سلام. جای مناسبی برای نصب سایت با توجه به گران بودن منطقه وجود ندارد.
سلام. جای مناسبی برای نصب سایت با توجه به گران بودن منطقه وجود ندارد.
سلام
مهندس رضا ایرانسل به دنبال فیبرکشی برای سایت هاش نیست؟؟؟
پوشش 4g ایرانسل چطوره در لواسان به پوشش داخلی میشه امید داشت۴g رایتل در چه وضعیتی ایا راه اندازی شده در لواسان
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
فکر کنم آنتن هاش برای وایرلسه نه تقویت 4 جی . ای دی اس ال هم نداره.
این تقویت 40 درصدی سیگنال رو خودتون تجربه کردید؟
با تشکر از اطلاع رسانی شما
فقط استفاده از یک فرکانس فایده نداره، جاده و روستا 700 خوبه تو شهر 1800 و مناطق شلوغ شهر مثل مرکز تهران 2600، در غیر اینصورت پوشش بیشتر فدای سرعت میشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
@rezarain88
آقا رضا میشه بفرمایید چرا ایرانسل به جای پهنای باند 5 مگاهرتز از 15 مگاهرتز استفاده نمی کند اگر از 15 مگاهرتز استفاده کنه مشکل کندی سرعت خیلی ها برطرف نمیشه؟
چون من در تری جی تجربه کردم که از وقتی که دوال کریر شد سرعت من هم دوبرابر شد یعنی قبلا 9 مگ داشتم که با دی سی (dc -dual carrier) شد 18 مگ.
حالا اگر 4 جی ایرانسل هم به جای 5 مگاهرتز بشه 15 مگاهرتز آیا تا حد سه برابر رشد نمی کنه ؟ این سوال چندین بار در تاپیک مطرح شده اما هیچ وقت جواب قانع کننده داده نشده؟ بعضی از دوستان پهنای باند 15 مگاهرتزی همراه اول رو رانت می دونند.
لطفا شفاف سازی کنید
Last edited by ak313; 02-01-2016 at 17:57.
این دیگه چیه، ای پیام رو الان از ایرانسل گرفتم:
مشترک گرامی!مسئولیت هر گونه سوء استفاده از سیم کارت های تلفن همراه بر عهده مالک قانونی آن است. معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام مهندس میشه بگید ظرفیت هرانتن سایت یا دکل چند نفر به طر تقریبی ؟ و سوال دیگه هم اینکه فورجی سبزوار به کجا رسید ؟ ممنون
نرخ انتقال داده در فناوری LTE طبق استانداردهای جهانی، 326 مگابیت در ثانیه برای بارگیری و 86 مگابیت در ثانیه برای بارگذاری در طیف فرکانسی 20 مگاهرتز است که در این شرایط حدود 400 کاربر به صورت همزمان در یک سلول میتوانند فعال و در عین حال متحرک باشند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)