تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1820 از 4105 اولاول ... 820132017201770181018161817181818191820182118221823182418301870192023202820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,191 به 18,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چرا بعضیش مثل ملحفه 2 دست میخوای بگیری؟ 1 دست کافیه خرج الکی نکن
    واکس که یدونه میدن یدونه بخر کافیه
    بجای این برسهای سنگین و جاگیر 2تا دستمال یزدی کوچیک برای نظافت پوتین بردار بهتره
    دستکش واسه چی!اگه نیازه منم بگیرم !
    مهر و جانماز میدن
    1خمیر دندون کافیه
    پوتین که خودشون میدن اگه دوست داری جنس بهتری داشته باشی برو بخر ، راستی دوستان کمربند میدن دیگه؟
    کوله؟!کجا میخوای بذاری؟1 کوله میدن دیگه
    من که موهام بلنده 4 ماه یکبار شامپو میخرم حالا کله کچل تو دوماه دوتا شامپو میخواد؟با صابون بشور بره !
    جاصابونیو اینا رو بذار کنار که جز کثیف کاری هیچی نداره ، صابون تیوبی بخر ،
    یه ژل ضد عفونی هم یادت باشه بخری

دارو هم برو بگیر
    قاقالیلی یادت نره !!!
    توی بیگلری خودش داروخونه هم داره . یه دفترچه بیمه بعد یه هفته میدن بهتون و یه عابر بانک سپه !! نیازی نیست برید یه حساب باز کنید !! وسایل بهداشتی و همه چیزی که میدن کافیه برای دوماهتون و برای لباس زیر و بهداشتی چیزی اضافه نبرید !! واکس برای کل خدمت بسه همون میزانش !! توی خدمت هفته ای سه بار بزنی و روزانه شت کافیه ولی توی بیگلری یه دونش توی دوماه میره چون هرروز باید بیای بیرون و همه با هم واسک بزنید . یه واکس فوری برای تنبلها واجبترین چیزه

جا صابونی مال زیر تحته عمو نه توی کوله ! بیشتر حالت نمادین داره واسه کف کردن و اینا !!! زیر تخت میگن که باید پوتیم و کوله با وسایل و جاصابونی در یه خط باشن شبها . پس همون صابون خمیری رو که توی بوفه هم میدن بهترین چیزه ! ضمننا توی دستشویی مایع هم هست برای شست و شو . کل وسایل توی کوله رو هر دوشنبه فک کنم میگن آنکادر بزارید روی تختتون برای بازدید به صورت دایره وار ! پس سعی نکنین زیادی چیز اضافی داشته باشین ! توی یه حای نوشابه پودر رخت شویی بریزید . شبها باید و باید جورابهاتون شسته شده از تخت آویزون باشه : فرماندتون شبها چک میکنه

2. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[QUOTE=srbz;7927635]
    2 عدد پتو هم میدن عزیز - 2 دست لباس کار میدن نه سه دست !!! که همون روز بهتون وقت میدن با بچه های دیگه عوض کنینش - یه شونه میدن که اول فک میکنی برای موهاته !! در واقع باید روزی چند بار پتورو شونه کنی نه موی نداشتت رو !! که بهت جهت شونه زنی رو هم میگن هم برای آنکادر و هم برای از بین بردن پرز اضافی پتو ! یک کلاه پشمی هم میدن که باید با کلاه کار با هم آنکادر بپوشی که اوایل یکم سختته پوشیدنش ولی بعد چندبار تمرین عادت میکنی ( واجبم هست که جفت رو با هم بزاری ) - همه وسایل مال شماست به جز : فانوسقه و کاور یا ساک دستی پارچه ای که برای دمپایی میدن واسه بردن دمپایی توی نماز خونه که ته آموزش باید پس بدی ولی میشه فانوسقه رو از بوفه بخری ( در صورت گم کردن که باید بخری جایگزین کنی!! ) - نیم متر کش برای گت کردن - وهمه اینها به جز پتوها داخل کوله سبز رنگ بهتون میدن

یه مایو زیپ دار بخر که پولت رو بزاری توش . یه دستکش مشکی بگیر برای پوشیدن زیر دستکش سبز . کیسه فریزر برای زیر دستکش و زیر جوراب

پوتینت رو یه سایز بزرگتر انتخاب کن برای پوشیدن جوراب پشمی زیر%(

آقا مرسی بابت توضیحات کامل.ظروف غذاخوری اینا چیزی لازم هست ببرم؟بعضی از دوستان هم میگن یه جفت پوتین راحت از همینور بگیرم ببرم پوتینای اونا اذیت میکنه.میخوام بدونم لازمه یا نه(با توضیح اینکه نه خیلی آدم سختیم نه خیلی سوسول.یه فرد نرمال رو در نظر بگیر)
    یه بشفاب ملامین ببر : میگن فریز سرطان زاست : کل پادگان استفاده میکنه تو هم بکن !! سخته توی برف شستن ظرف !! قبل ریختن غذا داخلش یه کیسه فریز بگیر روش تا بعد خوردن زارت بندازیش دور من همین کار و کردم . یه لیوان کوچیک برای اب و چای ببر و یه فاشق : بوفه همه اینارو داره و یغلبی هم داره

4. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    AnzalI

پيش فرض

مرسی از توضیحات همه‎‌ی دوستان.این سوال آخر هم اگه ممکنه جواب بدین
    ""بعضی از دوستان هم میگن یه جفت پوتین راحت از همینور بگیرم ببرم پوتینای اونا اذیت میکنه.میخوام بدونم لازمه یا نه(با توضیح اینکه نه خیلی آدم سختیم نه خیلی سوسول.یه فرد نرمال رو در نظر بگیر)""

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مرسی از توضیحات همه‎‌ی دوستان.این سوال آخر هم اگه ممکنه جواب بدین
    ""بعضی از دوستان هم میگن یه جفت پوتین راحت از همینور بگیرم ببرم پوتینای اونا اذیت میکنه.میخوام بدونم لازمه یا نه(با توضیح اینکه نه خیلی آدم سختیم نه خیلی سوسول.یه فرد نرمال رو در نظر بگیر)""
    هر پوتینی بگیری باید خیلی واکس بزنی تا نرم بشه . پوتینهای ته کلفت برای رژه مناسب نیست و باید انرژی زیاد مصرف کنی

7. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

آقا مجتبی یه جمع بندی بکن ببینیم چی باید ببریم آخرش !

تنقلات زیاد ببرن بچه ها گیر نمیدن؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آیا پدافند از نیروی هوایی جدا شده یا زیر نظر اونه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آقا مجتبی یه جمع بندی بکن ببینیم چی باید ببریم آخرش !

تنقلات زیاد ببرن بچه ها گیر نمیدن؟
    جمع بندی من میشه اسپم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! تکرار مکررات گفتم دیگه !

تنقلات ببری اخلاقا توی معذوراتی و به دیگرانم باید بدی : سیزده بدر نمیری عمو خوب اونجا همه چیز هست و نیاز به بردن اضافات نیست

11. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

2 عدد پتو هم میدن عزیز - 2 دست لباس کار میدن نه سه دست !!! که همون روز بهتون وقت میدن با بچه های دیگه عوض کنینش - یه شونه میدن که اول فک میکنی برای موهاته !! در واقع باید روزی چند بار پتورو شونه کنی نه موی نداشتت رو !! که بهت جهت شونه زنی رو هم میگن هم برای آنکادر و هم برای از بین بردن پرز اضافی پتو ! یک کلاه پشمی هم میدن که باید با کلاه کار با هم آنکادر بپوشی که اوایل یکم سختته پوشیدنش ولی بعد چندبار تمرین عادت میکنی ( واجبم هست که جفت رو با هم بزاری ) - همه وسایل مال شماست به جز : فانوسقه و کاور یا ساک دستی پارچه ای که برای دمپایی میدن واسه بردن دمپایی توی نماز خونه که ته آموزش باید پس بدی ولی میشه فانوسقه رو از بوفه بخری ( در صورت گم کردن که باید بخری جایگزین کنی!! ) - نیم متر کش برای گت کردن - وهمه اینها به جز پتوها داخل کوله سبز رنگ بهتون میدن

یه مایو زیپ دار بخر که پولت رو بزاری توش . یه دستکش مشکی بگیر برای پوشیدن زیر دستکش سبز . کیسه فریزر برای زیر دستکش و زیر جوراب

پوتینت رو یه سایز بزرگتر انتخاب کن برای پوشیدن جوراب پشمی زیر جوراب مشکی : متاسفانه برای نمازخونه حتی توی برف باید با دمپایی بری - این جوراب مشکی خیلی مهمه ( حتی توی خدمت راحت میتونن اضاف بزنن ! )

چیزایی که میشه از بوفه بیگلری خرید : کنسرو . شیر . میوه . چای . نسکافه . جوراب پشمی . لباس زیر . یک یقه سه سانت نیروی انتظامی که فقط همین رو میشه زیر لباس کار پوشید و یه حالت بافت داره و سر آرنجاش هم فوم دوخته و 3 سال پیش 6 تومن بود و قیمتش خیلی مناسبه و حتما توی ماه سرد نیازه توی بیگلری !! . کلاه کار لبه بلند . تیغ و ژیلت و صابون و مسواک و بیسکویت و هر چی یه سوپر مغمولی داره اونجا هست

راستی : توی ماه دوم که اسلحه میدن مراقب اسلحه باش چون هر روز چندین ساعت باهاته: حتما همه جاش رو نکاه کن و کوچکترین عیب ظاهریش و فنیش رو به اسلحه دار بگو ت ایادداشت کنه چون ته آموزش باید خسارت بدی اگه نگی !!! لباس فرم سفید هم توی دو هفته پایانی میدن بهتون که یکم سخته پوشیدنش . پوتینی که بیگلری میده چون ارتشیه خوش پوشه ولی توی بازار همه جوره بد شکله و راحت نیست

اگه تعداد ماههای زیادی برای خدمت داری بیگلری واقعا یه کاری میکنه که با آموزشکده های دیگه فرق کنی : دی . سالی که ما رسیدیم بعد آموزشی ستاد فرماندهی رشت بچه های بیگلری بعد یه ماه شدن پای ثابت گارد پرچم و پرچم بالا بر !!! کلا از اسلحه توی دست گرفتن تا نوع رژه و پوشش یه همچین آموزشکده هایی خیلی فرق داره با هتلی که توی امثال رشت !!!!! برای درجه دار ایجاد شده بود .
    این جور که شما میگی پس به ما هیچی ندادن همش رو خودمون خریدیم که
    ولی لباس کار3 دست دادن که من وقتی خدمتم تموم شد هنوز یکیش نو بود و دوتای دیگش پوسیده بود که روز آخر بچه ها همش رو تو تنم جر دادن وقتی میخواستم بیام خونه تقریبا لباس تنم نبود

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

آقا من یه سوال دارم.

مثلا من که پادگان آموزشیم معلوم شده (۰۲ هستم)، چرا اول آبان باید برم شهرک آزمایش (اصفهان) و از اونجا اعزام بشم؟!
    اصلا نیاز هست که برم؟!

- فکر کنم هدفی جز اذیت کردن خلق الله در این کار نیست. درسته؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا من یه سوال دارم.

مثلا من که پادگان آموزشیم معلوم شده (۰۲ هستم)، چرا اول آبان باید برم شهرک آزمایش (اصفهان) و از اونجا اعزام بشم؟!
    اصلا نیاز هست که برم؟!

- فکر کنم هدفی جز اذیت کردن خلق الله در این کار نیست. درسته؟
    بله خودتون هم میتونید برید هدف اذیت کردن که نیست اما اونجا براتون اتوبوس میگیرند

15. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •