سلام
در تعطیلات میان دوره هستم
تنها درسی که میشه از خدمت گرفت قدر شناس زحمات پدر و مادر باشید
سلام
در تعطیلات میان دوره هستم
تنها درسی که میشه از خدمت گرفت قدر شناس زحمات پدر و مادر باشید
الان دیگه دیر نیست میشه تعجیل زد؟اگه تعجیل بزنم جای بدتر میفتم؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی شک دارم
Last edited by howhow; 15-10-2013 at 09:25.
یه درس دیگه هم میشه گرفت که این جماعت صد و اندی نفری که 2 ماه باهاشون داریم زندگی میکنیم دقیقا عصاره ای از جامعه هستند. همونطور که آدم خوب هست آدم بد هم هست زیرآبزن هم هست آدم فداکار هم داره و... چه درس ها که از این 2ماه آموزشی نمیشه گرفت... از کل خدمت متنفرم منهی آموزشی. این 2ماه واقعا برای هرکسی ضروریست
نمیدونم برید شاید تعجیل بزنن ، اگه نزدن و مشتاق بودید برج 8 اعزام بشید برید نظام وظیفه و دستور کتبی رئیس نظام وظیفه رو بگیرید تا اعزام بشید .
نگاه کن دوست من روز اعزام محل آموزش شما مشخص میشه بر حسب نیازشون چون خیلی از سربازها به دلیل قبولی در کنکور نخواهند آمد و شما جای اونها خواهید رفت. شانس هستش و شاید اگه زبون چرب داشته باشید یتونید جای بهتری بیافتید.
جدا شده
یک نیرو جدا هست و قرارگاه جداگانه داره
سلام
بچه ها کسی قضیه این برگ کفایت ازآموزش رو میدونه؟
یکی میگه همون کارت تکمیلی کافیه ببری پادگان آموزشی یکی میگه باید کارتت رو ببری سپاه محمد و برگ کفایت از آموزش بگیری.
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
کلا چه مدارکی باید ببریم پادگان آموزشی
ممنون
باید برگه ی سبز رو ببرید برگه ای که بسیج کل شهرتون تایید کرده باشه
یه نیرو جدا هست. آموزشیشم برا فوق دیپلم به بالا فقط سمنان هست و دیپلم مشهد. سمنان هم دیپلم میگیره.
در کل خدمت در پدافند راحت تر از نیرو زمینی و انتظامی و دریایی هست . هفته دیگه پایان دوره اموزشی هست
یکی از دوستام آموزشیش 01 بوده برج 6 ، الان تموم شده چند روزه
میگه سپاه 65 روز آموزشی داره ! ولی ارتش 40 روز
به نظرتون برم سپاه یا ارتش
همه اموزشی ها 60 روزن. من پدافند سمنانم. 2 هفته پیش میدان تیر بود.الانم همه کارا تموم شده ولی خب بازم تا 30 مهر نگهمون داشتن واسه جشن سردوشی
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)