کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان)
mohsen_sir
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان)
mohsen_sir
تحريف نكن 1 كاربر هست اما اون تو نيستي منم اسمو برداشتي عوض كردي. گفتن چيزه اضافه نزنين ولي ديگه مجبور شدم اينو بگم.
راستي اين اسپيد راندو رفتم خيلي حال داد تا الان كه 5 صبح هست به خاطرش بيدار موندم. نفر دوم در اسپيد راند شديم رنك ترايبمونم اول بود در آستانه ي نوبل كردن 2 تا روستا بوديم اما درست ساعت 4:45 خودم نوبل شدم.اما بازم خيلي كيف داد. صبح دوباره از اول شروع ميكنمش. بدشانسي پشت بدشانسي. اوليو كه ميخواستيم نوبل كنيم 40 تا لويالتيش رسيد تا 2 دقيقه ديگه ماله ما بود كه رفت رو اسليپ مود به بعدي هم حمله كردم 2 بار 2 تا نوبل منو كشت بعدشم كل ترايبش ريختن سر ما با 2000 تا اكس و بقيه چيزا بعدم يكيشون نوبل كرد ديگه. (راستي صيغه ي فعلا جمع بود چون با logos و zaous مشتركا اين اكانت رو ميچرخونديم) انشالله دفعه ي بعد يك چند تا ايراني بياين كه بتركونيم.
بعد از تجديدنظر فهميدم يك چيزايي رو نگفتم. 1- اين كه تو اين اسپيدراندها رفاقتا بوي چيز ميگيره (شرمنده ها) به عنوان مثال خود من ميگفتم گور باباي ترايب. ترايب ميخوايم چي كار خودم قدرت منطقه. اما يك ترايب ريختن دخل ما رو آوردن. 2- اين اسپيد رانده چند ساعته به اندازه ي 500% به تجربياتم اضافه كرد.
Last edited by Natalie; 30-01-2008 at 05:15.
شماها دیگه کارتون از اعتیاد گذشته واقعا عملی شدین
بابا آخه کار زندگی ندارین تا چهار پنج صبح بیدار میمونین![]()
نمشه سخته
اينجا ورد 10 از من تازه كارتر كسيو سراغ نداريد؟
آخه ADSL گرفته.
نوشته شده توسط Natalie [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحريف نكن 1 كاربر هست اما اون تو نيستي منم اسمو برداشتي عوض كردي. گفتن چيزه اضافه نزنين ولي ديگه مجبور شدم اينو بگم.
راستي اين اسپيد راندو رفتم خيلي حال داد تا الان كه 5 صبح هست به خاطرش بيدار موندم. نفر دوم در اسپيد راند شديم رنك ترايبمونم اول بود در آستانه ي نوبل كردن 2 تا روستا بوديم اما درست ساعت 4:45 خودم نوبل شدم.اما بازم خيلي كيف داد. صبح دوباره از اول شروع ميكنمش. بدشانسي پشت بدشانسي. اوليو كه ميخواستيم نوبل كنيم 40 تا لويالتيش رسيد تا 2 دقيقه ديگه ماله ما بود كه رفت رو اسليپ مود به بعدي هم حمله كردم 2 بار 2 تا نوبل منو كشت بعدشم كل ترايبش ريختن سر ما با 2000 تا اكس و بقيه چيزا بعدم يكيشون نوبل كرد ديگه. (راستي صيغه ي فعلا جمع بود چون با logos و zaous مشتركا اين اكانت رو ميچرخونديم) انشالله دفعه ي بعد يك چند تا ايراني بياين كه بتركونيم.
بعد از تجديدنظر فهميدم يك چيزايي رو نگفتم. 1- اين كه تو اين اسپيدراندها رفاقتا بوي چيز ميگيره (شرمنده ها) به عنوان مثال خود من ميگفتم گور باباي ترايب. ترايب ميخوايم چي كار خودم قدرت منطقه. اما يك ترايب ريختن دخل ما رو آوردن. 2- اين اسپيد رانده چند ساعته به اندازه ي 500% به تجربياتم اضافه كرد.
پس خوب حال کردی.
یه وقت خودتو نکشی.
راستی تمام گزارشات حمله و دفاعتو توی اسپید برام داخل 14 بفرست.
ببینم چه کار کردی.
کارو زندگیشون کجا بود؟نوشته شده توسط dizgah [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماها دیگه کارتون از اعتیاد گذشته واقعا عملی شدین
بابا آخه کار زندگی ندارین تا چهار پنج صبح بیدار میمونین![]()
این مسعود که تا وقتی دانشگاه باز نشه همینجوری باید سر کنه.
Last edited by goldenkalagh; 30-01-2008 at 09:29.
یه سوال اساسی چه جوری این پست رو میتونم پاک کنم؟
من چند تا پست دادم بعد همه رو یکی کردم حالا موندم اینو چه جوری پاک کنم.
Last edited by goldenkalagh; 30-01-2008 at 09:37.
کسی نمیدونه این نوبل من داخل 14 که مثل 11 میمونه چه جوریه؟
Last edited by goldenkalagh; 30-01-2008 at 09:33.
بابا منم adsl دارم کاظم هم داره مصطفی هم داره
دلیل نمیشه تا 5 صبح بیدار بمونیم
اینا جدا وضعشون خرابه
پستت را نمیتونی پاک کنی
ورد 14 هم با بقیه فرق چندانی نداره نوبل منش هم باید عین مال اونا باشه![]()
بپرس تا بگم ! اگر مثل 11 هست بگو کجاش رو گیر داری یکم بلد باشم میگم
برای هر نوبل من باید یه قیمت خاصی بدیم یا هر دفعه قیمتش بیشتر میشه؟
آکادمیش لول داره یا نه؟
محدودیت ساخت نوبل داره یا نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)