چیزی که گفتید سرعت 200 اینوبه وزیر ارتباطات بگید بدونن چون خودشم ننیدونه اینجا بنا به دلایلی نیست و بهتون نخندند. باید به بستر نگاه کرد نه چیزی که جایی نوشتن و ننیدونید بیاین بگیذ.
    من شما و... مسخره نکردم اما اگر این احساسو دارید این نظر شماست مثل درک تمام چیزهایی که گفتید.
    فقط فرق vdsl و ftth رو دقیق مطالعه کنید کسی که ندونه vdslتا کافو میاد و فیبر تا داخل منزل میاد خب مشخصه....
    منظور نویسنده رو متوجه بشید
    Last edited by King Tanha; 03-08-2020 at 11:53.

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

درضمن یه سری به مجوزهای شرکت ها بزنید و از سازمان درخواست کنید و بررسی کنید ایا اصلا vdsl به شرکت های وب تعلق گرفته و دادن؟ اصلا های وب vdsl بهش داده نشده و خودشونم خواستن به ftth برن و مشکلات vdsl نباشه.
    اینا به طور کامل از سلگازمان مقررات قابل پرسش هست و جواب بگیرید و همونو عکس بزارید تا همه ببینند و بعد نظر بدن دوست عزیز.

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز فقط ویدئو رو چند بار نگاه کنید و جملات رو متوجه بشید وقتی شما درکتون نسبت به جملات به اندازه درک خودتونه برای همونه هر نوشته یا گفتاری رو بر مبنای درک خودتون میسنجید و متوجه چیزی که گفته و نوشته شده نمیشید. چندین بار نگاه کنید و متوجه منظور بشید.
    Last edited by King Tanha; 03-08-2020 at 18:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

عزیز ایا vdsl مودمش با ftth یکیه؟
    عزیز من که دعوا با شما ندارم، لطفا در صحبتتون متین تر باشید.
    دوست عزیز من در مورد ذهنیت شما و نظر شما نطری ندارم مودم های تحویل شده همه ftth هستند و اینکه مودم vdsl کلا متفاوت هست و اینکه گفتم نمیکشه متوجه منظور نشدید و اینکه الان شما گفتید منم گفتم اگر شما اطلاعی ندارید میتونید خیلی چیزها رو بخونید و یا پیگیر دونستن بشید و به کسی حمله نکنید و اینکه برای vdsl هیچوقت کابل کشی تا خونه نمیکنند و تا نزدیکترین کافو فیبر میارن اینا رو محض اطلاع گفتم.
    فیبر رو تا خونه میارن و پریز میزنن برای ftth و اون fttcکدوم مرکز میده؟ اصلا این سرویس ایران ارایه می‌شود؟
    اطلاعاتتون رو بیشتر کنید بعد چیزی اعلام کنید، در اینکه پشتیبانی اعلام نکنه هم موافقم اما شما سرعتی میخواین براتون بر طبق اون چیزی دارن میزارن، نداشته باشن میگن نداریم دیگه، حتی adsl هم بخوان سرعت بالاتر از 16 میدن اما بخاطر خیلی مسایل کابل مسی ارایه نمیشه در صورتی که من خودم در یک مرکز مخابراتی 52 مگ روی ADSLدیدم. منظور از نکشیدن مربوط به خود شرکت بود.
    کیفیتی تو ایران فعلا شرکت ها میدن این سرعته و کسی نگفت 25 مگه و نیاز نیست شما به من بگی گیگا بیته خودم اطلاع دارم، باید ببینید ایا اون شرکت این شرایط رو داره یا نه؟
    تو المان و.... هر چی بخوای میزارن و اصلا این تست ها و نرم افزار تست جوابگو نیست، گس بدونید بعد خبر بدید و تاپیک نزنید که میدونید.
    این چیزی که گفتید سرعت 200 اینوبه وزیر ارتباطات بگید بدونن چون خودشم ننیدونه اینجا بنا به دلایلی نیست و بهتون نخندند. باید به بستر نگاه کرد نه چیزی که جایی نوشتن و ننیدونید بیاین بگیذ.
    من شما و... مسخره نکردم اما اگر این احساسو دارید این نظر شماست مثل درک تمام چیزهایی که گفتید.
    فقط فرق vdsl و ftth رو دقیق مطالعه کنید کسی که ندونه vdslتا کافو میاد و فیبر تا داخل منزل میاد خب مشخصه....
    منظور نویسنده رو متوجه بشید
    حرفات چی شد آخر؟ fttc کجا میدن؟ خخ الان دو ساله دزفول fttc هست و قم و تهران هم که شدند فازت چیه؟
    ftth هم که مخابرات میتونی سرعت 200 بگیری

شما مطمئنی ایرانی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

درضمن یه سری به مجوزهای شرکت ها بزنید و از سازمان درخواست کنید و بررسی کنید ایا اصلا vdsl به شرکت های وب تعلق گرفته و دادن؟ اصلا های وب vdsl بهش داده نشده و خودشونم خواستن به ftth برن و مشکلات vdsl نباشه.
    اینا به طور کامل از سلگازمان مقررات قابل پرسش هست و جواب بگیرید و همونو عکس بزارید تا همه ببینند و بعد نظر بدن دوست عزیز.
    مجوز vdsl دیگه چیه؟ تمامی شرکتای اصلی سالهاست مجوز شبکه سازی و فیبر و dsl دارن ما مجوزی به اسم vdsl نداریم! به علت انحصار مخابرات و مشکلات شهرداری ها تا حالا نشده بوده خوبی؟
    دوست گرامی! های وب و پارس انلاین که یکی هستند اصلا سالهاست دارن برای مجتمع ها رسما خدمات vdsl میدن

های وب اسیاتک و شاتل غیر از مخابرات تنها شرکتای بزرگ هتن که میتونند شبکه سازی کنند
    شما از ابتدایی ترین قراردادای صنعت مخابرات ایران بی اطلاعی بعد من برات باید مجوز بذارم؟!

بیخیال

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

دقیقا تو کلیپ میگه کیفیت تصویر و گرافیک میره بالا با نت ما یه بچه 10 ساله که دو ساعت گوگلو سرچ زده اطلاعاتش از سازنده این کلیپ های وب بیشتره
    حرفات چی شد آخر؟ fttc کجا میدن؟ خخ الان دو ساله دزفول fttc هست و قم و تهران هم که شدند فازت چیه؟
    ftth هم که مخابرات میتونی سرعت 200 بگیری

شما مطمئنی ایرانی؟
    من حرفی ندارم هر چی شما بگی درسته
    اون مخابرات منطقه شماست ظاهرا
    خودتون دارید میگید 3 شهر، اگر بر فرض همین 3 شهر هم باشه ایا اینایی که در شهر6ای دیگر دارن فیبر میگیرن vdsl هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

دقیقا تو کلیپ میگه کیفیت تصویر و گرافیک میره بالا با نت ما یه بچه 10 ساله که دو ساعت گوگلو سرچ زده اطلاعاتش از سازنده این کلیپ های وب بیشتره
    مجوز vdsl دیگه چیه؟ تمامی شرکتای اصلی سالهاست مجوز شبکه سازی و فیبر و dsl دارن ما مجوزی به اسم vdsl نداریم! به علت انحصار مخابرات و مشکلات شهرداری ها تا حالا نشده بوده خوبی؟
    دوست گرامی! های وب و پارس انلاین که یکی هستند اصلا سالهاست دارن برای مجتمع ها رسما خدمات vdsl میدن کیو داری خر میکنی؟

های وب اسیاتک و شاتل غیر از مخابرات تنها شرکتای بزرگ هتن که میتونند شبکه سازی کنند
    شما از ابتدایی ترین قراردادای صنعت مخابرات ایران بی اطلاعی بعد من برات باید مجوز بذارم؟!

بیخیال
    همه دارن؟
    Last edited by King Tanha; 03-08-2020 at 14:09.

تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

من حرفی ندارم هر چی شما بگی درسته
    اون مخابرات منطقه شماست ظاهرا
    خودتون دارید میگید 3 شهر، اگر بر فرض همین 3 شهر هم باشه ایا اینایی که در شهر6ای دیگر دارن فیبر میگیرن vdsl هست؟
    سرویس fttc تو تمام کافوهای نوری و جاهایی که دارن فیبر میکشن داره راه اندازی میشه
    توی شیراز ما تمام شهرو برش اسفالت دادن فیب رکشیدن تا دم کافو ها

حرف تو اینه تو کشور ما اصلا نیس! من واقعا نمیفهمم ای کل کل بیهوده چیه؟

اهواز داره راه میافته، مشهد فیبرشو کشیدن
    چی میگی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

دوست عزیز فقط ویدئو رو چند بار نگاه کنید و جملات رو متوجه بشید وقتی شما درکتون نسبت به جملات به اندازه درک خودتونه برای همونه هر نوشته یا گفتاری رو بر مبنای درک خودتون میسنجید و متوجه چیزی که گفته و نوشته شده نمیشید. چندین بار نگاه کنید و متوجه منظور بشید.
    درک ماها به اندازه ی کافی درست هست، شما درک ما رو تصحیح بفرمایید نماینده ی های وب!
    وقتی تصویر بازی رو شطرنجی نشون میده و میگه با سرویس ما دیگه مشکل گرافیکی ندارید و وارزون رو با گرافیک بلا نشن میده درک یه بچه هم میفهمه بی سوادی رو

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

این پستتون رو پاک کردید؟
    Last edited by King Tanha; 03-08-2020 at 18:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •